Ambulansta çalışan bir arkadaşım var. İşyerinde kendisinin veya hastalarının başına gelen çeşitli ilginç vakalar hakkında konuşmayı seviyor.
Diğerlerinin yanı sıra, anüsünde yabancı bir cisim bulunan bir kişinin hastaneye kaldırılmasıyla ilgili birçok hikayeyi ondan duydum. Ve böylece, başka bir hikayeden sonra bana bir anekdot anlatıyor:
İki kişi bir travmatologu görmeye geliyor: Birinin kolu dirseğe kadar, diğerinin kıçına sıkışmış. Doktor gözlüklerinin altından bu çifte baktı ve öfkeyle şöyle dedi:
- Aslında burası bir tıbbi tesis, kukla tiyatrosu değil!
Ağlayana kadar güldüm
These users thanked the author Tavşan for the post:
Ambulansta çalışan bir arkadaşım var. İşyerinde kendisinin veya hastalarının başına gelen çeşitli ilginç vakalar hakkında konuşmayı seviyor. Diğerlerinin yanı sıra, anüsünde yabancı bir cisim bulunan bir kişinin hastaneye kaldırılmasıyla ilgili birçok hikayeyi ondan duydum. Ve böylece, başka bir hikayeden sonra bana bir anekdot anlatıyor:
İki kişi bir travmatologu görmeye geliyor: Birinin kolu dirseğe kadar, diğerinin kıçına sıkışmış. Doktor gözlüklerinin altından bu çifte baktı ve öfkeyle şöyle dedi: - Aslında burası bir tıbbi tesis, kukla tiyatrosu değil!
Bolbol: ↑07 Jun 2024, 13:17
Ayrıca uzaktan tıbbi muayene için bir terapistten sertifika almaya da geldim.
Üzgünüm ama hiçbir şey anlamadım. ..
Kuzey’de 90’ların sonlarından beri evden tıbbi muayene kabul edilmiyor. Sadece yerinde geçin.
Fakat bir terapistin, narkologun, psikiyatristin sertifikalarının eve götürülmesi gerekiyor.
Bu yüzden kliniğe sırf sertifika için gittim)
[quote=Venüs post_id=379022 time=1717756021 user_id=15698] [quote=Bolbol post_id=379017 time=1717755454 user_id= 7207] Ayrıca uzaktan tıbbi muayene için bir terapistten sertifika almaya da geldim. [/quote] Üzgünüm ama hiçbir şey anlamadım. .. [ /quote]
Kuzey’de 90’ların sonlarından beri evden tıbbi muayene kabul edilmiyor. Sadece yerinde geçin. Fakat bir terapistin, narkologun, psikiyatristin sertifikalarının eve götürülmesi gerekiyor. Bu yüzden kliniğe sırf sertifika için gittim)
Dişçi randevusunda bir kadın. Doktor kadının dişlerini delerken kocası arar.
Diş hekimi bundan bıkmaz, telefonu alır ve şöyle der: Kocacığım, bekle! Şimdi ben boşalacağım, o tükürecek ve sen normal konuşabilirsin!
These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
Dişçi randevusunda bir kadın. Doktor kadının dişlerini delerken kocası arar. Diş hekimi bundan bıkmaz, telefonu alır ve şöyle der: Kocacığım, bekle! Şimdi ben boşalacağım, o tükürecek ve sen normal konuşabilirsin!
))) Ahah, alınmayın ama bu şaka hayatın gerçeğidir))
Klinikteki erkekler iki kategoriye ayrılır:
— annem getirdi;
— karısı getirdi.
Şimdi "sen"e mi geldik? ))
Aralarımızı iyi tutacak kadar iyi ayrılmadık... Bu arada, özellikle Oksanka ve genel olarak tüm Challovitler çoktan sustum burada... ve sustum orada... Bir avuç vicdansız, aptal ve hasta insan, sen onları öyle savundun, öyle savundun ki, onlar da beni tüm ölümcül günahlarla suçladılar...
