"İstersen ara"
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
"İstersen ara"
Ben taahhüt olmadan seksten yanayım. Bu gerçek sekstir; etkilemek için çabalamadığınızda, sonuçlar için çalışmadığınızda, sadece kendinizi burada ve şimdi verdiğinizde.
Bir yaz Bukashka troleybüsünde Garden Ring boyunca gidiyordum, harika bir ruh hali içinde pencerenin yanında oturuyordum... Yanıma bir adam oturdu ve beklenmedik bir şekilde tanıştık. Ondan hoşlandım, o kadar yumuşaktı ki, nazik, imacı bir sesi vardı, yumuşak elleri vardı... Bir nedenden dolayı ona telefon numaramı verdim - muhtemelen meraktan ve hemen unuttum.
Ve bir süre sonra aradı. Buluşacak mıyız? Hadi ama...Gelip beni Sretenka’da görmeye ne dersin? Peki, tamam....
Merakından dolayı fazla konuşmadan "Sretenka’daki evime" gitti - anlaşılan o ki bu onun evinde seksmiş. Peki, tamam.... Yumuşak, hoş bir vücudu, nazik elleri ve imalı sesine çok yakışan hüzünlü gözleri vardı.
Gözlerimin içine "İyisin!" dedi. "Kahretsin, benim de bir şeye cevap vermem gerekiyor," diye düşündüm ama çok tembeldim.
Vücudumuzun parçalarını hiçbir gösteriş olmadan birbirine batırarak klasik seks yaptık. Kocaman bir yatağı olan küçük dairesinde de aynı keyifle öpüştüler ve seviştiler. Birbirlerinin vücutlarından çilek yediler, tekrar öpüştüler ve suya daldılar.
Sonra beni evime bıraktı. "Peki, hoşça kal! İstersen beni ara," dedim sonunda.
Bunlar "istersen beni ara" daha sonra birçok kez yaşandı. Hiçbir şey sormadığım, yalvarmadığım veya hiçbir şey için plan yapmadığım gerçeği onu çılgınca tahrik etti.
Hayır olmasına rağmen hâlâ vücudumdan tahrik olmuştu, esnekti ve hiç de mütevazı değildi. Ve onun yumuşak namlusunu, yuvarlak omuzlarını, narin cildini ellerimde hissetmek hoşuma gitti; o zamanki kocamın ince, atletik vücuduyla karşılaştırıldığında harika bir tezattı bu.
Ne zaman bu sevgiliye veda etsem, düşündüm ki... seks yaptık ve işte bu, kaçtık. Ama tekrar aradı ve ben tekrar Sretenka’ya gittim. Zorunluluk yok, devam yok.
Güzel bir zamandı. Onu hiç sevmiyordum ve bu yüzden benim için kolaydı. Onun da beni sevmemesini umuyordum. Ama sonra Hayatımın Adamıyla tanıştığımda ve bu nedenle kocamdan boşanıp, bu sevgilim de dahil olmak üzere istifa ettiğimde, aniden sesindeki acıyı duydum ve muhtemelen biraz yanıldığımı fark ettim. Umarım birazcıktır.
Sevgi olmadan, zorunluluk yoktur - daha kolay. Sinir yok, acı yok, sadece saf, hoş bir seks.
Ne diyorsun? Böyle bir şey var mıydı? Bana katılıyor musun?
Bir yaz Bukashka troleybüsünde Garden Ring boyunca gidiyordum, harika bir ruh hali içinde pencerenin yanında oturuyordum... Yanıma bir adam oturdu ve beklenmedik bir şekilde tanıştık. Ondan hoşlandım, o kadar yumuşaktı ki, nazik, imacı bir sesi vardı, yumuşak elleri vardı... Bir nedenden dolayı ona telefon numaramı verdim - muhtemelen meraktan ve hemen unuttum.
Ve bir süre sonra aradı. Buluşacak mıyız? Hadi ama...Gelip beni Sretenka’da görmeye ne dersin? Peki, tamam....
Merakından dolayı fazla konuşmadan "Sretenka’daki evime" gitti - anlaşılan o ki bu onun evinde seksmiş. Peki, tamam.... Yumuşak, hoş bir vücudu, nazik elleri ve imalı sesine çok yakışan hüzünlü gözleri vardı.
