Tatilde kadın aldatıyor

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 3 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Tatilde kadın aldatıyor

Unread post by Anonim99 »

Burada, kocası evde olduğu ve kız arkadaşıyla tatilde olduğunu düşünen, özellikle yerel halkla cinsel maceralar yaşamak için başka bir ülkeye tatile giden evli kadınlar var mı?
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Tatilde aldatılan kadın

Unread post by şefkatli »

Anonym99, kendim pratik yapmadım ama Bir arkadaşım var - sevgili kocasını boynuzlayan bir aşık. Her yıl kız kardeşimle 8-10 günlüğüne yurtdışına çıkıyorduk. Dikkat dağıtmak için kız kardeşini de yanına aldı. İspanya’da alkış aldı ve Türkiye’de cinsel organları neredeyse ortaya çıktı! Grup seksine girdim, bir adamla gittim ve odada üç kişi vardı! Birinin devasa bir penisi vardı; göbeğe kadar kırılacağını düşünmüştüm! Acı çektim... 2020 yılıydı Bodrum’da. Daha sonra bir daha gitmedim. Eşime Ruslara çok kötü davranmaya başladıklarını, otellerde bile güvensiz hale geldiklerini söyledim...
These users thanked the author şefkatli for the post (total 7):
Yün, Misafir23.0679, Viar, Sibiryak89, Denize, Evgeniy-Spb, sapık
Ignatius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Ignatius »

Eşim ve ben hem erkek hem de kadın tatil arkadaşları arıyoruz, eşim biseksüel
These users thanked the author Ignatius for the post (total 5):
Fabian 38, alex56, Barsuk70, Anatolik, SeRg !$!
Kayıtsızlık
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Kayıtsızlık »

Eşimle bazen tatile çıkıyoruz ama sanki yabancıymışız gibi farklı odalar kiralıyoruz. Onu sık sık eğlenirken görüyorum. ve onu duyuyorum oh oh
These users thanked the author Kayıtsızlık for the post:
Romalılar
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by İskender »

24 yaşında bir arkadaşım prestijli bir şirkette çalışıyordu, sık sık sosyal partilere katılıyordu, amacı bir koca bulmaktı, gençten yaşlıya doğru ilerlemekti ve kimse yoktu. Ama yılda mutlaka üç kez Türkiye’ye gidiyordu, personelden ve yabancı turistlerden yakışıklı bir adam seçiyordu ve beğendiği yabancı turistlerden de iyi ki İngilizce konuşuyordu. Ve her gün orgazma ulaştım. Eve geldim ve yine bir rahibeydim, sadece vibratör erkek arkadaşımdı ve ben de içki arkadaşıydım.
These users thanked the author İskender for the post (total 3):
George, Sibiryak89, Evgeniy-Spb
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by lanaaas341 »

Kocanızla tatildeyken aldatmak daha acıklıdır. Bu çok büyüleyici ve heyecan verici!
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 8):
sendeledim, Sibiryak89, MaksMaks, Mihaaaa 4, sapık, Vladmar, SeRg !$!, Maks148
Chelsea
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Chelsea »

lanaaas341: 08 Dec 2022, 12:51 Kocanızla tatildeyken aldatmak daha acıklıdır. Çok büyüleyici ve heyecan verici!
Salıncak sever misin?
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Chelsea: 08 Dec 2022, 13:26
lanaaas341: 08 Dec 2022, 12:51 Kocanızla tatildeyken hile yapmak daha iştah açıcı. Çok büyüleyici, heyecan verici!
Salıncak gibi mi?
Seks karısı
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
Alex7515, sapık
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

Tatildeyken gerçekten maceralara atılmak istersiniz. Ruh hali öyle ki, rahatlamak ve kendinize hiçbir şeyi, özellikle de cinsiyeti inkar etmemek istersiniz)
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
Sibiryak89, MaksMaks, Şeyhler, Yağdaki hamsi!!!, SeRg !$!, Maks148
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 08 Dec 2022, 13:49 Tatildeyken maceraya gerçekten ilgi duyarsınız. Öyle bir ruh hali var ki, rahatlamak ve kendinizi hiçbir şeyden, özellikle de seksten mahrum bırakmak istemiyorsunuz)
Hormonlara katılıyorum!!!!!!!!!!!!Özellikle sahil.........
These users thanked the author lanaaas341 for the post:
sapık
DoRN
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by DoRN »

