- Merhaba? Bu erkeklere yönelik bir eğlence hizmeti midir? Telefonda seks mi?
- Taslak, adım Feta. Evet, bu telefonla faks.
-Kim-o-o? Ne tür bir crack-pack faks?
- Faks değil, faks! Ve ben Feta’yım! Ben Fetlana’yım. Lanet olsun. Üzgünüm, profto-fub’um acıyor, analgin üzerinde oturuyorum. Sakız şişmiş.
- Ah, sen Svetlana’sın! Anlaşıldı. Neden senin yerini çürük bir dişle değiştirmiyorlar?
- Senin yerini alacak kimse yok. Bütün kızlar hastalık izninde, bu bir salgın. Farinka da doğum izninde.
- Doğum izninde mi? Ha-ha, seni telefonla mı aradı?
- Hayır. Neden telefonda konuşmuyorsun? Doğal olarak Folik’inden.
- Gülemiyorum! Farinka, Folik’e hamile kaldı! Özel olarak telefonla aradığımı sanıyordum ama bu süreçte kendimi "Komedi Kadını"nda buldum!
- Komik bir şey yok, çörek! Ve böylece fub acıtıyor. Şimdi karar verin: faks başvurusunda bulunacak mısınız? Veya hattı serbest bırakın!
- Yapacağım, Sveta! Zaten parayı topladıktan sonra para damlıyor. Haydi, yan!
- O halde başlayalım. Nasılsın tatlım?
- Benim adım Kostya.
- Peki Foftya... Merhaba Foftya? Anlamıyorum, neden gülüyorsun?
- Ha-ha-ha!.... Bu gerekli... Hayır, hayır Svetochka, her şey yolunda. Kanepede uzanmış, rahatlamış halde seni dinliyorum. Konuş.
- Peki Foftya, beni kim olarak görmek istiyorsun? Figritsa, Foginya mı Raphenya mı?
- Ne-o-o? Hiçbir şey anlamadım. Nafanya başka kim?
- Ben Nafanya değilim, Feta’yım!
- Bunu anladım Svetlana ama gerisini anlamadım. Kim olabilirsin?
- Zayıf fikirli olanlar için tekrar ediyorum. Figritsa. Foginei. Rafynya. Biraz kahve. Seksi bir sürtük... neden yine gülüyorsun? Bu şekilde çalışamam!
- Wow-ha, kafam kopmak üzere... Hayır, hayır Svetochka, devam et, Tanrı aşkına! Oraya en son aradığınız kişi kimdi?
- Cinsel dedikoducu. Peki, son rötuşları yapan, far takan, şamandıra ve tüm bu saçmalıklar...
- Bu, "saçmalık" kelimesini en iyi telaffuz ettiğin şey, Sveta.
- Şaka mı yapıyorsun? yine mi pislik? - Hayır Sveta, sen tam bir ateşsin! Zaten fok balığı gibi bağırıyorum, yanım ağrıyor zaten... Her şey yolunda tatlım! Karar verildi! Seni seksi bir metres olarak seçiyorum! Hadi devam edelim!
- Peki, sorun değil Fofty. Yani sen geniş, geniş bir yatakta tamamen çıplak yatıyorsun ve sonra ben belden dışarı çıkıyorum...
- Lanet olsun, öleceğim! Nereden geliyorsun Sveta?
- Fanna’dan, anladın mı? Peki, yaygaradan. Lanet olsun! Yıkandıkları odadan anladın mı? Neden bu kadar aptalsın Foftya?
- Ah, Sveta, binlerce kez özür dilerim, bilerek gülmüyorum. Sadece adım sana çok komik geliyor.
- Sana neden böyle seslendiler Foftya? Famme, furak!
- Kim-o-oh?
- Furak, whoa!... Lanet olsun, sakız olmasaydı sana her şeyi anlatırdım, sen piç! - Bir saniye Svetik, sakinleşeceğim... bir, iki, üç! Nefes alın-nefes verin! İşte bu, hazır! Ben yatakta uzanıyorum, sen duştan çıkıyorsun...
