Kadın formunda olmak istiyorum

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
KirillPlovcov
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: biseksüel
 Kadın formunda olmak istiyorum

Unread post by KirillPlovcov »

Herkese merhaba, ben bir erkeğim, 20 yaşındayım, mükemmel bir figürüm, dolgundum, sonra kilo verdim ve kıçımı şişirdim, bu büyük, bu yüzden nasıl göründüğümle ilgili erkeklerden birçok iğneleme dinlemek zorunda kaldım bir kadın. Genel olarak, şimdi Denemek istiyorum kadın görünümü ve 3+ boyutunda sahte göğüsler. Tecrübesi veya tavsiyesi olan var mı? Bu konuyu özel olarak da tartışabiliriz. Yazmak
These users thanked the author KirillPlovcov for the post:
Stas99rus
Stas99rus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kadın formunda olmak istiyorum

Unread post by Stas99rus »

KirillPlovcov: 02 May 2024, 19:08 Herkese merhaba, ben bir erkeğim, 20 yaşındayım, mükemmel bir figürüm, dolgundum, sonra kilo verdim ve kıçımı şişirdim, bu büyük, bu yüzden erkeklerden nasıl yapılacağına dair birçok iğneleme dinlemek zorunda kaldım Bir kadına benziyorum. Genel olarak, şimdi Denemek istiyorum kadın görünümü ve 3+ boyutunda sahte göğüsler. Tecrübesi veya tavsiyesi olan var mı? Bu konuyu özel olarak da tartışabiliriz. Yaz
Eğer böyle bir arzunuz varsa deneyin ama unutmayın bağımlılık yapar, o zaman kurtulamazsınız BT.
gri77
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kadın formunda olmak istiyorum

Unread post by gri77 »

Harika! bana yaz. hadi tartışalım
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: