Zhibramen: ↑05 May 2024, 18:53
Bir yerlerde havludan yapılmış bir osuruk giderici olduğunu duymuştum! Denedim - gerçekten işe yarıyor! Başka kimse bunu denedi mi? Çalışıyor mu?
Bu arada, otobüsteyseniz ve osurmak istiyorsanız ayaklarınızı sandalyeye bastırabilirsiniz, o zaman yalnızca rüzgarın sessiz bir hışırtısını duyarsınız ... ve kimse seni düşünmeyecek.
Oksanochka!!! Gerçekten bu kadar salak mısın????
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
[quote=Zhibramen post_id=366559 time=1714924432 user_id=25139] Bir yerlerde havludan yapılmış bir osuruk giderici olduğunu duymuştum! Denedim - gerçekten işe yarıyor! Başka kimse bunu denedi mi? Çalışıyor mu?
Bu arada, otobüsteyseniz ve osurmak istiyorsanız ayaklarınızı sandalyeye bastırabilirsiniz, o zaman yalnızca rüzgarın sessiz bir hışırtısını duyarsınız ... ve kimse seni düşünmeyecek. [/quote] Oksanochka!!! Gerçekten bu kadar salak mısın???? :facepalm:
Bir yerlerde havludan yapılmış bir osuruk giderici olduğunu duymuştum! Denedim - gerçekten işe yarıyor! Başka kimse bunu denedi mi? Çalışıyor mu?
Bu arada, otobüsteyseniz ve osurmak istiyorsanız ayaklarınızı sandalyeye bastırabilirsiniz, o zaman yalnızca rüzgarın sessiz bir hışırtısını duyarsınız ... ve kimse seni düşünmeyecek.
Oksanochka!!! Gerçekten bu kadar salak mısın????
Gördüğünüz gibi, en azından birisi havlu tavsiyesini zaten faydalı buldu :haha: :haha:
[quote=Eustace post_id=366561 time=1714924671 user_id=21266] [quote=Zhibramen post_id=366559 time=1714924432 user_id= 25139] Bir yerlerde havludan yapılmış bir osuruk giderici olduğunu duymuştum! Denedim - gerçekten işe yarıyor! Başka kimse bunu denedi mi? Çalışıyor mu?
Bu arada, otobüsteyseniz ve osurmak istiyorsanız ayaklarınızı sandalyeye bastırabilirsiniz, o zaman yalnızca rüzgarın sessiz bir hışırtısını duyarsınız ... ve kimse seni düşünmeyecek. [/quote] Oksanochka!!! Gerçekten bu kadar salak mısın???? :facepalm: [/quote] Gördüğünüz gibi, en azından birisi havlu tavsiyesini zaten faydalı buldu :lol: :haha: :haha: