İki kişiyi sevmek mümkün mü?

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 İki kişiyi sevmek mümkün mü?

Unread post by Geçit »

İki kişiyi sevmek mümkün mü? Ne düşünüyorsun?
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
Serg_A, Rasaroam, Aşka Dokunmak, aryamari, Vetal B, Martin
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 4 months
 Re: İki kişiyi birden sevmek mümkün mü?

Unread post by hadi »

Şahsen ben buna sahip değildim. Ama kuzenimde vardı. Üstelik ikisi için de endişeleniyordu. Doğru, birbirlerinden haberleri yoktu, elbette onun için her şey pek iyi bitmedi, biri diğerini öğrenip onu terk etti. Gerçekten endişeliydi. Zamanla ikincisini aldık

7 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Ve işte başka bir kız kardeş, aynı zamanda kuzen. Açıkçası aşkı bilmiyorum ama iki adamla yaşadım. Başlangıçta bir koca, bir oğul vardı, sonra her zaman yanlarında olan ikinci bir çocuk ortaya çıktı... Ve ben yaklaşık 13 yaşımdayken (bu 90’lardı) o zaman anlamadım... Lanet olsun, belli ki ikincisiyle yatıyor, gerçekten kocası göremiyor mu? Her zaman üçü vardı. Her yer. Büyüdüğümde herkesin her şeyi bildiğini ve herkesin bundan memnun olduğunu fark ettim. İkisi de onu seviyordu. Aşkını bilmiyorum. Ancak hikayenin sonucu bir yandan da üzücü. Kocası onu sevdi ve bir oğulları oldu.. Ama sevgilisi de onu sevdi ve hala ailesi yok.. Ailesi yok, çocuğu yok, ona sadık kaldı ama ailenin devamı olmadı. Artık 50 yaşın üzerindeler
These users thanked the author hadi for the post (total 2):
Serg_A, RedFox
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

d3nan: 18 Jul 2023, 22:08 Şahsen ben buna sahip değildim. Ama kuzenimde vardı. Üstelik ikisi için de endişeleniyordu. Doğru, birbirlerinden haberleri yoktu, elbette onun için her şey pek iyi bitmedi, biri diğerini öğrenip onu terk etti. Gerçekten endişeliydi. Zamanla ikincisi kaçtı
Üzücü bir hikaye, peki sonra ne oldu?
These users thanked the author Geçit for the post:
Serg_A
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Marinka: 18 Jul 2023, 22:15
d3nan: 18 Jul 2023, 22:08 Şahsen ben bunu yaşamadım. Ama kuzenimde vardı. Üstelik ikisi için de endişeleniyordu. Doğru, birbirlerinden haberleri yoktu, elbette onun için her şey pek iyi bitmedi, biri diğerini öğrenip onu terk etti. Gerçekten endişeliydi. Zamanla ikincisi kaçtı
Üzücü bir hikaye, peki sonra ne oldu?
Sonra bu ikisinden 5 yıl sonra da olsa evlendi. Bir kız çocuğu doğurdu. Şimdi kızım 16 yaşında, artık aşkı var mı bilmiyorum. O zamanlar iyi iletişim kuruyorduk ama şimdi tatillerde ara sıra konuşuyoruz.
Geçit, Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Çocukları aynı anda sevebilirsiniz ama yine de onları farklı sevdiğiniz ortaya çıkıyor, ebeveynleri sevebilirsiniz ama aynı anda iki adam :muza: .. Bende öyle olmadı.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
Geçit, Gudgeon, Yeşil, Serg_A
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 18 Jul 2023, 22:20 Çocukları aynı anda sevebilirsiniz ama yine de onları farklı şekilde sevdiğiniz ortaya çıkar, ebeveynleri sevebilirsiniz ama iki erkeği aynı anda sevebilirsiniz aynı zamanda :muza: .. bende bu yoktu.
Tanrıya şükür bende de yoktu. Ama duygular üzerinize geldiğinde bu çok havalı ve çok zordur. İlk kez 17 yaşımdayken derinden aşık oldum. İlişki 4 ay sürdü, ayrıldığımda ona olan tek taraflı aşkım 5 yıl sürdü. İkinci kez de 40 yaşımda aşık oldum.. Ve evet evli olmak.. İlişkim altı ay sürdü ama yaklaşık 2,5 yıl boyunca günde en az bir kez onu düşünmeden edemedim.. Tamamen olmasına rağmen geçti? Soru.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A
Anastasya 2005
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 273
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Anastasya 2005 »

