Gösteriş yapmayı sevenler gerçek hayat hikayeleri!

Birisi gösteriş yapmayı sever...
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266
Registered for: 5 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Gösteriş yapmayı sevenler gerçek hayat hikayeleri!

Unread post by Gizli »

Kızlar ve erkekler, karşı cinsin önünde kendinizi nasıl kasıtlı veya kazara çıplak bulduğunuzu anlatan gerçek hayat hikayelerinizi buraya ekleyin!
These users thanked the author Gizli for the post (total 9):
geniş kalçalı adam, Fargal94, Fan96, asker-64, Tolkala, Marek, Timuryai, Ricardomom, İÇİNDE
Girot
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 3 years 7 months
 Re: Gösteriş yapmayı sevenler gerçek hayat hikayeleri!

Unread post by Girot »

Sekret: 05 Dec 2021, 11:56 Kızlar ve erkekler, kendinizi karşı cinsin önünde kasıtlı olarak veya kazara nasıl çıplak bulduğunuzu anlatan gerçek hayat hikayelerinizi buraya ekleyin!
Fotoğraflarımı göndermeyi seviyorum))))
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Gizli »

Yazın başında kimse yokken sahile gitmeyi, çıplak soyunmayı ve farklı açılardan fotoğraf çekmeyi seviyorum! Daha sonra çıplak olarak suya dalıp yüzmek, külot giymekten tamamen farklı bir duygu! özellikle heyecan verici, o anda suya sıçradığınız zaman, bazı yabancı kızlar sahile gelip kumlara yerleştiler, sonra cesaretimi topladım ve beni şaşırtmışlar gibi davranarak sudan önüme çıktım Bazıları tamamen çıplak, biraz utanıyor ve mayolarımı giymeye gidiyorlar. Kızların nasıl tepki verdiğini, birinin gülümsediğini, birinin arkasını döndüğünü ve birisinin onları merakla takip ettiğini görmek çok ilginç. Bazen böyle şakalar yapmayı seviyorum! !

13 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Once , nehirde gönlümce yüzdükten sonra, mayolarımı sıkmak için çalıların arkasına gittim, onları çıkardım ve orada sıkılarak durdum ve aniden benden yaklaşık 5 metre ötede nehrin aşağısına baktım bir kız yüzüyor ve çalıların arasında o kadar büyük bir delik var ki her şeyi görebiliyorsunuz Kız yüzüyor ve bana çıplak bakıyor, bana yetişti, durdu ve baktı, ilk başta utandım ve daha derine saklanmak istedim. çalıların arasında ve sonra benim onu ​​fark ettiğimi görmediğini fark ettim ve tanımadığım bir kızın bana tamamen çıplak bakması da beni tahrik etti, onun önünde durdum ve döndüm, sonra döndüm. kıçımı çevirdim, sonra önüm ve hatta tüm bunlardan dolayı amım biraz yükseldi ve daha uzun süre hayran kalsın diye özellikle külot giymiyorum ve güneşte kuruyormuş gibi yaptım ve tüm bu zaman boyunca 3 dakika sonra mayomu giydim ve kız hemen daha da yüzdü ve geri döndüm. Sahile geldiğimde bu gözlemci kızın sudan çıktığını ve baktığını gördüm. O kızın sudan çıkıp beni gördüğü anda ne düşündüğünü hala merak ediyorum.
These users thanked the author Gizli for the post (total 11):
Ahah, 6996, Öksürük, Kulibin, Onizm, Sibiryak89, Bravo61, VNK, Timuryai, Niko20, Bulmaca 2
Kalibre 7.62
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Kalibre 7.62 »

