Adam 29 yaşında ve bakire. Artık normal mi değil mi?
-
Автор темыbarbas567
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Adam 29 yaşında ve bakire. Artık normal mi değil mi?
29 yaşına girdim ama hiç ilişkim olmadı. Özel hayatımdan vazgeçebilir miyim, henüz vazgeçemez miyim? Kendime pek güvenmiyorum ve ortalama bir görünüme sahip olmasına rağmen kızlar ondan pek hoşlanmıyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Cevap: 29 yaşında bir erkek bakiredir. Artık normal mi değil mi?
Peki bunu istedin mi? bir ilişki mi? Kızları randevuya davet ettin mi?barabas567: ↑21 Nov 2023, 19:55 29 yaşına girdim ama hiç ilişkim olmadı. Özel hayatımdan vazgeçebilir miyim, henüz vazgeçemez miyim? Kendime pek güvenmiyorum ve ortalama görünüşleri olmasına rağmen kızlar onlardan hoşlanmıyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 6 months
barabas567,
Geç kaldın, elbette .. ama sanırım senin için her şey yoluna girecek... Acaba stresi nasıl attın? Sonuçta doğayı kandırmak o kadar kolay değil. herkes başarılı olamaz.
Geç kaldın, elbette .. ama sanırım senin için her şey yoluna girecek... Acaba stresi nasıl attın? Sonuçta doğayı kandırmak o kadar kolay değil. herkes başarılı olamaz.
-
Автор темыbarbas567
- İlgi gösteriliyor
Strecoza, istiyorum. Seni birkaç kez davet ettim. Ama her zaman bir toplantı vardı ve o da buydu. Daha sonra SZ’de denedim ama orada birkaç kez restoran çalışanları (aralarında bir kız) beni makul olmayan fiyatlarla dolandırmak istediler. Şanslı. Ama tamamen çaresizdim
-
- Nirvana’dayım
29 yaşındasın ve sana birkaç kez çıkma teklif edildi mi? Restoranlarda randevular nadiren yapılır, çok nadiren. En azından çoğunluk için.barabas567: ↑21 Nov 2023, 20:09 Strecoza, istiyorum. Seni birkaç kez davet ettim. Ama her zaman bir toplantı vardı ve o da buydu. Daha sonra SZ’de denedim ama orada birkaç kez restoran çalışanları (aralarında bir kız) beni makul olmayan fiyatlarla dolandırmak istediler. Şanslı. Ama tamamen çaresizdim
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
En azından bekaretini kaybetmiş bir adam bulun) ve deneyim iyi olacak))
- These users thanked the author Dmitry Dmitrievich for the post:
- Juravl
-
Автор темыbarbas567
- İlgi gösteriliyor
Strecoza, yürüyüşe çıkma konusunda anlaştık, o değişti yer ve zaman. Buluştuk, 2 dakika bile yürümedik ve bizi restorana çektik. Benim açımdan herhangi bir yanlış anlaşılmaya yanıt olarak neredeyse kaba davranmaya başladı. Başka bir şey teklif etti. Ben aynı fikirde değildim. Ayrılmaya başladı ve o da hemen ortadan kayboldu
Shalun70 , herkes gibi ve her zamanki gibi
Dmitry Dmitrievich, erkeklerden hiç hoşlanmıyorum
Dmitry Dmitrievich, erkeklerden hiç hoşlanmıyorum
-
- Nirvana’dayım
Herhangi bir planın var mı genel olarak bir aile için mi? Çocuk istiyor musun?barabas567: ↑21 Nov 2023, 20:17 Strecoza, bir yürü, yer ve zaman değişti. Buluştuk, 2 dakika bile yürümedik ve bizi restorana çektik. Benim açımdan herhangi bir yanlış anlaşılmaya yanıt olarak neredeyse kaba davranmaya başladı. Başka bir şey teklif etti. Ben aynı fikirde değildim. Ayrılmaya başladı ve o da hemen ortadan kayboldu
Erkeklerden hiç hoşlanmıyorum
-
Автор темыbarbas567
- İlgi gösteriliyor
Strecoza, var ama biliyorum ki yalnızca arzu yeterli değil. Ve dürüst olmak gerekirse hemen değil. Sanki tanışmışız ve evlenmişiz gibi. Belki birini hayal kırıklığına uğratırım ama artık çok geç olacak ve bana küfredecekler.
