Sanırım dün eşim beni aldattı

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Sanırım dün eşim beni aldattı

Unread post by Anonim »

Sanırım dün eşim beni aldattı. Arkadaşlarıyla bir kulüpte buluşuyorlar, sabah bir yere geliyorlar, içiyorlar, gürültü yapmamaya çalışıyorlar ve hemen hamama gidiyorlar. Uyandım ama göstermedim. Daha sonra uzanıp uykuya daldı. Elimi amının üzerine koydum, külotundan belli oluyor, demek ki orada yıkanmış. Bugün yarım gün uyudu, tanımadığı bir numara onu birkaç kez aradı, sonra bütün akşam biriyle yazıştı. Ne yapacağımı bilmiyorum çünkü onu çok seviyorum, hiçbir şey fark etmiyormuş gibi davranıyorum. Hala ondan ayrılamıyorum...
Fortnite’lar
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Eşimin dün beni aldattığını düşünüyorum

Unread post by Fortnite’lar »

Eşinizin gece hiçbir yere gitmesine izin veremezsiniz. Ve hatta kulüp.
Meğerse o senin karın değil, özgür bir kadınmış.
Misafir
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir »

Bunun nesi yanlış?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Kimin umurunda! Herkesin kendi ihtiyaçları vardır! Özellikle ilişkilerde...
Yuroçka
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by Yuroçka »

Anonim: 10 Nov 2019, 00:06 Hâlâ ondan ayrılamam...
o zaman aklını kaybetme. ne o, ne biz... ne de sen :wink: intikam alamaz. geç gel ve hemen yıkanmaya koş. ve sonra bütün gün arkadaşınızı arayın, ancak başlangıçta hemfikir olun ve ona "Katyushka" deyin, ancak sessizce iletişim kurun... Onlara bizimkini bildirin - biz de yapabiliriz!!!
These users thanked the author Yuroçka for the post (total 8):
Gulya, Vladhalar, Cidden, çiçek hastalığı, Alex020362, PavelNokia, Mancuso, misafirler
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by aşık olmak »

Peki yatmadan önce kendini yıkamadı mı?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Aşık olmak: 18 Oct 2020, 20:11 Peki yatmadan önce kendini yıkamıyordu?
Bu çok ilginç soru!
These users thanked the author Nikk for the post:
artmen88
hera
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by hera »

Aynı durum bana da oldu sonunda beni aldattığını öğrendim
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi

Başlangıçta MFM hastası olduğunu da öğrendim.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Peki bu ihanet hakkında ne hissettin?
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi

Arkadaşımla telefondaki mesajlarını okudum ve mastürbasyon yaptım))
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257
Orientation: biseksüel

Unread post by bir peri »

Evet, bırakın değişsin. Seni eve getirmesine izin ver. Onun mutlu olmasını istiyorsun. Bencil olmaya gerek yok
These users thanked the author bir peri for the post (total 7):
Romalılar, Helgardmo, Dima 771714, artmen88, Cidden, sapık, Mikha77
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

nymphet: 19 Oct 2020, 10:49 Evet değiştirsin. Seni eve getirmesine izin ver. Onun mutlu olmasını istiyorsun. Bencil olmaya gerek yok
Belirli sınırlar dahilinde egoizm faydalıdır. Sadece aşırıya kaçmayın...
Alex
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by Alex »

Peki karınız sadece aldattığında mı yıkanıyor? AMAN TANRIM!!!
These users thanked the author Alex for the post (total 2):
Ensest sürtük, Helgardmo
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vitalizm »

Belki de... 15 yıldır evliyim. Eşim 33 yaşında, güzel, ince bir esmer. Hem yakınlık açısından hem de ilişkiler açısından bizim için her şey yolunda. Eşimin arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisine gitmesine izin verdim. Ona tamamen güveniyorum. Ama ne yazık ki komik bir şey oldu! Çok sarhoş oldu. Arkadaşlarımla birlikte kulüpten taksiyle geldim. Sarhoştu ve yarım saat içinde evde olacağını söyledi. Yaklaşık 40 dakika sonra onu bekledim ve tekrar aramaya başladım. Bir adam telefonu aldı ve bana dışarı çıkıp karımı arabadan almama yardım etmemi söyledi, bu bir taksi şoförüydü. Arka koltukta yatıyordu, uyuyordu. Ne kadar borcum olduğunu sordum, her şeyin ödendiğini söyledi. Karısını kucağına alıp evine taşıdı. Onu soyduğumda külotunun ters giyildiğini fark ettim... İnceleyince. Öfkelendim, vajinamdan sperm aktı. Bütün bunları kanıt olarak telefonuma kaydettim. Ertesi sabah uzun süre özür diledi ve böyle bir şeyin yaşanmadığını söyledi. Şu sonuca vardım.. Taksi şoförünün yaptığı! Karının bununla hiçbir ilgisi olmadığını anlıyorum. Sarhoş bir kadının ev hanımı olmadığını söylemelerine şaşmamalı!! Büyük bir şehir olduğu için taksi şoförü aramadım! Az önce tüm enfeksiyonlara karşı test edildim!
ahlaksızlık
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by ahlaksızlık »