Bana öyle geliyor ki bir kadın tatile muda olmadan giderse, ister kız kardeşi, ister annesi, ister başka biri yanında olsun, :grust: adlı kız için yine de maceralar bulacaktır.
These users thanked the author DoRN for the post:
Gudgeon
Lenochka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by Lenochka »

Marinka: 08 Dec 2022, 13:49 Tatildeyken maceraya gerçekten ilgi duyarsınız. Öyle bir ruh hali var ki, rahatlamak ve kendinizi hiçbir şeyden, özellikle de seksten mahrum bırakmak istemiyorsunuz)
bu kesin. Yorulan nadir bir kadındır
These users thanked the author Lenochka for the post (total 2):
Anna Dimitrova, Maks148
ormancızh3x7
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54

Unread post by ormancızh3x7 »

Güzel konu, denemedim ama ilginç
Alinka_Ya
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Alinka_Ya »

Böyle bir arkadaşım var, tatile gittik, orada rahatladı ama kocasının bundan haberi vardı. Ama yine de yalnız dinlenmem gerekiyordu, bir nedenden dolayı bırakmadım
These users thanked the author Alinka_Ya for the post:
Sibiryak89
Söylemek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Söylemek »

İki çalışanım denize gitti. Yakınlarda bir oda vardı ve bir anne ile iki kızı vardı. Biri 17 yaşında, biri 14 yaşında. Bu onların hikayesinden. BMW X7’nin bütün akşam annemi alıp sabah oldukça perişan halde getirdiğini fark ettiler. Adamlar sabaha kadar takılıp nasıl teslim edildiklerine bakarlardı. En büyüğü de birini buldu ve kendisi ortadan kaybolmaya başladı. Sonra çalışanlarımdan biri şöyle diyor: terasta duruyoruz ve sonra en küçüğü koşarak telefona koşuyor - baba, baba, bir adam annemi sabaha kadar götürüyor ve en büyüğü geceyi evde geçirmiyor, benden bıktılar, gel buraya. Ertesi gün baba gelir, gözlerinden şimşekler çakar, gerisi hemen biter. Eşyaları arabaya, herkesi arabaya ve eve attım.
These users thanked the author Söylemek for the post (total 3):
sapık, Dmitri244, Sibiryak89
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710

Unread post by Ogest »

Akrabamın böyle bir karısı vardı. Öyleydi.
Sahaha
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82

Unread post by Sahaha »

Odada kim casusluk yapıyordu?
5nica
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 171

Unread post by 5nica »

Anonym99: 18 Jun 2022, 04:07 fakat kocası evde ve arkadaşıyla dinlendiğini mi düşünüyor?
Çelişki nedir? Evet, iki arkadaş tatile gidiyor. İstedikleri gibi rahatlarlar; yerel halkla, ziyaretçilerle ya da kendi başlarına. Her birinin evinde bir kocası var ve eminim ki karısı bir arkadaşıyla dinleniyor. İşte böyle. Peki işin ilginç tarafı ne?
:)
These users thanked the author 5nica for the post:
Atlas
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gudgeon »

Anonym99: 18 Jun 2022, 04:07 ama kocası evde ve arkadaşıyla dinlendiğini düşünüyor
5nica: 09 Jan 2023, 13:04 Çelişki nedir?
Ve kocası da evde arkadaşı :-D
ile eğleniyor Genel olarak benimki çabalarken fark edilmiyor, ama tek başına tatile gittiğinde boşver. Neden bu tür baştan çıkarmalar? :göz kırp:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

Bir kadının tatilde sadakatsizliği ihanet değildir. Bu tam bir tatil)
These users thanked the author Geçit for the post (total 9):
Atlas, Mihaaaa 4, Barsuk70, Anna Dimitrova, Sibiryak89, İskender, Maks148, Tanya, Peter777
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Sevgilim, sana tatilden ne getireyim?
İstediğini getir, şimdi her şey ikram ediliyor!

