Vajinal toplar
-
Автор темыdonpi ek t
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Vajinal toplar
Hanımlar hadi bize kimin denediğini ve nasıl hissettiğini anlatın. Eşimin bunu alması mantıklı değil mi? Yani zaten her şeye sahip ve sonra bir seks dükkanından bir reklam geliyor ve işte oradalar - toplar... Buraya Google’da baktım, böyle bir konu yok. Filmlerini izledim, kullanıyorlar ama anladığım kadarıyla birisinin oral seks yapması ve aynı zamanda top sokması daha fazla zevk veriyor. Yoksa yanılıyor muyum? :şampuan:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Vajinal toplar
))) Eşinizle deneyin ve sonra bize söyleyin)))DonPiHot: ↑25 May 2024, 06:12 Kızlar, haydi bize kimin denediğini ve nasıl bir his olduğunu anlatın. Eşimin bunu alması mantıklı değil mi? Yani zaten her şeye sahip ve sonra bir seks dükkanından bir reklam geliyor ve işte oradalar - toplar... Buraya Google’da baktım, böyle bir konu yok. Filmlerini izledim, kullanıyorlar ama anladığım kadarıyla birisinin oral seks yapması ve aynı zamanda top sokması daha fazla zevk veriyor. Yoksa yanılıyor muyum?![]()
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Vajinal toplar
pratik yapıyoruz, kısacası, uygun boyutu seçmeniz gerekiyor, seksten önce, onları biraz ısıtın, seksten sonra, kedi hafifçe yuvarlandığında, siki yerleştirebilirsiniz, benimki topları derine ittiğimde bunu seviyor sikimi bacaklarımın arasından klitorise sürtüyorum, çok parlak bir şekilde boşalıyor, Varick’im de vajinada bir top olmasını ve onu bir vibratörle itmesini seviyor ayrıca bir fahişe gibi inliyor

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 440 Views
-
Last post by mahkeme çatısı
-
- 39 Replies