KADINLARIN DOSTLUĞU. Seksten daha derin.
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
KADINLARIN DOSTLUĞU. Seksten daha derin.
Hakkında çok az yorumun olacağı bir konu oluşturacağım. Öyle olsun.
Gerçekten güçlü kadın arkadaşlığıyla tanıştınız mı? Bir kaplumbağa ile yılanın dostluğu değil (eğer bu benzetmeyi bilmiyorsanız, size daha sonra yorumlarda anlatacağım), bir kafede bira içmeye veya cheesecake eşliğinde sohbet etmeye hazırlanmak değil, gerçek, düz arkadaşlık mı?
Şanslıyım, ona sahibim. Beş (!) yaşımızdan beri arkadaşız, yani birbirimizi tüm kocalarımızın ve sevgililerimizin toplamından çok daha iyi tanıyoruz. Ve elbette cinsel gelişimimiz de birlikte ilerledi. Seksteki ilk deneyimlerimizi tartıştık, oral seks tekniklerini tartıştık ve birbirimize öpüşme ve hickey alıştırmaları yaptık. Eğer hatırlamaya başlarsan... çok hoş bir akşam olacak, bunu sadece ikimiz anlayabiliriz. Birbirimizi farklı şekillerde gördük: Mutlu ve yıkık, sarhoş ve ayık, erkekli ve erkeksiz, balo gibi giyinmiş ve seks için soyunmuş gibi... Birbirimizin okul diskolarına gittik, erkeklerle takıldık, içki içtik ve gitar çalmayı öğrendi....
Erkeklerini kendi aralarında paylaştılar...ya da paylaşmadılar.....)) Ve asla ama asla kıskanmadılar! Bu gerçekten eşsiz. Bir gün beni havaalanında uğurladı, sonra uçağa bindim ve yan koltukta ateşli beyaz bir adam vardı. Kayıt sırasında ikimizi gördüğü ortaya çıktı. Ve yarı yolda, onun göğüslerine öfkeyle hayran kaldı "Vay be, ne güzel! Peki, ne güzel bir kız, ne güzel göğüsler, vay!" Ben de oturdum ve arkadaşımla gerçekten içtenlikle ve gerçekten gurur duydum. Ve göğüslerimin daha küçük olması ve kimseyi özellikle mutlu etmemesi umurumda değildi (kıyafet giydiğim sürece). Ve bunun nedeni çok beyaz ve kabarık olmam değil, bu benim arkadaşım, BENİM kişim ve benim en iyi yanım olduğu için.
Erkek arkadaşlarımdan biri bir keresinde bana arkadaşının sözlerini aktarmıştı: Arkadaşı, kız arkadaşımın senin kız arkadaşın (yani benim) gibi bir arkadaşının olmaması ne kadar iyi olduğunu söyledi. Yani, güçlü kadın dostluğunun erkekleri zorladığı ortaya çıktı. Muhtemelen zayıf adamlar? Bilmiyorum...
Ayrıca gerçek kadın arkadaşlığını ayıran şeyin ne olduğunu biliyor musun? Kendinizi kötü hissettiğinizde birçok arkadaşınız ve tanıdığınız size destek olacaktır. Ancak kendinizi iyi hissettiğinizde ve mutlu olduğunuzda, bu herkesin dayanamayacağı gerçek bir sınavdır. Hayatta kaldık.
Böyle arkadaşlarınız ve özellikle de kız arkadaşlarınız var mı? Peki gerçek kadın arkadaşlığı erkekler için ne kadar sinir bozucu?
Gerçekten güçlü kadın arkadaşlığıyla tanıştınız mı? Bir kaplumbağa ile yılanın dostluğu değil (eğer bu benzetmeyi bilmiyorsanız, size daha sonra yorumlarda anlatacağım), bir kafede bira içmeye veya cheesecake eşliğinde sohbet etmeye hazırlanmak değil, gerçek, düz arkadaşlık mı?
