Tatilde kadın aldatıyor
-
Автор темыAnonim99
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tatilde kadın aldatıyor
Burada, kocası evde olduğu ve kız arkadaşıyla tatilde olduğunu düşünen, özellikle yerel halkla cinsel maceralar yaşamak için başka bir ülkeye tatile giden evli kadınlar var mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Tatilde aldatılan kadın
Anonym99, kendim pratik yapmadım ama Bir arkadaşım var - sevgili kocasını boynuzlayan bir aşık. Her yıl kız kardeşimle 8-10 günlüğüne yurtdışına çıkıyorduk. Dikkat dağıtmak için kız kardeşini de yanına aldı. İspanya’da alkış aldı ve Türkiye’de cinsel organları neredeyse ortaya çıktı! Grup seksine girdim, bir adamla gittim ve odada üç kişi vardı! Birinin devasa bir penisi vardı; göbeğe kadar kırılacağını düşünmüştüm! Acı çektim... 2020 yılıydı Bodrum’da. Daha sonra bir daha gitmedim. Eşime Ruslara çok kötü davranmaya başladıklarını, otellerde bile güvensiz hale geldiklerini söyledim...
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 7):
- Yün, Misafir23.0679, Viar, Sibiryak89, Denize, Evgeniy-Spb, sapık
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 3 years 1 month
Eşimle bazen tatile çıkıyoruz ama sanki yabancıymışız gibi farklı odalar kiralıyoruz. Onu sık sık eğlenirken görüyorum. ve onu duyuyorum oh oh
- These users thanked the author Kayıtsızlık for the post:
- Romalılar
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 8 months
24 yaşında bir arkadaşım prestijli bir şirkette çalışıyordu, sık sık sosyal partilere katılıyordu, amacı bir koca bulmaktı, gençten yaşlıya doğru ilerlemekti ve kimse yoktu. Ama yılda mutlaka üç kez Türkiye’ye gidiyordu, personelden ve yabancı turistlerden yakışıklı bir adam seçiyordu ve beğendiği yabancı turistlerden de iyi ki İngilizce konuşuyordu. Ve her gün orgazma ulaştım. Eve geldim ve yine bir rahibeydim, sadece vibratör erkek arkadaşımdı ve ben de içki arkadaşıydım.
- These users thanked the author İskender for the post (total 3):
- George, Sibiryak89, Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
Kocanızla tatildeyken aldatmak daha acıklıdır. Bu çok büyüleyici ve heyecan verici!
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 8):
- sendeledim, Sibiryak89, MaksMaks, Mihaaaa 4, sapık, Vladmar, SeRg !$!, Maks148
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 2 years 7 months
Salıncak sever misin?lanaaas341: ↑08 Dec 2022, 12:51 Kocanızla tatildeyken aldatmak daha acıklıdır. Çok büyüleyici ve heyecan verici!
-
- Orgazm!
Seks karısıChelsea: ↑08 Dec 2022, 13:26Salıncak gibi mi?lanaaas341: ↑08 Dec 2022, 12:51 Kocanızla tatildeyken hile yapmak daha iştah açıcı. Çok büyüleyici, heyecan verici!
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
- Alex7515, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Tatildeyken gerçekten maceralara atılmak istersiniz. Ruh hali öyle ki, rahatlamak ve kendinize hiçbir şeyi, özellikle de cinsiyeti inkar etmemek istersiniz)
- These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
- Sibiryak89, MaksMaks, Şeyhler, Yağdaki hamsi!!!, SeRg !$!, Maks148
-
- Orgazm!
Hormonlara katılıyorum!!!!!!!!!!!!Özellikle sahil.........
- These users thanked the author lanaaas341 for the post:
- sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Bana öyle geliyor ki bir kadın tatile muda olmadan giderse, ister kız kardeşi, ister annesi, ister başka biri yanında olsun,
adlı kız için yine de maceralar bulacaktır.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
bu kesin. Yorulan nadir bir kadındır
- These users thanked the author Lenochka for the post (total 2):
- Anna Dimitrova, Maks148
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Böyle bir arkadaşım var, tatile gittik, orada rahatladı ama kocasının bundan haberi vardı. Ama yine de yalnız dinlenmem gerekiyordu, bir nedenden dolayı bırakmadım
- These users thanked the author Alinka_Ya for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 3 years 3 months
İki çalışanım denize gitti. Yakınlarda bir oda vardı ve bir anne ile iki kızı vardı. Biri 17 yaşında, biri 14 yaşında. Bu onların hikayesinden. BMW X7’nin bütün akşam annemi alıp sabah oldukça perişan halde getirdiğini fark ettiler. Adamlar sabaha kadar takılıp nasıl teslim edildiklerine bakarlardı. En büyüğü de birini buldu ve kendisi ortadan kaybolmaya başladı. Sonra çalışanlarımdan biri şöyle diyor: terasta duruyoruz ve sonra en küçüğü koşarak telefona koşuyor - baba, baba, bir adam annemi sabaha kadar götürüyor ve en büyüğü geceyi evde geçirmiyor, benden bıktılar, gel buraya. Ertesi gün baba gelir, gözlerinden şimşekler çakar, gerisi hemen biter. Eşyaları arabaya, herkesi arabaya ve eve attım.
