Bugün sevgili kızım vefat etti
-
Автор темыİLE
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 1 month

Bugün tam 2 yıldır birlikte olduğumuz sevgili kızım vefat etti, 1,5 yıldır birlikte yaşadığımız, ruhumdaki bok iyice bok oldu, çok zor, bir şeyler yiyerek dikkatimi dağıt yoksa yoksa yapacağım öl

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Kız arkadaşım bugün vefat etti
Zaman iyileşir, biraz acı çekersin ve unutursun, göreceksin. not: Çok sarhoş olmayın.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ayrıldı ve yoluna devam etti. Çok daha fazlası olacak. Ve geri yok, sadece ileri
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 6 months
Kendiminkini unutamıyorum...
Zaman iyileşmez...
Zaman iyileşmez...
- These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
- İLE
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Orientation: biseksüel
Zaman ve rastgele ilişkiler iyileşir) ama cidden, bu ana katlanmanız, yeni arkadaşlar bulmanız, istemeseniz bile kendinizi zorlamanız gerekir. Ve burada zaman rolünü oynayacak, insanlara her çıkışta daha kolay olacak. Yeni tanıdıklar, yeni aşklar. Önemli olan kendinizi izole etmemek, artık işleri kendiniz için daha da kötüleştireceksiniz. Orada bekle dostum. Artık tüm dikkatinizi kendinize, iç dünyanıza, arzularınıza yöneltme zamanı. Onları yavaş yavaş tatmin edin, kendinizi sevmeyi öğrenin
- These users thanked the author Ivankzn for the post (total 2):
- İLE, Vik.ruba80
-
Автор темыİLE
- Flört etmek
Desteğiniz için herkese teşekkürler, daha da kolaylaştı ama neden ayrıldılar? Eşi vardı, iki çocuğu vardı, boşanma vardı, şimdi yenisini buldum ama sürekli küfür vardı, bakıyorum memnun değilmiş. benim doodum, çünkü nafaka ve diğer herkes büyük dert, sonraki şey bu küfür ve o eşyalarını toplayıp gitti, bu yüzden yayınladım, biz 43 yaşındayız
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
43 yaşında mısın? Ve burnunu salıyorsun... En azından kendine inanıyorsun....
- These users thanked the author kahverengi for the post:
- İLE
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Registered for: 1 year 3 months
tam tersine yaşasın!!!)) "Yalnızca aşktan" kurtuldunuz"). Gerçek aşk bir şeyden (güzellik, gelir, zeka vb.) kaynaklanmayabilir, her şeye rağmen olabilir! Size zaman kazandırdılar ve bu paha biçilemez. sevinin)
- These users thanked the author sapık for the post (total 4):
- İLE, Alex1987, Devam etmek, Polonya
-
- Nirvana’dayım
İlişkilere pek değer vermiyorsun. Ama sorun değil... artık huzur içinde... yalnız başına uçabileceksin...Z: ↑03 Jun 2024, 21:03 Destek için herkese teşekkürler, daha da kolaylaştı ama neden ayrıldılar - karısı vardı, iki çocuğu vardı, boşanma vardı, şimdi yenisini buldum ama sürekli küfür başladı, görüyorum ki o Doodumdan memnun değilim, çünkü nafaka ve diğer herkes umursamıyor, işte bir küfür daha etti ve eşyalarını toplayıp gitti, ben de planladım, biz 43 yaşındayız
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Don Şeytanı, İLE
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 424
-
- heyecanlanıyorum
atecrübeyle elde edildi) Ben de böyle bir olay yaşadım... Bunu istemezdim düşmanım üzerinde. anlayış sonradan geldi. yine de teşekkürler :teşekkür ederim:
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
bu yüzden sadece mastürbasyon yapabilirsin, çünkü seks yapabileceğin başka bir yarım yok.