Şanslıyım, ona sahibim. Beş (!) yaşımızdan beri arkadaşız, yani birbirimizi tüm kocalarımızın ve sevgililerimizin toplamından çok daha iyi tanıyoruz. Ve elbette cinsel gelişimimiz de birlikte ilerledi. Seksteki ilk deneyimlerimizi tartıştık, oral seks tekniklerini tartıştık ve birbirimize öpüşme ve hickey alıştırmaları yaptık. Eğer hatırlamaya başlarsan... çok hoş bir akşam olacak, bunu sadece ikimiz anlayabiliriz. Birbirimizi farklı şekillerde gördük: Mutlu ve yıkık, sarhoş ve ayık, erkekli ve erkeksiz, balo gibi giyinmiş ve seks için soyunmuş gibi... Birbirimizin okul diskolarına gittik, erkeklerle takıldık, içki içtik ve gitar çalmayı öğrendi....
Erkeklerini kendi aralarında paylaştılar...ya da paylaşmadılar.....)) Ve asla ama asla kıskanmadılar! Bu gerçekten eşsiz. Bir gün beni havaalanında uğurladı, sonra uçağa bindim ve yan koltukta ateşli beyaz bir adam vardı. Kayıt sırasında ikimizi gördüğü ortaya çıktı. Ve yarı yolda, onun göğüslerine öfkeyle hayran kaldı "Vay be, ne güzel! Peki, ne güzel bir kız, ne güzel göğüsler, vay!" Ben de oturdum ve arkadaşımla gerçekten içtenlikle ve gerçekten gurur duydum. Ve göğüslerimin daha küçük olması ve kimseyi özellikle mutlu etmemesi umurumda değildi (kıyafet giydiğim sürece). Ve bunun nedeni çok beyaz ve kabarık olmam değil, bu benim arkadaşım, BENİM kişim ve benim en iyi yanım olduğu için.
Erkek arkadaşlarımdan biri bir keresinde bana arkadaşının sözlerini aktarmıştı: Arkadaşı, kız arkadaşımın senin kız arkadaşın (yani benim) gibi bir arkadaşının olmaması ne kadar iyi olduğunu söyledi. Yani, güçlü kadın dostluğunun erkekleri zorladığı ortaya çıktı. Muhtemelen zayıf adamlar? Bilmiyorum...
Ayrıca gerçek kadın arkadaşlığını ayıran şeyin ne olduğunu biliyor musun? Kendinizi kötü hissettiğinizde birçok arkadaşınız ve tanıdığınız size destek olacaktır. Ancak kendinizi iyi hissettiğinizde ve mutlu olduğunuzda, bu herkesin dayanamayacağı gerçek bir sınavdır. Hayatta kaldık.
Böyle arkadaşlarınız ve özellikle de kız arkadaşlarınız var mı? Peki gerçek kadın arkadaşlığı erkekler için ne kadar sinir bozucu?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 9):
- Venüs, Alex1987, Yün, Fargal94, Nicolausblind, Devam etmek, Sidor, Sami, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
Cevap: KADINLARIN ARKADAŞLIĞI. Seksten daha derin.
Bu... Kadın arkadaşlığı konusunda cevap vermeyeceğim
Ama bunun kesinlikle bir kadın tarafından yazıldığı açık, çünkü her şey net ve kafa karıştırıcı değil

Ama bunun kesinlikle bir kadın tarafından yazıldığı açık, çünkü her şey net ve kafa karıştırıcı değil

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
)) Hiçbir şey karışık değil))) ve her şey açık.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Gerçek arkadaşlarım var ya da hala var... Mesela Svetka’m... o benim için aileden biri gibi... bir kız kardeş gibi... sevgili bir kız kardeşim...
