Üvey anne

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Alexlove
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 1 year
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Üvey anne

Unread post by Alexlove »

Ben 14 yaşındayken babam 25 yaşında genç bir kızla evlendi.
Babam sık sık 2-3 aylığına işe gidiyordu ve ben de üvey annemle yaşıyordum. Ve ben 16 yaşındayken, üvey annem bana ilgi göstermeye başladı, bu özellikle şarap içtiğinde belirgindi, her şey hafif flörtlerle başladı, sonra giderek daha çok açık elbiselerle dairede dolaşmaya başladı ve bazen Hatta duştan çıkıp çok seksi iç çamaşırlarıyla yanımdan geçiyordu.
Ve sonra bir gün, bir arkadaşımın doğum gününden sonra oldukça sarhoş geldi, bana asıldı ve haysiyetime dokunmaya başladı ve şunu söyledi: onu odaya ve bölüme taşıyacaktı. O anda penisim süngü gibi ayağa kalktı ve bunu görünce şortumu çıkardı ve beni nazikçe çekip emmeye başladı. Ağzında bitirdikten sonra dilimle onu tatmin etme sırasının bende olduğunu söyledi ve bacaklarını açarak yatağa uzandı. Bu benim ilk deneyimimdi oral seks yaparken bana daha hızlı girmemi söyledi. Genel olarak o gece beni tamamen ele geçirdi.
Şimdi 30 yaşındayım ve genel olarak babam gittiğinde ona geliyorum ve çılgın seks maratonlarımız oluyor.
These users thanked the author Alexlove for the post (total 2):
Gami, Sibiryak89
Dennis_car
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Üvey anne

Unread post by Dennis_car »

Sonra ne oldu? Uyandım ve...
Автор темы
Alexlove
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Denis_ka: 20 Jul 2024, 22:40 Peki sonra ne oldu? Uyandım ve ....
uyandığımda şoktaydım, ne yaptım, şimdi babamın gözlerine nasıl bakabilirim. ama o zamanlar dalga geçebileceğim özel birisinin olmaması, o benim ikincimdi, belki de her şeyin o kadar da kötü olmadığını düşündüm. Kendisiyle samimi bir konuşma yaptık, endişelenmeye gerek olmadığını, tadını çıkarmaya devam etmemiz gerektiğini, bana seks konusunda çok şey öğreteceğini ve bunun bizim sırrımız olacağını söyledi. Konuşmanın ardından bornozunu çıkardı, altında hiçbir şey yoktu ve yine tek bir bütün halinde birleştik
Sonra hayatımdaki ikinci seks için çok çabaladım ve bu yolu gerçekten beğendi dedi. Onu dilimle okşadım çünkü genel olarak o bundan gerçekten hoşlanıyor ama babası bunu yapmıyor

16 saat 1 dakika 19 saniye sonra gönderildi: 2 hafta sonra babam yine bir iş gezisine çıkıyor. Duck Yulia, hafta sonu için ormandaki bir eğlence merkezinde büyük bir ev rezervasyonu yaptı ve burada 3 gün boyunca şehvetin tadını çıkarmak istiyor
These users thanked the author Alexlove for the post:
Sibiryak89
alexnikit
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by alexnikit »

Güzel mi? bana onun bir fotoğrafını gösterebilir misin?
Автор темы
Alexlove
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

alexnikit: 22 Jul 2024, 09:38фото
https://i.postimg.cc/3RHH8RQT/IMG-20240810-020156.jpg

https://i.postimg.cc/KYT2hTVf/IMG-20240810-020208.jpg этим летом на юга вдвоем ездили на 7 дней. Тот климат как то на нее по особенному действует, она дико развратной становится. Утром, днём, вечером, ночью, первые 3 дня трахались, член в шоке был, уже ночью и кончать не чем было,

Но зато я осуществил одну из своих давних фантазий. В открытом море, просто посреди ни кого, и мы на арендованном катере трахаемся.кайф
А как меня дико возбуджал вид, я сижу, вокруг нескончаемое море, и в офигенной позе мне сосут.аж темнело в глазах от удовольствия

Она ещё кстати работает учителем в школе, 3 раза трахал ее прям в школе, блин в те моменты член стоял как никогда, дико обстановка возбуждала
These users thanked the author Alexlove for the post (total 2):
Sibiryak89, alexnikit
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Kayıp »

TS tarafından çok güzel yazılmış, gösterişten uzak :-D