- These users thanked the author favafresx. ru for the post:
- İLE
-
- Sürtünmeler
Ben de tam olarak aynı şeyleri yaşadım ve ancak o zaman anladımBen de öyle bir badire atlattım ki... Bunu düşmanıma dilemem. anlayış sonradan geldi
-
- heyecanlanıyorum
neden varsayımlar bu kadar mı sınırlı?) insanlarda tuhaf bir özellik: her şeyden önce kötüyü, olumsuzu varsaymak. ancak kişisel olarak (kusura bakmayın) fikirler umurumda değil)) tüm saygımla : smile88:favafresx.ru: ↑03 Jun 2024, 21:33 bu yüzden yalnızca mastürbasyon yapabilirsiniz, çünkü seks yapabileceğiniz başka bir yarı yoktur.
-
- Sürtünmeler
I tartışmanın bir anlamı yok. Adam her şeyi doğru ve anlamlı yazmışfavafresx.ru: ↑03 Jun 2024, 21:33 bu yüzden yalnızca mastürbasyon yapabilirsiniz, çünkü seks yapabileceğiniz başka bir yarı yoktur.
-
Автор темыİLE
- Flört etmek
https://i.postimg.cc/gj9gDY6Y/IMG-20220819-WA0047.jpg
НАКИДАЙТЕ СВОИХ ФОТОК, ПОДРОЧУ, СБРОШУ НЕГАТИВ С ДУШИ
НАКИДАЙТЕ СВОИХ ФОТОК, ПОДРОЧУ, СБРОШУ НЕГАТИВ С ДУШИ
Last edited by İLE on 03 Jun 2024, 22:49, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
Если вы действительно ее любите, то вам следует сделать все возможное и не возможное, чтобы ее вернуть.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
Прям не верю, что автор дорожил отношениями
Так сильно переживает и горюет, что уже подрочить хочется на других, а ещё лучше сразу найти другую.
Прям не верю, что автор дорожил отношениями
-
Автор темыİLE
- Flört etmek
Mantıklı mı? Yine küfür vs., yine memnuniyetsizliği, sanırım daha iyi bir seçenek istiyor, zaten 3 kez gitmemi istedi ve ben de ona geri döndüm....
-
- Nirvana’dayım
Neyden memnun değil? Onunla olan çatışmalarınızdan örnekler vererek daha spesifik olabilir misiniz?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
- Registered for: 1 year 11 months
Artık kendisini teselli edecek fotoğrafların yağdırılacağını ummak, bir zavallı için ne kadar da ucuz bir yol.
- These users thanked the author havlamak for the post (total 3):
- Devam etmek, İLE, sikikamerlik
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 3 years
doğru olanı mı yaptı? nasıl bir mucize diye şikayet ediyor.
1 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Bir ruble ekleyebilir miyiz?
1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
Senin adına gerçekten üzgünüm. Bu kadar zayıfsın, omurgasızsın, zavallısın. Bu sadece bir çeşit saçmalık. Şimdi öleceğim... çünkü kız arkadaşım beni terk etti... Eh... Keşke senin sorunların bende de olsaydı. hahaha
- These users thanked the author KöleEfendi for the post:
- İLE
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 5 months
nPrensip olarak tavsiyeniz hem bu durum bağlamında hem de onun dışında geçerlidir. "Seviyorsan, geri dönmek için her şeyi yap." koşuluna göre. Bu sizin paylaştığınız fikriniz, bu yüzden ben de kendi tavsiyemi ilişkinin her iki tarafı için de zararlı bulduğumu ifade edeceğim.
İyi eğlenceler.
nPrensip olarak tavsiyeniz hem bu durum bağlamında hem de onun dışında geçerlidir. "Seviyorsan, geri dönmek için her şeyi yap." koşuluna göre. Bu sizin paylaştığınız fikriniz, bu yüzden ben de kendi tavsiyemi ilişkinin her iki tarafı için de zararlı bulduğumu ifade edeceğim.