-
- Nirvana’dayım
Karar vermeniz gerekiyor. Bir aile istiyor musun, istemiyor musun?
Bir aile istemiyorsan kendine güvenmen gerekiyor. Belki içeriden değil ama en azından dışarıdan.
Denemezsen bilemezsin. Sadece bir kız onun hakkında ciddi hissediyorsa, o zaman bunun bir önemi kalmaz bakire siz, çekingen, alçakgönüllü ve eğer ciddi bir ilişki yoksa, kibirli ve küstah biriyle bu daha kolaydır. Yani bir kez olsun uyusan.barabas567: ↑21 Nov 2023, 20:24 Strecoza, evet, ama biliyorum bu arzu tek başına yeterli değildir. Ve dürüst olmak gerekirse hemen değil. Sanki tanışmışız ve evlenmişiz gibi. Belki birini hayal kırıklığına uğratırım ama artık çok geç olacak ve bana küfredecekler
Karar vermeniz gerekiyor. Bir aile istiyor musun, istemiyor musun?
Bir aile istemiyorsan kendine güvenmen gerekiyor. Belki içeriden değil ama en azından dışarıdan.
-
Автор темыbarbas567
- İlgi gösteriliyor
Strecoza, Dürüst olmak gerekirse, bunu yapmak bile istemiyorum .. Ama hemen aile de... Tamam, anladım, teşekkür ederim
Emin olmak gerçekten çok zor.

-
- Nirvana’dayım
n Burada oldukça kendinden emin davranıyorsun.barabas567: ↑21 Nov 2023, 20:34 Strecoza, Dürüst olmak gerekirse, bir kez olsun istemiyorum... Ama hemen ailem de... Tamam, anladım, teşekkürlerEmin olmak gerçekten çok zor
-
- Nirvana’dayım
Bir söz vardır... Akşam yemeğinde bir kızı yiyen kişi onu sevecektir akşam onu... Sonuçta, henüz kalıcı bir kız arkadaşın ve ailen yok... biraz para biriktir ve kadını dışarı çıkar... onun sana kayıtsız olmadığını... önemsediğini göster ve onun için endişeleniyorum... buz hareket edecek...barabas567: ↑21 Nov 2023, 20:24 Strecoza var ama tek başına arzunun yeterli olmadığını biliyorum. Ve bu, dürüst olmak gerekirse, hemen değil. Sanki tanışmışız ve evlenmişiz gibi. Belki birini hayal kırıklığına uğratırım ama artık çok geç olacak ve bana küfredecekler

-
Автор темыbarbas567
- İlgi gösteriliyor
Strecoza, Teşekkürler, ancak görsel bir bileşen yok burada ve düşüncelerinizi yeterli (en azından bana öyle geliyor) bir cümle halinde formüle etmeniz için oldukça zaman veriliyor. Hayatta durum daha kötü)
Bana normal davranacak başka birini bulmak isterim
Bana normal davranacak başka birini bulmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 244
Peki ya atasözüne ne dersin: Kaltak bunu istemez, köpek zıplamaz. Sorun değil, zamanı gelecek ve sikilecek...

-
- Nirvana’dayım
))) Bunu istemek için en azından bu adamın varlığından haberdar olmalısınız)))
-
- Nirvana’dayım
Bunu hayvan dünyasını seven birine söyleyeceğim... Ne yapmalı? istiyor mu? Belki de onun istemesi için onun ilgisini çekmen gerekiyor. Üzgünüm ama orospunun reddetmemesi için kendini tanıtabilmelisin...
-
- Penetrasyon

5 dakika sonra gönderilir :
Kadını alan kişinin gerçekten sen olduğunu mu düşünüyorsun? , ve seni alan kişi değil, tıpkı o şakadaki gibi, kendisi yavaş yavaş vadiye inecek ve tüm sürüyü sikecek...Shalun70 :21 Nov 2023, 21:24 Bunu şunu söyleyeceğim: hayvanlar aleminin aşığı... Neden istesin ki? Belki de onun istemesi için onun ilgisini çekmen gerekiyor. Kusura bakma ama kaltağın reddetmemesi için kendini tanıtabilmelisin...