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
[quote=Tavşan post_id=379024 time=1717756324 user_id=15322] [quote=Venüs post_id=379011 time=1717754342 user_id= 15698] ))) Ahah, alınmayın ama bu şaka hayatın gerçeğidir))
Klinikteki erkekler iki kategoriye ayrılır: — annem getirdi; — karısı getirdi. [/quote] Şimdi "sen"e mi geldik? )) [/quote]
Aralarımızı iyi tutacak kadar iyi ayrılmadık... Bu arada, özellikle Oksanka ve genel olarak tüm Challovitler çoktan sustum burada... ve sustum orada... Bir avuç vicdansız, aptal ve hasta insan, sen onları öyle savundun, öyle savundun ki, onlar da beni tüm ölümcül günahlarla suçladılar...
[quote=Venüs post_id=379032 time=1717757151 user_id=15698] ve ben tüm ölümcül günahlarla suçlandım... [/quote] çünkü sen bir günahkarsın!!! :sumashed: bu arada doktora sadece ambulansla giderim. Nasıl böyle çalışıyor!!! :)
[quote=Eustace post_id=379035 time=1717757612 user_id=21266] [quote=Venüs post_id=379032 time=1717757151 user_id= 15698] ve ben tüm ölümcül günahlarla suçlandım... [/quote] çünkü sen bir günahkarsın!!! :sumashed: bu arada doktora sadece ambulansla giderim. Nasıl böyle çalışıyor!!! :) [/quote]
))) Pekala, bana ambulansla gelmeyeceksin : kedi2:
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], Onu gördün ambulansa binmeyeceksiniz, ancak yoğun bakım ünitesinde ayrılacaksınız :ROFL: :ROFL: fırtınalı toplantılardan sonra)
Venüs: ↑07 Jun 2024, 13:45
Bir avuç vicdansız, aptal ve hasta insan ve sen onları öyle savundun, öyle savundun ki ben tüm ölümcül günahlarla suçlandım...
n
Kimseyi korumadım. Size bir yorumda bulundum hanımefendi, görünüşe göre siz bunu kişisel bir hakaret olarak algıladınız.
Fakat şimdi bile tüm forum kullanıcılarının "vicdansız, aptal ve akıl hastası insanlar" olmadığı kanaatindeyim
Yargılarınızda daha yumuşak olmanız gerekiyor. Belki de tüm insanlar bu yüce sözlere layık değildir. Ancak bu konudaki tartışmalar artık beni ilgilendirmiyor.
[quote=Venüs post_id=379032 time=1717757151 user_id=15698] Bir avuç vicdansız, aptal ve hasta insan ve sen onları öyle savundun, öyle savundun ki ben tüm ölümcül günahlarla suçlandım... [/quote] n Kimseyi korumadım. Size bir yorumda bulundum hanımefendi, görünüşe göre siz bunu kişisel bir hakaret olarak algıladınız. Fakat şimdi bile tüm forum kullanıcılarının "vicdansız, aptal ve akıl hastası insanlar" olmadığı kanaatindeyim Yargılarınızda daha yumuşak olmanız gerekiyor. Belki de tüm insanlar bu yüce sözlere layık değildir. Ancak bu konudaki tartışmalar artık beni ilgilendirmiyor.
Bir avuç vicdansız, aptal ve akıl hastası insan, sen onları öyle savundun, öyle savundun ki ben tüm ölümcül günahlarla suçlandım...
Kimseyi savunmadım. Size bir yorumda bulundum hanımefendi, görünüşe göre siz bunu kişisel bir hakaret olarak algıladınız.
Fakat şimdi bile tüm forum kullanıcılarının "vicdansız, aptal ve akıl hastası insanlar" olmadığı kanaatindeyim
Yargılarınızda daha yumuşak olmanız gerekiyor. Belki de tüm insanlar bu yüce sözlere layık değildir. Ancak bu konudaki tartışma artık beni ilgilendirmiyor.
