Deliklerdeki karışıklık
-
Автор темыPeru’da
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel

Kayma ve yanlış deliğe düşme durumlarını bize anlatın))) bu bir kaza mıydı yoksa “kaza” mıydı?) sizin ve partnerinizin tepkisi ne oldu?
- These users thanked the author Peru’da for the post:
- Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Deliklerdeki karışıklık
Uzun zaman önceydi... ilk karımla. Çok nadiren sikişiyordu, ayda iki kez... ve sonra bir gün, çok fazla içtiği büyük bir içki partisinden sonra, onun bilinçsiz vücudundan yararlanmaya karar verdim). Ben de oldukça sarhoştum, onu kanepeye yüzüstü uzattım, yerleştirmeye çalıştım, olmadı, çöldeki kum gibi kuruydu... yani cıvatayı daha iyi kaysın diye yağladım ) nişan alıyormuş gibi görünüyordu)) ama alkol etkisini gösterdi))) ve ittim, toplara kadar soktum... ama anlaşılan o ki, yanlış yerdeymiş! Bu duygu muhteşemdi ama yalnızca benim için! Tam tersine eğilip altımdan atladı, penisimden atladı(
- These users thanked the author Yetişkin for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
))) Ahah. Yanlış yere yapılan bu rastgele vuruşlara inanmıyorum))) Erkeklerin nişan aldığı yerde, sonunda oraya varırlar.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Vik.ruba80, Shu_her, Nick1979, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Registered for: 1 year 7 months
Oldu, kız bacaklarını omuzlarıma koydu ve ben sallandım ve her şey makul bir hızda. Bazen dışarı çıkıyordu. Adam öne doğru eğildikten sonra poposu daha da yükseldi ve kıçı silah zoruna dayandı. Daha önce hiç anal seks yapmamıştım. Bir süre içeri girdim, gözyaşları vardı, ilk başta hala ne olduğunu ve nasıl olduğunu bilmek istedim. Sonra özür diledi ama onu daha çok rahatsız eden şey dikkatleri buna odaklamasıydı. Ve bu, yanlış yöndeki bir tutku anında gerçekleşir. Bu gerçekten tesadüfi, ikisini de incitiyor çünkü çok ani.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
: ROFL :
Vzrosliy: ↑08 May 2024, 16:07 Uzun zaman önceydi... ilk karımla. Çok nadiren sikişiyordu, ayda iki kez... ve sonra bir gün, çok fazla içtiği büyük bir içki partisinden sonra, onun bilinçsiz vücudundan yararlanmaya karar verdim). Ben de oldukça sarhoştum, onu kanepeye yüzüstü uzattım, yerleştirmeye çalıştım, olmadı, çöldeki kum gibi kuruydu... yani cıvatayı daha iyi kaysın diye yağladım ) nişan alıyormuş gibi görünüyordu)) ama alkol etkisini gösterdi))) ve ittim, toplara kadar soktum... ama anlaşılan o ki, yanlış yerdeymiş! Bu duygu muhteşemdi ama yalnızca benim için! Tam tersine eğilip altımdan atladı ve penisten atladı(

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
57 saniye sonra gönderildi:
Bir kız arkadaşıyla ilgili bir vaka vardı, ve aynı zamanda bir şekilde tuhaf olan misyoner pozisyonunda. Yanlış yere geldiğini ama her şeyin yolunda gittiğini söylüyor, neden bir şeyi değiştiresiniz ki? Sadece nasıl hissettiğini sordum. Beğendiğini ama orada olmadığını söyledi. Bir dahaki sefere orada olacağını söyledi.
57 saniye sonra gönderildi:
Bir kız arkadaşıyla ilgili bir vaka vardı, ve aynı zamanda bir şekilde tuhaf olan misyoner pozisyonunda. Yanlış yere geldiğini ama her şeyin yolunda gittiğini söylüyor, neden bir şeyi değiştiresiniz ki? Sadece nasıl hissettiğini sordum. Beğendiğini ama orada olmadığını söyledi. Bir dahaki sefere orada olacağını söyledi.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
- Venüs
-
- Nirvana’dayım
Vik.ruba80, ))) Bazen şunu yapmak istersiniz: yanlış yere git ama bunu söylemek ayıptır ve bir adam bunun ayıp olduğunu söylemek ister))) ve seninki gibi bir kaza durumu kurtarabilir.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- zincirler, Sibiryak89, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
Doğrusunu söylemek gerekirse, ihtiyacım olan yere nişan aldım ama ıskaladım! Daha sonra bir ay boyunca konuşmadı. Hatta tecavüzle ilgili bir açıklama yazmak bile istedim
Doğrusunu söylemek gerekirse, ihtiyacım olan yere nişan aldım ama ıskaladım! Daha sonra bir ay boyunca konuşmadı. Hatta tecavüzle ilgili bir açıklama yazmak bile istedim
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
Evet, gerçekten özlediğiniz oluyor ve en tuhaf şey misyoner pozisyonunda daha çok. Partner bacaklarını biraz kaldırırsa deliğin konumu hemen değişir ve orada mesafe çok büyük değildir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
... Oraya gitmelerine izin verdikleri yeri de ekleyeceğim.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Vik.ruba80, Sibiryak89, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Iskaladı, kıçına vurmak istedi ve beni ustaca amın içine yönlendirdiler ama sonra durumu düzeltti
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 505 Views
-
Last post by çiçek hastalığı
-
- 19 Replies