Durum nasıl düzeltilir?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Durum nasıl düzeltilir?
Genel olarak, birkaç yıldır üst üste karımın sikilmesini ve aşağılanmasını istedim. Neyse, içtik, konuştuk, daha fazlasını istedik ve 35 yaşlarında bir adamla tanıştık (kendisi D-23, ben 26 yaşındayım), onu evimize davet ettik. Karımı çorap, elbise, topuklu ayakkabı giymeye zorladım ve baştan oral seks yapmaya kadar kart oynamaya başladılar, oldukça sarhoştuk ve ilk başta karımın kaybetmesini istedim ama fikrimi değiştirdim, o da kendisi bu siki ağzına almak için bilerek kaybetmeye başladı dostum... Sonunda kaybetti, bu adam cıvatasını çıkarınca delirdim ne kadar sağlıklıydı, hala kokuyordu, sanki yıkamamış gibi bir yıl boyunca eşi önce 5 dakika, sonra 10 dakika oral seks yaptı, 20’ye kadar böyle devam etti. Ağzına çok bol geldi, ben gelemedim bile, iğrenç oldu. Alkol almaya gittim, gerçekten bir içki istiyordum, evde beni bekliyorlardı, mağaza yakınlardaydı ve zamanım olur diye düşündüm, en fazla 10 dakika kadar yoktum ama geri döndüğümde elini uzattı önce kıçına, sonra vajinasına, bu resim karşısında şok oldum ve hareket edemedim. Penisi 23 cm, benim 16’ma karşı, yüz üstüyken ağzına boşalıyor. Eşimin bundan hoşlanması beni çok etkiliyor, ben onu çok seviyorum, bu yüzden onunla biraz eğlenmesine izin verdim. Nasıl hoşuna gidebilir? Adam ona bir hayvanmış gibi davranıyor ve o bunların hepsinden hoşlanıyor, her zaman taytını yırtıyor, her yere boşalıyor, hatta üstüne işiyormuş gibi görünüyor, bu onu çok tahrik ediyor gibi görünüyor. Doğru, bu zevkler için para veriyor, her şey bana yakışıyor ama son zamanlarda bunun için makul bir miktar ödedi, eşim ve ben tartıştık, düşündük ve anlaştık, her şey evimizde oluyor. O gün geldi, yanına iki arkadaşını getirdi, bir saat boyunca onunla eğlendiler, aşağıladılar, idrar içmeye zorladılar, kıç yaladılar, ben durdurmak isteyince beni bayılttılar, eşimin üstü örtülmüştü. Gözyaşları içinde sperm, durmaları için yalvardım ama tam bir saat sonra durdular... Bana göre bekaretinden dolayı birden fazla kez içeri girdiler, oradan çok sperm aktı, yutmaya zorladılar sperm vb. 40 dakikalık bu tür bir seksten sonra uyarıldı ve onlara itaat etti. Bunu neden yazıyorum, sen söyle, konuşacak kimsem yok, çok utanıyorum... Eşim de çok utanıyor, artık bunu yapmıyorlar, karımı ve beni seviyorum’ Onu kaybetmekten korkuyorum, bu benim hatam. Hamile de olabilir ama bu henüz kesin değil. Tüm bunları nasıl unutup yolumuza devam edebileceğimiz konusunda bize yardım edin.
-
Re: Durum nasıl düzeltilir?
Eşim benim getirdiğim kişilerle birlikte başkalarıyla birlikte şarkı söylüyor. Herkese bu şekilde vermelisiniz, daha şefkatli olurlar. Evet ve onların misyonu erkeklere zevk vermek ve onları korursanız sizi boynuzlayacaklar ve bu nedenle her şey karşılıklı rızaya dayalıdır)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Konunun yazarının neden mutlu olmadığı belli değil. Başkasının erkeğiyle seks yapmak mı istedin? Anladım! Aşağılanmayı mı istedin? Anladım! Aşağılanman için
para mı istedin? Anladım! Evet, ayrıca maceralarımız sırasında çok eğlendik! Sorun ne?
para mı istedin? Anladım! Evet, ayrıca maceralarımız sırasında çok eğlendik! Sorun ne?

-
Eşimin bacakları hala titriyor, boğazı ağrıyor, böyle olacağını düşünmemiştik
-
- Nirvana’dayım
Peki bana dokunuyorsun ! Kendilerini tamamen kurdular! Ve - "her şeyin böyle olacağını düşünmemiştik"! Ne düşündün? Yabancılar seni yalayacak mı? Karınızın sakatlanmadığı ve ölene kadar sikilmediği için şanslısınız! Böyle şeyler iyi arkadaşlarla ve sıkı kontrol altında yapılır!..
-
-
- Nirvana’dayım
Foruma kayıt olmadan yazabilirsiniz. Üstelik kayıt olmak 3 dakika sürüyor! Talimatları takip etmeniz yeterli...
-
- Yönetici
- Total posts: 1509
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Hmm, gerçekten, kendileri sert seks istiyormuş gibi görünüyorlar - peki, anladılar, şimdi neden bahsediyoruz?
Ve güvenliği ve belirli çerçeveleri önceden düşünmeliydiniz, bu size bir ders veya gelecek için bir şey olsun. Lanet olsun, çıldırıyorum.
Ve güvenliği ve belirli çerçeveleri önceden düşünmeliydiniz, bu size bir ders veya gelecek için bir şey olsun. Lanet olsun, çıldırıyorum.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post