5 dakika sonra gönderilir :
Benim hayat tecrübelerime inanın, eğer bir kadın bir erkek isterse, kendisi ondan hiçbir işaret almadan her şeyi uçup gider. ona sahip çık...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 1 year 9 months
tam tersine mümkün olduğunca sık randevulara çıkmanız gerekiyor, o zaman sadakat gelecek ve karşı cinsle iletişim kurma konusunda deneyim kazanacaksınız.
ona yalnızca birkaç kez mi çıkma teklif etti?barabas567: ↑21 Nov 2023, 20:09 İstiyorum. Seni birkaç kez davet ettim. Ama her zaman bir toplantı vardı ve o da buydu. Daha sonra SZ’de denedim ama orada birkaç kez restoran çalışanları (aralarında bir kız) beni makul olmayan fiyatlarla dolandırmak istediler. Şanslı. Ama tamamen çaresizdi

-
- Nirvana’dayım
Farklı şekillerde oluyor... ve biz alıyoruz, onlar da bizi alıyor... burada asıl önemli olan hanımın ilgisini çekmek... ister size boyun eğelim, ister teslim olsun, avı için en iyi av gibi görünmek için. Dolu, ilginç ve mutlu bir hayat için her iki seçeneği de denemelisiniz...
-
Автор темыbarbas567
- İlgi gösteriliyor
Vanzo, evet, evet. Muhtemelen çok az insan ilgileniyor. Mesela, her türden tanışma konusunda çok kötüyüm; yabancılarla ve başkalarıyla sohbet etmek zor. Ne hakkında konuşulmalı, nasıl konuşulmalı, anında eşi benzeri görülmemiş sayıda soru, belirli anlara korkunç bir takıntıyla, mevcut durumu anlamak için birkaç dakika ayırma fırsatı vermeden, daha fazla belirsizliğin ortaya çıkmasıyla birlikte, bu da çok zararlıdır. daha fazla iletişim veya tanışma üzerindeki etkisi. Bu, tamamen açılmanıza izin vermiyor ve bu nedenle, sırada ne olacağını bilmediğimde veya muhatabın ne tür bir tepki beklediğini bilmediğimde her şeyin aptalca notlarla bittiğini düşünüyorum. Evet, o kadar çok şeyi berbat ettiğimi ve yanlış yaptığımı anlıyorum ki, birkaç gündür bana eziyet ediyor. Ve gelecekte tekrar tekrar denemek inanılmaz bir irade çabası gerektirir. Ama yan taraftan çıkıyor. Bu yüzden çok az kızla tanıştım
-
- Nirvana’dayım
barabas567,
Gerek yok Tavsiye için geldiğinden beri sorulardan korkuyorum. Muhatabınız bir BT uzmanı olmasa bile, buradaki her şey nispeten anonimdir. Birinin seni bulması pek mümkün değil. Ayrıca sizinle çelişmeyen tavsiyeleri de dinleyin. Sonuçta sorunlarınızın çözümünde zaten yarı yoldasınız... Sebeplerini biliyorsunuz. Bunları bir kenara bırakın ve hayata beyaz saçlarla ve kendi haklarınıza göre başlayın.
