Çocuklarınıza karşı ne kadar açıksınız?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Alex 09
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 1 year 2 months
 Çocuklarınıza karşı ne kadar açıksınız?

Unread post by Alex 09 »

Çocuklarınıza karşı ne kadar açıksınız, yani kimin henüz reşit olmayan çocukları var, kocanızla veya karınızla birlikte olduğunuzu, seks yapan bir erkekseniz, kocanızın penisini ağzınıza aldığınızı biliyorlar mı? penisini kadınınızın organına sokarsa ya da tam tersi, siz karınıza penis sokarsanız, bunun sayesinde doğdular ve çocuklarınız kaç yaşında. Benimkiler 8 ve 10 yaşında ve bunu onlara söylemeli miyim yoksa kendi başlarına mı öğrenecekler, bilmiyorum.
These users thanked the author Alex 09 for the post:
Mihasik
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Çocuklarınıza karşı ne kadar açıksınız?

Unread post by Venüs »

Alex 09: 17 May 2024, 15:10 Çocuklarınıza karşı ne kadar açıksınız, yani kimin henüz reşit olmayan çocukları var, eşinizle birlikte olduğunuzu biliyorlar mı? kocanızın penisini ağzınıza almanız, penisini sizin kadın organınıza sokması ya da tam tersi siz onun penisini karınıza sokmanız, bunun sayesinde doğdukları ve çocuklarınızın kaç yaşında oldukları. Benimkiler 8 ve 10 yaşında ve bunu onlara mı söylemeliyim yoksa kendileri mi öğrenecekler bilmiyorum.
Buna değer ve anlatmak gerekli. Anaokulundan beri bunları anlatıyorum ve gösteriyorum. Bize cinsel eğitimle ilgili resimli özel broşürler verildi.
These users thanked the author Venüs for the post:
Aion2012Ölü
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”