- Evet, fuşadan çıkıyorum ve meyveli ve fistolu siyah fırfırlar giyiyorum ve şapkalı siyah kürklü fauller... Fofty, merhaba? Neredesin?
- Aha-ha, annem bir kadın... Sveta, her şey yolunda, kramplar yeni başladı ve ben kanepeden düştüm.
- Yapmadım Kendimi incittim mi Foftya?
- Hayır Sveta, artık bundan korkmuyorum.
- Peki henüz ses çıkarmadın mı?
- Ne-oh?
- Ah, ne yapıyorsun, sağır mı? Ses çıkarmadın mı dedim? Orgazm olmadın mı?
- Ah, ah, ah, bu kadar gülemezsin... Bence yakında olacak, Sveta... Tanrım, hayatta kalmama yardım et konuşmanın sonu. O halde sakin ol Kostya! Kendinizi toparlamanız gerekiyor. Nefes alın ve nefes verin!... Sveta, hazırım! Daha ileri gidelim mi?
- Ve böylece, perdeden çıkıyorum, ayağımı göğsünüzdeki eğeye koyuyorum ve yavaşça üstünü çekmeye başlıyorum...
- Kim -o-o?...
- Fifchik, seni kahrolası embesil! İçinde kocaman göğüslerimin saklandığı dantelli bir üst... Fofty mi? Merhaba?
- Buradayım Sveta... ah, ah, ah... ne dedin? Kedi mi?
- Evet kedi! Ne olmuş? Hiç fisek gördün mü? Annen seni neyle besledi? Fran’i lahana yaprağına falan mı sardın?
- Wow-ha... ah, Kostya, kendini toparlaman ve buna katlanman gerekiyor. Svetonka, gün ışığım, buradayım. Ayaklarınızın dibindeyim. Nefes alın ve nefes verin...
- Peki devam edelim mi? Fofty, seni Makedon eşeği! Bir daha gülersen telefonu kapatacağım, anladın mı? Ve senin gibiler geçemesin diye kabloyu koparacağım!
- Lanet olsun, acilen üzücü bir şey düşünmem gerekiyor. Cenaze hakkında mı, yoksa ne? Yoksa ülkenin geleceği hakkında mı?... Ah, ah, ah... Hadi Sveta, devam et.
- Tamam, seni ikna ettim. Ama bu son uyarıydı, anladın mı?
- Evet Sveta, sana yalvarıyorum, durma!
- Peki Foftya. Pençelerimle meyvenin üzerindeki şekerlemeyi parçalayacağım, fakh’ına bir foleno yerleştireceğim ve seni yaygara koparmaya başlayacağım... Fofta, annen!
- Evet, Svetik? Ah, ah, ah...
- Yine gülüyorsun Fofty! Ne oluyor...
- Hayır... hayır... Artık gülemiyorum, Svetik. Hıçkırıp kafamı yere vuruyorum. Bu sadece bir çeşit çılgınca şey. Ne kadar süre orada kalacak?
- Neredeyse her şey, küçük kapkaç. Ve ben tatlı küçük dilimi çıkarıp senin küçük diline dokunuyorum... ve sen ifterikte çığlık atıyor ve kavga ediyorsun, tıpkı şimdi olduğu gibi... Beni orada duyabiliyor musun, seni lanet olası?
- Evet, Sveta! Ah, ah, ah... Lanet olsun, kesinlikle öleceğim... Sizi dinliyorum ve itaat ediyorum leydim! Tanrım, daha önce hiç bu kadar canlı seks yapmamıştım!
- Prafda?
- Buna inanmayacaksın, Sveta, oh, oh, oh... ama ben tamamen baştan sona ıslanmış!
- Evet! Sonuçta ses çıkardın mı Foftya?
- Ben sadece ses çıkarmadım Sveta. Ah, ah, ah... Çok daha kötü. Sinirlendim, lanet olsun. Ama sen bir canavardın ve göğüslerin de süper kandırılmıştı.
Yazar Dmitry Spiridonov