Benim de bir kız kardeşim vardı "Üst" ile ilişkim ... üniversitedeyken.. Onunla neredeyse bir yıl "buluştum"... yani, "Konu" üzerine.. sonra ayrıldık... o tanıştı sonunda evlendiği adam... benimle, onunla çıkmaya başladığında son leş gibi davrandı... onu çok kıskandı... ona çok kötü şeyler söyledi ve erkeğine kendisi hakkında her şeyi anlattı , peki, yaptığı şey.... sonunda ondan çok kötü ayrıldı.. . ve bu benim hatamdı...
o zamanlar neredeyse 39 yaşındaydı..... ve 20 yaşının biraz üzerindeydim....
ama benden intikam almadı.. yaşlandıkça çok şey anlayacağımı ve olaylara farklı bakacağımı söyledi... ve sonra üniversitede müstakbel kocamla tanıştım.... bu kadın, müstakbel kocama benden biraz bahsedip göstererek, "parmağını şıklatarak" tüm hayatımı mahvedebilirdi... ama yapmadı beni başkasına ver....
Neye ihtiyacım var... artık onunla aram çok iyi değil, hatta ailelerimizle de arkadaşız... kocamın öyle olmadığı konusunda hiç biliyorum... ama kocası ondan önce ona "ait olduğumu" ve bir "ilişkimiz" olduğunu biliyor... belki ayrıntılı olarak değil... ama belki ayrıntılı olarak ..
yani. ne bu kadın ne de kocası bana sadece şantaj yapmaya çalışmıyor, üstelik bana yönelik hiçbir imaya, hiçbir “yağlı söze” bile izin vermiyorlar....
Yani hala kadın arkadaşlıklar var ve var hala dünyada düzgün insanlar var...
Benim de bir kız kardeşim vardı "Üst" ile ilişkim ... üniversitedeyken.. Onunla neredeyse bir yıl "buluştum"... yani, "Konu" üzerine.. sonra ayrıldık... o tanıştı sonunda evlendiği adam... benimle, onunla çıkmaya başladığında son leş gibi davrandı... onu çok kıskandı... ona çok kötü şeyler söyledi ve erkeğine kendisi hakkında her şeyi anlattı , peki, yaptığı şey.... sonunda ondan çok kötü ayrıldı.. . ve bu benim hatamdı...
o zamanlar neredeyse 39 yaşındaydı..... ve 20 yaşının biraz üzerindeydim....
ama benden intikam almadı.. yaşlandıkça çok şey anlayacağımı ve olaylara farklı bakacağımı söyledi... ve sonra üniversitede müstakbel kocamla tanıştım.... bu kadın, müstakbel kocama benden biraz bahsedip göstererek, "parmağını şıklatarak" tüm hayatımı mahvedebilirdi... ama yapmadı beni başkasına ver....
Neye ihtiyacım var... artık onunla aram çok iyi değil, hatta ailelerimizle de arkadaşız... kocamın öyle olmadığı konusunda hiç biliyorum... ama kocası ondan önce ona "ait olduğumu" ve bir "ilişkimiz" olduğunu biliyor... belki ayrıntılı olarak değil... ama belki ayrıntılı olarak ..
yani. ne bu kadın ne de kocası bana sadece şantaj yapmaya çalışmıyor, üstelik bana yönelik hiçbir imaya, hiçbir “yağlı söze” bile izin vermiyorlar....
Yani hala kadın arkadaşlıklar var ve var hala dünyada düzgün insanlar var...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
- Zorba Carrie, Fargal94, Devam etmek, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
ve sen.. benim için üzül ... sonra.. parmaklar??
sikeyim..
ve sen.. benim için üzül ... sonra.. parmaklar??
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
n
44 saniye sonra gönderildi:
Bu kaba lezbiyenlik değildi, vücudunuzun, cinsel tekniklerinizin ve vücut tepkilerinizin incelenmesiydi.
n
44 saniye sonra gönderildi:
Tam olarak ne olduğu belli değil, açıklayayım)Bolbol:06 May 2024, 21:38 Bu.. Yanıt vermeyeceğim kadın arkadaşlığının konusu : bilinmiyor:
Ama bunun kesinlikle bir kadın tarafından yazıldığı açık, çünkü her şey net ve kafa karıştırıcı değil![]()
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Fargal94, Venüs
-
- En güçlü orgazm!