Bu bir açıklama değildi, fikrinizi ifade ettiniz ve hatta durumu anlamaya başladılar .. Ama neden anlamadılar? Öyle değilmiş gibi davrandılar ama aslında sen, anlaşılmaz iddiaları olan pek çok Chall’den biriymişsin gibi görünüyordu...
Eh, tüm Chall insanları hakkında yazmadım, ama aynıları, bana aşkını ifade eden senin gibi... Ve aynı zamanda çabuk sönen, tıpkı senin gibi... Chall’un kendisi gibi...
[quote=Tavşan post_id=379062 time=1717759790 user_id=15322] [quote=Venüs post_id=379032 time=1717757151 user_id= 15698] Bir avuç vicdansız, aptal ve akıl hastası insan, sen onları öyle savundun, öyle savundun ki ben tüm ölümcül günahlarla suçlandım... [/quote]
Kimseyi savunmadım. Size bir yorumda bulundum hanımefendi, görünüşe göre siz bunu kişisel bir hakaret olarak algıladınız. Fakat şimdi bile tüm forum kullanıcılarının "vicdansız, aptal ve akıl hastası insanlar" olmadığı kanaatindeyim Yargılarınızda daha yumuşak olmanız gerekiyor. Belki de tüm insanlar bu yüce sözlere layık değildir. Ancak bu konudaki tartışma artık beni ilgilendirmiyor. [/quote]
Bu bir açıklama değildi, fikrinizi ifade ettiniz ve hatta durumu anlamaya başladılar .. Ama neden anlamadılar? Öyle değilmiş gibi davrandılar ama aslında sen, anlaşılmaz iddiaları olan pek çok Chall’den biriymişsin gibi görünüyordu... Eh, tüm Chall insanları hakkında yazmadım, ama aynıları, bana aşkını ifade eden senin gibi... Ve aynı zamanda çabuk sönen, tıpkı senin gibi... Chall’un kendisi gibi...
Hanımefendi, her zamanki gibi repertuarınızdasınız: birdenbire saçmalamaya başladınız.
Bir şaka yapmak daha iyi olur (sonuçta tartışma konusuna karşılık gelir).
Hanımefendi, her zamanki gibi repertuarınızdasınız: birdenbire saçmalamaya başladınız. Bir şaka yapmak daha iyi olur (sonuçta tartışma konusuna karşılık gelir).
Tavşan: ↑07 Jun 2024, 15:29
Hanımefendi, her zamanki gibi repertuarınızdasınız: birdenbire bir karmaşa başlattınız.
Şaka yapmak daha iyi olur (sonuçta tartışılan konuya karşılık gelir).
Ben yazdım yukarıda şaka yaptınız ve siz fikrinizi ifade ettiniz ve sonra kavga başlatmaya çalıştınız... Kavgacı bir doğanız var.
Ama bir şeyler ters gitti ve işler yolunda gitmedi...
Peki o halde duygularınızı kendinize saklayın ve espriler yapın.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Tavşan post_id=379089 time=1717763384 user_id=15322] Hanımefendi, her zamanki gibi repertuarınızdasınız: birdenbire bir karmaşa başlattınız. Şaka yapmak daha iyi olur (sonuçta tartışılan konuya karşılık gelir). [/quote]
Ben yazdım yukarıda şaka yaptınız ve siz fikrinizi ifade ettiniz ve sonra kavga başlatmaya çalıştınız... Kavgacı bir doğanız var. Ama bir şeyler ters gitti ve işler yolunda gitmedi... Peki o halde duygularınızı kendinize saklayın ve espriler yapın.
niqk: ↑07 Jun 2024, 16:27
Bu anekdot belki de en havalısı...