Bir şekilde tesadüfen karımın cazibesini göstermekten çekinmediğini fark ettim. Onun figürü süper kandırılıyor ve erkekler isteyerek ona bakıyor ve o da bundan yararlanıyor. Kısa etek giyiyor ve bir mağazada aşağıdan bir şey aldığında daima eğiliyor ve çömelmiyor. Ve bunu tam da arkasında bir adam durduğu anda yapıyor. Ona bir açıklama yaptım ve tayt giydiği cevabını aldım. Davranışlarını daha yakından incelemeye başladım. Toplu taşıma araçlarında bacakları hafifçe açık oturuyor, tayt giymesine rağmen bacaklarının arasından külotu görünüyor ve hatta soyunma odasında perde yarı açık olarak kıyafet deniyor. Bu beni tahrik ediyor ve doğrudan sordum, karımın cazibesini göstermeyi sevdiği ortaya çıktı, ancak ben bunu öğrenmeden önce bana itiraf etmekten korkuyordu. İşyerinde iç çamaşırı olmadan ve çorapla dolaştığını ve iş yerindeki personelin çoğunluğunun erkeklerden oluştuğunu söylüyor. Masası açık ve istemeden içeri giren herkes bağdaş kurup oturduğunda ya açık çıplak kasıklara ya da elastik çorap bantlarına tanık oluyor.
VatanseverZ
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by VatanseverZ »

:şampuan:
These users thanked the author VatanseverZ for the post:
Gizli
Diğerleri_p
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Diğerleri_p »

Hatırlıyorum, 19 yaşlarındaydım, o zamanlar bir kızla çıkıyordum, onun da bir arkadaşı vardı, o zamanlar 14 yaşlarındaydı. Adı Yulia’ydı, kız çok tatlı ve güzeldi. Grup neredeyse her akşam bir arkadaşının bahçesindeki çardakta bir araya geliyordu. Genel olarak çardakta oturuyorduk, sızıntı yapmak üzere yola çıkmak üzereydik. Yulchik bana dedi ki, ben de seninle gelip bir bakacağım. Herkes güldü, ben de gitmesini söyledim) Elini tutup kenara çekildim, utanacağımı düşündü. Pantolonumun düğmelerini açıyorum, penisimi çıkarıyorum, ona bakıyorum ve ona nasıl baktığını görüyorum, sızıntı yapmaya başladığımda çardağa koştu. Ondan sonra ara sıra sürekli yanıma sokuldu, sonra bana sarıldı, kısacası kız olgunlaştı)) Onu kadın yapmadığım için gerçekten pişmanım, onunla ilgili sadece sıcak anılarım var.
These users thanked the author Diğerleri_p for the post (total 7):
Öksürük, Gizli, Sibiryak89, Onizm, Aion2012Ölü, artmen88, Dmitry.romanov
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Gizli »

Andre_s: 16 Feb 2022, 18:36 Oh, 19 yaşlarında olduğumu hatırlıyorum, o zamanlar bir kızla çıkıyordum ve onun bir arkadaşı vardı, o zamanlar 14 yaşlarındaydı. Adı Yulia’ydı, kız çok tatlı ve güzeldi. Grup neredeyse her akşam bir arkadaşının bahçesindeki çardakta bir araya geliyordu. Genel olarak çardakta oturuyorduk, sızıntı yapmak üzere yola çıkmak üzereydik. Yulchik bana dedi ki, ben de seninle gelip bir bakacağım. Herkes güldü, ben de gitmesini söyledim) Elini tutup kenara çekildim, utanacağımı düşündü. Pantolonumun düğmelerini açıyorum, penisimi çıkarıyorum, ona bakıyorum ve ona nasıl baktığını görüyorum, sızıntı yapmaya başladığımda çardağa koştu. Ondan sonra ara sıra sürekli yanıma sokuldu, sonra bana sarıldı, kısacası kız olgunlaştı)) Onu bir kadın yapmadığım için gerçekten pişmanım, onunla ilgili sadece sıcak anılarım var.
[/quote Bir zamanlar bende de buna benzer bir şey olmuştu. Hatırlamak da güzel
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Alexb »

Sık sık geceyi burada geçiren misafirlerimiz oluyor ve herkes yatağa gittiğinde bazen biri de yatak odamızda yerde uyuyor oluyor ve eşim duştan çıplak çıkıp dairede dolaşmayı seviyor. Ekstrem sporlardan bahsedecek olursak, sık sık kulüplere giderdik, sonra hiç iç çamaşırı yoktu ve dans ettiğinde elbise kalçalarına kadar çıkıyordu ve külotsuz olduğu belli oluyordu.
These users thanked the author Alexb for the post (total 10):
Sergey Arı, Sibiryak89, Timuryai, Fargal94, Tolyan, Alex7515, sapık, Gena ve Julia, Seks tavuğu, mega saniye
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Gizli »