- These users thanked the author mskBul for the post (total 2):
- İLE, sikikamerlik
-
- Nirvana’dayım
Peki ve şimdi tek yapmanız gereken neden böyle düşündüğünüzü açıklamak. Tavsiyem TS’ye ne kadar zararlı, kız arkadaşına ne kadar zararlı?mskFind: ↑04 Jun 2024, 00:09İyi eğlenceler Prensip olarak tavsiyeniz hem bu durum bağlamında hem de bu durum dışında geçerlidir. "Seviyorsan, geri dönmek için her şeyi yap." koşuluna göre. Bu sizin paylaştığınız fikriniz, dolayısıyla ben de kendi fikrimi ifade edeceğim, tavsiyenizin ilişkinin her iki tarafı için de zararlı olduğunu düşünüyorum.Eğer onu gerçekten seviyorsan, onu geri almak için mümkün olan ve olmayan her şeyi yapmalısın.
-
- Sürtünmeler
Ben bir kız annesiyim. Aynı durum.
1 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
anladım.......
1 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
anladım.......
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 5 months
Örneklerin kanıt için en iyi seçenek olmadığını anlıyorum, ancak bu daha çok örnekleme amaçlıdır. Eski sevgilisi mümkün olan ve olmayan her şeyi yaptığı için büyük bir şehirdeki işini ve hayatını bırakıp taşraya gidip annesiyle birlikte yaşamak zorunda kalan bir kız çocuğunun çok fazla şansı olmadığı bir duruma tanık oldum. Ancak bu farklı şekillerde gerçekleşir.
Sorunuza dönüyoruz. Kız için kötü çünkü büyük olasılıkla onu becerecek. Bu, potansiyel olarak kurtarılabilir bir ilişkinin bir daha asla eskisi gibi olmayacağının garantisidir. TS için zararlıdır çünkü bu durumdan hiçbir şey öğrenmeyecektir, özellikle de kederi nasıl işleyeceği ve kendi kendine yeterli olacağı. Ve aynı tırmığa düşecek.
Yine, sadece benim bakış açım, değil gerçek. Belirli bir durum için O ve O olsun, ancak bunlar geleneklerdir ve diğer durumlarda bu zamirler birbirinin yerine kullanılabilir. İlişkiyi bitirmeye karar verdi, böylece iradesini gösterdi ve bunun için yeterli gerekçeye sahip oldu. Diyelim ki bu ilişkiyi geri döndürmek için mümkün olan ve olmayan her şeyi yapıyor. Daha önce yeterince şey yapmamışsa ancak ayrılıktan sonra başlamışsa, bu ona kendisinin O’nun için önemli olmadığı, aksine duygusal huzurunun O’nun için önemli olduğu ve O’nun yalnızca Onun iyiliği için bir şeyler yapmaya hazır olduğu anlayışını verir. aşırı durumlarda. Ayrıca, O’nun, ilişkiye devam edip etmemeye onun adına karar verebileceğine ve O kabul edene kadar mümkün olan ve olmayan her şeyi yapacağına inandığından, Onun iradesi ve ilişkiyi bitirme nedenleri hiçbir şey ifade etmez. Bu bir sevginin tezahürü değil, bu bir kişinin kararını değiştirmesi için yapılan baskıdır. Aslında, bu tür davranışlarda, her zaman bir partnerden diğerine aşağılayıcı bir meta mesajın izi sürülebilir: “Ben çok iyiyim, pekala, geliştim, peki, geri dön, peki, başka ne istiyorsun? yapmalıyım.” Benim için artık bundan uzaklaşmak istemiyorum, bundan kaçmak istiyorum.
Örneklerin kanıt için en iyi seçenek olmadığını anlıyorum, ancak bu daha çok örnekleme amaçlıdır. Eski sevgilisi mümkün olan ve olmayan her şeyi yaptığı için büyük bir şehirdeki işini ve hayatını bırakıp taşraya gidip annesiyle birlikte yaşamak zorunda kalan bir kız çocuğunun çok fazla şansı olmadığı bir duruma tanık oldum. Ancak bu farklı şekillerde gerçekleşir.
