Karısı ve oğlu

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
İskender4322
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Karısı ve oğlu

Unread post by İskender4322 »

Ben mesaimden iki gün erken döndüm, şehirde yaşıyorum, evim özel sektörde. Eve yaklaştım, akşam olmuştu, oğlumun arabası park edilmişti. 23 yaşında, altı ay önce evlendi. Bizi kendileriyle birlikte ziyaret ettiğini sanıyordum. İçeri girdim, alt katta kimse yoktu, üst kata çıktım ve orada, merdivenlerde ooh’larımı ve aah’larımı duydum. Sanki yatak odamızdan bir ses gelmiş gibi ayağa kalktı. Kapıyı sessizce açtım, böyle bir resim. Karısı da oğlu da çıplaktır, onun üzerine sarkar ve tüm gücüyle, göz alıcı, lezzetli bir tavırla ona bakar. Bacaklarını onun önüne ayırıyor ve sanki dans ediyormuş gibi, ön kısımları birbirine sıkı sıkıya yapışık şekilde her itişe karşılık olarak hareket ediyor. Nefesim kesildi ama düşmedim, durup izlemeye devam ettim. Belli ki uzun süredir devam ediyordu, bitiriyorlardı. Oğlum kustuğunda hırlamaya başladı ve annesinin üzerine düştü, o da çığlık attı, geriye düştü, gözlerini devirdi ve veba gibi onunla birlikte geldi. Ayrılmadılar, her şeyi ona döktü ve görünüşe göre dikkatli olmak için yeterli zamanı yoktu. Onları rahatsız etmedim, aşağıya indim, bekledim ve yeni gelmişim gibi davrandım. Önce karısı bir cübbeye sarınarak aşağı indi, sonra da oğlu çoktan giyinmiş halde aşağı indi. Elbette neşe getirdiler ama kafa karışıklığını ortadan kaldıramazsınız. Oğlumuzun bazı eşyalarını almaya geldiğini bahane ettiler, düğünden hemen sonra yanımızdan ayrılmadılar, daha birkaç ay önce yakınlarda oturuyorlardı. Ben de göstermedim; oğluma eşlik ettiler. Eşim masayı topladı, hatta bir şişe bile koydu ve cömert davrandı, hiç ikna edilmedi. Geceleri o kadar çok şey verdi ki hayrete düştüm, hayrete düştüm, bununla zar zor baş edebiliyordum. Artık ne yapacağımı bilmiyorum, her şeyi olduğu gibi bırak ya da onlarla hesaplaşmaya başla. Ne olursa olsun oğlumun ailesini mahvetmeyeceğim, konu açıklığa kavuşursa bu üçümüzün arasında kalacak.
These users thanked the author İskender4322 for the post:
Film tutkunu
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 3 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Eşi ve oğlu

Unread post by Vadim77 »

Alexander4322: 07 Jul 2024, 12:22 Artık ne yapacağımı bilmiyorum,
Daha az hayal kurun, yeniden barışmak istiyorsanız, balık tutmayla ilgili zararsız hikayeler kullanmak daha iyidir , örneğin... : muza:
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 2):
Tapkin, Shu_her
Автор темы
İskender4322
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by İskender4322 »

Gerçeği yazarsanız, bunu şeker ambalajı sanıyorlar ama kendilerinin yazdıklarına bakarsanız, neyin daha kötü olduğunu bilmiyorum. Sadece ibneler, lezbiyenler, azgın sapıklar ve diğer fahişeler. Konuşacak kimse yok, cahiller sürüsü.
These users thanked the author İskender4322 for the post (total 2):
Truwor, olur
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495

Unread post by Slavik 34 »

Oğul ayrıca birisinin karısını sikmesini veya annesiyle sikiştiğine dair bir skandal çıkmasını umursamayabilir.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Tolkala »