Sıcak bir günde, her zamanki gibi çıplak yüzmek ve fotoğraf çekmek için gölete gitmeye karar verdim, bunu sık sık yapıyorum ve kimse yokken hep erken geliyorum, gölete vardığımda çıplak olarak soyundum, biraz yüzdüm ve güneşin tadını çıkardım. Güneşte fotoğraf çekme isteğim gitti ve eve gitmeye hazırlanıyordum. Aniden bir arabanın gölete doğru döndüğünü gördüm, hızla mayolarımı çektim ve bir arabanın yaklaştığını ve bir kızın geldiğini gördüm. Yaklaşık 30 kişi araba kullanıyordu ve arabada yalnız görünüyordu. Kız dışarı çıktı, suya doğru yürüdü, tişörtünü ve şortunu çıkardı ve yüzmeye gitti. Benim resmim. Sonra sudan çıktı ve güneşin altında durdu. Yanına gittim ve senden benim çıplak bir fotoğrafımı çekmeni isteyebilir miyim? ve buna kız arkadaşım için ihtiyacım olduğunu söyledi. Bana yan gözle baktı ve hemen beni cehenneme göndereceğini düşündüm. Özür dilerim dedim ve hemen ona gülme dedi. Endişelenme. Mayolarımı çıkardım ve kumda yürürken birkaç fotoğrafımı çekti. Sonra bana telefonu verdi ve fotoğrafçıdan arkadaşına söyle dedi ve çok tatlı bir şekilde gülümsedi. Ben de gülümsedim ve mayolarımı giydim ve kız hemen arabaya binip uzaklaştı. Bir süre kumsaldaydım ve bir şekilde utandım ve aynı zamanda böyle bir maceradan memnun kaldım!
These users thanked the author Gizli for the post (total 5):
Sergey Arı, Sibiryak89, Kulibin, Onizm, sapık
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Andrey ben »

Çıplak su sıçratmak mümkün ama korkarım ki meraklı sevimli kızlar yerine acımasız, kasvetli adamlar bira içmek için sahile gelecek....
;)
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Gizli »

Andrey I: 19 Feb 2022, 10:39 Etrafta çıplak su sıçratabilirim ama korkarım ki meraklı sevimli kızlar yerine acımasız, kasvetli adamlar sahile düşecek ve bira içecekler....
;)
Evet, bu arada, durumu sürekli izlemeniz gerekiyor. bunu defalarca yapıyorum ama gerçek şu ki kızlar.
SeksÇift
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by SeksÇift »

Beni muhtemelen "maruz kalma" ile ilişkilendiren şey, muhtemelen yabancılarla ilk açık seks deneyimimdir... o zamanlar benim için çok çılgıncaydı... gerçi kocama her şeyi anlattım ve uygulamanın gösterdiği gibi, bu doğruydu.

Oldukça genç yaştaydım, tabiri caizse "çevresel ve aptaldım", ekstrem sporlar istiyordum... sonrasında hamile kalmama endişesiyle dolaştım.

Kızlar için sadece bir ipucu: Çıplak olmayı seviyorsanız tacize ve sekse hazırlıklı olun.
These users thanked the author SeksÇift for the post (total 12):
Evgeniy-Spb, şeytan_x, Fargal94, Onizm, artmen88, UNIMK, Svetik1, Tersi, Avi, sapık, Gena ve Julia, Denchik42
Elena
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Elena »

Bir zamanlar pansiyonda yaşıyordum. Özellikle duşa geç saatlerde, dışarısı karanlıkken gittim. Duş penceresi birinci kattaydı, üzeri boyalıydı ama bazı yerlerde boşluklar vardı. Akşamları ise genç ve yetişkin erkekler casusluk yapıyordu. Çok heyecan vericiydi.
These users thanked the author Elena for the post (total 14):
Alexb, Sibiryak89, Tolyan, Bayan35, Seks_Makinesi, Alex7515, sapık, Bay x, Niko20, Gena ve Julia, masrafçı, Bravo61, Veloman, Seks tavuğu
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Timuryai »

Ben hep çıplak yüzüyorum, kızım yanımda mayoyla
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Gizli »

