Seks hikayeleri

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Maksimum 5428
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Seks hikayeleri

Unread post by Maksimum 5428 »

Yaklaşık karım gibi hatırlamaya başladığımda anlayamadığım bir şeyle ortaya çıktı. Her zaman biliyordum ki, 40 yaşındayken, yatakta hâlâ 20 yaşındayken olduğu gibi huysuz bir sürtüktü ve biz yeni evlendik. Onun gizli arzusunun aynı anda farklı partnerlerle sikişmek olduğunu öğrendiğimde ona o kadar sert davrandım ki onu günlerce sikmeye hazırdım.

Ve yani olay hamamda yaşandı. Sabah erkenden kalktım, her zaman olduğu gibi ailemle kahvaltı yaptım, sevgili eşimi öptüm ve işe gitmek üzere yola çıktım. Günün çok zor olduğu ortaya çıktı ve ofiste iş konferansı yapacak vaktimiz yoktu, çünkü saat 18:00’den sonra hiçbir meslektaşımızın binada olmaması gerekiyordu. Güvenlik tüm ofisleri kapattı ve herkesin gitmesini istedi. Bu nedenle patronum bu konferansı güzel ve rahat bir hamamda, tamamen erkeklerin arasında yapmaya karar verdiğinde, kabul ettim ve birkaç saat önce evden ayrılarak hemen karıma nerede olacağımı söyledim, çantamı toplayıp tekrar ayrıldım. Olya’ma ne oldu bilmiyorum ama bana o kadar güzel sözler söyledi ki, akıllı, şanslı, başarılı geleceğin ortaklarının yanında otururken moralim bozuldu. Sanki hayatım bitmiş gibiydi. Eşimle her şeyin yolunda olduğu ve asla tartışmadığımız gerçeğine alıştım, bu benim için büyük bir darbe oldu. Ama ne olursa olsun yine de ortaklarımın geldiği hamama gittim ve birkaç kadeh kırmızı şaraptan sonra iş görüşmesine başladık. Sık sık gözümün önünde beliren kısa etekli garson, sabantuydaki tüm katılımcıların beyinlerini heyecanlandırdı, böylece sohbet biraz heyecanlı bir atmosferde geçti.

Yaklaşık iki saat sarhoş olup bardağımı geniş, güzel ahşap bir masanın üzerine bırakıp sıcak buharların çıktığı sıcak taşların önünde neredeyse uzun bir havlunun üzerine uzanmadan önce geçtim ve bana benzeyen bir kadın içeri daldı. eş. Kısa bir elbise giymişti, yüzünde bir maske vardı ve köşelerde asılı hoparlörlerden çalmaya başlayan müzik eşliğinde bizim için oryantal dans etmeye başladı. Yavaş ama emin bir şekilde aklım başıma gelince, bir şekilde beklenmedik bir şekilde sol bacağındaki benden bunun benim Olya’m olduğunu anladım. Ama bunu göstermedi. Adamlar alkışladı ve içlerinden biri kadını yanına çağırdı. Onu dizine oturttuktan sonra bir öpücükle maskesini çıkardı ve ben sadece şaşırmakla kalmadım, şaşkına döndüm. Bu Olya’ydı. Beyaz bir havlunun arkasında saklanan dik penisinin üzerine kıçını büktü ve 5 büyüklüğündeki göğüsleriyle oynayarak yanındaki herkesi döndürdü. Ama bana bakmadı bile. Sadece sessiz kalmam gerekiyordu.

Müzik bittiğinde tamamen soyundu ve kıçını adama doğru çevirerek ona sürtünmeye başladı. Daha sonra ben hariç tüm çete dahil herkes geldi. Herkes onunla istediğini yapıyordu. Bu nedenle onu nasıl okşadıklarını izlerken ben de başımı vücudundan kaybettim. Herkes karımı istiyordu ama bedeni yasal olarak bana aitti. Soğumaya başladım. Penisim sarsılıyordu ve elimi havlunun altına koyarak yavaşça mastürbasyon yapmaya başladım. Bunu görünce uçtu, en zorlu adamın kucağından atladı ve havluyu geri atarak aletimi emmeye başladı. Bacaklarımı iki yana açarak başımı geriye attım ve yüksek sesle inledim. Kadın bana adamlarımızın sipariş ettiği bir fahişe gibi göründü. Daha sonra onun karım olduğu fikrini aniden reddettim. Onu saçlarından tuttu ve zevkle ıslık çalarak onu kendine bastırdı ve adamlar çığlık attı. Daha sonra sırayla onu becerdik. Beni emdi, vajinasına aldı, iki eliyle birden çekti ve birkaç erkeğin daha büyük, elastik meme uçlarını emmesinden memnundu. Hatırladığım kadarıyla bu benim başıma gelmemiş gibi görünüyor. Ve spermle dolduğunda. Tamamen kaybolmuştum. Bütün vücudu beyaz mukusla kaplıydı. Ve koku...

Evde bu konu hakkında konuşmadık. Eve ayrı ayrı gittik. Ama bunu her hatırladığımda onu yatak odasına sürüklüyor ve o kadar sert sikiyorum ki komşularımız bizi susturmak için radyatörlere vuruyor.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”