Artık ikisine de aşığım ve Bilmiyorum ne yapmalı
These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 5):
Geçit, Serg_A, SeRg !$!, sapık, Tolkala
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Pierro »

Anastasia2005: 18 Jul 2023, 23:30 Artık ikisine de aşığım ve ne yapacağımı bilmiyorum
Bağlantınıza gittim..
ve birinin annesi gibi davranan sivilceli genç bir adam olduğunuza dair güçlü bir his.

neden bu kaynakta bu kadar çok saçmalık var?
seni ne motive ediyor? , talihsiz yaratık mı?
Anastasya 2005
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 273
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Anastasya 2005 »

Pierro: 18 Jul 2023, 23:54 Bağlantınızı takip ettim..
ve birinin annesi gibi davranan sivilceli genç bir adam olduğunuza dair güçlü bir his var.
senin fikir
These users thanked the author Anastasya 2005 for the post:
Serg_A
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Anastasia2005: 18 Jul 2023, 23:56 senin fikrin
tabii ki benim)
kadınlar.. onlar kadın.. farklı düşünüyorlar..
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Pierro: 18 Jul 2023, 23:54
Anastasia2005: 18 Jul 2023, 23:30 Artık ikisine de aşığım ve ne yapacağımı bilmiyorum
Bağlantınıza gittim. .
ve birinin annesi gibi davranan sivilceli genç bir adam olduğunuza dair ısrarcı bir duygu..

neden bu kaynakta bu kadar çok saçmalık var?
seni ne motive ediyor, talihsiz yaratık?
Bağlantı, bu forumdaki konularda bahsedilen belirli bir ifade temel alınarak otomatik olarak oluşturuldu)) kızın hiçbir şeyi yok bu konuyla alakalı)) kız forumda 4 aylık ve o konu da 2 yaşında.
Serg_A, sapık
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Ogest »

Bende buna sahip değildim. İki kadına aynı anda böyle duygular beslemek pek mümkün değil.
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Registered for: 2 years

Unread post by RazVratnik »

İki kadına aynı sevgi duygusunu yaşayamazsınız diye düşünüyorum.)
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

d3nan, teşekkürler yoldaş! Dikkatli okumadım baktım yine anne oğul.. bir çeşit dehşet..)
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Truwor »

Aşk eğer gerçekse sonsuzdur, herkese yetecek kadar vardır. Gerçekten sevdiğiniz herkes için.
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Yeşil »

Tek eşli insanlar varsa çok eşli insanlar da vardır. Ama bu en azından garip. :dumayu:’yu neden ve tam olarak nasıl seveceğinize bağlıdır.
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years

Unread post by İsveç125 »

Hem kocamı hem de oğlumu seviyorum! Koca koca gibidir, oğul oğul gibidir!
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 4):
Yün, Yeşil, sapık, Mishanya090
evgeny25
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by evgeny25 »

Yeterli gücünüz varsa, o zaman ikisini sevin)
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Bu bir şartla mümkündür: Üçgendeki aynı cinsiyetten iki kişinin de birbirini sevmesi gerekir.
Ciddi bir ilişkiden bahsediyordum.
These users thanked the author vesaire for the post:
RedFox
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Marinka: 18 Jul 2023, 21:54 İki kişiyi sevmek mümkün mü? Ne düşünüyorsunuz?
Çoğu insanın yalnızca bir kişiyi sevme yeteneğini "artı işlev" olarak gördüğünü anlıyorum, aslında "eksi" yani bu bir avantaj değil dezavantajdır. Senin sevgin yalnızca bir kişiye yeter; sen başkasını sevemezsin. Bu her şey için geçerlidir, burada ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , şunu belirtir:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 18 Jul 2023, 22:20 Çocukları aynı anda sevebilirsiniz
nAslında samimiyetsiz davranıyor , kimse tüm çocuklarını sevmiyor Herkes her zaman birini sever, genellikle en küçük çocuğu, bazen de en büyüğünü sever. Ama yine de bir tane. Ancak (nadiren) olur ki (cinsel olarak) erkekler ve kadınlar birden fazla kişiyi sevebilir...
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Serg_A: 19 Jul 2023, 07:16
Çoğu insanın yalnızca bir kişiyi sevme yeteneğini "artı işlev" olarak gördüğünü anlıyorum, aslında "eksi" yani bu bir avantaj değil dezavantajdır. Senin sevgin yalnızca bir kişiye yeter; sen başkasını sevemezsin. Bu her şey için geçerlidir, burada ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , şunu belirtir:
nAslında samimiyetsiz davranıyor , kimse tüm çocuklarını sevmiyor Herkes her zaman birini sever, genellikle en küçük çocuğu, bazen de en büyüğünü sever. Ama yine de bir tane. Ancak (nadiren) olur ki (cinsel açıdan) erkekler ve kadınlar birden fazla kişiyi sevebilir...
Kendi başınıza yargılamanıza gerek yok, anneler sever aynı zamanda onların çocukları.
Bir şey için değil de sadece varoluş gerçeği için sevdiğinizde anne sevgisi özverilidir. Bir anne bir çocuğunu küçük ve sevimli olduğu için seviyor ama ikincisini zaten büyük olduğu için sevmiyorsa, o zaman bu aşk değil - bu rasyonelliktir.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 19 Jul 2023, 08:11, edited 1 time in total.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
İsveç125, Niklaus
puma
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 2 years