Sorunuza dönüyoruz. Kız için kötü çünkü büyük olasılıkla onu becerecek. Bu, potansiyel olarak kurtarılabilir bir ilişkinin bir daha asla eskisi gibi olmayacağının garantisidir. TS için zararlıdır çünkü bu durumdan hiçbir şey öğrenmeyecektir, özellikle de kederi nasıl işleyeceği ve kendi kendine yeterli olacağı. Ve aynı tırmığa düşecek.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Sevgilim beni terk etti ve evlendi. Onun düğününe gitmek ve ne olursa olsun oradaki her şeyi mahvetmek istedim. Yaşlı bir adam (yarı zamanlı olarak görevde çalışıyordum ve birbirimizi değiştirdik) durumumu görünce benden kendisine bir konuda yardım etmemi istedi, sonra bana bir içki, bir sigara ikram etti, benimle bir içki içerken konuşmaya başladı, doğal olarak ben de dağıldı. Sakin bir şekilde bana erkek olmam ve aptalca şeyler yapmamam gerektiğini söyledi.
Aşkın gelip giden bir zihinsel bozukluk olduğunu söylüyor. Ona tekrar tekrar sahip olacaksınız. Ve bu hastalık sırasında, daha sonra hayatınızın geri kalanında pişman olacağınız aptalca bir şey yapmamak önemlidir. Dişlerinizi gıcırdatmanız, gizlenmeniz veya daha iyisi fiziksel egzersiz yapmanız, fiziksel çalışma yapmanız, çok çalışmanız, arkadaşlarınızla ormana, dağlara, çöle, denize gitmeniz, nehirde rafting yapmanız, yaşamanız gerekir. çadırda, ateş başında... Geçecek. Evet, aşk denen acından da kimseye bahsetme. Birileri sana acıyacak, birileri sevinecek, birileri övünecek ve çoğunluk parmağını şakaklarında çevirerek ıslık çalacak... İstihbarat teşkilatları ve haydutlar sevgi halini kolayca ve basit bir şekilde adam toplamak, tehdit etmek ve şantaj yapmak için kullanıyorlar. Ama hiç kimse, kusura bakmayın, kimsenin sizinle ciddi işi olmayacak. Bu doğru: Bir hastanın başına ne gibi ciddi olaylar gelebilir? Akıl hastası bir kişiyle.
Sadece sevdiğiniz kızla değil, eşiniz olarak gördüğünüz ve hissettiğiniz kızla bir aile kurmalısınız. Ana kriter: onunla numara yapmanıza, kaprislerini şımartmanıza ve onu şımartmanıza gerek yok. Neredeyse her zaman aşk geçer ve gözlerindeki pullar düşer: - Peki ben bu aptalı sevdim??? Bir on yıl daha geçti, yüzünden neredeyse aptalca bir şey yaptığınız biriyle tanıştınız ve dehşete düştünüz ve kadere teşekkür ettiniz: - Onun benim karım olmaması ne kadar iyi! Hatta onun için üzülüyorum. Özellikle de onu, çok sevdiğiniz ve çok arzuladığınız, aşktan daha yüksek bir ilişkiniz olan, hatta onun için onun hayatını ve onurunu savunan, tereddüt etmeden veya düşünmeden ölmeye hazır olduğunuz eşinizle karşılaştırdığınızda.
Sözlerini çok hatırlıyorum çünkü benim için neredeyse kelimesi kelimesine gerçek oldular. Ve artık eşimle olan ilişkim ahlak ve iffet açısından ideal olmaktan çok uzak olsa da bundan ikimiz de çok memnunuz ve çok mutluyuz.
Aşk hikayem sana bir şekilde yardımcı olursa çok sevinirim.
