Çocuklarınıza karşı ne kadar açıksınız?
-
Автор темыAlex 09
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 2 months
Çocuklarınıza karşı ne kadar açıksınız?
Çocuklarınıza karşı ne kadar açıksınız, yani kimin henüz reşit olmayan çocukları var, kocanızla veya karınızla birlikte olduğunuzu, seks yapan bir erkekseniz, kocanızın penisini ağzınıza aldığınızı biliyorlar mı? penisini kadınınızın organına sokarsa ya da tam tersi, siz karınıza penis sokarsanız, bunun sayesinde doğdular ve çocuklarınız kaç yaşında. Benimkiler 8 ve 10 yaşında ve bunu onlara söylemeli miyim yoksa kendi başlarına mı öğrenecekler, bilmiyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Çocuklarınıza karşı ne kadar açıksınız?
Buna değer ve anlatmak gerekli. Anaokulundan beri bunları anlatıyorum ve gösteriyorum. Bize cinsel eğitimle ilgili resimli özel broşürler verildi.Alex 09: ↑17 May 2024, 15:10 Çocuklarınıza karşı ne kadar açıksınız, yani kimin henüz reşit olmayan çocukları var, eşinizle birlikte olduğunuzu biliyorlar mı? kocanızın penisini ağzınıza almanız, penisini sizin kadın organınıza sokması ya da tam tersi siz onun penisini karınıza sokmanız, bunun sayesinde doğdukları ve çocuklarınızın kaç yaşında oldukları. Benimkiler 8 ve 10 yaşında ve bunu onlara mı söylemeliyim yoksa kendileri mi öğrenecekler bilmiyorum.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Aion2012Ölü
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 49 Replies
- 498 Views
-
Last post by İsimsiz9