Gözlerimin içine "İyisin!" dedi. "Kahretsin, benim de bir şeye cevap vermem gerekiyor," diye düşündüm ama çok tembeldim.
Vücudumuzun parçalarını hiçbir gösteriş olmadan birbirine batırarak klasik seks yaptık. Kocaman bir yatağı olan küçük dairesinde de aynı keyifle öpüştüler ve seviştiler. Birbirlerinin vücutlarından çilek yediler, tekrar öpüştüler ve suya daldılar.
Sonra beni evime bıraktı. "Peki, hoşça kal! İstersen beni ara," dedim sonunda.
Bunlar "istersen beni ara" daha sonra birçok kez yaşandı. Hiçbir şey sormadığım, yalvarmadığım veya hiçbir şey için plan yapmadığım gerçeği onu çılgınca tahrik etti.
Hayır olmasına rağmen hâlâ vücudumdan tahrik olmuştu, esnekti ve hiç de mütevazı değildi. Ve onun yumuşak namlusunu, yuvarlak omuzlarını, narin cildini ellerimde hissetmek hoşuma gitti; o zamanki kocamın ince, atletik vücuduyla karşılaştırıldığında harika bir tezattı bu.
Ne zaman bu sevgiliye veda etsem, düşündüm ki... seks yaptık ve işte bu, kaçtık. Ama tekrar aradı ve ben tekrar Sretenka’ya gittim. Zorunluluk yok, devam yok.
Güzel bir zamandı. Onu hiç sevmiyordum ve bu yüzden benim için kolaydı. Onun da beni sevmemesini umuyordum. Ama sonra Hayatımın Adamıyla tanıştığımda ve bu nedenle kocamdan boşanıp, bu sevgilim de dahil olmak üzere istifa ettiğimde, aniden sesindeki acıyı duydum ve muhtemelen biraz yanıldığımı fark ettim. Umarım birazcıktır.
Sevgi olmadan, zorunluluk yoktur - daha kolay. Sinir yok, acı yok, sadece saf, hoş bir seks.
Ne diyorsun? Böyle bir şey var mıydı? Bana katılıyor musun?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 12):
- Alex1987, Nicolausblind, Alice, Venüs, Eustace, SeRg !$!, Aşka Dokunmak, Fargal94, MENZİL_, Sidor, Nick1979, Tanya
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 4 months
Yanıt: "İsterseniz arayın"
Naçizane size katılmıyorum. Duygusuz seks bir şekilde farklıdır, daha az kalitelidir falan...
- These users thanked the author ms240690 for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 424
- Registered for: 1 year 3 months
Bu olmadı ama tamamen katılıyorum. Ayrıca sevgi ve bağlılık olmadan seksin daha basit ve daha dürüst olduğunu düşünüyorum. İnsanların kendilerine ve başkalarına karşı dürüst olmasının iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Sekse ihtiyaçları varsa bu, seks aradıkları anlamına gelir; eğer aşka ihtiyaçları varsa, bu aşk demektir! Önemli olan her şeyin dürüst ve karşılıklı olmasıdır))) Gerçekmiş gibi davranmıyorum. Bu sadece benim görüşüm)))
- These users thanked the author Alex1987 for the post:
- Zorba Carrie
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
- Registered for: 1 year 6 months
Muhtemelen yarım yaşındaydım ama tamamen tesadüfen ve banal bir şekilde tanıştık, güzeldi, o evliydi ve küçük bir çocuğu vardı.
