Bu nasıl oluyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Alexey
Potansiyel seks nesnesi
 Bu nasıl oluyor?

Unread post by Alexey »

Forumunuzu okuyorum ve bunun nasıl mümkün olduğunu anlamıyorum? Erkekler, eşlerinin başkaları tarafından, hatta birkaç kişi tarafından sikilmesinden hoşlanırlar.... Kadın seksi giyinip kendini cinsel maceralara atmış, ya da karısını sikmeye zorlamış, bu bana normal gelmiyor... Karınızı istismar ediyorlar. paran var ama sakinsin, sen de bu parayla dolaşıp yaşıyorsun. Ve kızlar çoğu durumda kocalarını aldatmak zorundadır ve bu kadar renkli bir şekilde, kocanıza en az bir kez böyle davrandınız mı?)) Ve o bundan hoşlanırdı, ama hayır, sen olmakla daha çok ilgileniyorsun sevgilinle) Ama ne oldu, kocalar bunları biliyor ve karıları fahişe gibi sikildiğinde tamamen sessiz kalıyorlar ve bu hoşlarına gidiyor *x) Aşağılanmaları ve boyun eğdirilmeleri hoşlarına gidiyor, şunu hatırlaman lazım :) Bu dünya nereye gitti, berbat durumda.
Ben de birçok başka insanın karısını becerdim - fahişeler, hayır olmasına rağmen fahişeye para ödenmesi gerekiyor , ama bedava)))
Bir keresinde evli bir kadınla seks yapmıştım, o da içimdeki tüm enerjiyi aldı, sanki bunu ilk kez yapıyormuş gibi berbattı, daha önce hiç olmadığı gibi sikişti, Her şeyi bir araya getirseniz bile muhtemelen 2 saat boyunca emiyordur, kazayla eteğini vermiştir, ok taytın üzerine gitmiştir, spermler kıyafetlerin üzerinde kalmıştır... Kocası gelmiş, "yine yine anlaştık" dedi. " ve ayrıldı :) Bu yüzden daha fazlası için birkaç kez yanıma geldi :D
Size iyi şanslar, daha çok sikişin ve isterseniz hile yapın ve siz çocuklar, iyi çalışmaya devam edin, yakında eşleriniz olacaksınız: D
Misafir
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Bu nasıl oluyor?

Unread post by Misafir »

Karımı bir sevgili edinmeye ikna etmemden hoşlandığımı nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Bu beni çok heyecanlandırıyor, çok şükür eşim de böyle bir ilişkiyi sevdi. Eşim ve ben 24 yaşındayız, ben de biseksüelim ve eşim, hiçbir sırrımız yok, her şeyi tartışıyoruz ve ilişkiler ve güven konusunda daha da yakınlaştık.
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

sözüm yok..
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Orientation: heteroseksüel

Unread post by ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ »

Alexei, Thomas’la başladık ve Erema’yla bitirdik.
These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post (total 2):
lanaaas341, Omut46
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”