Sekste gurur
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: biseksüel
Sekste gurur
Hepimizin hayatta gurur duyacağı bir şey var. Ancak tematik bir forumda olduğumuza göre... o zaman
Soru şu: Sekste ne işe yararsın? Herhangi bir şey. Bazı başarılar var, rekorlar var, belki herkesin yapamadığı bir şeyi yapabiliyorsun, belki kendinde harika bir şey keşfettin, ya da dün bir şekilde kendini aştın, belki öyle bir vücudun var ki, eğer sahipsen buna kimse dayanamaz. kendinizi koparma gücü vb., ilginç bir şey düşünün ve yazın, ancak peri masalları ve fanteziler olmadan. Gurur duymak için bir nedeniniz var mı?)
Soru şu: Sekste ne işe yararsın? Herhangi bir şey. Bazı başarılar var, rekorlar var, belki herkesin yapamadığı bir şeyi yapabiliyorsun, belki kendinde harika bir şey keşfettin, ya da dün bir şekilde kendini aştın, belki öyle bir vücudun var ki, eğer sahipsen buna kimse dayanamaz. kendinizi koparma gücü vb., ilginç bir şey düşünün ve yazın, ancak peri masalları ve fanteziler olmadan. Gurur duymak için bir nedeniniz var mı?)
Last edited by Devam etmek on 08 Jun 2024, 23:54, edited 1 time in total.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 6 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sekste gurur
Soru soran rakamlar beni her zaman şaşırtıyor. Bazı insanlar bunun gibi sosyal anketler yapıyor.
Kendinizden, başarılarınızdan ve seks konusundaki gururunuzdan bahsedin ve başkalarının hikayeniz hakkında ne düşündüğünü sorun. Ve sanki kavganın üstündeymiş gibi araştırma yapıyor. Belki seksopatoloji üzerine de bir tez yazıyorsundur? Ücretinizi paylaşmayı unutmayın. Maymunlarla sirk.
Kendinizden, başarılarınızdan ve seks konusundaki gururunuzdan bahsedin ve başkalarının hikayeniz hakkında ne düşündüğünü sorun. Ve sanki kavganın üstündeymiş gibi araştırma yapıyor. Belki seksopatoloji üzerine de bir tez yazıyorsundur? Ücretinizi paylaşmayı unutmayın. Maymunlarla sirk.
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Truvor, tipik bir boğucu. Cinsiyet açısından İstismarcı (moda kelime) gibi davranıyor.
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Truwor, Ve? Sana özellikle sordum, külotunu en son ne zaman değiştirdin? Belki de bana ne yapacağımı söylemek, yazmak ve sormak sana düşmez? Ayrıca hikayeleriniz ve fantezilerinizle konuya gidebilir ve yazabilirim - ilginç bir şey yok, burada hikayelerinizle kim ilgileniyor vb. Şaşırdı
Evet, cebini daha geniş tut, wanker))
-
- Flört etmek
AmberaMaze, tamamen destekliyorum. İlginiz kesinlikle haklı.
Ve bilge bir adamın dediği gibi: Yalnızca bir kez yaşarız.
Küçük bir açıklama: Kimse seni yargılamayacak, Kimse seni suçlamayacak....
Ve bilge bir adamın dediği gibi: Yalnızca bir kez yaşarız.
Küçük bir açıklama: Kimse seni yargılamayacak, Kimse seni suçlamayacak....
- These users thanked the author Xander for the post:
- Devam etmek
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
Xander, o bir tacizci mi?)) Daha muhtemel , o bir denizaltı, orada farklı bir tacizci var. Evet, sanki başka bir çarşaf tartışması yazarından geliyormuş gibi aşılmaz bir havasızlık kokuyor, bu iki hesabın aynı kişiden gelmesine şaşırmazdım.
-
- Flört etmek
Ah, kahretsin, Psiko-Sorunlarının canı cehenneme, burada henüz bir kürek kiralamadım.
Daha açık oldu mu?
Daha açık oldu mu?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 7 months
30 yaşına kadar hiç orgazm yaşamamış olan eşime yardım edebildim. Parmaklarıyla klitorisine masaj yapıldığında hoş hissettiğini söyledi. Ancak kendisi asla konuyu tamamlayamadı ve önceki tüm ortakları ona yardım etmeyi reddetti. Denemeye karar verdim ve birkaç saat süren aralıksız okşamalardan sonra başardı.
Nefesini topladıktan sonra dedi ki - İşte bu, artık hiçbir yere gitmene izin vermeyeceğim, sonsuza kadar benim olacaksın. Daha dün bekaretimi kaybeden ben, bunu tecrübeli bir kadından duyduğuma çok sevindim.
Giderek daha hızlı yapmayı öğrendik. Artık eşim haftada 2-3 orgazm yaşıyor ve bunun sağlığı ve refahı için çok faydalı olduğunu söylüyor.