- These users thanked the author Nicolausblind for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
Tinder’da tanıştım, flört ettim ve seks yaptım. Seks sırf seks içindi. Birlikte yürümedik, bir kafede öğle yemeği yemedik ve neredeyse hiçbir şey konuşmadık. Sadece tavşan gibi seviştiler, ama istisnasız hiçbiriyle bunu tekrarlamadım, her ne kadar bazı erkekler ne zaman olursa olsun tekrarlayacağını ima etse de, uzun süre çıkamayacak ve o kişiye bağlanamayacaktım. ve elbette o zaman seks dururdu. Sadece seks olurdu, yükümlülükler olmadan.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 9 months
Ben de birçok kez buluştum, sırf fizyoloji için. Bunları az önce "Friend Near"da buldum veya My World’de uygulama olarak ne dendiğini bile hatırlamıyorum. Ve on kızdan yaklaşık yarısının hemen seks yapmayı kabul ettiğini söyleyebiliriz. Bunlardan diğer yarısı tekrar buluşmayı teklif etti. Daha sonra bazılarıyla birkaç kez daha görüştük.Strecoza: ↑16 May 2024, 07:44 Tinder’da tanıştım, flört ettim ve seks yaptım. Seks sırf seks içindi. Birlikte yürümedik, bir kafede öğle yemeği yemedik ve neredeyse hiçbir şey konuşmadık. Sadece tavşan gibi seviştiler, ama istisnasız hiçbiriyle bunu tekrarlamadım, her ne kadar bazı erkekler ne zaman olursa olsun tekrarlayacağını ima etse de, uzun süre çıkamayacak ve o kişiye bağlanamayacaktım. , ve elbette o zaman seks dururdu. Sadece seks olurdu, zorunluluklar olmazdı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 6 months
Seks uğruna seks sadece onun önerisi üzerine... tabiri caizse onun rızasıyla ve bu nadir görülen bir durum, ama gördüğümüz kadarıyla oluyor...
- These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Venüs
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 2 years
Zorunluluk yok - mümkündür. Ama tamamen duygusuz olmak... Muhtemelen hayır. Yine de en azından aşk vardı. Beklenmedik bir şekilde geliyor. İlk başta dizlerim titredi ve kalbimin atışı atladı. Sonra her şey geçip gidiyor, "bırak gitsin". Ve sonra kendinize merak etmeye başlıyorsunuz - neden bu kadar kapılmaya değer olsun ki?
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 2):
- SeRg !$!, Zorba Carrie
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
- Registered for: 1 year 2 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
Bu birden fazla kez oldu, hiçbir şey beklemediğiniz ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için birbirlerine karşı herhangi bir his duymadan tamamen fizyolojiyle sekse dönüşen bir tür sıradan tanıdıklar.
Fakat Şahsen şunu fark ettim, aynı partnerle herhangi bir zorunluluk olmadan ve birden fazla kez seks yaptıysanız, o zaman bu kişiye karşı bazı duygular ve bağlılıklar başladı.
Bu nedenle, sadece fizyolojik ihtiyaçlar uğruna uyumak muhtemelen daha iyidir. ve bir daha ona dönmemek. Çünkü bana göre, aynı partnerle sözde yükümlülükler olmadan ne kadar çok seks yapılırsa, ona o kadar bağlılık ve tanışma ihtiyacı ortaya çıkıyor.
Ama bu benim kişisel görüşüm.
Eğer öyleyse. bir fırsat doğuyor, toplantıya birden fazla devam etmemeye çalışıyorum, yani seks yaptık, hem ihtiyaçlarını karşıladık hem de kaçtık))
Fakat Şahsen şunu fark ettim, aynı partnerle herhangi bir zorunluluk olmadan ve birden fazla kez seks yaptıysanız, o zaman bu kişiye karşı bazı duygular ve bağlılıklar başladı.
Bu nedenle, sadece fizyolojik ihtiyaçlar uğruna uyumak muhtemelen daha iyidir. ve bir daha ona dönmemek. Çünkü bana göre, aynı partnerle sözde yükümlülükler olmadan ne kadar çok seks yapılırsa, ona o kadar bağlılık ve tanışma ihtiyacı ortaya çıkıyor.
Eğer öyleyse. bir fırsat doğuyor, toplantıya birden fazla devam etmemeye çalışıyorum, yani seks yaptık, hem ihtiyaçlarını karşıladık hem de kaçtık))
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
- Venüs, Alex1987, Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Kimin için çalıştığını veya ne tür müzik dinlediğini bile bilmiyordum (ya da belki biliyordum ama hemen unuttum). Ona tek bir akşam yemeği bile pişirmedim (gerçi bir şeyler pişirmiş gibi görünüyor). Nasıl bir sevgi var orada!