42 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşımın kocası onun sadece kızıyla tatile çıkmasına izin veriyor. Yılda en az bir kez tatilde cinselliğini test ediyor ve ilginç bir adamı baştan çıkarıyor. En son Mısır’da bir otelde kızım uykuya daldıktan sonra sahile geldi ve daha önce de kabul ettiği ilginç bir adamla parti yaptı. Seksten sonra bir güvenlik görevlisi yanlarına yaklaştı ve her şeyi gördüğünü ve polisi araması gerektiğini söyledi. ANCAK. eğer ona da verirse her şey sır olarak kalacaktır. Bundan sonra akıllı adam aptala aşık olduklarını ve yakında evleneceklerini, ancak seksi teşvik etmek için işinizi kaybedebileceğinizi veya iş alabileceğinizi açıkladı. Ve sessizce gitti.
These users thanked the author İskender for the post:
netshadow99
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Hımmm... Serseriler her yerde olur... Tatilde bile... :bel_flag:
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Danafil »

Tender: 18 Jun 2022, 06:57 Anonym99, pratik yapmadım bunu kendim yapıyorum ama sevgili kocasını boynuzlamayı seven bir arkadaşım var. Her yıl kız kardeşimle 8-10 günlüğüne yurtdışına çıkıyorduk. Dikkat dağıtmak için kız kardeşini de yanına aldı. İspanya’da alkış aldı ve Türkiye’de cinsel organları neredeyse ortaya çıktı! Grup seksine girdim, bir adamla gittim ve odada üç kişi vardı! Birinin devasa bir penisi vardı; göbeğe kadar kırılacağını düşünmüştüm! Acı çektim... 2020 yılıydı Bodrum’da. Daha sonra bir daha gitmedim. Kocasına, Ruslara çok kötü davranmaya başladıklarını, otellerde bile ortamın güvensiz hale geldiğini söyledi...
Peki kocasına bu sikiş hakkında ne söyledi? kasık?))
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Bekçi »

Marinka: 08 Dec 2022, 13:49 Tatildeyken maceraya gerçekten ilgi duyarsınız. Öyle bir ruh hali var ki, rahatlamak ve kendinize hiçbir şeyi, özellikle de seksten mahrum kalmamak istiyorsunuz)
yani kocanız yoksa, kimi aldatmanız gerekir?
Zhora Kuni
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99

Unread post by Zhora Kuni »

