Kızlar, kadınlar! Vira çekirdekli bu tür horoz halkalarını kim partnerleriyle denedi? Görüşleriniz ve duygularınızla ilgileniyorum, penisinizde halka varken ve yokken NE hissettiniz ve hissettiniz??? Alsam mı almasam mı diye düşünüyorum?
:daypyat: Kızlar, kadınlar! Vira çekirdekli bu tür horoz halkalarını kim partnerleriyle denedi? Görüşleriniz ve duygularınızla ilgileniyorum, penisinizde halka varken ve yokken NE hissettiniz ve hissettiniz??? Alsam mı almasam mı diye düşünüyorum?
Herkese selamlar. Kız ve ben onun yeteri kadar doyduğuna karar verdik, şimdi benim zamanım geldi. Bir horoz halkasına karar verdik. Ancak hem normal hem de ikili olmak üzere pek çok farklı şey var....
Last post
Penisin tabanında farklı sıkılaştırıcılar kullanıyorum. Penis daha sert, daha kalın, daha fazla tıkalı ve daha uzun süre boşalmıyor. Eşim beğeniyor.
Geçen yaz bir ay boyunca köyde misafirler vardı, pandemi nedeniyle hiçbir yere gitmemize gerek kalmadı. Köydeki akrabalar tavuk besliyor. Bir gün bir sevişme sahnesine şahit oldum. Sabah bahçeye...
Last post
Bazı nedenlerden dolayı kurbağa ve engerek hakkında söylenenleri hemen hatırladım :smile001:
8-900-638-12-56 KISA, DAHA İNCE esmer, 41 yaşında, 5 beden LÜKS göğüsleri ve KABUKLU amcıklı, Slav görünümlü bir erkeği ziyarete davet edeceğim. SALON değil. ORAL seksi, CUNISH’i, MBR’yi seviyorum,...