Timuryai: 29 Apr 2022, 01:38 Hep çıplak yüzüyorum, yanımda kızım mayoyla
Keşke bir bakabilseydim
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Ele-na: 28 Apr 2022, 23:16 Bir zamanlar yurtta yaşıyordum. Özellikle duşa geç saatlerde, dışarısı karanlıkken gittim. Duş penceresi birinci kattaydı, üzeri boyalıydı ama bazı yerlerde boşluklar vardı. Akşamları ise genç ve yetişkin erkekler casusluk yapıyordu. Bu beni çok tahrik etti.
Beni aramadın mı, sırtını yıkamak ister misin?.. Reddetmem... 😉
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: aseksüel

Unread post by NitroJ »

Dört ya da beş yaşlarındaydım, yürüyordum ve şortumu yırttım, sonra büyükannemin yanına gittim, ona şöyle bir şey söyledim ya da bana şeker ikram etti ve Bingo Bongo’mu aldım ve yanlışlıkla dışarı atladım, büyükannem gördü ve utandım, eve koşup saklandım.
kurt06
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by kurt06 »

Ben de sana kendimden bahsedeceğim. Kayınvalidem sık sık benim kulübemde kalıyor, çok güzel bir kadın, 50’nin biraz üzerinde, yan odada uyuyor ve tuvalete gidebilmesi için benim evime giden geçitten geçmesi gerekiyor. eşim ve benim yatak odamız. Tamamen çıplak uyuyorum ve ne zaman yanımdan geçse uyanıyorum ve ona büyük traşlı penisimi göstermek için hemen battaniyeyi atıyorum) o yalnız yaşıyor ve kesinlikle seks istiyor! Sanırım gördüklerinden çok memnun kaldı)
Genel olarak kızların önünde hem bilerek hem de bilmeyerek kendimi birçok kez gösterdim, gerçekten hoşuma gidiyor ve bu beni heyecanlandırıyor.
These users thanked the author kurt06 for the post:
nefret
tetikçi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by tetikçi »

Bir gün eşim ve ben tatilde yürüyorduk ve fotoğraf çekimi siparişi verdikten sonra bize fotoğrafı verdiklerinde eşinin bacaklarının arasında ışıklar vardı, külot giymiyordu ve fotoğrafçı fark etti ve bazı fotoğraflar çok yakındı, Eşim biraz utandı ve bana bunları giymeyi unuttuğunu söyledi, ben de bundan çok etkilendim. Lütfen yürüyüşe külot giymeyin.
These users thanked the author tetikçi for the post (total 8):
Onizm, Fargal94, Austin Healey, Bayan35, Sibiryak89, sapık, Gena ve Julia, Seks tavuğu
kurt06
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by kurt06 »

Şanslısınız ki siz ve eşiniz)) külotları benimkini de bir kez giy külot Takmadım ama bilerek sokakta yürüyorduk, sertleşmem gerçek değildi, tamamen ıslaktı, geldik eve geldik ve ikimiz de birkaç dakika içinde boşaldık)))
These users thanked the author kurt06 for the post (total 6):
Cools87, Onizm, Fargal94, Austin Healey, adobrandw1985, Gena ve Julia
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Hâlâ bir kızdım, beden dersine biraz geç kalmıştım, soyunma odasına koştum ve hemen çırılçıplak soyundum. Alt kısmı dar olan tek parça spor taytımız vardı, bu yüzden elastik bantlar görünmesin diye iç çamaşırımızı çıkardık. Çıplak kadın külotlu çorabının üzerine eğildi, sonra öğretmenler içeri girdi, karı koca, oğlanlarla birlikteydi, o da bizimleydi. Ve ofisleri soyunma odamızın arkasında. Genel olarak gelişmiş bir kızdım ve zaten güzel göğüslerim ve kasık kıllarım vardı. Aniden ayağa kalktı, arkasını döndü ve önünü gösterdi. Bir süre bana baktılar, kafam karıştı, ellerimi bile kapatmadım. Pavel Nikolaevich zaten yetişkinle konuşmuş ve gitmişti. Karısı durakladı ve sordu: Veronica, erkek çocuk var mı? Ona çok fazla izin vermeyin, oldukça yetişkin olsanız bile henüz çok erken. Bankta oturdum. İlk defa bir yabancı beni çıplak görüyordu. Heyecanlandım ve ilk defa olmasa da kendimi okşamaya başladım. Bu olaydan sonra iç çamaşırı olmadan yürümeye çalıştım. Çok güzel. Yanlışlıkla eğilebilirsiniz veya esinti eteğinizi kaldıracaktır. Şu ana kadar kot pantolon giymiyorsam külotsuz geziyorum ve hiç sütyen giymedim. Göğüsler 2 beden olup halen ayaktadır.
kurt06
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by kurt06 »

