Erkekler, bir kızın yüksek sesle inlemesi hoşunuza gider mi?
-
Автор темыSivil8
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 7 months
Erkekler, bir kızın yüksek sesle inlemesi hoşunuza gider mi?
Erkeklerin bir kadının yüksek sesle inlemesine neden bu kadar bayıldığını bilmiyorum, benim için bu durum çılgınca dikkati süreçten uzaklaştırıyor ve eğer kadının bunu rol yaparak yaptığı açıksa (böyle kızlar var), o zaman bu genellikle tiksinti uyandırır ve ağzınızı avucunuzla kapatmalısınız.
Cunnilingus sırasında, henüz dudaklarıma ve dilime vajinaya dokunmamıştım ve o zaten deli gibi bağırıyordu... Ve bu birçok kez oldu, neden bunu yapayım cunnilingus açısından? iki kişiydim, onların üzerindeydim, hayatım boyunca hatırlayacağım, tüm süreç sessizdi, sanki uyuyorlarmış gibi ve orgazm sırasında titreme + çığlık vardı, ilahiydi.
Seks konusuna gelince, bu ooh ve aah sesleriyle daha da zorlaşıyor...
Çok fazla kız arkadaşım yoktu ve yatakta yüksek sesle çığlık atmaya devam ediyorlardı, sadece bir tane vardı, seks sırasında beni elleriyle yakaladı ve sessizce, zar zor duyulacak şekilde inledi ve aynı zamanda şiddetli bir şekilde nefes alıyordu, çılgınca açıldı, sessizce ciyakladı, sadece kulaklar için bir senfoni ve doruk sırasında bunu biraz daha yüksek sesle yaptı ..
Ne yazık ki onunla olan bağlantımı sonsuza dek kaybettim, ama her zaman hafızamda kalıyor, ona sahip olamıyorum))
O halde asıl soru şu, nasıl seversin BT??
Cunnilingus sırasında, henüz dudaklarıma ve dilime vajinaya dokunmamıştım ve o zaten deli gibi bağırıyordu... Ve bu birçok kez oldu, neden bunu yapayım cunnilingus açısından? iki kişiydim, onların üzerindeydim, hayatım boyunca hatırlayacağım, tüm süreç sessizdi, sanki uyuyorlarmış gibi ve orgazm sırasında titreme + çığlık vardı, ilahiydi.
Çok fazla kız arkadaşım yoktu ve yatakta yüksek sesle çığlık atmaya devam ediyorlardı, sadece bir tane vardı, seks sırasında beni elleriyle yakaladı ve sessizce, zar zor duyulacak şekilde inledi ve aynı zamanda şiddetli bir şekilde nefes alıyordu, çılgınca açıldı, sessizce ciyakladı, sadece kulaklar için bir senfoni ve doruk sırasında bunu biraz daha yüksek sesle yaptı ..
Ne yazık ki onunla olan bağlantımı sonsuza dek kaybettim, ama her zaman hafızamda kalıyor, ona sahip olamıyorum))
O halde asıl soru şu, nasıl seversin BT??
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Erkekler, bir kızın yüksek sesle inlemesi hoşunuza gider mi?
Bir keresinde, Baykal Gölü’nün ötesindeki uzak, Allah’ın unuttuğu bir askeri garnizonda bir tür parti sırasında, bazı çiftlerin hararetlendirdiği sohbetler sırasında, konuşma hassas konulara dönüştü.
Bu soru da gündeme geldi ve kadınlar "Siz sordukça inliyoruz" ifadesini bıraktılar
Bu soru da gündeme geldi ve kadınlar "Siz sordukça inliyoruz" ifadesini bıraktılar
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
En önemli şey numara yapmadan inlemek)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kadının inlemesine, eğilmesine veya başka bir şey yapmasına izin verin. Eğer samimiyse lütfen. Ama sahteyse pek hoşuma gitmez. Ondan gelecekte bir daha asla benimle numara yapmamasını isterdim.
- These users thanked the author Alex7515 for the post (total 2):
- Sivil8, Dokunma Sanatı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Önceki konuşmacıyı destekleyeceğim, eğer her şey kalpten gelirse, o zaman iyidir, ancak ses oyunculuğu "filmdeki gibi" olduğunda o zaman hayır, tam tersine arzu cesareti kırılır ve olmayan bir şey hissi vardır. gerçek falan...
