Partnerinizin geçmişteki yakın ilişkilerinizi araştırması hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
Автор темыbuluşma1
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 1 month
Partnerinizin geçmişteki yakın ilişkilerinizi araştırması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aslında soru başlıkta. Ne kadar açabilirsiniz ve neden?
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Re: Partnerinizin geçmişteki yakın ilişkileriniz hakkında soru sorması hakkında ne düşünüyorsunuz?
İlk başta küçük dozlarda bilgi verdim ve tepkiye baktım, eşim de aynısını yaptı, daha sonra tüm bilgileri verdiğimde eşimin de bana her şeyi anlattığını düşündüğümde eşimin yeni anlatmaya başladığı ortaya çıktı. Ben.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Partnerinizin geçmişteki yakın ilişkileriniz hakkında soru sorması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Rahatsız etmedi ve her zaman olduğu gibi cevap verdi. Bazen eşimi bununla şaşırtıyordum
- These users thanked the author Alex Langhe for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 3 months
Evet, her şeyi zevkle anlatırdım ama o pek ilgilenmiyor ((
- These users thanked the author Devam etmek for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
AmberaMaze, sen de ona söylersin ve sonra yeni bir şeye dair fantezileri ve arzuları olacağını görüyorsunuz
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 3 months
Aleks Langhe, bana şunu söyledi, bana bir şey söyledi 13 yılda pek çok kişi sadece "Sen benim sapığımsın" şakalarını başardı ve 14 yaşımda muhtemelen mizaçlar arasında bir uyumsuzluk olduğu sonucuna vardım ve başka bir partner aramam gerekiyordu.
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
- Şalun70, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
Gençliğimde çok deneyimli bir bayan beni bunu seksten önce kullanmaya ikna etti. Ve bu bir başarısızlıktı... alkol gerçekten yolunuza çıkıyor... tabii kader tarafından bir komplekse sürüklenmediğiniz sürece.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
))) Yalnızca seks için ihtiyaç duyulan sevgilinize geçmişten gelen yakınlık anlatılabilir. Böyle birine ne olduğunu, ne olmadığını))) kocanıza ya da ilişki içinde olduğunuz ya da ilişki kurmayı planladığınız adama rahatlıkla anlatabilirsiniz... hiçbir şey anlatamazsınız. Bugün bu onu heyecanlandırabilir ama en ufak bir anlaşmazlıkta bile size her şeyi en kötü sözlerle hatırlayacaktır...
- These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
- Nick1979, Nicolausblind, Polonya, Sibiryak89, SwetaSw
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
Bir keresinde arkadaşıma eski sevgilisini sordum ve bu çok çılgıncaydı. Neden böyle bir tepki geldi bilmiyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 7 months
Ama zaten ciddi bir ilişkiniz varsa sessiz kalmak daha iyidir, yani biri vardı ve hepsi bu. Detay yok.
Tepki tahmin edilemeyebilir)
Katılıyorum tamamen. Tamamen seks amaçlı olan partnerlerle, geçmişte her şeyin ne kadar olduğunu ve nasıl olduğunu onlarla süsleyebilirsiniz. Ve en hafif tabirle her şeyi süslemek için.Venüs: ↑30 May 2024, 21:26))) Yalnızca seks için ihtiyaç duyulan sevgilinize geçmişten gelen yakınlık anlatılabilir. Böyle birine ne olduğunu, ne olmadığını))) kocanıza ya da ilişki içinde olduğunuz ya da ilişki kurmayı planladığınız adama rahatlıkla anlatabilirsiniz... hiçbir şey anlatamazsınız. Bugün bu onu heyecanlandırabilir ama ilk anda, en küçük çatışmada bile size her şeyi en kötü sözlerle hatırlayacaktır...Aslında soru başlıkta. Ne kadar açabilirsiniz ve neden
Ama zaten ciddi bir ilişkiniz varsa sessiz kalmak daha iyidir, yani biri vardı ve hepsi bu. Detay yok.
Tepki tahmin edilemeyebilir)
-
- Nirvana’dayım
Kusura bakmayın... ama sizinle aynı fikirde değilim... Bu koca, sizi en az %90 veya %100 olduğunuz gibi kabul eden adamdır ve siz de onu aynı şekilde anlamalı ve kabul etmelisiniz. İlişkisi olmayan biriyle evlenmemelisin... pasaportunu lekelememelisin, damga vurmamalısın... ne kadar süreyle...? Bu yüzden karım hakkında her şeyi bilmek istiyorum... ve onu suçlamak değil, onu mutlu etmek ve ona sorun çıkaracak hataları yapmamak istiyorum.
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
))) Ya orada sadece hoş şeyler olsaydı?))) siz ortaya çıkana kadar...Shalun70: ↑30 May 2024, 22:40Kusura bakmayın... ama sizinle aynı fikirde değilim... Bu koca, sizi en az %90 veya %100 olduğunuz gibi kabul eden adamdır ve siz de onu aynı şekilde anlamalı ve kabul etmelisiniz. İlişkisi olmayan biriyle evlenmemelisin... pasaportunu lekelememelisin, damga vurmamalısın... ne kadar süreyle...? Bu yüzden eşim hakkında her şeyi bilmek istiyorum... ve onu suçlamak değil, onu mutlu etmek ve başına bela olacak hataları yapmamak istiyorum.İlişkiniz olan veya ilişki kurmayı planladığınız kocanıza veya erkeğinize hiçbir şey söyleyemezsiniz. Bugün bu onu heyecanlandırabilir ama ilk anda, en küçük çatışmada bile size her şeyi en kötü sözlerle hatırlayacaktır...
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
5 dakika sonra gönderildi:
Dikkatli olun! Ona karşı hisleri var... Bu yüzden şiddetli tepki gösterdi. Bir kadının, hatta bir erkeğin ilişkisi bitmişse tepki sakin olacaktır. Şimdi geriye kalan tek şey... onu seviyor mu yoksa ondan nefret mi ettiğini öğrenmek.
5 dakika sonra gönderildi:
nBenimle dalga geçmemelisin, inan bana, er ya da geç haklı olduğumu anlayacaksın. Ve toplumdaki birden fazla cüzdan veya mevki, aile mutluluğunun yerini tutamaz... Mesela Agurbaş ailesini ele alalım...
- These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Sool40
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
Daha az bil, daha iyi uyu
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 4 months
Yanıt olarak sapık olduğumu duydum

-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 4 months
İnanın beyin öyle bir uçurum ki, eşinizin geçmişiyle ilgili bu bilgi daha sonra ortaya çıkabilir. sizin için bir kabusa dönüşür ve aynı zamanda karınıza da onlarla işkence edersiniz) doğru bir şekilde yazdıkları gibi: daha az bilirsiniz, daha iyi uyursunuz)
genel olarak konuya değinecek ve her çatışmayı yıllar, on yıllar boyunca hatırlayacak)Venüs: ↑ Bugün bu onu heyecanlandırabilir, ancak ilk başta en küçük bir anlaşmazlıkta bile sana her şeyi en kötü sözlerle hatırlayacaktır... .
- These users thanked the author Polonya for the post (total 3):
- Sibiryak89, en yüksek, Venüs
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 783 Views
-
Last post by Dr.Who