Deliklerdeki karışıklık

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Deliklerdeki karışıklık

Unread post by Peru’da »

Kayma ve yanlış deliğe düşme durumlarını bize anlatın))) bu bir kaza mıydı yoksa “kaza” mıydı?) sizin ve partnerinizin tepkisi ne oldu?
These users thanked the author Peru’da for the post:
Vik.ruba80
Yetişkin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 1 year 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Deliklerdeki karışıklık

Unread post by Yetişkin »

Uzun zaman önceydi... ilk karımla. Çok nadiren sikişiyordu, ayda iki kez... ve sonra bir gün, çok fazla içtiği büyük bir içki partisinden sonra, onun bilinçsiz vücudundan yararlanmaya karar verdim). Ben de oldukça sarhoştum, onu kanepeye yüzüstü uzattım, yerleştirmeye çalıştım, olmadı, çöldeki kum gibi kuruydu... yani cıvatayı daha iyi kaysın diye yağladım ) nişan alıyormuş gibi görünüyordu)) ama alkol etkisini gösterdi))) ve ittim, toplara kadar soktum... ama anlaşılan o ki, yanlış yerdeymiş! Bu duygu muhteşemdi ama yalnızca benim için! Tam tersine eğilip altımdan atladı, penisimden atladı(
These users thanked the author Yetişkin for the post:
Vik.ruba80
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

))) Ahah. Yanlış yere yapılan bu rastgele vuruşlara inanmıyorum))) Erkeklerin nişan aldığı yerde, sonunda oraya varırlar.
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
Vik.ruba80, Shu_her, Nick1979, Sibiryak89
Viragom
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 143
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Viragom »

Oldu, kız bacaklarını omuzlarıma koydu ve ben sallandım ve her şey makul bir hızda. Bazen dışarı çıkıyordu. Adam öne doğru eğildikten sonra poposu daha da yükseldi ve kıçı silah zoruna dayandı. Daha önce hiç anal seks yapmamıştım. Bir süre içeri girdim, gözyaşları vardı, ilk başta hala ne olduğunu ve nasıl olduğunu bilmek istedim. Sonra özür diledi ama onu daha çok rahatsız eden şey dikkatleri buna odaklamasıydı. Ve bu, yanlış yöndeki bir tutku anında gerçekleşir. Bu gerçekten tesadüfi, ikisini de incitiyor çünkü çok ani.
These users thanked the author Viragom for the post (total 2):
Yetişkin, Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Vzrosliy: 08 May 2024, 16:07 Uzun zaman önceydi... ilk karımla. Çok nadiren sikişiyordu, ayda iki kez... ve sonra bir gün, çok fazla içtiği büyük bir içki partisinden sonra, onun bilinçsiz vücudundan yararlanmaya karar verdim). Ben de oldukça sarhoştum, onu kanepeye yüzüstü uzattım, yerleştirmeye çalıştım, olmadı, çöldeki kum gibi kuruydu... yani cıvatayı daha iyi kaysın diye yağladım ) nişan alıyormuş gibi görünüyordu)) ama alkol etkisini gösterdi))) ve ittim, toplara kadar soktum... ama anlaşılan o ki, yanlış yerdeymiş! Bu duygu muhteşemdi ama yalnızca benim için! Tam tersine eğilip altımdan atladı ve penisten atladı(
:ROFL: : ROFL : :ROFL: :ROFL:
Vik.ruba80
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Unread post by Vik.ruba80 »

Strecoza: 08 May 2024, 16:34 )))) Ahah. Bu rastgele vuruşların yanlış yere yapıldığına inanmıyorum))) Erkekler nişan aldığında, sonunda oraya varıyorlar.
Bir kız arkadaşıyla ilgili bir vaka vardı, ve aynı zamanda bir şekilde tuhaf olan misyoner pozisyonunda. Yanlış yere geldiğini ama her şeyin yolunda gittiğini söylüyor, neden bir şeyi değiştiresiniz ki? Sadece nasıl hissettiğini sordum. Beğendiğini ama orada olmadığını söyledi. Bir dahaki sefere orada olacağını söyledi.

57 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 08 May 2024, 16:34 ))) Ahah. Bu rastgele vuruşların yanlış yere yapıldığına inanmıyorum))) Erkekler nişan aldığında, sonunda oraya varırlar.
Bir kız arkadaşıyla ilgili bir vaka vardı, ve aynı zamanda bir şekilde tuhaf olan misyoner pozisyonunda. Yanlış yere geldiğini ama her şeyin yolunda gittiğini söylüyor, neden bir şeyi değiştiresiniz ki? Sadece nasıl hissettiğini sordum. Beğendiğini ama orada olmadığını söyledi. Bir dahaki sefere orada olacağını söyledi.
These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vik.ruba80, ))) Bazen şunu yapmak istersiniz: yanlış yere git ama bunu söylemek ayıptır ve bir adam bunun ayıp olduğunu söylemek ister))) ve seninki gibi bir kaza durumu kurtarabilir.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
zincirler, Sibiryak89, Fargal94
Yetişkin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Strecoza: 08 May 2024, 16:34 )) Ahah. Bu rastgele vuruşların yanlış yere yapıldığına inanmıyorum))) Erkeklerin nişan aldığı yer, sonunda oraya varırlar.
Strecoza bu mesaj için yazara teşekkür etti:

Doğrusunu söylemek gerekirse, ihtiyacım olan yere nişan aldım ama ıskaladım! Daha sonra bir ay boyunca konuşmadı. Hatta tecavüzle ilgili bir açıklama yazmak bile istedim🤣
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vzrosliy: 08 May 2024, 20:30 Dürüst olmak gerekirse, doğru yeri hedefledim ama kaçırdım!
))) Buna asla inanmayacağım)))
These users thanked the author Venüs for the post:
Stopkin
Yetişkin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Strecoza: 08 May 2024, 20:34 ))) Buna asla inanmayacağım)))
Aslında buna inanıp inanmamak tamamen kişisel bir mesele!) :cat1:
Viragom
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 143

Unread post by Viragom »

Evet, gerçekten özlediğiniz oluyor ve en tuhaf şey misyoner pozisyonunda daha çok. Partner bacaklarını biraz kaldırırsa deliğin konumu hemen değişir ve orada mesafe çok büyük değildir.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Strecoza: 08 May 2024, 16:34 )))) Ahah. Bu rastgele vuruşların yanlış yere yapıldığına inanmıyorum))) Erkeklerin nişan aldığı yer, sonunda oraya varırlar.
... Oraya gitmelerine izin verdikleri yeri de ekleyeceğim.
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
Vik.ruba80, Sibiryak89, Fargal94
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Iskaladı, kıçına vurmak istedi ve beni ustaca amın içine yönlendirdiler ama sonra durumu düzeltti 😄
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”