Dün eşimle unutulmaz bir geceydi. anal seks eşimin benimle tanışması yasaktı ve kirli ve sapkın bir şeyle ilişkilendiriliyordu. Zaten onunla olan hayatımızın başlangıcında, kendime bir hedef belirledim: "Onun kutsallarının çıktısını almak")) Basitçe başladım - oral seks yaptım ve nüfuz etmeden kıçın girişini okşadım, amaç şuydu: okşarken kızın oral seks olmasa bile heyecan yaşayacağı bir bölge yaratın Zamanla başardım, bir sonraki adım parmağımla kıçına nüfuz etmekti, başıyla çalışmak zorunda kaldım))) ve onu bunun sadece "çıkış" değil, aynı zamanda "giriş" olduğuna ikna etmek zorunda kaldım ”. Bir süre sonra penetrasyon gerçekleşti, ancak parmak iyiydi, ancak penis ağrıyordu, kıçına göre fazla kalındı.
Ve dün gece bir kafede içki içtik ve yattık, bir şekilde parmaklarım kıçına yaklaştı, onları özel bir jelle hızla yağladım ve işaret parmağımı kıçına ittim. Şöyle bir şey yazıyor:
https://i.postimg.cc/Bn4r031q/Polish-20240611-165338191.jpg
https://i.postimg.cc/J4VwpZrH/Polish-20240613-144944025.jpg
Сейчас не могу передать этот кайф, который испытал в попке своей девочки-недотроги, указательный преодолел колечко сфинктера и утонул в ее попе... Его буквально затянуло туда) я медленно вытащил его, сомкнул средний и указательный пальцы, упёрся во вход попки, и пальцы ушли легко вовнутрь, немного повращал пальцы и они утонули в попе ещё глубже... Короче, я трахал ее узкую попу двумя своими я скажу довольно толстыми пальцами))) смазки было много, девочка крепко спала и была очень расслаблена, потом решил добавить третий, но все испортил, стало больно, она проснулась и убрала мою руку, как-то ещё обругав меня...
Минут 40 я тупил в телефоне, дождался, пока сон не станет крепким и вернулся к жене. Она лежала на животе примерно так:
https://i.postimg.cc/bJhb6mBF/IMG-20240613-145146.jpg
Немного геля и пальцы залетели в ее попу как домой))) трахал и одним и двумя пальчиками, испытал какое-то новое сладостное чувство запретного))
Прошу не обвинять в насилии над женой, утром я все ей рассказал, кое-что она помнила и сказала, что немного болит попа)))) в нашей паре это нормальные игры, не считаем это насилием, она в курсе про сайты и свои фото на них, в том числе сделанные тайно))
Вот фото ее попы, которая была мной изнасилована ночью
https://i.postimg.cc/KYyRFRD1/Polish-20240613-144822986.jpg
Утром все обсудили, признался, что теперь без такого вида секса не смогу жить, она смеётся, говорит, так оргазм скоро без анальчика ловить не сможет))) но я знаю: с оргазмами и у нее все нормально) а вот я, если раз в неделю не трахну ее двумя-тремя пальчиками - точно жить не смогу))) так я свою недотрогу и до анального фистинга доведу...
Короче, любите и трахайте друг друга и будьте счастливы в ваших парах)))
Anal seks, karımı yeni bir açıdan gördüm
-
Автор темыPolonya
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Anal seks, karımı yeni bir açıdan gördüm
- These users thanked the author Polonya for the post (total 3):
- Sibiryak89, Anatolik, nikita.pirojnikov
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Registered for: 1 year 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Anal seks karımı yeni bir açıdan gördüm
Her şeyi deney olarak sunarsanız, o zaman olur, 69’u ve kıçından bir oğlanı deneyin ve ardından 2 cm’ye kadar ince bir kayış takın, ancak o zaman hazırlanmanız gerekir. Kendi üyem olmasına rağmen yine de tavsiye etmiyorum. Değişiklikler ve çatlaklar kalıyor. Uzun süre hazırlanmak daha iyidir ve orada özgürce hareket edebildiğinizde yavaş yavaş penisi tanıtın...
-
Автор темыPolonya
- Orgazm!
- Registered for: 2 years 3 months
Viragom, benim de bir genişletici satın alma fikrim vardı , bu bir yapay penis gibi, yalnızca başlangıçtan tabana kadar kalınlaşır, dahil. Her seferinde daha derine dalarak sfinkteri genişletebilirsiniz. Ama satın almaya cesaret edemedim)
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Registered for: 1 year 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sadece çapınızı ölçün ve biraz daha küçük seçin, sadece çapı artan bir tapa, bu yalnızca esneyen ilk halkadır, ancak herhangi bir delik olmadan yerine oturması gerekir. İçeri girdiğinde, vızıltı inanılmaz.
- These users thanked the author Viragom for the post (total 2):
- Polonya, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
Kabul eder misin, yoksa ben bir erkeğim, yapabilirsin’ t
-
Автор темыPolonya
- Orgazm!