Unread post by puma »

Gençliğimde buna benzer bir şey yaşadım. 23 yaşındaydım, erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteydik, ilk aşkımdı. Her şey yolundaydı ama tutku azaldı elbette.

Sonra ben başka birine takıldım, o da bana takıldı. Meşgul olduğumu biliyordum. Birlikte çok zaman geçirdik ve harika seks yaptık. Aşık oldum. Ama ilki benim için hâlâ çok değerliydi.

Birkaç ay sonra her şey ortaya çıktı. Ve duygusal cehennemimin yılı başladı. Yakınsama/ayrılma, şimdi biriyle, şimdi diğeriyle. Herkesin bir seçim yapması istendi. Ama her iki tarafta da kopamadım, ikisine de karşı hislerim vardı. Dışarıdan bakıldığında iki kişiyi aynı anda idare edebilecek kadar kıpır kıpır bir insan olmama rağmen çok zordu.

Sonuç olarak, ilki başka kızlarla çıkmaya çalıştı ve ikincisi beni ailemle tanıştırmaya ve sicil dairesine ipucu vermeye götürdü. Sonra kendimi onun yanında göremediğimi fark ettim ve tutkunun sıcağında gözlerimi kapattığım şey beni rahatsız etmeye başladı. Çok kötü ayrıldık, hâlâ merhaba diyemiyoruz.

Ve birkaç ay sonra ilk aşkımızla onun inisiyatifiyle, ilk başta dostça konuşmaya başladık. İlişkiyi yeniden kurmak uzun ve zor bir zaman aldı. Artık bir ailemiz var, 18 yıldır birlikteyiz. Bu hikaye artık bir anaokulu gibi görünüyor, ancak o zamanlar her şey tüm katılımcılar için çok dramatikti.
These users thanked the author puma for the post (total 5):
Serg_A, hadi, Ahah, Aşka Dokunmak, sapık
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 19 Jul 2023, 07:59
Serg_A: 19 Jul 2023, 07:16
nAslında samimiyetsiz davranıyor , kimse tüm çocuklarını sevmiyor Herkes her zaman birini sever, genellikle en küçük çocuğu, bazen de en büyüğünü sever. Ama yine de bir tane. Ancak (nadiren) olur ki (cinsel açıdan) erkekler ve kadınlar birden fazla kişiyi sevebilir...
Kendi başınıza yargılamanıza gerek yok, anneler sever aynı anda onların çocukları. n
Belki de eşsiz bir kadınsın. Eğer bu doğruysa, ben de size aynı şeyi söyleyeceğim: Kendi başınıza yargılamayın. Bahsettiğiniz şeye benzer bir şey görmedim. Annem birkaç kez kendisinin ve babasının küçük kardeşimi benden daha çok sevdiklerini söyledikten sonra diğer aileleri gözlemlemeye başladım ve orada da aynı tablo belirdi.
These users thanked the author Serg_A for the post:
Ahah
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Serg_A: 19 Jul 2023, 08:21
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 19 Jul 2023, 07:59
Serg_A: 19 Jul 2023, 07:16 Çoğu insanın yalnızca bir kişiyi sevme yeteneğini bir "artı işlev" olarak gördüğünü anlıyorum ", aslında bu bir "eksi fonksiyon" yani avantaj değil dezavantajdır. Senin sevgin yalnızca bir kişiye yeter; sen başkasını sevemezsin. Bu her şey için geçerlidir, burada ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ şunu belirtiyor: Aslında o samimiyetsiz, kimse tüm çocuklarını sevmiyorHerkes her zaman birini sever, genellikle en küçük çocuğu, bazen de en büyüğünü sever. Ama yine de bir tane. Ancak (nadiren) olur ki (cinsel açıdan) erkekler ve kadınlar birden fazla kişiyi sevebilir...
Kendi başınıza yargılamanıza gerek yok, anneler sever aynı anda onların çocukları. n
Belki de eşsiz bir kadınsın. Eğer bu doğruysa, ben de size aynı şeyi söyleyeceğim: Kendi başınıza yargılamayın. Bahsettiğiniz şeye benzer bir şey görmedim. Annem birkaç kez kendisinin ve babasının küçük kardeşimi benden daha çok sevdiklerini söyledikten sonra diğer aileleri gözlemlemeye başladım ve orada da aynı tablo ortaya çıktı.
Sana sempati duyuyorum, kendi ebeveynlerinin seni reddetmesi çok zor. Ama her ebeveyn böyle değil, diğer ailelerde gözlemlediğiniz o duyguların aktarımı olabilir ama gerçekte orada her şey farklı.
Ayrıca sevebilmeniz de gerekiyor, ne yazık ki bütün yetişkinler bilmiyor bunu nasıl yapacağım.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
hadi, Serg_A, Devam etmek
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306