Natasha’ya bir hikayenin temelini verin.. )
evet, evet!
Natasha’ya bir hikayenin temelini verin.. )
-
- Nirvana’dayım
ama cidden, başkalarının hikayelerini okumak ilgimi çeker ve sonra forumda suçu üstlenen tek kişi benim....
karalayın... veya bırakın....
ama cidden, başkalarının hikayelerini okumak ilgimi çeker ve sonra forumda suçu üstlenen tek kişi benim....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Fargal94, Venüs
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Hayır. Natali_Natali’nin kendi nişi, kendi hikayeleri var. Ve benim için, koşarken cıvıldayan manşetlerdeki notlar.
- Fargal94, Venüs
-
- En güçlü orgazm!
kesinlikle)
- These users thanked the author Pierro for the post:
- Christmas_Christmas
-
- En güçlü orgazm!
Ayrıca erkek ve kadın arkadaşlığının gücü hakkındaki tartışmayı dağıtmak istemiyorum.
Gönderinizin az önce şunu fark ettim: tamamen kadındır. Hepsi bu kadar :evet:
Hiçbir şeyi açıklamaya gerek yok. Ben şahsen kadınlar arasında arkadaşlığın var olduğuna inanıyorum ve ben de buna şahidim.
Ayrıca erkek ve kadın arkadaşlığının gücü hakkındaki tartışmayı dağıtmak istemiyorum.
Gönderinizin az önce şunu fark ettim: tamamen kadındır. Hepsi bu kadar :evet:
- These users thanked the author Yün for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Venüs
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Ve gerçekten harikasın. Kızlar ateştir.
Sadece herkesin böyle bir deneyimi yoktu senin gibi ilginç bir deneyim. Peki, çocuk kampında bir beden öğretmenini nasıl becerdiğimi mi yazacağım? Çok sıradan ve ilgi çekici değil. Ya da trende sikişmemiş kondüktörle.Natali_Natali: ↑06 May 2024, 21:58çekin... ya da vazgeçin....evet, evet!
sketch Natasha için hikayenin temeli..)
ama cidden, okurdum diğer insanların hikayeleri ilgimi çekiyor, aksi takdirde forumda suçu üstlenen tek kişi benim....
Ve gerçekten harikasın. Kızlar ateştir.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Venüs
-
- Nirvana’dayım
damn... bunun hakkında yaz... ve beden eğitimi öğretmeni ve tren hakkında.... Okurdum ilgiyle...Hooligan Carrie: ↑06 May 2024, 22:05 Herkes sizin gibi ilginç bir deneyim yaşamadı. Peki, çocuk kampında bir beden öğretmenini nasıl becerdiğimi mi yazacağım? Çok sıradan ve ilgi çekici değil. Ya da trende sikişmemiş kondüktör var.
Ve seninki de harika. Kızlar ateştir.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Fargal94, Venüs
-
- En güçlü orgazm!
ve ilk adımlar hakkında.. bir kız arkadaşıyla!)
- These users thanked the author Pierro for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
Kadın arkadaşlıklar da var!
Paradoksal olarak eşim 2 kız arkadaşımla iyi arkadaş)
Bu kız arkadaşlarım çocukluğumdan beri ve onlarla seks yapmadım
Paradoksal olarak eşim 2 kız arkadaşımla iyi arkadaş)
Bu kız arkadaşlarım çocukluğumdan beri ve onlarla seks yapmadım
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Christmas_Christmas, Venüs
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Veya dağılabilirler....