- These users thanked the author Yabancı44 for the post:
- Dokunma Sanatı
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Ehh, eski zamanlarda bir bayanım vardı. İşlem sırasında çok fazla inlemedi ama içine girdiği anda öyle bir inledi ya da iç geçirdi, yani bunu kelimelere dökmek imkansız. Hatırlıyorum ve pantolonum hareket etmeye başlıyor.
Üstelik bu her seferinde oluyordu.

-
- Orgazm!
- Total posts: 896
- Orientation: biseksüel
Gerçekten hoşuma gitti, bir şekilde beni harekete geçiriyor ve onu daha güçlü, daha hızlı ve daha derin sevmem için beni teşvik ediyor! :göz kırp:
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 10 months
Benimki kendini tutmaya çalışıyor. Evin dışında seks yaptık ve doruğa çıktığı anda dişleriyle omzumu yakaladı. Ve dudağını ısırıyor
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- Sivil8
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Doğal olması benim için önemli. Yüksek sesle inliyorsa bu iyi, sessizce inliyorsa bu da iyi, oynuyorsa berbat. Herkes farklıdır, dolayısıyla gerçek duygu, sesin yüksekliğinden daha önemlidir. Ama ben inlemeleri seviyorum
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- Sivil8
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
Genel olarak inlemesi hoşuma gidiyor. Ne kadar gürültülü olduğu önemli değil. Önemli olan sessiz olmamasıdır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Elbette bir kadının inlemesi onu daha da heyecanlandırır. Ancak bir bayanın o kadar yüksek sesle çığlık attığı ve komşuların koşarak geldiği bir durum vardı. Bir şekilde rahatsız ediciydi...

- These users thanked the author arelav for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 9 months
Önemli olan samimiyettir) eğer inliyorsa, bu onun zevk aldığı anlamına gelir ki bu da sevinmekten başka bir şey yapamaz
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
İlk ilişki sırasında arkadaşım o kadar çok çığlık attı ki onu halsiz yakaladım. Muhtemelen önceki sikikler bundan hoşlandılar. Bundan sonra birkaç kez tekrarlamak istedi ancak kategorik olarak reddetti)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years
Mmmm inlemeleri seviyorum! Tarif edilemez bir şey, inlemeleri beni deli ediyor, yaşadıkları titreme beni ayağa kaldırıyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Bir kadının inlemeleri, eğer doğalsa ve simülasyonla ilgisi yoksa, bu harika, bu onun için ne kadar hoş olduğunun bir göstergesi. Peki bir erkek için bundan daha keyifli ne olabilir?!
Simülasyon ve sahte inlemeler ayrı bir konudur. Ben karşıyım, anlasam da hoşuma gitmiyor.
Simülasyon ve sahte inlemeler ayrı bir konudur. Ben karşıyım, anlasam da hoşuma gitmiyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 10 months
Benimki gerçekten iyiyse inliyor, asla rol yapmıyor. Yani eğer sessizse, bu yanlış bir şey yaptığım anlamına gelir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Bazen bir kadının sessiz bakışı yeterlidir, bu da onun o anda ne kadar mutlu olduğunu gösterir.
Bu arada sessizlik her zaman yanlış bir şey yaptığınızın göstergesi değildir. Duygular farklı şekillerde yayılır...
Bazen bir kadının sessiz bakışı yeterlidir, bu da onun o anda ne kadar mutlu olduğunu gösterir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 9 months
Partnerimin inlemesini seviyorum, ama yüksek sesle değil, sessizce değil - orta derecede, nazikçe - çatıyı havaya uçuruyor ve bu tür inlemelerden çabuk kurtuluyorum...

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Garip bir tartışma... Bazıları inliyor, bazıları inmiyor. Bazıları gürültülü, bazıları dudaklarını ısırıyor... Bazıları bunu yapmacık bir şekilde yapıyor, bazıları ise doğal bir şekilde yapıyor... Aslında ne fark var ki! Kız istediğini yapıyor! Üstelik ona nasıl ve
ne yapacağını söylemenize gerek yok! Keşke memnun olsaydı!!!
ne yapacağını söylemenize gerek yok! Keşke memnun olsaydı!!!