Bunu ben de beklemiyordum)
7 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Frostdemon: ↑07 Jun 2024, 13:44
Dişçi randevusunda bir kadın. Doktor kadının dişlerini delerken kocası arar.
Diş hekimi bundan bıkmaz, telefonu alır ve şöyle der: Kocacığım, bekle! Şimdi bitireceğim, tükürecek ve sen normal konuşabilirsin!
Böyle şakalar hayattan doğar))
Bu, şu kaynaktan: dizi: nSovyet yılları. Kalabalık otobüs. Sarhoş bir adam cezayı tehlikeye atmaya çalışır, ancak zımba yerine, altında oturan büyükannenin alnını dürter. Yaşlı kadın buna dayanamıyor ve daha ilk durakta herkesin önünde şunu söylüyor:
- Milok, acele et, hâlâ duruyorken!
[quote=niqk post_id=379114 time=1717766872 user_id=218] Bu anekdot belki de en havalısı... [/quote] &# 129315;🤣&# 129315; Bunu ben de beklemiyordum)
[size=85] [color=green]7 dakika 48 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size ] [quote =Frostdemon post_id =379030 time=1717757076 user_id=23130] Dişçi randevusunda bir kadın. Doktor kadının dişlerini delerken kocası arar. Diş hekimi bundan bıkmaz, telefonu alır ve şöyle der: Kocacığım, bekle! Şimdi bitireceğim, tükürecek ve sen normal konuşabilirsin! [/quote] Böyle şakalar hayattan doğar)) Bu, şu kaynaktan: dizi: nSovyet yılları. Kalabalık otobüs. Sarhoş bir adam cezayı tehlikeye atmaya çalışır, ancak zımba yerine, altında oturan büyükannenin alnını dürter. Yaşlı kadın buna dayanamıyor ve daha ilk durakta herkesin önünde şunu söylüyor: - Milok, acele et, hâlâ duruyorken!
İki adam seks hakkında konuşuyor: En sevdiğiniz pozisyon hangisi? Arkasında Neden? Mutlu bir yüz ifadesi yapmanıza gerek yok
6 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Kadınlar genellikle erkeklerin bacaklarının arasıyla düşündüğünü söyler.
O halde kadınların neden hiç düşünmediği oldukça anlaşılır...
These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
İki adam seks hakkında konuşuyor: En sevdiğiniz pozisyon hangisi? Arkasında Neden? Mutlu bir yüz ifadesi yapmanıza gerek yok
[size=85][color=green]6 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Kadınlar genellikle erkeklerin bacaklarının arasıyla düşündüğünü söyler. O halde kadınların neden hiç düşünmediği oldukça anlaşılır...
[quote=niqk post_id=379128 time=1717769665 user_id=218] Ve bunu doğru yapıyorlar! Her şeyden önce bir erkeği var. İkincisi, ağzı zaten dertlerle dolu... [/quote] Kendi stand-up’ınızı yapmanın zamanı geldi 🤣
benden özür dilemeyi bırak, seni uzun zaman önce affettim
Bu anekdot belki de en havalı anekdot...
TS başka bir kırgın meydan okuma... bana orasının ne kadar iyi olduğunu, onların orada ne kadar harika olduğunu ve benim ne kadar kötü olduğumu söyledi ve şimdi emekledi burada... Orada sıkıldı...
Onun doğuştan... zihinsel engelli olduğuna dair bir varsayımım var.
[quote=niqk post_id=379114 time=1717766872 user_id=218] [quote=Tavşan post_id=379095 time=1717764337 user_id= 15322] benden özür dilemeyi bırak, seni uzun zaman önce affettim [/quote]
Bu anekdot belki de en havalı anekdot... [/quote]
TS başka bir kırgın meydan okuma... bana orasının ne kadar iyi olduğunu, onların orada ne kadar harika olduğunu ve benim ne kadar kötü olduğumu söyledi ve şimdi emekledi burada... Orada sıkıldı... Onun doğuştan... zihinsel engelli olduğuna dair bir varsayımım var.
