Annemin mastürbasyon yaptığını görme anıları

Duygusal kişisel tatmin yöntemlerini tartışıyoruz
Автор темы
Dimonçik
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 1 year 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Annemin mastürbasyon yaptığını görme anıları

Unread post by Dimonçik »

Yaklaşık 13 yaşımdayken, kadınsı cazibeleri incelemek için bir nesne olarak anneme dikkat etmeye başladım.
O zamanlar annem yaklaşık 37 yaşındaydı, fazla kilolu olmaya eğilimliydi ve mükemmel bir vücuda sahipti. ve göğüs, bugünkü tahminlerime göre 4+ beden.
O zamanlar klasik edebiyattaki çıplak kadın görselleri ve cinsel eylem açıklamaları için evdeki tüm literatüre baktım, ancak çıplaklığı görme arzusu gerçek hayatta bir kadının görüntüsü daha da yoğunlaştı.
Annemi ilk kez görebildim işten eve geldiğinde çıplak kalmayı başardım ve yatak odasının kapısını ve penceredeki çatlaktan gevşekçe kapattım. Kapıdan kadının kıyafetlerini değiştirme sürecini tam olarak görebildim. Annemin çıplaklığı, göğüslerinin görüntüsü ve dolgun kasık bölgesindeki kıllar bende öyle bir ereksiyon uyandırdı ki neredeyse iç çamaşırımla geliyordum. Biraz sonra odama bolca geldim, elimle penisime zar zor dokundum. Uzun süre çıplak annemi görmenin anısı, mastürbasyon sırasında hızlı bir şekilde boşalmamı sağladı.
Biraz sonra, ev yenilenirken, annemin amına mastürbasyon yapma sürecini birkaç kez görebildim. kendi parmağıyla.
Gerçek şu ki, yatak odasındaki tadilat sırasında kapı ve çerçeve değiştirildi ve duvar ile kapı çerçevesi arasındaki boşlukta annemin bunu yaptığını görebildim. Annemin duştan sonra yatak odasına girip orada sessizleştiğini görünce kapıya doğru gittim, bahsedilen çatlağa tutundum ve orada gördüklerimden ağzımı açtım.
Yatakta iki kişi vardı. Benden birkaç metre ötede, başı yastığa atılmış, gözleri kapalı ve bacakları iki yana açılmış, tamamen çıplak bir anne yatıyordu. Annenin parmağı amının üzerinde dairesel hareketler yaptı. Amcık, salgılanan kayganlaştırıcıdan açıkça parlıyordu ve aletim kelimenin tam anlamıyla kemikten taş olmuştu. Pantolonumu ve külotumu indirdim ve annemin cazibesine kapılarak şiddetle mastürbasyon yapmaya başladım. Daha önce hiç mastürbasyon yapan bir kadının amını bu kadar yakın, kelimenin tam anlamıyla benden iki metre uzakta görmemiştim. Çıplak bir annenin görüntüsü, göğüsleri ve amcıkları, aralıklı nefesleri ve göğüslerin dalgalar gibi sallandığı bu güzel vücudun periyodik ürpertileri, tam oraya külotumla gelmemi sağladı.
Bu oldu kapıda belirtilen boşluk ortadan kalkana ve gözlem noktam kaybolana kadar birkaç kez tekrarlandı ve gördüğü mastürbasyonla ilgili anıları hayatının geri kalanında kaldı. Bu arada eşim vücut olarak anneme çok benziyor, sadece eşimin göğüsleri daha büyük, fotoğrafta eşim yukarıda yazdığımla hemen hemen aynı pozda.
Hiç buna benzer bir şey yaşadınız mı? ? Yazın.
https://i.postimg.cc/QCwBrmbF/IMG-20240513-143112.avif
These users thanked the author Dimonçik for the post (total 2):
Polonya, Audi

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Mastürbasyon”