-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Hoşuma gidiyor, sadece bağırmaları hoşuma gitmiyor ama farklı olanları da oldu
Mesela bir kızdan ayrıldım ama arkadaş olarak kaldım, sonra ziyarete gel diyor. Teslim olursan geleceğim diyorum
üç gün sonra tekrar aradım
kızgın bir şekilde, düşünmedim, o da kabul etti.
Geldim , elastik bantla özür dilerim, ama önce lastik olmadan içeri girdim, hemen yüksek sesle çığlık atmaya başladı, sonra telefon ve tüm ruh hali bozuldu,
ve sonra yavaşladı, yapabilirdi ona oral seks yapıyordu ama çaydanlık vardı.
Başkası, evli, kocası onu sikti ama bu ona yetmedi, ben de sikiştim ve çığlık attım, sanki iletişim kuruyorlarmış gibi normalde ve sonrasında kocamı sikmek isterdim,
ama onun sadece bağırmasından hoşlanmadım ve hepsi bu, bir daha karşılaşmadık.
Şöyleydi: üçü inlemedi, biri sadece cunnilingus’tan geldi, diğeri mastürbasyon yapıp kendisi geldi, ne yazık ki ona yardım edemedim,
bir kadına gitmek için doktora gitmeliydim aynı zamanda ben de MFF’ye sahip olurdum.
Ama onlar bunu kendileri yapmak istediler ve pes ettiler.
Ve bu yüzden, inlemelerden çığlıklara, küfürlere kadar farklıydılar. birini öğretti.
İki tane vardı, sikti, biri evli ve aynı zamanda sessizce, sonra onları sikti ve dahası, evli kadın bunu beğendi, 2.-3. buluşmada inlemeye ve çığlık atmaya başladılar.
br/>
İlki de işten arkadaşımdı, hatırlıyorum, içine girdim, hemen inlemeye başladı, bazen geldiğinde sonra çığlık attı, hoşuma gitti,
Nasıl inlediğini dinlemek istedim, yani hoşuna gitti, onunla seviştiğimi, bazen avucumla ağzımı kapattım ya da onu öptüm, bir duvar ve başka bir bölüm vardı, bilmiyorum,
Onun ben olduğumu duyabiliyordum, gün boyunca onu becerdim ama kimse anlamış gibi görünmüyordu.
Komikti, örneğin, patron geldi ve ben işe gitmek üzere ayrıldım, iki saat geçti, ben bir meslektaş istiyorum, geliyorum ve onunla sohbet ediyor,
Heyecanlanmaya başlıyorum, yarım saat sonra mağazaya gittim, sunucu odasına gittik ve orada sesini bile duyamıyorsun hayranlar, bir sandalye alıp eğiliyor,
Onu arkadan alıp içine boşaltıyorum, inlemeler ve çığlıklar artık duyulmuyor. Sonra başka bir bölümden geliyorlar, ben eğleniyorum, sonunda birlikte olduğumuzu bilmiyorlar.
O zaman ben bir erkeğim, o da bir kadın, kimse benim düzüştüğümü düşünmez ama o bundan hoşlandı ve seks konusunda iyi anlaştık, üstelik eğlendik
ve eğlenceliydi, çalışıyorduk ve ayrıca çalışma saatleri içinde bitirdik, işi zevkle birleştirdik.
Fakat neredeyse hiç kimse bunu başaramadı Oyun oynuyordum, biliyorum, dairede tanıştık ve soyunmaya başladım, elimle dokundum, ıslaktı, okşamaya başladım,
masadaki işlerini bitirdiler ve inlediler, vs. ve oynamadıkları da açık.
Sonra disk uçup gidene kadar kayıt cihazına kadınların seks sırasında nasıl inlediğini yazdım veya video çektim ve bazen ona baktım.
Mesela bir kızdan ayrıldım ama arkadaş olarak kaldım, sonra ziyarete gel diyor. Teslim olursan geleceğim diyorum
üç gün sonra tekrar aradım
kızgın bir şekilde, düşünmedim, o da kabul etti.
Geldim , elastik bantla özür dilerim, ama önce lastik olmadan içeri girdim, hemen yüksek sesle çığlık atmaya başladı, sonra telefon ve tüm ruh hali bozuldu,
ve sonra yavaşladı, yapabilirdi ona oral seks yapıyordu ama çaydanlık vardı.