[quote=niqk post_id=379143 time=1717771116 user_id=218] [ref=#bf0000]Venüs[/ref], şüphelenmeyin , buradaki hemen hemen herkesin zihinsel engelli olduğunu mu düşünüyorsunuz? [/quote]
))) Hayır, buradaki çoğunluğun zekası gelişmiş))) ama birkaç aptal da var ...
[quote=Venüs post_id=379145 time=1717771302 user_id=15698] [quote=niqk post_id=379143 time=1717771116 user_id= 218] [ref=#bf0000]Venüs[/ref] ve buradaki hemen hemen herkesin zihinsel engelli olduğundan şüphelenmiyor musun? [/quote]
))) Hayır, buradaki çoğunluğun zekası gelişmiş))) ama aptal olanların sayısı çok azdır... [/quote] Ben kesinlikle bir aptalım; boş zamanımın çoğunu forumda her türlü saçmalığa ayırıyorum !
Venüs: ↑07 Jun 2024, 17:33
TS yine kırgın bir meydan okuma... bana orasının ne kadar güzel olduğunu, onların ne kadar harika olduğunu ve benim ne kadar kötü olduğumu anlattı ve şimdi buraya sürünerek geldi... orada sıkıldı...
Onun doğuştan... zihinsel engelli olduğuna dair bir varsayım var.
Bir teklifim var: hadi ayrı bir konu oluşturalım - "ile tartışalım Marinka" Ve bu başlıkta kimlerin zihinsel engelli olarak doğduğunu ve kimlerin zaten forumda aklını kaybettiğini tartışacağız
Ve bu konuyu mizah için bırakmak istiyorum. Sakıncası var mı?
[quote=Venüs post_id=379139 time=1717770822 user_id=15698] TS yine kırgın bir meydan okuma... bana orasının ne kadar güzel olduğunu, onların ne kadar harika olduğunu ve benim ne kadar kötü olduğumu anlattı ve şimdi buraya sürünerek geldi... orada sıkıldı... Onun doğuştan... zihinsel engelli olduğuna dair bir varsayım var. [/quote] Bir teklifim var: hadi ayrı bir konu oluşturalım - "ile tartışalım Marinka" 🙂 Ve bu başlıkta kimlerin zihinsel engelli olarak doğduğunu ve kimlerin zaten forumda aklını kaybettiğini tartışacağız 😀 Ve bu konuyu mizah için bırakmak istiyorum. Sakıncası var mı?
TS yine kırgın bir meydan okuma... bana orasının ne kadar güzel olduğunu, onların ne kadar harika olduğunu ve benim ne kadar kötü olduğumu anlattı ve şimdi buraya sürünerek geldi... orada sıkıldı...
Doğuştan itibaren... zihinsel engelli olduğuna dair bir varsayımım var.
Bir teklifim var: ayrı bir konu oluşturalım - "Marinka ile münazara " Ve bu başlıkta kimlerin zihinsel engelli olarak doğduğunu ve kimlerin zaten zihinsel engelli olduğunu tartışacağız. forum
Ve bu konuyu mizah amacıyla bırakmak istiyorum. Sakıncası var mı?
Yani bu konu mizah amaçlıydı. Güzel konu.