Alexander4322: 07 Jul 2024, 12:22 Vardiyamdan iki gün erken geldim, şehirde yaşıyorum, evim özel sektörde. Eve yaklaştım, akşam olmuştu, oğlumun arabası park edilmişti. 23 yaşında, altı ay önce evlendi. Bizi kendileriyle birlikte ziyaret ettiğini sanıyordum. İçeri girdim, alt katta kimse yoktu, üst kata çıktım ve orada, merdivenlerde ooh’larımı ve aah’larımı duydum. Sanki yatak odamızdan bir ses gelmiş gibi ayağa kalktı. Kapıyı sessizce açtım, böyle bir resim. Karısı da oğlu da çıplaktır, onun üzerine sarkar ve tüm gücüyle, göz alıcı, lezzetli bir tavırla ona bakar. Bacaklarını onun önüne ayırıyor ve sanki dans ediyormuş gibi, ön kısımları birbirine sıkı sıkıya yapışık şekilde her itişe karşılık olarak hareket ediyor. Nefesim kesildi ama düşmedim, durup izlemeye devam ettim. Belli ki uzun süredir devam ediyordu, bitiriyorlardı. Oğlum kustuğunda hırlamaya başladı ve annesinin üzerine düştü, o da çığlık attı, geriye düştü, gözlerini devirdi ve veba gibi onunla birlikte geldi. Ayrılmadılar, her şeyi ona döktü ve görünüşe göre dikkatli olmak için yeterli zamanı yoktu. Onları rahatsız etmedim, aşağıya indim, bekledim ve yeni gelmişim gibi davrandım. Önce karısı bir cübbeye sarınarak aşağı indi, sonra da oğlu çoktan giyinmiş halde aşağı indi. Elbette neşe getirdiler ama kafa karışıklığını ortadan kaldıramazsınız. Oğlumuzun bazı eşyalarını almaya geldiğini bahane ettiler, düğünden hemen sonra yanımızdan ayrılmadılar, daha birkaç ay önce yakınlarda oturuyorlardı. Ben de göstermedim; oğluma eşlik ettiler. Eşim masayı topladı, hatta bir şişe bile koydu ve cömert davrandı, hiç ikna edilmedi. Geceleri o kadar çok şey verdi ki hayrete düştüm, hayrete düştüm, bununla zar zor baş edebiliyordum. Artık ne yapacağımı bilmiyorum, her şeyi olduğu gibi bırak ya da onlarla hesaplaşmaya başla. Ne olursa olsun oğlumun ailesini mahvetmeyeceğim, eğer konu açıklığa kavuşursa bu üçümüzün arasında kalacak.
Bu durum seni gerçekten strese mi sokuyor? Dışarıda mı? Bir eş sevgilileriyle sevişmez ama ailesinde sık sık görülen bir olaydır. Ve dışarıda sikişmek zorunda değildir ve oğlu bundan hoşlanır. Tüm akrabalar.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Saç gömlek »

Tolqala: 07 Jul 2024, 18:17 Bu durum sizi gerçekten strese sokuyor mu? Bir eş, sevgilileriyle değil, kendi ailesinde sikişir. Ve bir tarafta sikişmek zorunda kalmaz ve oğlu tekme alır. Bunu karınızın ihaneti olarak görmeyin. Herkes ailedir
Bence oğlunuzu ziyarete davet etmelisiniz, üçünü de masaya oturmalısınız. mutfağa git ve onlara gördüğün her şeyi anlat. Ve ikisine de tüm bunlarla ne yapacaklarını sorun. Ve bunu çok uzun süre geciktirmeyin. Gördüğünüz şeyden ne kadar zaman geçerse, satış elemanlarının itirazlarla çalışmak olarak adlandırdığı konumları o kadar güçlü olacaktır.
Oğlunuza ve karınıza, prensip olarak tüm bunlara karşı olmadığınızı söyleyin. Ancak gördüklerinizi geri alamazsınız ve siz birbirinize yakın insanlarsınız ve her şeyi bir şekilde halletmeniz gerekiyor.
Ve o zaman siz ve karınız olarak üçlü seks yapmayı önermek mantıklı olacaktır. ve oğlum.
Ve prensip olarak gidecek hiçbir yerleri yok - sizi sapık olmakla suçlamak bir şekilde aptalca - oğlunuz ve karınız olmasa da kim konuşabilir.

Ve ayrıca Hepsinin bu olmadığını ekleyin. Oğlunuzun eşiyle yatmak ve tüm bunları nasıl ayarlayacağını onun düşünmesini istiyorsunuz.
Tabii ki karısına her şeyi anlatacaksınız diye onu tehdit etmenize gerek yok. Bir şeyler planlandığı gibi gitmezse, muhtemelen karısı tarafından öğrenileceğini zaten anlayacaktır. Bunu başka birine söyleyecek olan sen değilsin.