Gerek yok Tavsiye için geldiğinden beri sorulardan korkuyorum. Muhatabınız bir BT uzmanı olmasa bile, buradaki her şey nispeten anonimdir. Birinin seni bulması pek mümkün değil. Ayrıca sizinle çelişmeyen tavsiyeleri de dinleyin. Sonuçta sorunlarınızın çözümünde zaten yarı yoldasınız... Sebeplerini biliyorsunuz. Bunları bir kenara bırakın ve hayata beyaz saçlarla ve kendi haklarınıza göre başlayın.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years
Gerçek hayatta insanlarla tanışmak zorsa, önce çevrimiçi sohbet etmeyi deneyebilirsiniz. Tek şey, kesinlikle gerçek insanların olduğu bir kaynak bulmanızdır (tercihen ücretli bir kaynak). canlı iletişimin olmaması nedeniyle size cevabı düşünmeniz için zaman vermesi ve sizi rahatlatmasıdır. Sizin ve bir kişinin ortak anlayışa sahip olup olmadığını ve sizinle tanışmaya hazır olup olmadığını hızlı bir şekilde anlayabilirsiniz. Şahsen? Ve sonra, bu sanal temeli ayaklarınızın altına alarak, gerçek hayattaki toplantılara geçin. Arkadaşım ve ben 90 yaşındayız - böyle şeyleri karıştırdılar - gazeteye bir ilan verdiler, iki iyi adam diyorlar, tanışmak istiyoruz vs. Her şey mektuplarla başladı, sonra telefonlar (sabit hat, cep telefonları henüz yoktu) ve sonunda gerçek toplantılar oldu, biri geldi, bazıları gelmedi, bazıları beğendi. Bizden hoşlandık, diğerleri bizi sevdi, her türden, hatta neredeyse altı aydır bir kızla tanıştım ama asıl mesele, oradan aldığımız paha biçilmez iletişim deneyimi. yazışmaları (bir kişinin nasıl yazdığı açıktır) ve telefon iletişimini ve canlı konuşmayı içerir.
-
- Penetrasyon
Katılıyorum. ve biz alırız ve onlar da bizi alır, bayanın ilgisini çekmek için... hepsi bencildir ve sadece kendilerini ilgilendiren şeyleri yaparlar ve eğer onlarla ilgileniyorsanız, o zaman istemeden onların oyunun kurallarını kabul edersiniz ve onlar da bunu hayatları boyunca kullan... Bir istisna, fiziksel gücünüz onlarınkinden çok daha fazla olduğundan her birinin suratına özgürce yumruk atabilirsiniz, ancak bu Harmony’yi dışlayan bir aşırılıktır...Shalun70: ↑21 Nov 2023, 22:01 Farklı şekillerde oluyor... ve biz bunu alıyoruz ve onlar da bizi alıyor... buradaki asıl önemli olan bayanın ilgisini çekmek... veya size tabi olmak veya onun avlanması için öncelikli bir oyun gibi görünmek. Tam anlamıyla ilginç ve mutlu bir hayatta her iki seçeneği de deneyin...

Last edited by Hacı on 22 Nov 2023, 00:13, edited 1 time in total.
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 3 months
Bu gönderiden sonra Tartışılacak hiçbir şeyin kalmadığını zaten anlıyorsunuz.barabas567: ↑21 Nov 2023, 19:55 29 yaşına girdim ama hiç ilişkim olmadı. Özel hayatımdan vazgeçebilir miyim, henüz vazgeçemez miyim? Kendime pek güvenmiyorum ve ortalama bir görünüme sahip olmasına rağmen kızlar ondan pek hoşlanmıyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
n
Neredeyse dolandırıldığınıza dair hikayeniz, kısmen çekici görünümünüz tarafından yönlendirildiğinizi ve diyelim ki gerçek şanslarınızı ve beklentilerinizi ayık bir şekilde değerlendiremediğinizi gösteriyor. Söyleyin bana, karşı cinsle olan sorunlarınız nedeniyle Kuzey Batı’da güzel, hatta güzel bir kız aniden sizinle ilgilenmeye ve sürekli bir ilgi göstermeye başladığında gerçekten hiçbir şüpheniz olmadı mı? Büyük şehirlerde uzun zamandır sizin gibi insanları arayan dolandırıcılar var, kuzeybatı kesimde hızla tanışan ve buluşmayı teklif eden bakımlı genç bayanlar var, sonra zavallı adamı bir "restorana" sürüklüyorlar ve orada farklı olabilir. Kafe ve restoranlarda çalışıp maaş bordrosunda oturan kızlar var.
Kızlar farklı olanları sever . Bırakın kibirli erkekleri, tüm kızlar kendine güvenen erkeklerden hoşlanmaz, özellikle de 25 yaşın altındaki çok genç erkeklerden bahsedersek ve görünüşünüzü ortalama olarak değerlendirmeniz hiçbir şey ifade etmez.barabas567: ↑21 Nov 2023, 19:55 Kendimden aşırı derecede emin değilim ve ortalama bir görünüme sahip olmasına rağmen kızlar onu bu şekilde sevmiyor.
n
Neredeyse dolandırıldığınıza dair hikayeniz, kısmen çekici görünümünüz tarafından yönlendirildiğinizi ve diyelim ki gerçek şanslarınızı ve beklentilerinizi ayık bir şekilde değerlendiremediğinizi gösteriyor. Söyleyin bana, karşı cinsle olan sorunlarınız nedeniyle Kuzey Batı’da güzel, hatta güzel bir kız aniden sizinle ilgilenmeye ve sürekli bir ilgi göstermeye başladığında gerçekten hiçbir şüpheniz olmadı mı? Büyük şehirlerde uzun zamandır sizin gibi insanları arayan dolandırıcılar var, kuzeybatı kesimde hızla tanışan ve buluşmayı teklif eden bakımlı genç bayanlar var, sonra zavallı adamı bir "restorana" sürüklüyorlar ve orada farklı olabilir. Kafe ve restoranlarda çalışıp maaş bordrosunda oturan kızlar var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Registered for: 2 years
Burada ciddi bir ilişki aramaya değer olduğunu düşünüyorum. Sonra seks olacak. Sadece seks arıyorsanız, 69 yaşında hala bakire olabilirsiniz
.
Arkadaşlık sitelerine gelince, evet, çok fazla dolandırıcı var. Sosyal ağlarda gruplar halinde arama yapmayı deneyin. Örneğin VK’da.

Arkadaşlık sitelerine gelince, evet, çok fazla dolandırıcı var. Sosyal ağlarda gruplar halinde arama yapmayı deneyin. Örneğin VK’da.
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
Arzu olduğu sürece hiçbir zaman geç değildir
-
Автор темыbarbas567
- İlgi gösteriliyor
BeachBunny, burada kız gerçekten güzel değildi ve bana göre bile hiç hoş değil, çok fazla kilom var (birini kırdıysam özür dilerim), çok fazla alçı var ve dürüst olmak gerekirse yüz hatları pek iyi değil. Hiçbir zaman güzelliklere güvenmedim. Başlangıçta sadece yürüyüşe çıkma konusunda anlaşmıştık! Ne tür sürdürülebilir bir ilgi var?)) Toplantının hemen ardından her şeyi değiştiren oydu. İnternetten biraz sohbet ettik. O zaman gerçekten kimseye güvenemezsin.
Belki de bazı temsilciler için gerçekten tam bir ucubeyim. Gerçekte böyle bir düşünce giderek daha sık ortaya çıkmasına rağmen. O zaman burada yardım etmek için yapabileceğin pek bir şey yokmuş gibi. Bu düzeltilebilecek bir şey değil, yüz hatları zaten bu şekilde verilmiş. Figür de atletik görünüyor ama bu pek bir şey ifade etmiyor.
Vert, bilmiyorum, sadece tatmin arayışında değildim. Amaç bu değildi. Sanki yürüyüş, sinema vb. gibi sıradan bir ilişki arıyordum ve o zaman işe yarayacak ya da yaramayacak. Ama muhtemelen haklısın
Oleg Milov , Teşekkürler))
Belki de bazı temsilciler için gerçekten tam bir ucubeyim. Gerçekte böyle bir düşünce giderek daha sık ortaya çıkmasına rağmen. O zaman burada yardım etmek için yapabileceğin pek bir şey yokmuş gibi. Bu düzeltilebilecek bir şey değil, yüz hatları zaten bu şekilde verilmiş. Figür de atletik görünüyor ama bu pek bir şey ifade etmiyor.
Vert, bilmiyorum, sadece tatmin arayışında değildim. Amaç bu değildi. Sanki yürüyüş, sinema vb. gibi sıradan bir ilişki arıyordum ve o zaman işe yarayacak ya da yaramayacak. Ama muhtemelen haklısın
Oleg Milov , Teşekkürler))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years
Herkesin kendine göre.
Bu sizi rahatsız ediyorsa, bir şeyi değiştirmek için çok geç değil.
33 yaşındayım ve ben de bakireyim ama
it değil’
Fahişe fikri bile beni hiç ilgilendirmiyor.
Bu sizi rahatsız ediyorsa, bir şeyi değiştirmek için çok geç değil.
33 yaşındayım ve ben de bakireyim ama
it değil’
Fahişe fikri bile beni hiç ilgilendirmiyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
Aion2012Dead, bakireler kulübü mü kuruyorsun? Zaten YouTube’da var, katılın.