- These users thanked the author Söylemek for the post (total 3):
- sapık, Dmitri244, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 171
:)
Çelişki nedir? Evet, iki arkadaş tatile gidiyor. İstedikleri gibi rahatlarlar; yerel halkla, ziyaretçilerle ya da kendi başlarına. Her birinin evinde bir kocası var ve eminim ki karısı bir arkadaşıyla dinleniyor. İşte böyle. Peki işin ilginç tarafı ne?
:)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months

ile eğleniyor Genel olarak benimki çabalarken fark edilmiyor, ama tek başına tatile gittiğinde boşver. Neden bu tür baştan çıkarmalar? :göz kırp:
Ve kocası da evde arkadaşı

ile eğleniyor Genel olarak benimki çabalarken fark edilmiyor, ama tek başına tatile gittiğinde boşver. Neden bu tür baştan çıkarmalar? :göz kırp:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Bir kadının tatilde sadakatsizliği ihanet değildir. Bu tam bir tatil)
- These users thanked the author Geçit for the post (total 9):
- Atlas, Mihaaaa 4, Barsuk70, Anna Dimitrova, Sibiryak89, İskender, Maks148, Tanya, Peter777
-
- Sürtünmeler
Sevgilim, sana tatilden ne getireyim?
İstediğini getir, şimdi her şey ikram ediliyor!
42 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşımın kocası onun sadece kızıyla tatile çıkmasına izin veriyor. Yılda en az bir kez tatilde cinselliğini test ediyor ve ilginç bir adamı baştan çıkarıyor. En son Mısır’da bir otelde kızım uykuya daldıktan sonra sahile geldi ve daha önce de kabul ettiği ilginç bir adamla parti yaptı. Seksten sonra bir güvenlik görevlisi yanlarına yaklaştı ve her şeyi gördüğünü ve polisi araması gerektiğini söyledi. ANCAK. eğer ona da verirse her şey sır olarak kalacaktır. Bundan sonra akıllı adam aptala aşık olduklarını ve yakında evleneceklerini, ancak seksi teşvik etmek için işinizi kaybedebileceğinizi veya iş alabileceğinizi açıkladı. Ve sessizce gitti.
İstediğini getir, şimdi her şey ikram ediliyor!
42 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşımın kocası onun sadece kızıyla tatile çıkmasına izin veriyor. Yılda en az bir kez tatilde cinselliğini test ediyor ve ilginç bir adamı baştan çıkarıyor. En son Mısır’da bir otelde kızım uykuya daldıktan sonra sahile geldi ve daha önce de kabul ettiği ilginç bir adamla parti yaptı. Seksten sonra bir güvenlik görevlisi yanlarına yaklaştı ve her şeyi gördüğünü ve polisi araması gerektiğini söyledi. ANCAK. eğer ona da verirse her şey sır olarak kalacaktır. Bundan sonra akıllı adam aptala aşık olduklarını ve yakında evleneceklerini, ancak seksi teşvik etmek için işinizi kaybedebileceğinizi veya iş alabileceğinizi açıkladı. Ve sessizce gitti.
- These users thanked the author İskender for the post:
- netshadow99
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 10 months
Peki kocasına bu sikiş hakkında ne söyledi? kasık?))Tender: ↑18 Jun 2022, 06:57 Anonym99, pratik yapmadım bunu kendim yapıyorum ama sevgili kocasını boynuzlamayı seven bir arkadaşım var. Her yıl kız kardeşimle 8-10 günlüğüne yurtdışına çıkıyorduk. Dikkat dağıtmak için kız kardeşini de yanına aldı. İspanya’da alkış aldı ve Türkiye’de cinsel organları neredeyse ortaya çıktı! Grup seksine girdim, bir adamla gittim ve odada üç kişi vardı! Birinin devasa bir penisi vardı; göbeğe kadar kırılacağını düşünmüştüm! Acı çektim... 2020 yılıydı Bodrum’da. Daha sonra bir daha gitmedim. Kocasına, Ruslara çok kötü davranmaya başladıklarını, otellerde bile ortamın güvensiz hale geldiğini söyledi...
