Herkese merhaba, isimsiz olarak sorabilir miyim, genel olarak, kısa bir süre önce böyle bir durum vardı, tatilde değildik...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Herkese merhaba, isimsiz olarak sorabilir miyim, genel olarak, kısa bir süre önce böyle bir durum vardı, tatilde değildik...

Unread post by Anonim »

Herkese merhaba, isimsiz olarak sorabilir miyim, genel olarak, kısa bir süre önce böyle bir durum vardı; küçük bir grupla bir eğlence merkezinde tatil yapıyorduk, tabii ki alkol falan vardı ve iki adam oraya bir şey döktü. sevgilisi olan bir kız tanıdılar ve bir süre sonra onu ikinci kata taşıdılar, genel olarak onu becerdiler, genel olarak kız bu durumda ne yapacağını bilmiyor.
1111
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Herkese merhaba, isimsiz olarak söyleyebilir miyim, genel olarak, kısa bir süre önce böyle bir durum vardı, tatilde değildik...

Unread post by 1111 »

eğer hamile kalmazsan mutlu ol
These users thanked the author 1111 for the post (total 2):
Sibiryak89, Pipka
Maaş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Herkese merhaba, isimsiz olarak söyleyebilir miyim, genel olarak, kısa bir süre önce böyle bir durum vardı, tatilde değildik...

Unread post by Maaş »

Anonim: 11 Dec 2019, 12:28 Herkese merhaba, isimsiz olarak söyleyebilir miyim, genel olarak, kısa bir süre önce böyle bir durum vardı; küçük bir grupla bir rekreasyon merkezinde tatil yapıyorduk, tabii ki alkol falan vardı ve şu oldu: iki adam döktü erkek arkadaşı olan bir kızın bardağına bir şey koydular ve bir süre sonra onu ikinci kata taşıdılar, genel olarak onu siktiler, genel olarak kız bu durumda ne yapacağını bilmiyor.
Aptalları hapsetmek zaten bir suç...
These users thanked the author Maaş for the post (total 2):
Bir günlüğüne, Süleyman
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”