Başkası, evli, kocası onu sikti ama bu ona yetmedi, ben de sikiştim ve çığlık attım, sanki iletişim kuruyorlarmış gibi normalde ve sonrasında kocamı sikmek isterdim,
ama onun sadece bağırmasından hoşlanmadım ve hepsi bu, bir daha karşılaşmadık.
Şöyleydi: üçü inlemedi, biri sadece cunnilingus’tan geldi, diğeri mastürbasyon yapıp kendisi geldi, ne yazık ki ona yardım edemedim,
bir kadına gitmek için doktora gitmeliydim aynı zamanda ben de MFF’ye sahip olurdum.
Ama onlar bunu kendileri yapmak istediler ve pes ettiler.
Ve bu yüzden, inlemelerden çığlıklara, küfürlere kadar farklıydılar. birini öğretti.
İki tane vardı, sikti, biri evli ve aynı zamanda sessizce, sonra onları sikti ve dahası, evli kadın bunu beğendi, 2.-3. buluşmada inlemeye ve çığlık atmaya başladılar.
br/>
İlki de işten arkadaşımdı, hatırlıyorum, içine girdim, hemen inlemeye başladı, bazen geldiğinde sonra çığlık attı, hoşuma gitti,
Nasıl inlediğini dinlemek istedim, yani hoşuna gitti, onunla seviştiğimi, bazen avucumla ağzımı kapattım ya da onu öptüm, bir duvar ve başka bir bölüm vardı, bilmiyorum,
Onun ben olduğumu duyabiliyordum, gün boyunca onu becerdim ama kimse anlamış gibi görünmüyordu.
Komikti, örneğin, patron geldi ve ben işe gitmek üzere ayrıldım, iki saat geçti, ben bir meslektaş istiyorum, geliyorum ve onunla sohbet ediyor,
Heyecanlanmaya başlıyorum, yarım saat sonra mağazaya gittim, sunucu odasına gittik ve orada sesini bile duyamıyorsun hayranlar, bir sandalye alıp eğiliyor,
Onu arkadan alıp içine boşaltıyorum, inlemeler ve çığlıklar artık duyulmuyor. Sonra başka bir bölümden geliyorlar, ben eğleniyorum, sonunda birlikte olduğumuzu bilmiyorlar.
O zaman ben bir erkeğim, o da bir kadın, kimse benim düzüştüğümü düşünmez ama o bundan hoşlandı ve seks konusunda iyi anlaştık, üstelik eğlendik
ve eğlenceliydi, çalışıyorduk ve ayrıca çalışma saatleri içinde bitirdik, işi zevkle birleştirdik.
Fakat neredeyse hiç kimse bunu başaramadı Oyun oynuyordum, biliyorum, dairede tanıştık ve soyunmaya başladım, elimle dokundum, ıslaktı, okşamaya başladım,
masadaki işlerini bitirdiler ve inlediler, vs. ve oynamadıkları da açık.
Sonra disk uçup gidene kadar kayıt cihazına kadınların seks sırasında nasıl inlediğini yazdım veya video çektim ve bazen ona baktım.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
- Registered for: 2 years 6 months
Evet çok. Ve ne kadar yüksek sesle o kadar iyi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 2 years 5 months
Sosyal ağlarda tanıştık. Benden ona erotik bir masaj yapmamı istedi. Ben geldim. Eh, hemen değil. Önce biraz sohbet etmemiz gerekiyordu. Güzel insan. Hoş kız sesi. Masaj saat gibi işledi ve yağla yapıldı
Rahatladım, sonra heyecanlandım, sonra orgazm oldum... Ve onun ikinci sesini duydum... Bilmiyorum nasıl tarif edilir. Bunlar inleme değil, büyük olasılıkla bir tür hayvan hırıltısıydı. Sanki Şeytan ondan uzaklaştırılıyormuş gibi hissetti. Bu benim için tam bir sürprizdi. Eğer o, ilk kez seks yaptığım ilk kadınım olsaydı ve bunu duyardım ... Bilmiyorum... Belki ömür boyu zihinsel travma geçirirdim ve gelecekte tüm kadınlardan uzak dururdum
Ama... Masaj yaptırdım ve elime düşen ilk kişi o değildi. Çeşitli inlemeler, ünlemler, hızlı nefes almalar, hayvan kükremeleri de eklenmişti
Bilmiyorum, partnerim olsaydı sevişirdik o zaman. Penisim onda nasıl davranırdı? Hemen geri çekilmeye çalışır mıydı, yoksa tam tersine daha dikkatli hareketler mi yapardı?