- Venüs
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Orada ilginç bir şey yok, sadece sıradan seks, her gün milyonlarcası......
trendeki beden eğitimi öğretmeni hakkında daha iyi olurdu

- Venüs, Christmas_Christmas
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Gerçekten arkadaş oldum bu kızlar lazımlıktan beri onlarla doktorculuk oynuyorlardı)
Onlar gerçekten çok iyi insanlar! Evlendikten sonra eşim onlarla iletişim kurmaya devam etmemi biraz kıskandı ve daha sonra onları daha iyi tanıdıkça kim olduklarını anladım ve arkadaş olduk)
Gerçekten arkadaş oldum bu kızlar lazımlıktan beri onlarla doktorculuk oynuyorlardı)
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Venüs
-
- Nirvana’dayım
O kadar deliyim ki ve aşağılanmayı seviyorum...
ama Arkadaşlarla ilk deneyim’nin " çerçevesinde olması gerekmez. konu"... yine Peki, genç kızlara daha yakından bakın... buluştuklarında hepsi birbirlerini dudaklarından mı öpüyorlar? Bunun sadece böyle olduğunu mu düşünüyorsun?
ve ilk kız arkadaşınız hakkında... ve şimdi durumun böyle olmadığını düşünüyorsunuz, değil mi? Gençlere daha yakından bakın... kendinizin veya arkadaşlarınızın çocuklarına... yoksa şimdi her şeyin farklı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bana öyle geliyor ki, yakında gençler "seks" kavramını tamamen kaybedecekler... artık kulüplerde öyle "şeyler" dolaşıyor ki, sadece eşcinsel aşk yaşamakla kalmıyorlar, uyuşturucu etkisi altında ve kulüple çiftleşecekler. ekipman, asıl mesele bir delik bulmaktır. veya öne çıkacak bir şey olsun diye....
O kadar deliyim ki ve aşağılanmayı seviyorum...
ama Arkadaşlarla ilk deneyim’nin " çerçevesinde olması gerekmez. konu"... yine Peki, genç kızlara daha yakından bakın... buluştuklarında hepsi birbirlerini dudaklarından mı öpüyorlar? Bunun sadece böyle olduğunu mu düşünüyorsun?
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Biri boşanmış ama kocasıyla iyi iletişim kuruyoruz, ikincisi ise en yakın arkadaşım ve vaftiz babamla evli)
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Venüs
-
- En güçlü orgazm!
King-Kong’un küçük, canlı bir oyuncak bebeğin ambalajını çıkarmaya çalıştığını hissediyorum..)
Sen.. bunu bana neden anlatıyorsun?
King-Kong’un küçük, canlı bir oyuncak bebeğin ambalajını çıkarmaya çalıştığını hissediyorum..)
-
- Nirvana’dayım
şaka yapıyorum... tamam, şimdilik sessiz kalacağım.. güvende olacağım))). ...
Evet, buna ihtiyacım yok dene... Bir şey olursa kendim çıkarırım)))...
şaka yapıyorum... tamam, şimdilik sessiz kalacağım.. güvende olacağım))). ...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Fargal94, Zorba Carrie, Yün
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Vay be, nasılsın her şey orada yakalandı! Sadece bir tür mafya) Aile))
- Fargal94, Venüs
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 4 months
Çok ilginç bir hikaye) Okuması ilginçti ve senin adına sevindim) kadın arkadaşlığı kesinlikle var. Aksini iddia eden ya çok mutsuz bir kadındır ya da hiç kadın olmamıştır))
Hayatımın farklı dönemlerinde birçok yakın arkadaşım oldu, bazılarıyla çok benzer ilişkilerim oldu. 9 kız arkadaşım. Tam da aynı anda hem iyi hem de kötü, en gizli sırlarla ve adamlarla birlikte olan türden... Ve her türlü umursamaz şeyi yaptılar. Ancak bazı nedenlerden dolayı hayat er ya da geç çoğunun yoluna çıktı. Bazılarında sessizlik ve huzur vardır, diğerlerinde ise kavgalar veya kırgınlıklar vardır. Özellikle çocukluğumdan beri arkadaş olduğum kişilerle. Ve onlarla iletişim kurmak bile istemiyorum, hepsi sosyal ağlarda olmasına rağmen, bir şeyler yazmak çok kolay görünüyor ama istemiyorum. Bir başka ilginç şey de, neredeyse yarısının, ilk başta bana kur yapmaya çalışan ama benim katı ve içe dönük mizacım nedeniyle kırılan aynı adamlarla evli olması. Ama yazın biri gelecek, nasıl da bekliyorum.