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 10 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Karım birkaç günlüğüne sık sık deniz kenarına giderdi meslektaşlarıyla birlikte bir gün kızımı da yanıma aldım. Kız yaklaşık on yaşındaydı. Kızı da aynı kızla deniz kıyısında oynuyordu, daha sonra buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Penceredeki panjurların çatlaklarından dışarı baktı ve annesi aynı anda iki yabancıyla birlikteydi. Biri herkesi denize getiren otobüs şoförü, diğeri ise çalışanlardan biriydi. Karısı sırayla biri tarafından, sonra diğeri farklı pozisyonlarda sikildi. Kızı, ilk başta amcalarının amlarının tahta parçaları gibi dışarı çıktığını, sonra birinin küçülüp sarkmaya başladığını, biraz sonra ikincisinin de olduğunu söyledi. Birkaç yıl sonra kızım bana bundan bahsetti. Annemin sadece karnına indirilmiş bir sutyen giydiğini ve büyük göğüslerinin sarktığını ayrıntılı olarak anlattı. Daha önce kızımın hikayesini dinlerken aletim hiç böyle ayağa kalkmamıştı. Daha sonra birkaç kez daha bana anlatmasını istedi ve her seferinde heyecanlandı. Eşimle tartışmaya bile niyetim yoktu. Karıma bakan erkeklerin salya akıtması ve sikişmek hakkında çok şey bilen bir karım olduğu için beni kıskanması hoşuma gitti.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post:
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
Bu hanımın kocası anladı bir kereden fazla sola sapmalar yaşadı. Belki bu onu da tahrik eder.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
Eşim ve ben her zaman tatilde birlikteyiz, dolayısıyla böyle bir şeyle övünemem. Eşim tatili sırasında bir haftalığına kulübeye gitti ve burada bizim kulübemizin yanındaki yaşlı büyükbabayı baştan çıkardı. Eski ama hâlâ çok iyi. Onun ve benim bu konuda hiçbir sırrımız yok. Bana en çok dedesinin orgazm yüzünden ölmemesinden endişelendiğini söyledi :)
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- İskender, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Люди токо в старости начинают догонять и задумываться - а может быть не надо было все время сторожить эту свою вторую половинку? Ревновать, вычислять, все время об этом думать...
А может быть надо было или развестись уж если совсем невтерпеж в себе это носить.
Либо как то договориться друг с другом и жить с этим долго и счастливо.
Может быть даже как то время от времени проводить время втроем или вчетвером в том или ином составе.
Вот например кто мешает поехать мужу с женой вместе куда то на отдых или в дом отдыха за город и представится всем что они просто только что познакомились. И предложить кому то третьему (или третьей) составить компанию с продолжением в номере. Ну да все это уже становится очень сложно если есть дети. Я видел на море эти заебанные пары - молодой мужик в шлепках и в шортах с потухшим взглядом, вечно чем то озабоченная его жена и два или три обреченных пОдростка. Особенно бросается в глаза когда пОдростки мужского пола и когда им лет по пятнадцать.
И все они скованны одной этой дурацкой цепью. И все хотят ужасно трахаться и всем хочется праздника, но надо. Надо блюсти семью. Русо туристо. Облико морале!
Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
https://i.postimg.cc/zBGntBrZ/11111111111111111.jpg
Люди токо в старости начинают догонять и задумываться - а может быть не надо было все время сторожить эту свою вторую половинку? Ревновать, вычислять, все время об этом думать...
А может быть надо было или развестись уж если совсем невтерпеж в себе это носить.
Либо как то договориться друг с другом и жить с этим долго и счастливо.
Может быть даже как то время от времени проводить время втроем или вчетвером в том или ином составе.
Вот например кто мешает поехать мужу с женой вместе куда то на отдых или в дом отдыха за город и представится всем что они просто только что познакомились. И предложить кому то третьему (или третьей) составить компанию с продолжением в номере. Ну да все это уже становится очень сложно если есть дети. Я видел на море эти заебанные пары - молодой мужик в шлепках и в шортах с потухшим взглядом, вечно чем то озабоченная его жена и два или три обреченных пОдростка. Особенно бросается в глаза когда пОдростки мужского пола и когда им лет по пятнадцать.
