Bir erkeğe seks hakkında nasıl ipucu verilir?
-
Автор темыAlice
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year

Merhaba, yarın bir erkekle 3. randevum var, onun beni becermesini istiyorum ama bunu ona nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum? .Kızlar hangi tarihte cinsel ilişkiye girdiniz? Peki bu noktaya nasıl geldiniz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir erkeğe seks hakkında nasıl ipucu verilir?
Üçüncü randevuda bu zaten mümkün ve hatta gerekli)))) Öpüp sarıldığınızda, daha yakına sarılın ona. Elleri kıçınıza geldiğinde onları uzaklaştırmayın. Senin umursamadığını anlaması gerekiyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Re: Bir erkeğe seks hakkında nasıl ipucu verilir?
Ben bir erkeğim ve bir kadının önümüzdeki yarım saat içinde onu sikmemi istediğinin bana tam olarak neyin tam bir güven vereceğini tam bir güvenle söyleyebilirim.
Ona şans eseriymiş gibi sarılın, dudaklarından öpün. Sonra elini tut ve külotunun içine koy. Sonra parmağını alıp amınıza koyun. Yani doğrudan vajinaya değil, küçük dudaklara.
Tek bir gerçek var: "Ama!"
O zamana kadar heyecanlanmış olmalısın, yani amın akmalı - yani ıslak olun.
Bir erkek için ne kadar çekingen ve utangaç olursa olsun, bu hareketiniz ona yeşil ışık yakıldığına dair tamamen doğru bir mesaj verecektir.
Elini pantolonunun içine sokup penisine de dokunabilirsin. Ayağa kalkması için onu sars. Bu da bir mesaj ama yüzde yüz değil. Adam sadece onu trollediğinize karar verebilir. Genel olarak parmağını ıslak amınıza sokmanız daha iyi olur.
Ona şans eseriymiş gibi sarılın, dudaklarından öpün. Sonra elini tut ve külotunun içine koy. Sonra parmağını alıp amınıza koyun. Yani doğrudan vajinaya değil, küçük dudaklara.
Tek bir gerçek var: "Ama!"
O zamana kadar heyecanlanmış olmalısın, yani amın akmalı - yani ıslak olun.
Bir erkek için ne kadar çekingen ve utangaç olursa olsun, bu hareketiniz ona yeşil ışık yakıldığına dair tamamen doğru bir mesaj verecektir.
Elini pantolonunun içine sokup penisine de dokunabilirsin. Ayağa kalkması için onu sars. Bu da bir mesaj ama yüzde yüz değil. Adam sadece onu trollediğinize karar verebilir. Genel olarak parmağını ıslak amınıza sokmanız daha iyi olur.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Juravl
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 1 year 1 month