En azından ilişkimi sürdürdüğüm üç kişi kaldı, hepsiyle arkadaşlığım yok Çocukluğundan beri, ama gençlikten beri - 16-18 yaş arası ve hepsi bu üç kız tamamen farklı şirketlerden. Ama hepimiz birbirimizden uzakta farklı şehirlerde yaşıyoruz (Kazakistan’dan Rusya’nın her yerine taşındık) ve çok nadiren iletişim kuruyoruz (mesaj/telefon yoluyla ve yüz yüze olmayan iletişimi sevmiyorum, bu yüzden nadir) .
Ve uzun süredir (yaklaşık on yıl) iletişim kurmadığımız biri, kavga ettiğimiz söylenebilir (ve o benim ilk kız aşkımdı), hala zaman zaman rüya görüyorum. Gerçek hayatta neredeyse hiç kimseyi hayal etmiyorum (annem hariç), tek kişi o. Üstelik onu bu rüyalar aracılığıyla bile hissettiğim ortaya çıktı - hayatında çok ciddi sağlık sorunları yaşadığı bir dönem geçirmiş, bunu bilmiyordum, çok sonra öğrendim, o zaman bile iletişim kurmamıştık. ve benden yardım istediği rüyalar bana işkence ediyordu. Bu rüyalardan sonra doğal bir sarsıntıyla uyandım ve sorunun ne olduğunu anlayamadım.
O hala benim memleketimde yaşıyor... bu yüzden ona yazacaktım. Özellikle her rüyadan sonra, bütün gün şaşkınlık içinde dolaşıyorum ama kahretsin, müthiş gurur duyuyorum, bunu sindirebiliyorum... Onunla rüyaların çok nadir hale gelmesi güzel.
Ve şimdi, en iyi arkadaşlar yok
Hayatımın farklı dönemlerinde birçok yakın arkadaşım oldu, bazılarıyla çok benzer ilişkilerim oldu. 9 kız arkadaşım. Tam da aynı anda hem iyi hem de kötü, en gizli sırlarla ve adamlarla birlikte olan türden... Ve her türlü umursamaz şeyi yaptılar. Ancak bazı nedenlerden dolayı hayat er ya da geç çoğunun yoluna çıktı. Bazılarında sessizlik ve huzur vardır, diğerlerinde ise kavgalar veya kırgınlıklar vardır. Özellikle çocukluğumdan beri arkadaş olduğum kişilerle. Ve onlarla iletişim kurmak bile istemiyorum, hepsi sosyal ağlarda olmasına rağmen, bir şeyler yazmak çok kolay görünüyor ama istemiyorum. Bir başka ilginç şey de, neredeyse yarısının, ilk başta bana kur yapmaya çalışan ama benim katı ve içe dönük mizacım nedeniyle kırılan aynı adamlarla evli olması. Ama yazın biri gelecek, nasıl da bekliyorum.
En azından ilişkimi sürdürdüğüm üç kişi kaldı, hepsiyle arkadaşlığım yok Çocukluğundan beri, ama gençlikten beri - 16-18 yaş arası ve hepsi bu üç kız tamamen farklı şirketlerden. Ama hepimiz birbirimizden uzakta farklı şehirlerde yaşıyoruz (Kazakistan’dan Rusya’nın her yerine taşındık) ve çok nadiren iletişim kuruyoruz (mesaj/telefon yoluyla ve yüz yüze olmayan iletişimi sevmiyorum, bu yüzden nadir) .