Bu hikayede ben kimim? duyarsız bir orospu mu yoksa uygun bir metres mi? ))
Peki ben bunu yaptım, bu bir seferlik gibi görünüyor, ama bu seferlerin çok olduğu ortaya çıktı..... yaklaşık bir yıl boyunca. Yemin ederim, hiç şefkat yoktu ve her seslendiğinde "vay be... peki, tamam..." diyordu..Kendimi hiç aramadım.Nick1979: ↑16 May 2024, 20:25 Bu birden fazla kez oldu, ihtiyaçlarınızı karşılamak için hiçbir şey beklemediğiniz ve birbirlerine karşı herhangi bir duygu olmadan tamamen fizyolojiyle sekse dönüşen bir tür sıradan tanıdıklar.
Fakat kişisel olarak şunu fark ettim ki, eğer aynı partnerle herhangi bir yükümlülük altına girmeden ve birden fazla kez seks yaparsam, o zaman bu kişiye karşı bazı hisler, bağlılıklar başlar.
Yani muhtemelen sadece uyumak daha iyi olur fizyolojik ihtiyaçlar uğruna ve bir daha ona dönmemek. Çünkü bana göre, aynı partnerle sözde yükümlülükler olmadan ne kadar çok seks yapılırsa, ona o kadar bağlılık ve tanışma ihtiyacı ortaya çıkıyor.
Eğer öyleyse. fırsat doğarsa, toplantıyı birden fazla sürdürmemeye çalışıyorum, yani seks yaptık, hem ihtiyaçlarını karşıladık hem de kaçtık))
Kimin için çalıştığını veya ne tür müzik dinlediğini bile bilmiyordum (ya da belki biliyordum ama hemen unuttum). Ona tek bir akşam yemeği bile pişirmedim (gerçi bir şeyler pişirmiş gibi görünüyor). Nasıl bir sevgi var orada!
Bu hikayede ben kimim? duyarsız bir orospu mu yoksa uygun bir metres mi? ))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Venüs, Alex1987, Nick1979
-
- Nirvana’dayım
Herkes istediğini aldı) İkiniz de sevişirken iyi vakit geçirdiniz.
Bunun yalnızca avantajları var. Özgürlük tamdır ve siz ve o, istediğiniz kişiyle tanışır ve onunla yaşarsınız. O yandı ve bu senin umrunda değil. Birlikte uyudular ve tekrar kaçtılar. Sonuçta şikayet yok.
Evet, sanırım onun telefonundaki tek kişi sen değildin. Birisi reddetti ama sen her zaman kabul ettin. Onun da herhangi bir duygusu olduğunu sanmıyorum.
Peki neden bu kadar kategorik olalım))Hooligan Carrie: ↑16 May 2024, 22:11 bu hikayede kim var? duyarsız bir orospu mu yoksa uygun bir metres mi? ))
Herkes istediğini aldı) İkiniz de sevişirken iyi vakit geçirdiniz.
Bunun yalnızca avantajları var. Özgürlük tamdır ve siz ve o, istediğiniz kişiyle tanışır ve onunla yaşarsınız. O yandı ve bu senin umrunda değil. Birlikte uyudular ve tekrar kaçtılar. Sonuçta şikayet yok.
Evet, sanırım onun telefonundaki tek kişi sen değildin. Birisi reddetti ama sen her zaman kabul ettin. Onun da herhangi bir duygusu olduğunu sanmıyorum.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
- Alex1987, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Hooligan Carrie,
Oradayım buna benzer birçok vaka vardı. Ne zaman sadece bir kez. Biraz daha sık olduğunda. Ve bazen bir yıl sonra buluştular. Seks yaptık ve yine birbirimizi unuttuk))
Oradayım buna benzer birçok vaka vardı. Ne zaman sadece bir kez. Biraz daha sık olduğunda. Ve bazen bir yıl sonra buluştular. Seks yaptık ve yine birbirimizi unuttuk))
- These users thanked the author Nick1979 for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 424
- Registered for: 1 year 3 months
I önceki konuşmacıyı destekle
- These users thanked the author Alex1987 for the post (total 2):
- Nick1979, Zorba Carrie