Eğer sürekli partnerim olsaydı belki bunlara alışırdım. Belki de tam tersine bir bayanla çıkmamaya çalışırdım.
Benim düşüncem
Bir kişi yakınsa farklı olur. o zaman ne olursa olsun kabul edilecektir.> Bu istikrarsız bir ilişkiyse, inlemeler sahtedir veya (inlemeler doğaldır ancak partnerin mevcut imajına uymuyor gibi görünmektedir) - bu zaten rulet. Ya alışın, ya katlanın, ya anlaşın, ya da ayrılın.

Rahatladım, sonra heyecanlandım, sonra orgazm oldum... Ve onun ikinci sesini duydum... Bilmiyorum nasıl tarif edilir. Bunlar inleme değil, büyük olasılıkla bir tür hayvan hırıltısıydı. Sanki Şeytan ondan uzaklaştırılıyormuş gibi hissetti. Bu benim için tam bir sürprizdi. Eğer o, ilk kez seks yaptığım ilk kadınım olsaydı ve bunu duyardım ... Bilmiyorum... Belki ömür boyu zihinsel travma geçirirdim ve gelecekte tüm kadınlardan uzak dururdum

Bilmiyorum, partnerim olsaydı sevişirdik o zaman. Penisim onda nasıl davranırdı? Hemen geri çekilmeye çalışır mıydı, yoksa tam tersine daha dikkatli hareketler mi yapardı?
Eğer sürekli partnerim olsaydı belki bunlara alışırdım. Belki de tam tersine bir bayanla çıkmamaya çalışırdım.
Benim düşüncem
Bir kişi yakınsa farklı olur. o zaman ne olursa olsun kabul edilecektir.> Bu istikrarsız bir ilişkiyse, inlemeler sahtedir veya (inlemeler doğaldır ancak partnerin mevcut imajına uymuyor gibi görünmektedir) - bu zaten rulet. Ya alışın, ya katlanın, ya anlaşın, ya da ayrılın.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Gerçekten hoşuma gitti!!! :şampuan:
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 3 years 2 months
Eh, çocuklara bağırmayın.
Ve çizgiyi aşarak çığlık atan kızlar da vardı. Cinsel olarak ah edip ah diyenler de vardı. Ancak en akılda kalan şey, 14. katın ortak balkonunda, en üst katta, o kadar yüksek sesle çığlık atıyordu ki, yaşlı bir kadın merdivenlerden dışarı fırladı, kot pantolon giymeye bile vakit bulamadan, merdivenin sesini duydular. Kapıyı açarken, ileri yaşlarda bir kadındı, kızı gücendirip kırmadığımı sordu. Hayır dediler, parmağımı sıkıştırdılar ve hızla oradan uzaklaştılar.

-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 1 year 1 month
İnlemeler bir kızın kendini iyi hissettiğinin bir işaretidir. Eğer samimilerse. Benimki sessizce yatıyor, hatta bazen şunu sormak zorunda kalıyorum: “İyi misin? Her şeyi seviyor musun?” Çünkü neden orada şişirdiği hiç belli değil. Ben kesinlikle inleme taraftarıyım. En azından kızın her şeyden hoşlandığını biliyorum ve bu beni daha da çok tahrik ediyor
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year
Tabii ki hoşuma gidiyor, sadece benim değil partnerimin de keyif alması bana güven veriyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
Çok gürültülü ise taklit gibi görünebilir. Genel olarak sessiz ve orta şiddette inlemeleri severim) ancak genel olarak kesikli nefes alma daha çok tahrik edicidir
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
Sağır ve dilsizler inliyor mu ?