Gördüğün her şeyi geri alamayacağını anla. Ve sessiz kalıp bununla yaşamaya devam etmeniz sizin için çok zor olacaktır. Ve bunu da geciktirmemelisiniz - gördüklerinizin üzerinden ne kadar zaman geçerse konumları o kadar güçlü olacaktır. Her ikisinin de bunların hiçbirinin olmadığını, aklınızı kaybettiğinizi ve bir şeyin intikamını aldığınızı inkar edecekleri noktaya kadar. Demir sıcakken vurulmalıdır. Ta ki çok zaman geçene kadar. Burada sayı haftalarca bile değil, günlerce sürüyor.

Bütün bunları onlara seslendirmemiz ve her ikisine de tüm bunlar hakkında ne düşündüklerini sormamız gerekiyor ve nasılsınız üçünüz de tüm bunlarla yaşamaya devam edin. Ama sizden duyduklarından dolayı akılları başlarına gelene kadar her ikisi de öncelikle oğlunuzun karınızla cinsel ilişkiye girmesine karşı olmadığınızı ancak bunu istediğinizi onlara söylemeli. Üçünüz bunu zaman zaman yapmalısınız. Ayrıca, eğer böyle bir içki varsa, oğlunuzun karısıyla seksinizi nasıl ayarlayacağını düşünmesini de isteriz.
Ve onun size yönelik tüm saldırıları, bunun böyle olduğu gerçeğiyle karşılanmalıdır. seni değil, karını siken o. Ayrıca buna dair her türlü manevi hakkınız var.

1 saat 37 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca her ikisine de bu zorlu konuşma sırasında genel olarak bu ilk kez olduğunda her ikisinin de size gelip itaat etmesi gerektiğini söyleyin.
Ve sakın itaat etmeyin. Sakla ve artık sikişmeye devam etme. Onlara, prensip olarak, birlikte cinsiyetleri nedeniyle değil, tam olarak size hiçbir şey söylemedikleri için onlara kırıldığınızı söyleyin. Bunca zamandır sana ne sakladılar ve sana ne yalan söylediler. Ve bu kesinlikle onların ana hatasıdır, birlikte seks yapmaları değil. Prensip olarak buna karşı normal bir tavrınız var ve bunda bu kadar düpedüz korkunç bir şey görmüyorsunuz.

Ama seni kandırmış olmaları senin suçun ve seni en çok rahatsız eden de bu. Bu herkesin başına gelebilir, herkes ortalığı karıştırabilir ama her zaman hatalarınızı düzeltmelisiniz ve en önemlisi en yakınınızdaki insanları mahvetmeyin. Oğlunuz ve karınız da size en yakın kişilerdir.
O halde bundan sonra ikinizin de tüm bunları nasıl düzeltebileceğinizi düşünmesine izin verin. Top onların sahasında.
Öyle olacak.
Eğer onları masaya oturtup her şeyi onların üzerine atarsanız.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Tolkala
Sool40
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Sool40 »

Vardiya uzun olduğunda ve böyle bir şeyi hayal edemediğinizde)
These users thanked the author Sool40 for the post:
Vadim77
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Saç gömlek »

Cool40: 07 Jul 2024, 23:16 Vardiya uzunsa ve böyle bir şeyi hayal edemiyorsanız)
Bu yaklaşımla o zaman bu foruma gitmeye gerek yok ve buraya herhangi bir şey yaz veya okuduğun herhangi bir şeyi buraya yaz.
Çünkü her şey tamamen yalan olabilir.
Bu yaklaşımla burada ne yapıyorsun?
Sool40
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Sool40 »

Vasyanitsa: 07 Jul 2024, 23:19 Bu yaklaşımla burada ne yapıyorsunuz?
Kafamdaki hamamböceklerimin bu kadar eksiksiz olmamasına sevindim) Ayrıca resimlere de bakıyorum .
Seks yapıyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 98
Registered for: 10 months

Unread post by Seks yapıyoruz »

Aile üyelerinden biri uzun süre evden uzak kaldığında, bu tür farklı durumlar ortaya çıkar, o zaman sizin için neyin yararlı olduğunu (ahlaki veya karlı olarak beğeninize) anlamanız ve harekete geçmeniz gerekir.
These users thanked the author Seks yapıyoruz for the post (total 3):
Tolkala, Tanya, İskender
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Tolkala »

