annemi istiyorum
-
Автор темыDima65
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
annemi istiyorum
Herkese selam! Ben Annemi istiyorum siktir et. Seksi bir güzelliğe sahip: büyük kalçalı, geniş kalçalı ve 3 beden göğüslü, sevimli yüzlü ama şirret bir orospu. Bana bağıranlara rağmen ona bir ders vermek için annemi becermek istiyorum. Eğildiğinde gözlerimi kıçından zar zor alabiliyorum, kıçı çok havalı bir şekilde dışarı çıkıyor. Ama bana izin vermiyor, diyor ki, ben senin annenim ve sen benim oğlumsun ve amıma dokunmama izin vermiyor, sen benim oğlumsun diyor. Ayrıca işteyken annemi de kıskanıyorum, babamı da kıskanıyorum. Anneni benim önümde sikersen ya da onu birlikte sikersek kıskanmayacağım, bu durumlarda onu kıskanmayacağım. Genel olarak babamı boynuzlamak isterim (yani, onu boynuzlamak) annemi gözlerinden sikerek ve bir grup erkeğin onu sertçe sikmesini sağlayarak, bu aynı zamanda onu küçük düşürecek ve sonra onu siklerden sonra annesinin deliklerini yalamaya zorlayacaktır (belki onun deliklerine boşalırız ve onu spermi yalamaya zorla) Ve ben de annemi biriyle tüm deliklerinden becermek istiyorum. Ve annene talep üzerine vermesini öğret. Onu baştan çıkarmaya kim yardım edecek veya ona tavsiyelerde bulunacak?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 3 years
Cevap: Annemi istiyorum
O kadar şirret ki onunla seks yapma ya da amına dokunma arzusunu dile getirmek için hiçbir şey yapmadı. Sınıf. Fantezinizi yazarken en azından biraz düşünüyor musunuz?
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- Vadim77
-
Автор темыDima65
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year 3 months
Bu bir fantezi değil. Onu istediğimi ona söylemedim. Gelip onu baştan çıkarabilecek ve birlikte sikebilecek bir adam arıyordum, o da beni ona sızdırdı ve o da onu istediğimi öğrendi. Ve amıma dokunmaya çalıştım, bağırdı ve beni uzaklaştırdı ve şöyle dedi: "Ben senin annenim."
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 5 months
Annenizin bir fotoğrafını yayınlayın, bakalım kendinizi yormanın bir anlamı var mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-