Bu konuyu neden bu kadar büyüttüğünü anlamıyorum
[quote=Tavşan post_id=379155 time=1717771860 user_id=15322] [quote=Venüs post_id=379139 time=1717770822 user_id= 15698] TS yine kırgın bir meydan okuma... bana orasının ne kadar güzel olduğunu, onların ne kadar harika olduğunu ve benim ne kadar kötü olduğumu anlattı ve şimdi buraya sürünerek geldi... orada sıkıldı... Doğuştan itibaren... zihinsel engelli olduğuna dair bir varsayımım var. [/quote] Bir teklifim var: ayrı bir konu oluşturalım - "Marinka ile münazara " 🙂 Ve bu başlıkta kimlerin zihinsel engelli olarak doğduğunu ve kimlerin zaten zihinsel engelli olduğunu tartışacağız. forum 😀 Ve bu konuyu mizah amacıyla bırakmak istiyorum. Sakıncası var mı? [/quote]
Yani bu konu mizah amaçlıydı. Güzel konu. Bu konuyu neden bu kadar büyüttüğünü anlamıyorum :cat1:
[quote=Bolbol post_id=379017 time=1717755454 user_id=7207] [quote=Venüs post_id=379011 time=1717754342 user_id= 15698] ))) Ahah, alınmayın ama bu şaka hayatın gerçeğidir))
Klinikteki erkekler iki kategoriye ayrılır: — annem getirdi; — eşim getirdi. [/quote]
Ayrıca bir terapistten sertifika almak için de geldim. uzaktan tıbbi muayene. [ /quote] Eşim de beni kliniğe gönderdi’ 128516;
[size=85] [color=green]5 dakika 38 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=niqk post_id=379151 time=1717771556 user_id=218] [quote=Venüs post_id=379145 time=1717771302 user_id =15698] [quote=niqk post_id=379143 time=1717771116 user_id=218] [ref=#bf0000]Venüs[/ref], buradaki hemen hemen herkesin zihinsel engelli olduğundan şüphelenmiyor musun? [/quote]
))) Hayır, buradaki çoğunluğun zekası gelişmiştir) )) ama birkaç aptal var... [/quote] Ben kesinlikle bir aptalım - forumda o kadar çok boş zaman harcıyorum ki bir çeşit saçmalık! [/quote] Tek değilsin, ben de senin hakkında aynı fikirdeyim 🤣🤣🤣
Venüs: ↑07 Jun 2024, 19:27
- Doktor, tabletin ortasında neden bir şerit var?
- Hasta ilacı almayı reddederse tablet popoya yerleştirilir
ve vidalanır bir tornavidayla...
[quote=Venüs post_id=379187 time=1717777658 user_id=15698] - Doktor, tabletin ortasında neden bir şerit var? - Hasta ilacı almayı reddederse tablet popoya yerleştirilir ve vidalanır bir tornavidayla... [ /quote]
Bir keresinde şu ifadeye rastlamıştım: “Bazen ölürler!” Bunun sadece bir şaka olduğunu düşündüm, sanki kafiyeliymiş gibi. Henüz tek bir doktorla konuşmadım. Bir bağlantı elemanı üzerinde çalıştı ve şunları söyledi:
Bir kalkış vardı, bir kadın cesedi, bir adam aradı. Biz geldik. Polis adamı sorguluyor, doktor cesedi inceliyor, tek kulağıyla dinliyor. Adam şöyle diyor: “Bir kadınla karşılaştım, onu çağırdım, orada yatıyordum, sırtı bana dönük bir şekilde üzerime atlıyordu. ” Doktor işini bitirip gelir ve adamın omzuna hafifçe vurur."Sana iyi haberlerim var. Hırıltılı nefes almaya başladığı andan itibaren bir ceset siktin."
Bir keresinde şu ifadeye rastlamıştım: “Bazen ölürler!” Bunun sadece bir şaka olduğunu düşündüm, sanki kafiyeliymiş gibi. Henüz tek bir doktorla konuşmadım. Bir bağlantı elemanı üzerinde çalıştı ve şunları söyledi: Bir kalkış vardı, bir kadın cesedi, bir adam aradı. Biz geldik. Polis adamı sorguluyor, doktor cesedi inceliyor, tek kulağıyla dinliyor. Adam şöyle diyor: “Bir kadınla karşılaştım, onu çağırdım, orada yatıyordum, sırtı bana dönük bir şekilde üzerime atlıyordu. ” Doktor işini bitirip gelir ve adamın omzuna hafifçe vurur."Sana iyi haberlerim var. Hırıltılı nefes almaya başladığı andan itibaren bir ceset siktin." :unknown:
Madem doktorlar ve popolardan bahsediyoruz, işte bir anekdot:
Doktor Watson, doktor arkadaşından tavsiye istiyor:
- Biliyorsun meslektaşım, arkadaşım Sherlock’u durdurmak istiyorum. sigara içmekten. Bunu nasıl yapacağımı söyle bana?