Cool40: 07 Jul 2024, 23:23
Bu yaklaşımla burada ne yapıyorsunuz?
Kafamdaki hamamböceklerimin bu kadar eksiksiz olmamasına sevindim) Ve ben Ben de resimlere bakıyorum.
Anne ile oğul arasında ensestin olmadığını mı söylemek istiyorsunuz? Peki kocaları görevde olan ve sadece görevde olan eşler değil mi? onları aldatmamak mı? Peki böyle bir durum olamaz mı?
SON
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by SON »

Alexander4322, Bence yapmaya gerek yok herhangi bir şey. Madem karınız sizinle ve oğlunuzla iyi hissediyor, o zaman neden hesaplaşmaya başlayasınız ki? Eşiniz iki kat keyif alıyor ve bu arada bu, kadın sağlığı açısından da çok olumlu. Bencil olmayın. Tabii ki tek şey, oğlunun sürekli olarak vajinasına boşalmaması arzu edilir. Aksi halde eşiniz henüz menopoza girmemişse hamile kalabilirsiniz.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tanya »

Niki777: 07 Jul 2024, 23:23 Aile üyelerinden biri uzun süre evden uzak kaldığında o kadar farklı durumlar ortaya çıkıyor ki...
Ama bu kesinlikle doğru....

https://i.postimg.cc/FsNjZZYz/7b350de3c45352b7f92584f5c26f1c83.jpg
Sool40
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Sool40 »

Tolqala: 08 Jul 2024, 01:27 Anne-oğul arasında ensest olmaz mı, kocaları görev başında olan ve onları aldatmayan eşler de var mı demek istiyorsunuz?
Muhtemelen marjinal ailelerde oluyor. Normal bir insan böyle bir duruma skandalla tepki verir. Ve burada hikaye daha çok kalıplaşmış bir fanteziye benziyor. Bir iş gezisinden zamanından önce döndü, onu fark etmeden sevişmelerini fark edilmeden izledi vb. Bunu zaten biraz değiştirilmiş bir biçimde okudum, hatta burada web sitesinde bile)
Seks yapıyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 98
Registered for: 10 months

Unread post by Seks yapıyoruz »

Durumlar farklı ve kişi farklı düşünebilir, skandala neden olabilir, sonuçları olabilir, bunu istemeyebilir, birçok kişi hala karısının biri tarafından sikilmesinden rahatsız oluyor
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 195
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Film tutkunu »

Alexander4322: 07 Jul 2024, 12:22 Vardiyamdan iki gün erken geldim, şehirde yaşıyorum, evim özel sektörde. Eve yaklaştım, akşam olmuştu, oğlumun arabası park edilmişti. 23 yaşında, altı ay önce evlendi. Bizi kendileriyle birlikte ziyaret ettiğini sanıyordum. İçeri girdim, alt katta kimse yoktu, üst kata çıktım ve orada, merdivenlerde ooh’larımı ve aah’larımı duydum. Sanki yatak odamızdan bir ses gelmiş gibi ayağa kalktı. Kapıyı sessizce açtım, böyle bir resim. Karısı da oğlu da çıplaktır, onun üzerine sarkar ve tüm gücüyle, göz alıcı, lezzetli bir tavırla ona bakar. Bacaklarını onun önüne ayırıyor ve sanki dans ediyormuş gibi, ön kısımları birbirine sıkı sıkıya yapışık şekilde her itişe karşılık olarak hareket ediyor. Nefesim kesildi ama düşmedim, durup izlemeye devam ettim. Belli ki uzun süredir devam ediyordu, bitiriyorlardı. Oğlum kustuğunda hırlamaya başladı ve annesinin üzerine düştü, o da çığlık attı, geriye düştü, gözlerini devirdi ve veba gibi onunla birlikte geldi. Ayrılmadılar, her şeyi ona döktü ve görünüşe göre dikkatli olmak için yeterli zamanı yoktu. Onları rahatsız etmedim, aşağıya indim, bekledim ve yeni gelmişim gibi davrandım. Önce karısı bir cübbeye sarınarak aşağı indi, sonra da oğlu çoktan giyinmiş halde aşağı indi. Elbette neşe getirdiler ama kafa karışıklığını ortadan kaldıramazsınız. Oğlumuzun bazı eşyalarını almaya geldiğini bahane ettiler, düğünden hemen sonra yanımızdan ayrılmadılar, daha birkaç ay önce yakınlarda oturuyorlardı. Ben de göstermedim; oğluma eşlik ettiler. Eşim masayı topladı, hatta bir şişe bile koydu ve cömert davrandı, hiç ikna edilmedi. Geceleri o kadar çok şey verdi ki hayrete düştüm, hayrete düştüm, bununla zar zor baş edebiliyordum. Artık ne yapacağımı bilmiyorum, her şeyi olduğu gibi bırak ya da onlarla hesaplaşmaya başla. Üçümüz arasında bir mesele çıkarsa, hiçbir durumda oğlumun ailesini mahvetmeyeceğim.
Oğlunu sana çağırdım, aşkım karınız birlikte.
These users thanked the author Film tutkunu for the post (total 2):
Mishanya090, Andrey Lukashov
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