Alesander: 09 Jan 2023, 15:34 Arkadaşımın kocası onun sadece kızıyla tatile çıkmasına izin veriyor. Yılda en az bir kez tatilde cinselliğini test ediyor ve ilginç bir adamı baştan çıkarıyor...
Karım birkaç günlüğüne sık sık deniz kenarına giderdi meslektaşlarıyla birlikte bir gün kızımı da yanıma aldım. Kız yaklaşık on yaşındaydı. Kızı da aynı kızla deniz kıyısında oynuyordu, daha sonra buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Penceredeki panjurların çatlaklarından dışarı baktı ve annesi aynı anda iki yabancıyla birlikteydi. Biri herkesi denize getiren otobüs şoförü, diğeri ise çalışanlardan biriydi. Karısı sırayla biri tarafından, sonra diğeri farklı pozisyonlarda sikildi. Kızı, ilk başta amcalarının amlarının tahta parçaları gibi dışarı çıktığını, sonra birinin küçülüp sarkmaya başladığını, biraz sonra ikincisinin de olduğunu söyledi. Birkaç yıl sonra kızım bana bundan bahsetti. Annemin sadece karnına indirilmiş bir sutyen giydiğini ve büyük göğüslerinin sarktığını ayrıntılı olarak anlattı. Daha önce kızımın hikayesini dinlerken aletim hiç böyle ayağa kalkmamıştı. Daha sonra birkaç kez daha bana anlatmasını istedi ve her seferinde heyecanlandı. Eşimle tartışmaya bile niyetim yoktu. Karıma bakan erkeklerin salya akıtması ve sikişmek hakkında çok şey bilen bir karım olduğu için beni kıskanması hoşuma gitti.
These users thanked the author Zhora Kuni for the post:
Fargal94
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Zhora Kuni: 03 Oct 2023, 15:41
Alesander: 09 Jan 2023, 15:34 Arkadaşımın kocası onun sadece kızıyla tatile çıkmasına izin veriyor. Yılda en az bir kez tatilde cinselliğini test ediyor ve ilginç bir adamı baştan çıkarıyor...
Karım birkaç günlüğüne sık sık deniz kenarına giderdi meslektaşlarıyla birlikte bir gün kızımı da yanıma aldım. Kız yaklaşık on yaşındaydı. Kızı da aynı kızla deniz kıyısında oynuyordu, daha sonra buzdolabından su almak için eve gittik. Ev içeriden kilitlenmişti. Penceredeki panjurların çatlaklarından dışarı baktı ve annesi aynı anda iki yabancıyla birlikteydi. Biri herkesi denize getiren otobüs şoförü, diğeri ise çalışanlardan biriydi. Karısı sırayla biri tarafından, sonra diğeri farklı pozisyonlarda sikildi. Kızı, ilk başta amcalarının amlarının tahta parçaları gibi dışarı çıktığını, sonra birinin küçülüp sarkmaya başladığını, biraz sonra ikincisinin de olduğunu söyledi. Birkaç yıl sonra kızım bana bundan bahsetti. Annemin sadece karnına indirilmiş bir sutyen giydiğini ve büyük göğüslerinin sarktığını ayrıntılı olarak anlattı. Daha önce kızımın hikayesini dinlerken aletim hiç böyle ayağa kalkmamıştı. Daha sonra birkaç kez daha bana anlatmasını istedi ve her seferinde heyecanlandı. Eşimle tartışmaya bile niyetim yoktu. Erkeklerin karıma bakıp salyalarının akmasını ve sikişme konusunda çok şey bilen bir karım olduğu için beni kıskanmalarını sevdim.
Click to expand ...
Bu hanımın kocası anladı bir kereden fazla sola sapmalar yaşadı. Belki bu onu da tahrik eder.
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Alesander: 03 Oct 2023, 15:56 Bu hanımın kocası onun sola doğru sapmalarını birden fazla kez hesapladı. Belki bu da onu tahrik ediyor
Eşim ve ben her zaman tatilde birlikteyiz, dolayısıyla böyle bir şeyle övünemem. Eşim tatili sırasında bir haftalığına kulübeye gitti ve burada bizim kulübemizin yanındaki yaşlı büyükbabayı baştan çıkardı. Eski ama hâlâ çok iyi. Onun ve benim bu konuda hiçbir sırrımız yok. Bana en çok dedesinin orgazm yüzünden ölmemesinden endişelendiğini söyledi :)
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
İskender, Sibiryak89
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Anonym99: 18 Jun 2022, 04:07 Burada, yerel halkla cinsel maceralar yaşamak için başka bir ülkeye tatile giden, ancak kocası evde olan ve kız arkadaşıyla tatil yaptığını düşünen evli kadınlar var mı?
https://i.postimg.cc/zBGntBrZ/11111111111111111.jpg

Люди токо в старости начинают догонять и задумываться - а может быть не надо было все время сторожить эту свою вторую половинку? Ревновать, вычислять, все время об этом думать...
А может быть надо было или развестись уж если совсем невтерпеж в себе это носить.
Либо как то договориться друг с другом и жить с этим долго и счастливо.
Может быть даже как то время от времени проводить время втроем или вчетвером в том или ином составе.

Вот например кто мешает поехать мужу с женой вместе куда то на отдых или в дом отдыха за город и представится всем что они просто только что познакомились. И предложить кому то третьему (или третьей) составить компанию с продолжением в номере. Ну да все это уже становится очень сложно если есть дети. Я видел на море эти заебанные пары - молодой мужик в шлепках и в шортах с потухшим взглядом, вечно чем то озабоченная его жена и два или три обреченных пОдростка. Особенно бросается в глаза когда пОдростки мужского пола и когда им лет по пятнадцать.

И все они скованны одной этой дурацкой цепью. И все хотят ужасно трахаться и всем хочется праздника, но надо. Надо блюсти семью. Русо туристо. Облико морале!

Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
Indeferens: 09 Aug 2022, 10:13 или зовёт к себе в номер и слышу ее ах ох
В смысле? Так слышу или вижу?
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Sig: 07 Jan 2023, 01:06 ......terasta duruyoruz ve sonra en küçüğü koşup telefonu arıyor - baba, baba, burada bir adam annemi sabaha kadar götürüyor ve en büyüğü geceyi orada geçirmiyor ev, benden bıktılar, hadi. Ertesi gün baba gelir, gözlerinden şimşekler çakar, gerisi hemen biter. Eşyaları arabaya, herkesi arabaya ve eve attı.
Babam kendini herkese boynuzlu bir aptal gibi gösterdi. Ruh halimi bozdum ve bu ruh halinin yanı sıra eşimin ve kızlarımın da dinlenmeye ihtiyacı vardı. Bundan sonra boynuzları düşseydi davranışı anlaşılır olurdu. Eve vardıklarında, karısı ve en büyük kızı hala sikişmeye devam edecek ve en sonunda en küçüğü de başlayacak.
arthur.isimsiz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by arthur.isimsiz »