Ve uzun süredir (yaklaşık on yıl) iletişim kurmadığımız biri, kavga ettiğimiz söylenebilir (ve o benim ilk kız aşkımdı), hala zaman zaman rüya görüyorum. Gerçek hayatta neredeyse hiç kimseyi hayal etmiyorum (annem hariç), tek kişi o. Üstelik onu bu rüyalar aracılığıyla bile hissettiğim ortaya çıktı - hayatında çok ciddi sağlık sorunları yaşadığı bir dönem geçirmiş, bunu bilmiyordum, çok sonra öğrendim, o zaman bile iletişim kurmamıştık. ve benden yardım istediği rüyalar bana işkence ediyordu. Bu rüyalardan sonra doğal bir sarsıntıyla uyandım ve sorunun ne olduğunu anlayamadım.
O hala benim memleketimde yaşıyor... bu yüzden ona yazacaktım. Özellikle her rüyadan sonra, bütün gün şaşkınlık içinde dolaşıyorum ama kahretsin, müthiş gurur duyuyorum, bunu sindirebiliyorum... Onunla rüyaların çok nadir hale gelmesi güzel.
Ve şimdi, en iyi arkadaşlar yok
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
- Fargal94, Venüs
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Elbette ben de birçok arkadaşımdan boşandım. hayatım. Ve evet, ne olursa olsun artık yakınlaşmak istemeyeceğiniz kişiler var. Ve şimdi çoğu ayrıldı.
Ama çevrimiçi iletişime karşı normal bir tavrım var, yoksa gerçekten yalnız ölürdüm.
Bu çok üzücü. Bana öyle geliyor ki, eğer yakın arkadaş yoksa, bir kadının bir kısmı tatminsiz kalıyor ve ben bunu bilmiyorum....
Elbette ben de birçok arkadaşımdan boşandım. hayatım. Ve evet, ne olursa olsun artık yakınlaşmak istemeyeceğiniz kişiler var. Ve şimdi çoğu ayrıldı.
Ama çevrimiçi iletişime karşı normal bir tavrım var, yoksa gerçekten yalnız ölürdüm.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
- bot458, Devam etmek, Fargal94, Venüs
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 1 year 5 months
Hooligan Carrie,
Destekleyeceğim Konunuzu sadece yeni konular yayınlayarak forumu bir şekilde canlandırmaya çalışan az sayıdaki kişiden biri olduğunuz için.
Hayır, kadınların arkadaşlığı beni hiç rahatsız etmiyor. Eşimin anaokulundan beri arkadaş olduğu bir arkadaşı var. Özel hayatta ne kadar açık davrandıklarını bilmiyorum; bu beni hiç rahatsız etmedi.
Destekleyeceğim Konunuzu sadece yeni konular yayınlayarak forumu bir şekilde canlandırmaya çalışan az sayıdaki kişiden biri olduğunuz için.

Hayır, kadınların arkadaşlığı beni hiç rahatsız etmiyor. Eşimin anaokulundan beri arkadaş olduğu bir arkadaşı var. Özel hayatta ne kadar açık davrandıklarını bilmiyorum; bu beni hiç rahatsız etmedi.
- These users thanked the author Sidor for the post (total 3):
- Fargal94, Venüs, Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
Ve yapacak çok şey var, bazen sen sadece zamanın yok. Yeterli iletişim yok evet ama çevrimiçi iletişimi gerçekten anlamıyorum; uzun süreli bir sohbete veya mesaja başlıyorum, genellikle yalnızca bir toplantıya izin verdiğimde. Ya da seni gerçekten özledim ve sonra aramayı tercih ediyorum :) bu yüzden bazı insanlar benden rahatsız oluyor ((
Evet, ilk başta bu beni kırdı. Özellikle de aklından geçenleri kimseyle tartışamadığın için sonra alıştım, içe dönük biriyim, benim için o kadar da zor değil.