Kot pantolon amını ovuşturmuyor mu? Sadece orada her şey çok sıkı ve çok fazla dikiş var)
ve sütyensiz yürümen harika bir şey, ne zaman yürüyen bir kız görsem üstsüz diyebilirim, gözlerimi kaçırmadan bakıyorum meme uçlarında) bu arada çoğu kız bunu görüyor ve gülümsüyor)
These users thanked the author kurt06 for the post (total 2):
sapık, şşş
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bunu kot pantolonla olmasa da yazdım. Hava sıcak olduğunda eteğimin altına külot giymem
These users thanked the author Veronika for the post (total 7):
Onizm, Sanek, Tersi, Bay x, Alsesaxi, Vik.ruba80, Alexsss
kurt06
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by kurt06 »

ah kusura bakma, yanlış okudum)
Keşke sana etekle ve külotsuz bakabilseydim) ya da halka açık bir yere bir kamerayla tırmanmayı nasıl da seviyorum ve sen orada iç çamaşırın yok mmm açılıyor ))
Onizm
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 558

Unread post by Onizm »

Veronica ve yetişkin hayatında kimse bunu yapamayacak Beni çıplak bir şekilde şaşırtmadın mı? :roll:
mercek
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by mercek »

Okurken yurtta kalıyordum. Duş odası birinci kattaydı ve pencereleri avluya bakıyordu. Pencerelerin üzeri boyanmıştı ama akşamları orada sürekli olarak yıpranmış delikler beliriyordu. Her zaman pencereye daha yakın olan kabinde durdum. Bana çıplak bakmaları beni çok heyecanlandırdı.
These users thanked the author mercek for the post (total 13):
Onizm, Fargal94, Fedor36, Ded, Sibiryak89, artmen88, sapık, Timuryai, Vik.ruba80, masrafçı, Alexsss, Veloman, Seks tavuğu
Onizm
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Onizm »

lensa ve artık heyecanlı değil misin? Yoksa hâlâ kendini göstermeyi seviyor musun?
mercek
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by mercek »

Onism: 21 Jun 2022, 15:43 lensa, şimdi heyecanlı değil misin? yoksa hâlâ kendini göstermeyi seviyor musun?
Ve artık kendimi göstermeyi seviyorum. İnsanların bana bakıp müstehcen yorumlar yapmaları hoşuma gidiyor.
These users thanked the author mercek for the post (total 11):
Onizm, tetikçi, Sergey_1176, Sibiryak89, Artem.Maxsimov, sapık, masrafçı, Alexsss, Veloman, Kunimen, Seks tavuğu
Onizm
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Onizm »

lensa: 21 Jun 2022, 15:48 Artık kendimi göstermeyi seviyorum.
İzleyip yorum yapmayı çok isterim... :oops: PM’ye hoş geldiniz! :roll:
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070

Unread post by AlexTDV »

lensa: 21 Jun 2022, 15:48
lensa, artık heyecanlı değil misin? yoksa hâlâ kendini göstermeyi seviyor musun?
Ve artık kendimi göstermeyi seviyorum. İnsanların bana bakıp müstehcen yorumlar yapması hoşuma gidiyor.
arayan sen misin?
mercek
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by mercek »

AlexTDV: 21 Jun 2022, 16:39 а на авке это ты?
Evet, я.
These users thanked the author mercek for the post (total 8):
Onizm, Astroneon, Kirya, Sergey_1176, Sibiryak89, sapık, Alexsss, Veloman
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070