Unread post by SeRg !$! »

aşk kavramını tanımla ve bu soruyu kendin cevapla
Epidemi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80

Unread post by Epidemi »

Cinsel aşk söz konusu olduğunda benim için işe yaramadı.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Kendimden başka bir konudan alıntı yapacağım:
Serg_A: 18 Jul 2023, 21:42 Bu aslında karmaşık bir felsefi soru, bir kadını (eşi) bir kişi olarak sevebilirken, diğerini tam olarak bir kadın olarak sevebilirim.
Müstakbel eşimle tanıştığımda onu bir arkadaş, bir insan olarak sevdiğimi ve onun bir kadın olmasının bize evli bir çift yaratmamıza olanak sağladığını fark ettim. Güzel bir kadınla evlenme fırsatı vardı ama şimdi onun güzel olduğunu düşündüm ama örneğin beş yıl sonra şişmanlayacak ve ona olan aşkım sona erecek. Ya da onun güzelliğine aşık olduğum için, muhtemelen onun kavgacı ve aşağılık karakterini fark etmeyeceğim ve bunu gösterdiğinde ben de onu sevmeyi bırakacağım (ya da uzun süre acı çekeceğim ama sonunda yine de onu seveceğim) onu sevmeyi bırak).
sapık
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Serg_A: 19 Jul 2023, 09:50 Başka bir konudan alıntı yapacağım:
Serg_A: 18 Jul 2023, 21:42 Bu aslında karmaşık bir felsefi soru, bir kadını (eşi) bir kişi olarak sevebilir, diğerini ise tam olarak bir kadın olarak sevebilirim.
Müstakbel eşimle tanıştığımda onu bir arkadaş, bir kişi olarak sevdiğimi fark ettim ve onun bir kadın olması, evli bir çift yaratmamıza olanak tanıyordu. . Güzel bir kadınla evlenme fırsatı vardı ama şimdi onun güzel olduğunu düşündüm ama örneğin beş yıl sonra şişmanlayacak ve ona olan aşkım sona erecek. Ya da onun güzelliğine aşık olduğum için, muhtemelen onun kavgacı ve aşağılık karakterini fark etmeyeceğim ve bunu gösterdiğinde ben de onu sevmeyi bırakacağım (ya da uzun süre acı çekeceğim ama sonunda yine de onu seveceğim) onu sevmeyi bırakın).
Şöyle oldu: Gözlerimizin önünde, işlevsiz bir aileden gelen bir kız büyüdü. Bizden etkilendi, bazen bizimle yaşadı ve genellikle onu evlat edinmemizi istedi. Bir kız öğrenci olarak bana aşık oldu ve herkese benimle evleneceğini söyledi (hatta bunu karıma bile söyledi). Onun duygularından yararlanmadığımı hemen söyleyeceğim. Ama büyüdüğünde eşime çocuğumuz olmadığı (ama kendisi istiyor) ve o kızın çocuk sahibi olacağı bahanesiyle bizimle yaşamasını önerdim. Ama bunu söylememem gerektiğini anladım, eşim bu duruma çok üzüldü ve bu fikirden vazgeçmek zorunda kaldım.
sapık
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 19 Jul 2023, 07:16 sadece bir kişiyi sevme yeteneği, "artı fonksiyon" olarak, aslında "eksi fonksiyon"dur,
n Sizin anlayışınızda aşk nedir? Bu duyguyu kendi sözlerinizle anlatın.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 19 Jul 2023, 09:00
Serg_A: 19 Jul 2023, 08:21
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 19 Jul 2023, 07:59 Kendi başınıza karar vermeyin, çocuk anneleri aynı zamanda kendilerininkini de severler.
Belki de sen eşsiz bir kadınsın. Eğer bu doğruysa, ben de size aynı şeyi söyleyeceğim: Kendi başınıza yargılamayın. Bahsettiğiniz şeye benzer bir şey görmedim. Annem birkaç kez kendisinin ve babasının küçük kardeşimi benden daha çok sevdiklerini söyledikten sonra diğer aileleri gözlemlemeye başladım ve orada da aynı tablo ortaya çıktı.
Sana sempati duyuyorum, kendi ebeveynlerinin seni reddetmesi çok zor. Ama her ebeveyn böyle değil, diğer ailelerde gözlemlediğiniz o duyguların aktarımı olabilir ama gerçekte orada her şey farklı.
Ayrıca sevebilmeniz de gerekiyor, ne yazık ki bütün yetişkinler bilmiyor bu nasıl yapılır .
Ben doğası gereği bir kaşifim ve o zamana kadar ben de bir şeylerin ters gittiğini anlamaya başladım, bu yüzden ailemin felsefik sözler. Annemle babamın bir nedenden ötürü beni kıskandığıma karar vermesi beni daha da şaşırttı, bu da beni hiç anlamadıkları anlamına geliyordu. Kardeşimi bir yok edici olarak algıladım, etrafındaki her şeyi kırıp yok etti, sürekli bana her şeye müdahale etti. Annemle babamın onu her konuda şımartmasını izledim ve onlara büyüdüğünde onunla birlikte ağlayacaklarını söyledim. Büyükbabam bile onu benden daha çok sevdiğini söyledi. Ve aslında beni gerçekten seven oydu, küçük kardeşimdi ama onun sevgisi aynı zamanda yıkıcıydı...
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 19 Jul 2023, 10:44
Serg_A: 19 Jul 2023, 07:16 tek bir kişiyi sevme yeteneği, bir "artı fonksiyon" olarak, aslında bir "eksi fonksiyon"dur,
n Sizin anlayışınızda aşk nedir? Bu duyguyu kendi sözlerinizle anlatın.
İşte o zaman, bu kişi olmadan yaşayamayacağınızı ve onsuz delirebileceğinizi anladığınız zamandır.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Aşka Dokunmak, Alice
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years

