sıska daldırma
-
Автор темыYağmurcu
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
sıska daldırma
Kendimi çıplaklar olarak görmüyorum ama tanıkların eşliğinde ve karma cinsiyetli kişiler de dahil olmak üzere birkaç kez çıplak yüzdüm. Son zamanlarda bunu tekrar yapmak için can atıyorum.
Bu konuyla ilgili hikayesi olan var mı? Sadece sana yalvarıyorum, anneler/babalar/kız kardeşler/erkek kardeşler ve küçükler hakkında değil
Bu konuyla ilgili hikayesi olan var mı? Sadece sana yalvarıyorum, anneler/babalar/kız kardeşler/erkek kardeşler ve küçükler hakkında değil
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sıska daldırma
Evet, birden fazla kez oldu.
Bir keresinde Mariupol’de, erkek kardeşimle (ziyaret sırasında) ve arkadaşlarımla (Sol Yaka’da) "Corsair" gibi bir kafede oturuyorduk, hava sıcaktı ...
Saat muhtemelen sabaha karşı 1 civarındaydı, onunla hızlıca yüzmeye karar verdik, neredeyse hiç kimse yoktu...
Çıplak soyunduk ve denize koştuk!
Uzun süre koştuk... bilen ve bilmeyen herkes - Mariupol’un Sol Yakası sığdır ve 100-200 metreye kadar gidebilirsiniz, hatta daha fazlası - su diz boyu olacaktır- derin ya da biraz daha yüksek!
nKoştuk, koştuk, koştuk, yorulduk... Sadece suya daldık ve kıyıya gittik.
Ve zaten seyirciler vardı...
Herkes iki far gibi 2 beyaz kıçımızın ay deniz manzarasında yansımalarını izlerken eğlendi!
Bir keresinde Mariupol’de, erkek kardeşimle (ziyaret sırasında) ve arkadaşlarımla (Sol Yaka’da) "Corsair" gibi bir kafede oturuyorduk, hava sıcaktı ...
Saat muhtemelen sabaha karşı 1 civarındaydı, onunla hızlıca yüzmeye karar verdik, neredeyse hiç kimse yoktu...
Çıplak soyunduk ve denize koştuk!
Uzun süre koştuk... bilen ve bilmeyen herkes - Mariupol’un Sol Yakası sığdır ve 100-200 metreye kadar gidebilirsiniz, hatta daha fazlası - su diz boyu olacaktır- derin ya da biraz daha yüksek!
nKoştuk, koştuk, koştuk, yorulduk... Sadece suya daldık ve kıyıya gittik.
Ve zaten seyirciler vardı...
Herkes iki far gibi 2 beyaz kıçımızın ay deniz manzarasında yansımalarını izlerken eğlendi!

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 3 months
Hoşuma gitti. Yazın nehre gittik ve bir şekilde herkes kıyafetlerini çıkardı, önce erkekler, sonra biz. Bir şekilde alışılmadık. Ama diğer erkeklerin seni çıplak görmesi güzel.
Tecavüze uğradığım hamamda da benzer şeyler yaşandı. Ama bu farklı bir duygu. Seks yok. Vücuduna hayran olmaları çok hoş.
Tecavüze uğradığım hamamda da benzer şeyler yaşandı. Ama bu farklı bir duygu. Seks yok. Vücuduna hayran olmaları çok hoş.
- These users thanked the author Liyakat for the post (total 3):
- Ahah, Sibiryak89, sapık
-
- ön sevişme
- Total posts: 131
Yağmur Yapıcı, bunu çok sık söylemeyeceğim ama Son iki yılda yazın geceyi nehre gideriz. Burası oldukça tuhaf bir yer; çimenlerin arasında yüzmeyelim, çıkarken ayaklarımız kirlenmesin diye köprüyü kendimiz yaptık. Geceleri ıslak kıyafetlerle dolaşmak oldukça rahatsız edici olduğundan çıplak yüzmeye karar verdik. Duygu tamamen farklı. Doğal olarak eşlerimiz suya girip çıkınca uzaklaşıyoruz ama kıyafetlerle kısıtlanmadığınızda ve suyun vücudunuzu tamamen sarması çok keyifli ve serin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 2 months
Müstakbel eşim ve ben de sahilden uzakta denize gittik, düz bir kaya bulduk ve üzerinde çıplak güneşlendik, ancak dedikleri gibi güneşlenirken birkaç kez daha seks yapmayı başardık, yine de zor 18 yaşında bir kızla yatmak
- These users thanked the author Alex Barları for the post (total 2):
- Yağmurcu, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Çıplaklık ve doğacılık’nin seksle hiçbir alakası yok.
İnsanlar çıplak yüzmeyi ve güneşlenmeyi daha doğal buluyor. Bu da genel olarak makul ve mantıklı.
Aynı Almanlar hamamlarda çıplaklar ve bunu normal karşılıyorlar, yani onların da böyle gelenekleri var.
İnsanlar çıplak yüzmeyi ve güneşlenmeyi daha doğal buluyor. Bu da genel olarak makul ve mantıklı.
Aynı Almanlar hamamlarda çıplaklar ve bunu normal karşılıyorlar, yani onların da böyle gelenekleri var.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 1 year 8 months
Banyo yapmamın tek yolu bu. Üstelik özellikle nudik’e gitmeye gerek yok. Doğaya çıkıp çıplak yüzüyorum.
Arkadaşımla birlikte yazın bütün gün nehirde çıplak yürüdüğümüzü hatırlıyorum. Tekneler geçiyor, balıkçıların umurunda değil. Ama eğer bir kadın teknede oturuyorsa o kadar dikkatli bakar ki neredeyse boynunu çevirir.)
Arkadaşımla birlikte yazın bütün gün nehirde çıplak yürüdüğümüzü hatırlıyorum. Tekneler geçiyor, balıkçıların umurunda değil. Ama eğer bir kadın teknede oturuyorsa o kadar dikkatli bakar ki neredeyse boynunu çevirir.)
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 6 months
Hı-hı, insanlar çıplaklığın = seks olduğunu yalnızca bu tür forumlarda düşünüyor. Vahşi insanlar

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 3 years
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year 2 months
Sen nesin? Tamamen vahşi. Bir kural var: Herkes için bir tane,
Hamamda herkes eşittir!
(Ama gerçekten istiyorsan yapabilirsin.)
Ve böylece, buradaki herkes bizim, Biz varız Haydi yıkanmak için hamama gidelim,)) Evet! O_0!
Hamamda herkes eşittir!
(Ama gerçekten istiyorsan yapabilirsin.)
Ve böylece, buradaki herkes bizim, Biz varız Haydi yıkanmak için hamama gidelim,)) Evet! O_0!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 2 years 9 months
Geçen yıl eşim ve ben çoğunlukla çıplak yüzdük) Akşam saat beş civarında kıyıdan biraz daha uzakta bir tekneye bindik ve gün batımından hemen önce güneşin tadını çıkardık) Haziran ayının ilk gününü sabırsızlıkla denize indirebileceğimiz günü bekliyoruz. tekne
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 1 year 3 months
Ve ne tür hikayelere ihtiyaç var... DivnoDiky’ye henüz geçit açıkken geldim, soyundum, güneşlendim ve yüzdüm. Etrafta aynı çıplak insanlar vardı. Kimisi çift, kimisi tam grup, kimisi de tekti. Herkes çıplaklık anlayışının elverdiği ölçüde dinlendi. Birkaç kez, sanki tesadüfen, gün içinde orada gerçek bir oral seks gördüm, ama sanırım insanların kendileri de görülmek istiyordu...