Aynen benim hikayem gibi. Bir arkadaşım da aynı şeyi yaşadı... fena halde sarhoş oldular. Geceyi geçirmek için beni terk etmelerine rağmen eve gittim. Zaten gece olmuştu. Orada iki adamla bir arabaya bindim. Genel olarak beni alıp becerdiler.. tamam, en azından. beni eve götürdüler.. hatırlamıyor.. hiçbir şey hatırlamıyor, sadece seks.. ve külotsuz ve sütyensiz geldi..ağlıyor..kıçından sikildi..canımı acıtıyor diye ağlıyor..ama bana vermedi.. kıçından
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Altı »

Hepsi masum ve hepsi spermlerle kaplı olarak, "bunlar gerçek damızlıklardı..." tarzında kelimelerle ya da sessiz anılarla, dudaklarını yalayarak ve tekrarlanmayı isteyerek ortaya çıkana kadar kıçları umurumda değil. , ama ayık bir şekilde - genellikle yaklaşılamaz!
These users thanked the author Altı for the post (total 7):
Sergey Arı, Cidden, Romalılar, Ampland, Alex020362, PavelNokia, sapık
ahlaksızlık
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by ahlaksızlık »

Evet bu kesin
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vitalizm »

Yaşam faktörleri. Onlar olmadan hiçbir yere gidemezsin! 10 yıldır evliyim, eşim 36 yaşında! Kendisinin dürüst kuralları var! Biz de onunla arkadaşının yıldönümüne gittik. Bir misafir kulübesine yerleştirildik. Bir sürü insan vardı. Herkes oldukça sarhoştu. Benimki neredeyse hiç içmiyor ama sonra bir şeyler ters gitti. Çok sarhoş oldum ve onu odaya getirdim!! Kendi kendinize vızıldamaya devam edin. Ben orada oturup kızlarla içki içip dans ederken. İşte ben de biriyle yalnız kalmak istedim. Odaya girdik ve orada zaten sikişen biri vardı. Başka birine gittik. Biz yürürken erkek arkadaşı onu buldu. Benim için hiçbir şey yanmadı. Sanırım karımla yatmaya gideceğim. O kadar çok oda var ki, benimkini getirdiğim yeri aramaya başladım. Herkes meşgul görünüyor. Sanırım sandalyede uyuyacağım. Sabah karımı nereye götürdüğümü hatırladım. Eşim çıplak uyuyordu ve yakınlarda iki adam vardı. ! Onu uyandırmaya başladım ve dedim ki, sen tamamen mahvolmuşsun. İlk başta ne olduğunu anlamadı. Sonra farkettim ve af dileyelim. Bu süreçte tuvalete giderken sarhoş halde yanlış odaya girdiği ortaya çıktı. Ve hiçbir şey hatırlamıyor. Prensip olarak ona karşı herhangi bir kin beslemiyorum. Şimdi bunu onunla denemek istiyorum. Ama umursamıyor. Tekrar içmen gerekecek!
Evgeniy (iğrenç zorba)
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by Evgeniy (iğrenç zorba) »

Okudum, bu kadar çılgınca, böyle mandavo kadınlarını nerede tırmıklıyorsunuz? Sızdıran bir amcıkla evlenirsen neden şaşırırsın? O halde sürtük kız arkadaşları varsa evinde ne görmeyi bekliyorsun? Melekler ve melekler mi? Eğer kadının bir şeytansa onun da gerçekten halesi var mı!? Siz zavallı köylüler, sizi gizli eşcinseller olarak etiketlediklerini düşünmediniz! Neden sordun ki? Evet, sadece şapkasını başkasının sperminin yerine koydu, bilmeden ona oral seks yaptın ve her şey hazır. Sikini sikti ve o her yere geldi, sevgilini onun şeker dudaklarından ve yanaklarından öptün. Peki onu siken sperm ne kadar lezzetli?
These users thanked the author Evgeniy (iğrenç zorba) for the post (total 6):
Sibiryak89, AlexTDV, yıldız benzeri, artmen88, Alp9000, Martin
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Evgeny (iğrenç zorba): 09 Jun 2021, 17:31 Okudum, böyle kadınları nereden soyuyorsun? Sızdıran bir amcıkla evlenirsen neden şaşırırsın? O halde sürtük kız arkadaşları varsa evinde ne görmeyi bekliyorsun? Melekler ve melekler mi? Eğer kadının bir şeytansa onun da gerçekten halesi var mı!? Siz zavallı köylüler, sizi gizli eşcinseller olarak etiketlediklerini düşünmediniz! Neden sordun ki? Evet, sadece şapkasını başkasının sperminin yerine koydu, bilmeden ona oral seks yaptın ve her şey hazır. Sikini sikti ve o her yere geldi, sevgilini onun şeker dudaklarından ve yanaklarından öptün. Peki, siktiğinin spermi ne kadar lezzetli?
Çok duygulu! Ve hepsi olumsuz. Serin! Ve bir düşünün; karınızın sizi boynuzlamadığından şahsen emin misiniz? Evet, çok dallı... :daypyat:
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
Evgeniy-Spb, SergeiKa, Helgardmo, Cidden
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Evet, kadınlara karşı çok fazla öfkesi var çünkü karısı muhtemelen birini aldatmış ve onun için bu bir trajedi. Onun anlayışına göre bir kadın onu becermek için değil, sadece sevgilisini memnun etmek için yaratılmıştır.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 4):
Nikk, Ensest sürtük, artmen88, Cidden
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tolqala: 10 Jun 2021, 13:01 Evet, kadınlara karşı çok kin besliyor çünkü karısı muhtemelen birini aldatmış ve onun için bu bir trajedi. Onun anlayışına göre kadın onu sikmek için değil, sadece sevgilisini memnun etmek için yaratılmış. n
Bir kadın elbette erkekleri memnun etmelidir! Kadınları yalnızca erkekler memnun etmeli! Bunun tam olarak nasıl ve ne zaman yapılacağı her kişi için bir seçimdir...
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
annem adam yaptı, Konstantin39_2, Ensest sürtük, Cidden
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 889

Unread post by Sergey Arı »

Evgeny (iğrenç zorba): 09 Jun 2021, 17:31 Okudum, böyle kadınları nereden soyuyorsun? Sızdıran bir amcıkla evlenirsen neden şaşırırsın? O halde sürtük kız arkadaşları varsa evinde ne görmeyi bekliyorsun? Melekler ve melekler mi? Eğer kadının bir şeytansa onun da gerçekten halesi var mı!? Siz zavallı köylüler, sizi gizli eşcinseller olarak etiketlediklerini düşünmediniz! Neden sordun ki? Evet, sadece şapkasını başkasının sperminin yerine koydu, bilmeden ona oral seks yaptın ve her şey hazır. Sikini sikti ve o her yere geldi, sevgilini onun şeker dudaklarından ve yanaklarından öptün. Peki, siktiğinin spermi ne kadar lezzetli?
Sevgili karımı sikildikten ve ona sperm salındıktan sonra şahsen yalarım. bunda ibnelik var mı, onu seviyorum, açık bi ilişkimiz var, her şeye izin var, o benim güzelim, ben de biraz emer ve sevgilisinin kıçına veririm, onunla birlikte, bu arada, var Olumsuzluğunuzu buraya dökmenize gerek yok, basit tutun, burada forumda yanlış bir şey yapıyorlar, benden hoşlanmayın, içeri girmeyin, mastürbasyon yapmak istiyorsunuz, sessizce mastürbasyon yapın, okuyun ve ayrılın, kimseye hakaret etmeye gerek yok
These users thanked the author Sergey Arı for the post (total 2):
Deniszz, Mikha77
Gulya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 241

Unread post by Gulya »

Şunu söyleyeyim, hepimiz boşluklarla doluyuz... bunu neden söylüyorum? Zaten 40 yaşındayım, kaybedecek hiçbir şeyim yok... Gençken o kadar koştururdum ki, kocam beni morglarda arardı... Ben bir aptalım ve kasıklarım kaşındı, sol ve doğru. İstersen karını kazan...ya da yenisini bul. Kocama teşekkür ediyorum, yoksa...Ne olurdu bilmiyorum.

2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Okuması için kocama verdim....eğer varsa. Moskova, hadi buluşmayı deneyelim.. sana yardım edeceğiz...