Tender: 18 Jun 2022, 06:57 Türkiye neredeyse cinsel organlarını dışarı çıkarıyordu!
sert
Spartakbubnov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Spartakbubnov »

Eşim ve ben her zaman tatilde birlikteyiz, dolayısıyla böyle bir şeyle övünemem. Eşim tatili sırasında bir haftalığına kulübeye gitti ve burada bizim kulübemizin yanındaki yaşlı büyükbabayı baştan çıkardı. Eski ama hâlâ çok iyi. Onun ve benim bu konuda hiçbir sırrımız yok. Bana en çok büyükbabasının orgazmdan ölmemesinden endişe duyduğunu söyledi :)
O kulübe nerede?))
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

spartakbubnov: 18 Apr 2024, 14:32
Eşim ve ben her zaman tatilde birlikteyiz, dolayısıyla böyle bir şeyle övünemem. Eşim tatili sırasında bir haftalığına kulübeye gitti ve burada bizim kulübemizin yanındaki yaşlı büyükbabayı baştan çıkardı. Eski ama hâlâ çok iyi. Onun ve benim bu konuda hiçbir sırrımız yok. Bana en çok büyükbabasının orgazmdan ölmemesinden endişe duyduğunu söyledi :)
O kulübe nerede?))
Her şeyi PM’de yazdım.
Maria.gelin
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Maria.gelin »

Kocam olmadan denize tatile gittim. Yürüyordum, içiyordum ve beyaz bir adamla tanıştım. Beni otele götürdü. Arkadaşı da oraya katıldı. Biz içtik. Ve ikisi beni çok fena sikti.
These users thanked the author Maria.gelin for the post (total 2):
SanTechnik, andylee
1971 yılı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41

Unread post by 1971 yılı »

Genellikle eşler seks amacı olmadan seyahat eder ve sonra her şey kendi kendine olur. Benimki bir keresinde sanatoryuma gitti, kısa süre sonra kürtaj için gittim ve çok sonra bunun benden olmadığını itiraf ettim.
These users thanked the author 1971 yılı for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

mariya.nevesta: 24 Apr 2024, 05:13 Kocam olmadan denize tatile gittim. Yürüyordum, içiyordum ve beyaz bir adamla tanıştım. Beni otele götürdü. Arkadaşı da oraya katıldı. Biz içtik. Ve ikisi beni çok fena becerdi.
Neden bize katılmak istemedin, Kafkasyalılar tercih edilir? 🤔
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Maks148
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

)))) Bir tatil romantizmi türün bir klasiğidir)))) Sekssiz bir tatil, tatil değildir.
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
Çiko, Vik.ruba80, Sibiryak89, Tanya
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Strecoza: 24 Apr 2024, 07:26 Bir tatil aşkı bu türün bir klasiğidir)))) Sekssiz bir tatil, tatil değildir.
Sevgili!!! Her ihtimale karşı kaydediyorum!!!! :bileşim:
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Venüs, Vik.ruba80
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Eustace: 24 Apr 2024, 08:15
Tatil aşkı bu türün bir klasiğidir)))) Sekssiz bir tatil, tatil değildir.
Sevgili!!! Her ihtimale karşı kaydediyorum!!!! :comp:
))) Bana sevgilim demeni seviyorum :cat2:
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Eustace, Vik.ruba80
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306

Unread post by SeRg !$! »

Marinka,
asıl mesele şu ki böyle bir görüş aynı zamanda kocaların dinlenmesiyle de ilgiliydi)))
Vik.ruba80
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Vik.ruba80 »

Strecoza: 24 Apr 2024, 07:26 Bir tatil aşkı bu türün bir klasiğidir)))) Sekssiz bir tatil tatil değildir.
Tamamen katılıyorum. Tatlı bir kız tatilde ilginç hikayeler ve maceralar anlattı. Ve kaçırdığıma ve damada vermediğime çok pişman oldum...
These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
Venüs
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”