Akıllıca bir tavsiye değil çünkü bu daha sonra hem fiziksel hem de psikolojik sağlığınızı etkileyecektir.
Akıllıca bir tavsiye değil çünkü bu daha sonra hem fiziksel hem de psikolojik sağlığınızı etkileyecektir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years
Büyücü,
Bu konuda endişelenmiyorum.
nDaha doğrusu, burada olduğu gibi sadece doğru anlarda kullanıyorum.
Peki neden yapayım ki?bir kulüp başlatıyor musunuz? bakireler mi? Zaten YouTube’da var, katılın.
Bu konuda endişelenmiyorum.
nDaha doğrusu, burada olduğu gibi sadece doğru anlarda kullanıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
- Registered for: 1 year 5 months
Normal ama acıtabilir)
Hem fiziksel hem de psikolojik olarak)
Hem fiziksel hem de psikolojik olarak)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 5 months
...,Benim fantastik hayalim şuydu: bakire olarak evlenmek ve kocamın ilk ve son olarak bana sahip olması.
Elbette NORMAL. Saflık bir ZAYIF DEĞİLDİR!barabas567: ↑21 Nov 2023, 19:55 29 yaşına girdim ama hiç ilişkim olmadı. Özel hayatımdan vazgeçebilir miyim, henüz vazgeçemez miyim? Kendime pek güvenmiyorum ve ortalama bir görünüme sahip olmasına rağmen kızlar onu bu şekilde sevmiyor.
...,Benim fantastik hayalim şuydu: bakire olarak evlenmek ve kocamın ilk ve son olarak bana sahip olması.
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
- barbas567
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 8 months
Önemli olan ne kadar rahat olduğunuzdur. Seks istemiyorsanız, yalnızca aile kurmayı planladığınız kişiyle istiyorsanız, o zaman sorun değil. Bu sizin için çok önemli değilse bir şekilde karar vermeniz gerekir. İnternet pekala cevap olabilir. Bu konudaki görüşlerinize bağlı olarak bir seçenek fahişedir. Bakireydim denilebilir, bir kızla 2 kez seks yaptım ve hepsi bu... Sonra 4 yıl sonra seks yapmamaktan sıkıldım ve aşkımla tanışana kadar bazen fahişeler edinmeye başladım. Yani burada seçenek 50/50.
Aslında, seks eksikliği konusunda boşuna endişelendiğimi şimdi anlıyorum. Ancak bazı kızlar 29 yaşında bir bakirenin olmasına çok şaşırabilirler. O halde öncelikle kendinizi ve üyenizi dinleyin
Aslında, seks eksikliği konusunda boşuna endişelendiğimi şimdi anlıyorum. Ancak bazı kızlar 29 yaşında bir bakirenin olmasına çok şaşırabilirler. O halde öncelikle kendinizi ve üyenizi dinleyin

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 2 months
Kadınlarla tam bir fiyasko yaşıyorum, bu yüzden 30 yaşıma kadar yaşadım ama öpüşmeyi, sarılmayı, seksi hiç hissetmedim. Ve gerçekten bir kadını yatakta memnun etmek ve hepsini kendim hissetmek istiyorum.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year
Özel bir şey yok. Milyonlarca var. Daha bugün, 28 ya da 29 yaşına gelene kadar bekar bir kızla ilişkisi olmayan eski bir iş arkadaşımı aradım. Otuzlu yaşlarında başka bir ülkeye yaşamaya gitti ve orada sanki özgür kalmış, gerçek bir seks manyağına dönüşmüş gibiydi. Şimdi kızları eldiven gibi değiştiriyor ve şimdi tüm ihtişamıyla başka bir soru ortaya çıkıyor - bir aile kurmak için hangisini seçeceği. Kaç yaşında olursa olsun ne fark eder?
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 1 year
30 yaşındayım ve ben de bakireyim, ama kafamda bir çılgınlık ya da bir sorun var gibi görünüyor, cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalanmaktan ölesiye korkuyorum ve görünüşümle ilgili bir kompleksim var, birçok korkum var .
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 27 Replies
- 1982 Views
-
Last post by İskender
-
- 8 Replies