- Pipo mu içiyor? Peki, telefonu kıçına sok ve yerine koy. Arkadaşınız bir kez sigara içecek, kusacak ve bırakacaktır. İlk seferde yardımcı olmuyorsa işlemi tekrarlayın.
Bir ay geçti.
- Peki nasılsın sevgili Watson?
- Ne kadar başarılı.... Sherlock sigara içtiği gibi sigara da içiyor. Ama... Artık kıçımda tüp olmadan yapamam.
These users thanked the author Tavşan for the post:
Madem doktorlar ve popolardan bahsediyoruz, işte bir anekdot: Doktor Watson, doktor arkadaşından tavsiye istiyor: - Biliyorsun meslektaşım, arkadaşım Sherlock’u durdurmak istiyorum. sigara içmekten. Bunu nasıl yapacağımı söyle bana? - Pipo mu içiyor? Peki, telefonu kıçına sok ve yerine koy. Arkadaşınız bir kez sigara içecek, kusacak ve bırakacaktır. İlk seferde yardımcı olmuyorsa işlemi tekrarlayın. Bir ay geçti. - Peki nasılsın sevgili Watson? - Ne kadar başarılı.... Sherlock sigara içtiği gibi sigara da içiyor. Ama... Artık kıçımda tüp olmadan yapamam.
Tavşan: ↑07 Jun 2024, 19:36
Peki, piponuzu kıçınıza sokun
pipoyla ilgili başka bir şaka daha var.
Gemide kayıkçı ayakta pipo içiyor. Bir denizci yaklaşıyor.
"Ne tür tütünün var, yoldaş kayıkçı? "
"Bu sevdiği kadının amından alınan saç!"
Denizci fark etti ve gitti.
Bir sonraki yolculukta denizci zaten ayakta pipo içiyor. Kayıkçı yaklaşıyor.
"Ah, bu koku da ne? "
"Sevdiğin kadının amındaki saçlar! "
"Kıçına çok yaklaştı , denizci!"
These users thanked the author Köfte ustası for the post:
[quote=Tavşan post_id=379197 time=1717778179 user_id=15322] Peki, piponuzu kıçınıza sokun [/quote] pipoyla ilgili başka bir şaka daha var. Gemide kayıkçı ayakta pipo içiyor. Bir denizci yaklaşıyor. "Ne tür tütünün var, yoldaş kayıkçı? " "Bu sevdiği kadının amından alınan saç!" Denizci fark etti ve gitti. Bir sonraki yolculukta denizci zaten ayakta pipo içiyor. Kayıkçı yaklaşıyor. "Ah, bu koku da ne? " "Sevdiğin kadının amındaki saçlar! " "Kıçına çok yaklaştı , denizci!"
Köfte ustası: ↑07 Jun 2024, 19:35
Bir defasında şu ifadeyle karşılaştım: "Bazen ölürler!" Bunun sadece bir şaka olduğunu, kafiyeli gibi olduğunu düşündüm ve hepsi bu. Henüz tek bir doktorla konuşmadım. Bir bağlantı elemanı üzerinde çalıştı ve şunları söyledi:
Bir kalkış vardı, bir kadın cesedi, bir adam aradı. Biz geldik. Polis adamı sorguluyor, doktor cesedi inceliyor, tek kulağıyla dinliyor. Adam şöyle diyor: “Bir kadınla karşılaştım, onu çağırdım, orada yatıyordum, sırtı bana dönük bir şekilde üzerime atlıyordu. ” Doktor işini bitirip gelip adamın omzuna dokunuyor "Sana iyi haberlerim var. Hırıldadığı andan itibaren bir ceset becerdin." /quote]
Kahretsin, ama eğer bu bir hikaye değilse o zaman elbette zordur.