Alexander4322: 07 Jul 2024, 12:22 Vardiyamdan iki gün erken geldim, şehirde yaşıyorum, evim özel sektörde. Eve yaklaştım, akşam olmuştu, oğlumun arabası park edilmişti. 23 yaşında, altı ay önce evlendi. Bizi kendileriyle birlikte ziyaret ettiğini sanıyordum. İçeri girdim, alt katta kimse yoktu, üst kata çıktım ve orada, merdivenlerde ooh’larımı ve aah’larımı duydum. Sanki yatak odamızdan bir ses gelmiş gibi ayağa kalktı. Kapıyı sessizce açtım, böyle bir resim. Karısı da oğlu da çıplaktır, onun üzerine sarkar ve tüm gücüyle, göz alıcı, lezzetli bir tavırla ona bakar. Bacaklarını onun önüne ayırıyor ve sanki dans ediyormuş gibi, ön kısımları birbirine sıkı sıkıya yapışık şekilde her itişe karşılık olarak hareket ediyor. Nefesim kesildi ama düşmedim, durup izlemeye devam ettim. Belli ki uzun süredir devam ediyordu, bitiriyorlardı. Oğlum kustuğunda hırlamaya başladı ve annesinin üzerine düştü, o da çığlık attı, geriye düştü, gözlerini devirdi ve veba gibi onunla birlikte geldi. Ayrılmadılar, her şeyi ona döktü ve görünüşe göre dikkatli olmak için yeterli zamanı yoktu. Onları rahatsız etmedim, aşağıya indim, bekledim ve yeni gelmişim gibi davrandım. Önce karısı bir cübbeye sarınarak aşağı indi, sonra da oğlu çoktan giyinmiş halde aşağı indi. Elbette neşe getirdiler ama kafa karışıklığını ortadan kaldıramazsınız. Oğlumuzun bazı eşyalarını almaya geldiğini bahane ettiler, düğünden hemen sonra yanımızdan ayrılmadılar, daha birkaç ay önce yakınlarda oturuyorlardı. Ben de göstermedim; oğluma eşlik ettiler. Eşim masayı topladı, hatta bir şişe bile koydu ve cömert davrandı, hiç ikna edilmedi. Geceleri o kadar çok şey verdi ki hayrete düştüm, hayrete düştüm, bununla zar zor baş edebiliyordum. Artık ne yapacağımı bilmiyorum, her şeyi olduğu gibi bırak ya da onlarla hesaplaşmaya başla. Ne olursa olsun oğlumun ailesini mahvetmeyeceğim, konu açıklığa kavuşacaksa bu üçümüzün arasında kalacak.
Çok şey yazıldı , ancak yazarın gördükleri karşısında öfkeli olduğu veya hala heyecanlandığı belli değil???
Dmitrius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Dmitrius »

Ve şunu da eklemek gerekir ki hepsi bu değil. Oğlunuzun karısıyla yatmak ve her şeyi nasıl ayarlayacağını düşünmesine izin vermek istiyorsunuz.

Bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum. Oğlunuzun ailesine neden bu şekilde karışıyorsunuz? Eğer oğlunun annesiyle sevişmeye devam etmesine izin verirsen, sanırım yine de üçlü seks yapacaksın. Bırakın karısını eğlencenize dahil edip etmeyeceğine oğlunun kendisi karar versin.
These users thanked the author Dmitrius for the post:
Film tutkunu
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”