Unread post by AlexTDV »

lensa: 21 Jun 2022, 16:41
а на авке это ты?
Evet, я.
ничего себе )) хорошая мама
These users thanked the author AlexTDV for the post:
sapık
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bir gün duş alıyordum ama evde hep çıplak dolaşıyorum, yalnız yaşıyorum. Kimseyi beklemiyordum. Duştan çıkıyorum ve karşımda hâlâ okulda okuyan oğlum var. Ve yanında iki yoldaş daha var. Ama atalet başımı havluyla ovuşturuyor ve çekiciliğimi araştırıyorlar. O kadar çıplaktı ki yanlarından geçip yatak odasına gitti. Daha sonra vücudumu istediler ve bunu daha sonra yaptılar.
Başka bir yaz aylarında açık duş almak zorunda kaldığımda, spermleri kendimden yıkamak zorunda kaldım. Tıbbi bir maske takıyordum ve kendimi kaldırıyordum; üzerimde başka hiçbir şey yoktu. Ve duş, köy yolunun ve çok sayıda insanın bulunduğu çitten iki metre uzaktaydı. Dördü izledi, bazıları, özellikle de kadınlar, tükürdü ve küfretti. Ancak sağlık için kalkmak gerekiyordu. Aşağılamak istediler ama başardılar.
Last edited by Veronika on 21 Jun 2022, 17:59, edited 1 time in total.
These users thanked the author Veronika for the post (total 11):
Onizm, Seks devi, artmen88, Fargal94, Sergey_1176, Ivan2013, Sibiryak89, sapık, Vik.ruba80, Alexander Adexander, Alexsss
Onizm
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Onizm »

Veronika, Çıplaklık hikayeleriniz çok cesur. yarım turdan başla, tüm bu durumları hayal ediyorum... Daha fazlasını yaz, bekleyeceğim... :oops:
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Gizli »

Bir defasında halka açık bir havuzdan sonra duş almaya gittim, yüzdüm ve orada durup kendimi kuruladım ama kulübelerin kapısı yoktu ve duşta benden başka kimse yoktu. yaşlı kadın temizlikçi kadın bir kova ve paspasla içeri girdi, ben de yüzümü havluyla kapattım, kendimi siliyormuş gibi göründüm ve gözümün ucuyla baktım ve o yanımdan geçerken bana baktı. Tepeden tırnağa yürüdüm, muhtemelen onu görmediğimi düşünerek hem utandım hem de sevindim!
These users thanked the author Gizli for the post (total 2):
sapık, Vik.ruba80
Tamilce Seksi 1988
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Tamilce Seksi 1988 »

Bunu daha önce yazmıştım... Ama tekrar anlatacağım☺️
Arkadaşım ve ben 2021’de Türkiye’ye uçtuk . Her şey ağustos ayında oldu, eşim hiçbir kırgınlık, kıskançlık duymadan benim ve arkadaşımın Türkiye’ye tatile gitmesine izin verdi! Akşam Türkiye’ye vardık, bir otele yerleştik, eşyalarımızı boşalttık ve yattık... Ertesi sabah, dinlenme ve eğlence anlamında harika şeyler bizi bekliyordu (gündelik seksi hiç düşünmedik) . Genel olarak tarihi çok kısa anlatacağım, aksi takdirde bütün gün tatilimiz hakkında okuyabilirsiniz. 3 gün dinlenmenin ardından akşam otelin yakınında cumartesi partisi vardı, disko, yüzme havuzu, alkol…. Arkadaşım ve ben, daha sonra Rostov-on-Don’dan gelen, bizimle ilgilenen, bize davranan, bizi güldüren, mümkün olan her şekilde eğlendiren iki yakışıklı ve kaslı adam tarafından yaklaşmaya başladık... genel olarak her şey sorunsuz bir şekilde otel odalarına taşındı. Odaları Lükstü ve çatısında bir yüzme havuzu bulunan en üst kattaydı, güzellik kelimelerle anlatılamaz, üstten manzara☺️👍. Hemen hemen her şeyi sarhoş eden adamlar, COUNTY şeklinde bize dinlenmemizi ve eğlenmemizi teklif etmeye başladı! 😀 İlk başta bunun başka bir şaka olduğunu düşündüm, öyle olmadığını anlayınca arkadaşım ve ben utandık , ama kandaki alkol neden olmasın, hayatta bir kez yaşıyoruz, her şeyi denemeliyiz, özellikle de bu kadar yakışıklı 2 adam... Her ne kadar kocamı daha önce hiç kimseyle aldatmamış olsam da (sadece hafif flört ediyorum) iş yerinde sarılmak). Genel olarak, onunla duş aldıktan sonra her şey başladı, onların büyük yatağında, amlarımızı okşadılar, tek kelimeyle harikalardı, çok fazla zevk vardı, hatta boşalmayı bile başardılar...😄 Tüm bunlar onlar için sorunsuzca bir oral sekse ve tabii ki önce nazik, sonra sert bir sikişe dönüştü. Sahip oldukları her şeyi ve kafamızdaki her şeyi denedik. Ve çift penetrasyon vajinada ve anal ve vajinal penetrasyonun aynı anda bir arkadaşıyla dönüşümlü olarak yapılması. Daha sonra ortak değiştirdiler. Böyle bir lanetten 2-3 dakikada bir geliyordum, sadece akıyordum…. En sonunda göğsümde sperm denizi oluştu, yüzümde sperm sevmiyorum ama arkadaşım yüzünün her yerine sperm sıktı, çok beğendi. Bu arkadaşlarla samimi ilişkilerimiz 2 günde bir akşam saatlerinde gezinin sonuna kadar devam etti... Çok eğlendim. Kızları denemeyen herkese denemesini tavsiye ederim! Bu sadece ATEŞ VE Zevk KARE’si 🥰. Türkiye’den geldiğimde kocam nasıl dinlendiğinizi sordu? Ama arkadaşım ve ben her şeyin gizli kalması konusunda anlaştık... Ama vicdanım Nutri’yi kemiriyor, sana söylemek istiyorum ama yapamıyorum. Sonra MFM istediğinde buna aktif olarak katılacağız, o zaman size anlatacağım☺️ Ne hikaye!
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