Unread post by Rasaroam »

Elbette mümkün. Ve hatta üç.
Fakat FARKLI ŞEKİLLERDE.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 19 Jul 2023, 09:00 diğer ailelerde gözlemlediğiniz şey bu duyguların aktarımı olabilir, ancak gerçekte orada her şey farklıdır
Hiçbir duygumu, hissiyatımı hiçbir yere aktarmadım. Küçük çocuklarla ilgili kavgaları ve skandalları gözlemledim. Kardeşim henüz en kötü seçenek değil. En şanslı kişi olduğu ortaya çıktı.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 19 Jul 2023, 10:58
Serg_A: 19 Jul 2023, 07:16 sadece bir kişiyi sevme yeteneği, tıpkı "artı fonksiyonu" gibi, aslında "eksi fonksiyonu"dur,
Sizin anlayışınızda aşk nedir? Bu duyguyu kendi sözlerinizle anlatın.
Bu, bu kişi olmadan yaşayamayacağınızı ve onsuz delirebileceğinizi anladığınız zamandır.
Her şeyi yazdınız mı yoksa bu sadece başlangıç ​​mı? Açıklamanız bencil bir duyguya benziyor.
Sadece kendiniz hakkında yazdınız ama başka birini mutlu etme arzunuz yok mu? Aşkınızın nesnesi en çok, en çok ve onun iyi olmasını istiyorsunuz. Bu aşk değil mi?
Peki, aşk sadece senin hissin olduğunda, bu kişi olmadan yaşayamayacak kadar olduğunda elbette istediğin kadar aşk olabilir.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

İki kişiyi tamamen sevebilirsiniz, örneğin birini kadın olarak, diğerini ise insan olarak sevdiğinizde. Ancak bu durum aynı zamanda çatışmaya da yol açabilir. Bu nedenle aşktan mümkün olan her şekilde kaçınıyorum.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Marinka: 18 Jul 2023, 21:54 İki kişiyi sevmek mümkün mü? Ne düşünüyorsun?
Ergenlik döneminde ve biraz daha yaşlı - sanırım evet. Aşık olma ve en iyiyi arama durumu vardır, her şey yenidir, birçok kişiye aşık olabilirsiniz.