И все они скованны одной этой дурацкой цепью. И все хотят ужасно трахаться и всем хочется праздника, но надо. Надо блюсти семью. Русо туристо. Облико морале!
Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
В смысле? Так слышу или вижу?
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Babam kendini herkese boynuzlu bir aptal gibi gösterdi. Ruh halimi bozdum ve bu ruh halinin yanı sıra eşimin ve kızlarımın da dinlenmeye ihtiyacı vardı. Bundan sonra boynuzları düşseydi davranışı anlaşılır olurdu. Eve vardıklarında, karısı ve en büyük kızı hala sikişmeye devam edecek ve en sonunda en küçüğü de başlayacak.Sig: ↑07 Jan 2023, 01:06 ......terasta duruyoruz ve sonra en küçüğü koşup telefonu arıyor - baba, baba, burada bir adam annemi sabaha kadar götürüyor ve en büyüğü geceyi orada geçirmiyor ev, benden bıktılar, hadi. Ertesi gün baba gelir, gözlerinden şimşekler çakar, gerisi hemen biter. Eşyaları arabaya, herkesi arabaya ve eve attı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 1 year 9 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 1 year 3 months
O kulübe nerede?))Eşim ve ben her zaman tatilde birlikteyiz, dolayısıyla böyle bir şeyle övünemem. Eşim tatili sırasında bir haftalığına kulübeye gitti ve burada bizim kulübemizin yanındaki yaşlı büyükbabayı baştan çıkardı. Eski ama hâlâ çok iyi. Onun ve benim bu konuda hiçbir sırrımız yok. Bana en çok büyükbabasının orgazmdan ölmemesinden endişe duyduğunu söyledi :)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Her şeyi PM’de yazdım.spartakbubnov: ↑18 Apr 2024, 14:32O kulübe nerede?))Eşim ve ben her zaman tatilde birlikteyiz, dolayısıyla böyle bir şeyle övünemem. Eşim tatili sırasında bir haftalığına kulübeye gitti ve burada bizim kulübemizin yanındaki yaşlı büyükbabayı baştan çıkardı. Eski ama hâlâ çok iyi. Onun ve benim bu konuda hiçbir sırrımız yok. Bana en çok büyükbabasının orgazmdan ölmemesinden endişe duyduğunu söyledi :)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 1 year 3 months
Kocam olmadan denize tatile gittim. Yürüyordum, içiyordum ve beyaz bir adamla tanıştım. Beni otele götürdü. Arkadaşı da oraya katıldı. Biz içtik. Ve ikisi beni çok fena sikti.
- These users thanked the author Maria.gelin for the post (total 2):
- SanTechnik, andylee
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
Genellikle eşler seks amacı olmadan seyahat eder ve sonra her şey kendi kendine olur. Benimki bir keresinde sanatoryuma gitti, kısa süre sonra kürtaj için gittim ve çok sonra bunun benden olmadığını itiraf ettim.
- These users thanked the author 1971 yılı for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Neden bize katılmak istemedin, Kafkasyalılar tercih edilir?mariya.nevesta: ↑24 Apr 2024, 05:13 Kocam olmadan denize tatile gittim. Yürüyordum, içiyordum ve beyaz bir adamla tanıştım. Beni otele götürdü. Arkadaşı da oraya katıldı. Biz içtik. Ve ikisi beni çok fena becerdi.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Maks148
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
)))) Bir tatil romantizmi türün bir klasiğidir)))) Sekssiz bir tatil, tatil değildir.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Çiko, Vik.ruba80, Sibiryak89, Tanya
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
Sevgili!!! Her ihtimale karşı kaydediyorum!!!! :bileşim:
- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- Venüs, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
))) Bana sevgilim demeni seviyorum

- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Eustace, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
Marinka,
asıl mesele şu ki böyle bir görüş aynı zamanda kocaların dinlenmesiyle de ilgiliydi)))
asıl mesele şu ki böyle bir görüş aynı zamanda kocaların dinlenmesiyle de ilgiliydi)))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 3 months
Tamamen katılıyorum. Tatlı bir kız tatilde ilginç hikayeler ve maceralar anlattı. Ve kaçırdığıma ve damada vermediğime çok pişman oldum...
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
- Venüs
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 2912 Views
-
Last post by Maaş