veya elleriyle göstermiyorlar mı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 307
- Registered for: 1 year 10 months
Onun inlemesini seviyorum. Bu beni daha da heyecanlandırıyor)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 1 year 1 month
Ve sadece inlemekle kalmıyor, aynı zamanda ağlıyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
İnlemeler mi yoksa çığlıklar mı? Yaz sıcağında kiralık bir dairede bir kızla tanıştım. Daire birinci kattadır, pencereler taslak için açıktır. Vinzo, şefkat, okşamalar ve gelişi yaklaştığında nefes verirken yüksek sesle çığlık atmaya başladı, ya orgazm oldu ya da kırbaçlandı. Bir nefes aldı ve dedi ki, gürültücü bir kız olduğumu söylememiş miydim? Apartman sahibinin, komşuların birisinin öldürüldüğünü duyduğunu söyleyen bir telefon beklemeye devam ettim. İşe yaradı. Bu dairede muhtemelen sık sık böyle birini "öldürürler". Panel evindeki komşular görünüşe göre buna çoktan alışmışlar, sadece erkek komşular ona tuhaf bir şekilde bakıyor.
- These users thanked the author İskender for the post:
- sikikamerlik
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 2 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 1 year 4 months
Komşum gerçek bir profesyoneldir Vitas bir yandan sessizce sigara içiyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 2 years 5 months
Gerçekten hoşuma gitti, birincisi, her şeyi onun iyi hissetmesini sağlayacak şekilde yaptığınız için tatmin oluyorsunuz ve ikincisi, güçlü inlemeler sırasında sesleri o kadar değişiyor ki, bunu sıradan hayatta asla duymayacaksınız. Kızın yüksek sesle inlediği her anı özümsemeye çalışıyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 3 months
Kadınlar erkeklerden daha duygusaldır. Yani her şey doğal.
Eğer inlemeler sahte değilse, o zaman bu neden hoşunuza gitmesin?Civic8: ↑31 Oct 2022, 06:14 Erkeklerin bir kadının yüksek sesle inlemesine neden bu kadar bayıldığını bilmiyorum, benim için bu durum dikkatleri süreçten çılgınca uzaklaştırıyor ve eğer kadının bunu yapmacık bir şekilde yaptığı açıksa (böyle kızlar da var), o zaman genellikle tiksinti uyandırır ve avucunuzla ağzınızı kapatmak zorunda kalırsınız.
Çok fazla kız arkadaşım yoktu ve yatakta yüksek sesle çığlık atmaya devam ediyorlardı, sadece bir tane vardı, seks sırasında beni elleriyle yakaladı ve sessizce, zar zor duyulabilecek şekilde inledi ve aynı zamanda şiddetli bir şekilde nefes alıyordu, çılgınca açıldı, sessizce ciyakladı, sadece kulaklar için bir senfoni ve doruk sırasında bunu biraz daha yüksek sesle yaptı. .
Onunla olan bağlantımı sonsuza dek kaybetmiş olmam ne kadar üzücü, ama her zaman hafızamda kalıyor, ona sahip olamam))
O halde asıl soru şu, onu nasıl buldun? ??
Kadınlar erkeklerden daha duygusaldır. Yani her şey doğal.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 1 year 4 months
Bir kadın sahte bir şekilde değil de zevkle inliyorsa, o zaman bu harika...
Bir kadının doğal olarak eğilip zevkle inlediğini, bir tepki gösterdiğini, heyecan verici ve cesaret verici bir iletişim kurduğunu hissetmek veya izlemek güzel...
Ev kızım ve arkadaşlarım bu konuda her zaman iyidirler ve herkesin hoşuna giden bu tepkidir; aynı zamanda kendini tuhaf hissetmesine rağmen onun canavarca hareket etmesi, eğilmesi ve inlemesi de hoşlarına gider, bu da daha çok ilgi çeker herkesten buna...
Bir kadının doğal olarak eğilip zevkle inlediğini, bir tepki gösterdiğini, heyecan verici ve cesaret verici bir iletişim kurduğunu hissetmek veya izlemek güzel...
Ev kızım ve arkadaşlarım bu konuda her zaman iyidirler ve herkesin hoşuna giden bu tepkidir; aynı zamanda kendini tuhaf hissetmesine rağmen onun canavarca hareket etmesi, eğilmesi ve inlemesi de hoşlarına gider, bu da daha çok ilgi çeker herkesten buna...
- These users thanked the author v2024 for the post (total 2):
- Tavşan, Manul 1637
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 1 year 3 months
İnlemesi çok hoş, yüksek sesle olması gerekmiyor. Önemli olan rol yapmamak
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 60 Replies
- 2721 Views
-
Last post by Vik.ruba80
-