Şimdi 30+ yaşındasınız, zaten çok pragmatik ve ileriyi düşünen birisiniz , o zaman artık öyle düşünmüyorum.
nEn azından iki kişiye yönelik samimi, özverili sevgi kesinlikle olamaz.
IMHO
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Aşka Dokunmak »

Yani bu aslında çok eşlilik ve bunun gerçekten var olup olmadığı sorusuyla ilgili başka bir konu. Benim fikrim aynı. Bu mümkündür, olur ve normal değildir; eğer uzun süreli duygulardan bahsediyorsak. Ancak birçok kişinin başına uzun süredir bir aşk ilişkisi içinde olduğunuz gelebilir, ancak birdenbire başka bir kişiye aşık olmanın karşı konulmaz hissine kapılırsınız. Bu, düşüncelerinizde büyük bir kafa karışıklığına neden olabilir ancak bu durum hızla geçer. Ve bu iyi, aksi takdirde kolayca aptalca bir şey yapabilirsiniz.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 2):
Üstü kendinize saklayın, Geçit
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 19 Jul 2023, 11:14

Sizin anlayışınıza göre aşk nedir? Bu duyguyu kendi sözlerinizle anlatın.
Bu, bu kişi olmadan yaşayamayacağınızı ve onsuz delirebileceğinizi anladığınız zamandır.
Her şeyi yazdınız mı yoksa bu sadece başlangıç ​​mı? Açıklamanız bencil bir duyguya benziyor.
Sadece kendiniz hakkında yazdınız ama başka birini mutlu etme arzunuz yok mu? Aşkınızın nesnesi en çok, en çok ve onun iyi olmasını istiyorsunuz. Bu aşk değil mi?
Peki, aşk sadece senin duygun olduğunda, bu kişi olmadan yaşayamayacağın düzeyde olduğunda elbette istediğin kadar aşk olabilir.
Marinka, burada bana fedakarlıktan bahsetmeyin. Kahretsin, bu tür sözlerden sonra hala ikonları olan bir rahip var, ama buhurdan yeterli değil! Evet onu (karımı) bir egoist gibi seviyorum, kendim için. Sevmeseydim kurtarmazdım, damarlarımı gerginlikten yırtmazdım! Zaten iki kez ölmesine izin verirdim. Elbette bu seçenekle çevremdeki insanları mutsuz ettiğimden eminsiniz, bu yüzden ona neden hala benimle yaşadığını sormak isterseniz, kimseyi buna zorlamıyorum.
Last edited by Serg_A on 19 Jul 2023, 11:41, edited 1 time in total.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Sevgiye Dokun, %95 destekliyorum, çok hassas bir şekilde formüle edilmiştir.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Aşka Dokunmak
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 19 Jul 2023, 11:38
Bu, bu kişi olmadan yaşayamayacağınızı ve o olmadan delirebileceğinizi anladığınız zamandır.
Peki, aşk sadece senin duygun olduğunda, bu kişi olmadan yaşayamayacağın düzeyde olduğunda elbette istediğin kadar aşk olabilir.
Marinka, burada bana fedakarlıktan bahsetmeyin. Kahretsin, bu tür sözlerden sonra hala ikonları olan bir rahip var, ama buhurdan yeterli değil! Evet, onu bir egoist gibi kendim için seviyorum. Sevmeseydim kurtarmazdım, damarlarımı gerginlikten yırtmazdım! Zaten iki kez ölmesine izin verirdim. Elbette bu seçenekle etrafımdaki insanları mutsuz ettiğimden eminsiniz, o yüzden isterseniz neden hala benimle yaşadığını ona sorarım, kimseyi buna zorlamıyorum.
Bu aşk değil, sahiplenme duygusudur. Açgözlülüğün hipertrofik tezahürü.
Ya henüz kimseyi sevmedin ya da bu duyguya sahip değilsin.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”