Ama gençliğimden bir anekdotu hatırladım:
Bir inek tarlada yokuş aşağı koştu ve duramayarak iki huş ağacının arasından uçtu. Çarpmanın etkisiyle gözleri yuvalarından fırladı.
Yanından bir tavşan koşuyor. Ağaçların arasına sıkışmış bir düve görür. Şöyle düşünüyor: “Durumdan faydalanmamız lazım.” Arkasına yerleşti, hızla ineği becerdi ve ayrılmak üzereydi ama sevimli olup olmadığını görmek için yüze bakmaya karar verdi.
Önden dolaşır ve civcivin gözlerinin yuvalarından fırladığını görür.
- Peki, - diyor tavşan gururla, - bu sana göre bir pipet değil!
[quote="Köfte ustası" post_id=379196 time =1717778127 user_id=19000] Bir defasında şu ifadeyle karşılaştım: "Bazen ölürler!" Bunun sadece bir şaka olduğunu, kafiyeli gibi olduğunu düşündüm ve hepsi bu. Henüz tek bir doktorla konuşmadım. Bir bağlantı elemanı üzerinde çalıştı ve şunları söyledi: Bir kalkış vardı, bir kadın cesedi, bir adam aradı. Biz geldik. Polis adamı sorguluyor, doktor cesedi inceliyor, tek kulağıyla dinliyor. Adam şöyle diyor: “Bir kadınla karşılaştım, onu çağırdım, orada yatıyordum, sırtı bana dönük bir şekilde üzerime atlıyordu. ” Doktor işini bitirip gelip adamın omzuna dokunuyor "Sana iyi haberlerim var. Hırıldadığı andan itibaren bir ceset becerdin." /quote]
Kahretsin, ama eğer bu bir hikaye değilse o zaman elbette zordur. Ama gençliğimden bir anekdotu hatırladım:
Bir inek tarlada yokuş aşağı koştu ve duramayarak iki huş ağacının arasından uçtu. Çarpmanın etkisiyle gözleri yuvalarından fırladı. Yanından bir tavşan koşuyor. Ağaçların arasına sıkışmış bir düve görür. Şöyle düşünüyor: “Durumdan faydalanmamız lazım.” Arkasına yerleşti, hızla ineği becerdi ve ayrılmak üzereydi ama sevimli olup olmadığını görmek için yüze bakmaya karar verdi. Önden dolaşır ve civcivin gözlerinin yuvalarından fırladığını görür. - Peki, - diyor tavşan gururla, - bu sana göre bir pipet değil!
Seksin her biçimini seviyorum!
:shamp: Tereddüt etmeden veya önyargısız, açık iletişimi seviyorum! Naberezhnye Chelny’de bu konuyla ilgili kişileri arıyorum.
İstediğiniz zaman yazın, mesajınızı her...
Last post
Merhaba, ben de bu tür utanmadan ve önyargısız bir iletişimle ilgileniyorum... Başkırtlıyım
Herkese merhaba!
Tg’de konuyla ilgili kanalları veya sohbetleri kimler biliyor? Forumda bir grupla bağlantı var gibiydi, yüze yakın kişi vardı ama tam bir sessizlik vardı. Yaşayan bir şey varsa...
Last post
Takas edecek bir şeyin varsa sepete yaz @parzifalnsk
Konuyla ilgili iletişim tecrübesi olan bir çift veya kadın arıyorum, eşimi konuyla tanıştırmak istiyorum. Bu konu çok ilgi çekici ve beni heyecanlandırıyor. Eşim utangaçtır, gizli arzuları denemekten...