Nefesini topladıktan sonra dedi ki - İşte bu, artık hiçbir yere gitmene izin vermeyeceğim, sonsuza kadar benim olacaksın. Daha dün bekaretimi kaybeden ben, bunu tecrübeli bir kadından duyduğuma çok sevindim.
Giderek daha hızlı yapmayı öğrendik. Artık eşim haftada 2-3 orgazm yaşıyor ve bunun sağlığı ve refahı için çok faydalı olduğunu söylüyor.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
- Anatolik, Devam etmek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Adam, onu düzgün bir şekilde bağlayan ilk kişinin ben olduğumu övdü) Genellikle kadınların, doğası gereği, bunu nasıl yapacaklarını iyi anlamadıklarından şikayet etti)
- These users thanked the author Ayşari for the post (total 2):
- Devam etmek, Manul 1637
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Hikâyeniz iletişimi teşvik ediyor, ancak yalnızca bir soru sormak veya soru sormak endişe verici. Kimin ve neden sorduğunu bilmiyorum.
Aman Tanrım, sen bir kadın ya da kadın kılığına girmiş bir erkek, ne fark eder ki. Alınmayın.AmberaMaze: ↑09 Jun 2024, 03:05 Truwor, Ve? Sana özellikle sordum, külotunu en son ne zaman değiştirdin? Belki de bana ne yapacağımı söylemek, yazmak ve sormak sana düşmez? Ayrıca hikayeleriniz ve fantezilerinizle konuya gidebilir ve yazabilirim - ilginç bir şey yok, burada hikayelerinizle kim ilgileniyor vb. Şaşırdı
Evet, cebini daha geniş tut, mastürbasyon))
Hikâyeniz iletişimi teşvik ediyor, ancak yalnızca bir soru sormak veya soru sormak endişe verici. Kimin ve neden sorduğunu bilmiyorum.
-
Автор темыDevam etmek
- Penetrasyon
nAlınmadım ama dün öfkemi bile kaybettim, bunun için özür dilerim) Buradaki hayattan pek çok hikaye anlattım, hatta gereksiz olanları bile. Bu konu hakkında söyleyecek pek bir şeyim yok ama burada bir sürü ilginç insan var, o yüzden konuşurlarsa harika olur. Özellikle böyle olumlu bir konu hakkında.
Ahahah, keşke bazen erkek olabilseydim...)Truwor: ↑10 Jun 2024, 00:03Aman Tanrım, sen bir kadın ya da kadın kılığına girmiş bir erkek, ne fark eder ki. Alınmayın.Truwor, VE ? Sana özellikle sordum, külotunu en son ne zaman değiştirdin? Belki de bana ne yapacağımı söylemek, yazmak ve sormak sana düşmez? Ayrıca hikayeleriniz ve fantezilerinizle konuya gidebilir ve yazabilirim - ilginç bir şey yok, burada hikayelerinizle kim ilgileniyor vb. Şaşırdı
Evet, cebini daha geniş tut, mastürbasyon))
nAlınmadım ama dün öfkemi bile kaybettim, bunun için özür dilerim) Buradaki hayattan pek çok hikaye anlattım, hatta gereksiz olanları bile. Bu konu hakkında söyleyecek pek bir şeyim yok ama burada bir sürü ilginç insan var, o yüzden konuşurlarsa harika olur. Özellikle böyle olumlu bir konu hakkında.
- These users thanked the author Devam etmek for the post:
- Yağmurcu
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 9 months
Oh iyi.
Ve işte buradayım, karımı anal orgazma ulaştırıyorum. Her şey bir fışkırtmayla sona erdi ve birden fazlası. O zamandan beri perili oldum. Klasiklerden daha çok beğendiğini söylüyor.
Bunun gibi bir şey. :ayyy:
Ve işte buradayım, karımı anal orgazma ulaştırıyorum. Her şey bir fışkırtmayla sona erdi ve birden fazlası. O zamandan beri perili oldum. Klasiklerden daha çok beğendiğini söylüyor.
Bunun gibi bir şey. :ayyy:
- These users thanked the author kötü Eeh for the post:
- Devam etmek
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 5 months
Eşimi "yeniden biçimlendirdi", benimle tanışmadan önce anal seksin olduğunu düşündü son derece kirli bir şeydir, doğal olmayan ve yapılması utanç verici bir şeydir. Şimdi pratik yapıyoruz, ona göre orgazmlar sadece büyüleyici, kıçına parmakla oral seks - bu genellikle onun en sevdiği "yemeklerden" biri))
- These users thanked the author Polonya for the post:
- Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Kocam benimle erkek oldu (bekaretini kaybetti)
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Manul 1637, Devam etmek, PrematüreDöl
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 1 year 6 months
En hızlı seks, kıza girer girmez hemen geldim. Hoşuna gitti.
- These users thanked the author Anto_Vz for the post (total 2):
- Kotho, Devam etmek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 19 Replies
- 2651 Views
-
Last post by Herurg