4 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Bu bir psikoloji meselesi.... Başka birini istiyorsa bu benim daha kötü olduğum anlamına gelir... Ya beni bırak ki bu çok acı verici olur ya da fethet Ben! Sen dostum, neredeyse bundan daha kötüsün! Soru aynı zamanda apartman daireleri, çocuklar ve parayla da ilgili. Eğer ortak bir nokta yoksa başka bir tane arayın.

1 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Kusura bakmayın kocam yazıyor... Ve doğru yazıyor
These users thanked the author Gulya for the post (total 6):
Tolkala, Sibiryak89, SergeiKa, sapık, Mancuso, Edik evli
olası
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40

Unread post by olası »

nymphet: 19 Oct 2020, 10:49 Onun mutlu olmasını istiyorsun. Bencil olma
"Altın sözler, Yuri Venediktovich" (c)
These users thanked the author olası for the post:
Gulya
Pauline
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by Pauline »

Doğrudan sormak ve sakin bir şekilde konuşmak bana daha kolay geliyor. İşte buradasın, garip, geri döndün, mesaj atıyorsun, kıskanıyorum, belki beni sakinleştirirsin ki kafamda hiçbir şey icat etmeyeyim
These users thanked the author Pauline for the post (total 3):
Sergey Arı, Alex444, Sibiryak89
lord07
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by lord07 »

Eğer birbirinizi seviyorsanız, o zaman burada korkunç bir şey yok, sadece benim için mutlu olurum)))
These users thanked the author lord07 for the post:
Cidden
Roma ve Julia
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74

Unread post by Roma ve Julia »

Önceki yazara katılıyorum, daha iyi konuşmanız gerekiyor
İp cambazı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by İp cambazı »

Anonim: 10 Nov 2019, 00:06 Sanırım dün eşim beni aldattı. Arkadaşlarıyla bir kulüpte buluşuyorlar, sabah bir yere geliyorlar, içiyorlar, gürültü yapmamaya çalışıyorlar ve hemen hamama gidiyorlar. Uyandım ama göstermedim. Daha sonra uzanıp uykuya daldı. Elimi amının üzerine koydum, külotundan belli oluyor, demek ki orada yıkanmış. Bugün yarım gün uyudu, tanımadığı bir numara onu birkaç kez aradı, sonra bütün akşam biriyle yazıştı. Ne yapacağımı bilmiyorum çünkü onu çok seviyorum, hiçbir şey fark etmiyormuş gibi davranıyorum. Yine de ondan ayrılamayacağım...
Aldatılan biri olmaya hazırlanın, yakında bu sizi heyecanlandıracak.
These users thanked the author İp cambazı for the post:
sapık
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660

Unread post by Evgeniy7519 »

İp yürüteç: 15 May 2022, 05:35 Aldatılan biri olmaya hazır olun. Yakında bu sizi heyecanlandıracak
Evet, o zaten bir aldatılan))) eğer onu atmak yerine elinde bir çantayla annesine gidiyor, oturuyor ve foruma sümük bulaştırıyor
These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 3):
Sibiryak89, Alp9000, Debaklakov
Parazitler
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Parazitler »

İnsanlar karının aldattığını yazıyor...
peki o bir eş değilse ne olacak?
Maksimum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149

Unread post by Maksimum »

Fortniter: 10 Nov 2019, 00:50arkadaşlar
Tamamen katılıyorum, en ilginç olanı ise kendisinin bilmediğini, sarhoş olduğunu söyleyerek buna bir bahane bulmaları. Prensip olarak bir kızın böyle bir duruma içmesine izin verilmiyor! Bir karım var, arkadaşlarıyla tavernalara gider, ama bu bir tür tatil, değilse de, eğer bensiz istersen, o zaman ilginç değilim, böyle sonuçlar çıkarıyorum! Ve bırakıyorsun, bok oluyorlar, sonra testlere gidiyorsun, bir bahaneyle, uyuyordu🤦‍♂️Öyleyse, o zaman aptalca onun bir fahişe olduğunu kabul et ve huzur içinde yaşa. Ve sanki soruyormuş gibi yazıyorsun buraya. destek için.
These users thanked the author Maksimum for the post (total 2):
tetikçi, Sibiryak89
Andrey.Porotonov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28

Unread post by Andrey.Porotonov »