Aşkın gelip giden bir zihinsel bozukluk olduğunu söylüyor. Ona tekrar tekrar sahip olacaksınız. Ve bu hastalık sırasında, daha sonra hayatınızın geri kalanında pişman olacağınız aptalca bir şey yapmamak önemlidir. Dişlerinizi gıcırdatmanız, gizlenmeniz veya daha iyisi fiziksel egzersiz yapmanız, fiziksel çalışma yapmanız, çok çalışmanız, arkadaşlarınızla ormana, dağlara, çöle, denize gitmeniz, nehirde rafting yapmanız, yaşamanız gerekir. çadırda, ateş başında... Geçecek. Evet, aşk denen acından da kimseye bahsetme. Birileri sana acıyacak, birileri sevinecek, birileri övünecek ve çoğunluk parmağını şakaklarında çevirerek ıslık çalacak... İstihbarat teşkilatları ve haydutlar sevgi halini kolayca ve basit bir şekilde adam toplamak, tehdit etmek ve şantaj yapmak için kullanıyorlar. Ama hiç kimse, kusura bakmayın, kimsenin sizinle ciddi işi olmayacak. Bu doğru: Bir hastanın başına ne gibi ciddi olaylar gelebilir? Akıl hastası bir kişiyle.
Sadece sevdiğiniz kızla değil, eşiniz olarak gördüğünüz ve hissettiğiniz kızla bir aile kurmalısınız. Ana kriter: onunla numara yapmanıza, kaprislerini şımartmanıza ve onu şımartmanıza gerek yok. Neredeyse her zaman aşk geçer ve gözlerindeki pullar düşer: - Peki ben bu aptalı sevdim??? Bir on yıl daha geçti, yüzünden neredeyse aptalca bir şey yaptığınız biriyle tanıştınız ve dehşete düştünüz ve kadere teşekkür ettiniz: - Onun benim karım olmaması ne kadar iyi! Hatta onun için üzülüyorum. Özellikle de onu, çok sevdiğiniz ve çok arzuladığınız, aşktan daha yüksek bir ilişkiniz olan, hatta onun için onun hayatını ve onurunu savunan, tereddüt etmeden veya düşünmeden ölmeye hazır olduğunuz eşinizle karşılaştırdığınızda.
Sözlerini çok hatırlıyorum çünkü benim için neredeyse kelimesi kelimesine gerçek oldular. Ve artık eşimle olan ilişkim ahlak ve iffet açısından ideal olmaktan çok uzak olsa da bundan ikimiz de çok memnunuz ve çok mutluyuz.
Aşk hikayem sana bir şekilde yardımcı olursa çok sevinirim.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 5):
- İLE, Devam etmek, Vik.ruba80, Kotho, Venüs
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
-
- Sürtünmeler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 4 months
Ölecek. Bu kadar büyük laflar söyleme, serseri.
- These users thanked the author Devam etmek for the post:
- İLE
-
- Sürtünmeler
-
Автор темыİLE
- Flört etmek
Gitmek istiyor, bırak gitsin, ben hayatta kalacağım, soğukkanlılıkla anlıyorum ki onun psikozları, yersiz kıskançlıkları, kısacası siktir et, kendine acımayı bırak...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
-
- Sürtünmeler
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 1 year 4 months
Peki, bu kadınlar sorundan başka bir şey değiller! Kadınlar bile kadınlar yüzünden sorun yaşıyor! Kendine normal bir adam bul ve yaşa)
- These users thanked the author SashaBishka for the post:
- İLE
-
- Sürtünmeler
yoksa yeni nesil m+m’yi mi çıkaracak?
2 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Ben bizim için varım.............
2 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Ben bizim için varım.............
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
homa515, hayır, orada ortalığı karıştıracak ve ağlamaya başla, konusu kesinlikle 31 çekiyor

- These users thanked the author kahverengi for the post (total 2):
- SashaBishka, İLE
-
- Sürtünmeler
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post