:muza:
Tamila Seksi 1988: 22 Jun 2022, 07:39 Vicdanım Nutri’yi kemiriyor, sana söylemek istiyorum ama yapamıyorum.
Utanıyorsan tamamen şımarık bir kız değilsin demektir :daypyat: asla kocana söyleme :angel:
These users thanked the author Yün for the post (total 4):
Fargal94, Onizm, artmen88, Yurka
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874

Unread post by Rasaroam »

Sık sık teşhircilik yapardım.
Enstitüde okurken kadınlar tuvaletinin önünde durdum, kız öğrenciler tuvalete girdiğinde (ya da tuvaletten çıktığında) penisimi çıkardım ve mastürbasyon yaptım - onlara penisimi gösterdim, hatta bazen bana baktıklarından bile vazgeçtim.
Asansörün önünde de bunu yaptım: Düğmeye bastım, asansörü çağırdım, duruyor, kapılar açılıyor, ve içinde bir (ya da birkaç) kız var, penisimi çıkarıyorum ve asansör kapanıp onları götürmeyene kadar önlerinde mastürbasyon yapıyorum.
Bazen ben de plajlarda mastürbasyon yapıyordum. ..

Beklemeye devam ettim, belki en azından biri ilgilenir ve yardım teklif ederdi. Ama bu kızların hiçbiri bunu yapmadı.
En fazla şöyle dediler: "Ah, ne yapıyorsun?!" Ama bitirmek için onların sesini duymak benim için yeterliydi. Yabancıların penisimi görmesi şiddetli bir orgazm yaşamama neden oldu.
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
adobrandw1985, Vik.ruba80
veron4545
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 3 years

Unread post by veron4545 »

Yazın sabahın erken saatlerinde, kıyafetsiz yüzmeyi gerçekten seviyorum. Tarif edilemez bir duygu, su havadan daha sıcak.
These users thanked the author veron4545 for the post (total 2):
Onizm, sapık
BingoMemeler
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41

Unread post by BingoMemeler »

16-17 yaşlarımdayken sokakta soyunmayı severdim.
Bazen çatıda çıplak güneşlenirdim, evde kimse olmadığında evin içinde çıplak dolaşırım, bazen de bahçeye çıkardım. Birinin seninle yattığı hissi çok heyecan vericiydi.
Yaptığım en "zor" şey, tarlada bisikletle çıplak yolculuk yapmaktı. Tarlaya çıktım, köyden yaklaşık 150 metre uzaklaştım, soyundum ve birkaç dakika böyle yuvarlandım. Bu beni çok heyecanlandırdı ve adrenalin de kafama hücum etti.
Bu benim "teşhirci" gençliğime dair en canlı anımdır)
These users thanked the author BingoMemeler for the post (total 4):
Onizm, adobrandw1985, sapık, Vik.ruba80
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Teşhircilik”