Ya da belki o ve arkadaşları çok eğlendiler, bir araya geldiler, sarhoş oldular, büyük bir lastik alet çıkardılar ve hızla uzaklaştılar... Bu gerçek hafifletici bir neden olabilir mi?)
rustik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by rustik »

sonra ailenin üçüncüsüne alışın ve onun varlığının tadını çıkarın, hiçbir şey yapamayacağınız için onun varlığının avantajlarını arayın ve onu da bırakın.
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157

Unread post by Alex yapardı »

Anonim,
Anonim: 10 Nov 2019, 00:06 Sanırım eşim beni aldattı dün ben. Arkadaşlarıyla bir kulüpte buluşuyorlar, sabah bir yere geliyorlar, içiyorlar, gürültü yapmamaya çalışıyorlar ve hemen hamama gidiyorlar. Uyandım ama göstermedim. Daha sonra uzanıp uykuya daldı. Elimi amının üzerine koydum, külotundan belli oluyor, demek ki orada yıkanmış. Bugün yarım gün uyudu, tanımadığı bir numara onu birkaç kez aradı, sonra bütün akşam biriyle yazıştı. Ne yapacağımı bilmiyorum çünkü onu çok seviyorum, hiçbir şey fark etmiyormuş gibi davranıyorum. Yine de ondan ayrılamayacağım...
Arkadaşım böyle durumlarda şöyle diyor:
-Kendine sıçmaktansa arkadaşlarınla ​​pasta yemek daha iyidir.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
Helgardmo, Yjjooo
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Peki tartışılacak ne var? Kendi içine bak? Tartışıyorsanız zaten affetmişsinizdir ama affetmişsinizdir, boynuzlarınızı kutuplaştırın, dallanmışlar, yukarıda biri yazmış, alışın, hoşunuza gidiyor😄
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Alp9000
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Lastiksiz bir litre doldurduğuma ve kadının birden fazla evli olduğuna rastladım. Sonra sık sık muhasebe departmanı devredildi ve tanıştık, pahalı giyinmiş bir kadın,
ve ben iriyim ve daireye gitmekten korkmamam gerektiğini düşünüyorum. Ama bir kadına iş vermeyeceklerini anlıyorum, bu yüzden sonunda soyundular ve çorapların çıkarıldığını ve iç çamaşırlarının pahalı olduğunu gördüler ve sonra onları aldı ve onu ikna etmeye gerek yoktu.
Votkaya gelince, daha sonra istedim, annem işteyken, meslektaşlarım içiyordu, birinin sarhoş olup beni sikeceğini düşündüm, eğer evliysem o zaman sorun değil, ama
nbir şekilde hiç tetat yoktu.
Artı bir meslektaşımız, içki bile içmedik, önce bize nasıl öpüşeceğimizi öğretti, sonra bana sarılabildi veya beni yatağa yatırabildi, ben de onu üstünden öptüm ve ona bastırdım belimden aşağısı bana karşı, görünüşe göre bunu istedi ve önce ilk seferde, sonra 1000 kez, hatta daha fazla, pes etti. O da evli.
İş yerinde ya da patronda onu birden fazla kez sarhoş edebilir, sonra ayık bir kadını ona para vermesi için ikna edebilir ve kadın bir yerlerde bozulur, ancak gerçekte sahibini ister sahip olmak için.
Ya da bir meslektaş, diyelim ki kocası altı aylığına iş gezisinde ya da 3 aylık vardiyalar halinde çiftçilik yapıyor ve üç evde çalışıyor, tabii ki bir sik istiyor,
veya kocasının nazik davranmasından bıktı, ama burada onu sıkıştırdılar ve sonra onu masaya yatırdılar ve fahişenin nasıl sikildiği.
Kocasının şefkatli olmasından vs. hoşlanıyor, hatta boşalıyor, ama bir meslektaş ve sert seks istiyor, ancak işte sikildi ve kocasının okşamalarını özlüyor, yani bir daireye girmesine izin veriyorlar, kocası ve meslektaşı ve bir meslektaşını kocasıyla ve tam tersi ve iki üyeyle aldatmayı seviyor .
Yani çalışıyorsa anlaşılması zor oluyor, yoruluyor. Geldim ve hemen kocamın sikini istedim, ama işte diyelim ki bir kez kıçına ve patrona birkaç oral seks.
These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
artmen88, PavelNokia
Deniszz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54

Unread post by Deniszz »

Bazen gönderilerdeki sadece bir bilinç akışıdır...
fromkl
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by fromkl »

Genelde çok sarhoş, bilgisiz bir kadını becermek tecavüze benzer; o direnemez ve karşılık veremez. Yapmamak daha iyi çünkü sonuçları üzücü olabilir.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”