Ve yapacak çok şey var, bazen sen sadece zamanın yok. Yeterli iletişim yok evet ama çevrimiçi iletişimi gerçekten anlamıyorum; uzun süreli bir sohbete veya mesaja başlıyorum, genellikle yalnızca bir toplantıya izin verdiğimde. Ya da seni gerçekten özledim ve sonra aramayı tercih ediyorum :) bu yüzden bazı insanlar benden rahatsız oluyor ((
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
- Venüs, Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Yapmamak ve pişman olmaktansa yapıp pişman olmak daha iyi olduğu biliniyor.AmberaMaze: ↑07 May 2024, 00:09 ama kahretsin, çok gurur duyuyorum, bunu yapabilirim midem bulanmıyor ..
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Fargal94, Devam etmek, Venüs
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Teşekkür ederim. Maalesef 100.500 yorum için heyecan verici konular oluşturamıyorum. Her türlü çılgın saçmalığı yazıyorum.
- Sidor
-
- En güçlü orgazm!
Konuya "Hooligan’dan süper striptiz!!!" adını verin ve içine şimdi bir video yapacağınızı yazın
Ve yarım saat sonra kocanızın gelip ikinci çekimi yırttığını yazın
İlki pek iyi değildi ve sandalyeden düştüler :)
Bunun nesi bu kadar karmaşık?Hooligan Carrie: ↑07 May 2024, 11:34 Maalesef 100.500 yorum için heyecan verici konular oluşturamıyorum. Her türlü kafa karıştırıcı saçmalık yazıyorum.

Konuya "Hooligan’dan süper striptiz!!!" adını verin ve içine şimdi bir video yapacağınızı yazın

Ve yarım saat sonra kocanızın gelip ikinci çekimi yırttığını yazın

- These users thanked the author Yün for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Devam etmek, Venüs
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Harika! Lanet olsun... bunu neden ben düşünemedim! :iyi:Bolbol: ↑07 May 2024, 11:52Bunun nesi bu kadar karmaşık?Maalesef 100.500 yorum için heyecan verici konular oluşturamıyorum. Her türlü kafa karıştırıcı saçmalık yazıyorum.![]()
Konuya "Hooligan’dan süper striptiz!!!" adını verin ve içine şimdi bir video yapacağınızı yazın![]()
Ve yarım saat sonra kocanızın gelip ikinci çekimi yırttığını yazın![]()
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Yün, Venüs, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
Bu arada, soyunmayıp giyindikleri ters bir striptiz de var
İşte yüklenen bir video, 40 yaş üstü bir kadın, rakam bir model ya da güzellik değil ama ışıl ışıl :wink:
https://dropmefiles.com/o36LS

İşte yüklenen bir video, 40 yaş üstü bir kadın, rakam bir model ya da güzellik değil ama ışıl ışıl :wink:
- These users thanked the author Yün for the post:
- Zorba Carrie
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
Eşimin en yakın arkadaşı olan bir “aile dostumuz” var. İşte tam da yazarın dediği gibi: "KADINLARIN ARKADAŞLIĞI. Seksten daha derin." İlginç bir nüans var, bu arkadaşım benim eski arkadaşım.
Buna çok az insan inanıyor ama bir gerçek var.
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
: oops:
[
[
beni aydınlatmasa daBolbol: ↑07 May 2024, 12:16 Bu arada, tam tersi bir striptiz de var, soyunmayıp giyindikleri![]()
İşte bir video yüklendi, 40 yaşında bir kadın +, figür bir model ya da güzellik değil ama ışık saçıyor :wink:

[
[
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
size=85]1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:[/ size]
Eşimin en yakın arkadaşı olan bir "aile dostumuz" var. İşte tam da yazarın dediği gibi: "KADINLARIN ARKADAŞLIĞI. Seksten daha derin." İlginç bir nüans var, aynı arkadaş benim eski arkadaşım.
n
Vay canına! Karınız, arkadaşının eski sevgiliniz olduğunu biliyor mu? Görünüşe göre seni bölmüşler mi? Eski sevgiliniz ona karşı "kaybetti" mi?
- Venüs, Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 570 Views
-
Last post by Tolkala