ama genç karısı çok kıskanıyordu ve kimsenin onun gitmesine izin vermesini istemiyordu, hiçbir koşulda geri dönmeyeceğine dair bir anlaşma yaparak onu yanıma almak zorunda kaldım, bu ona yakıştı, benimki de dahil olmak üzere yaklaşık 10 erkek ve 2 kadın vardı.
İlk gün her şey gayet sakindi, tanışırken, yerleştik, herkes taşınırken, ikinci tembellik, sahra mutfağı gürledi, ateş yanıyordu yanıyordu, bir çadır vardı, masalar içki ve yemekle doluydu, müzik mırıldanıyordu, benimki rahatlamıştı, içki eğleniyordu, tüm erkeklerle dans ediyordu, el yordamıyla aranıyordu, kıçına tokat atılıyordu, övülüyordu, biri onu kıskanıyordum, erkeklerin bu kadar ilgisinden dolayı mutluluktan yanıyordum.
Geceleri herkes iyice sarhoş oldu ve gündüze göre daha az törensel davranmaya başladı, müstehcenlik başladı, kavgalar, yüze tokatlar, çığlıklar başladı , ama her şey eğlencenin çılgınlığına bağlandı, masada herkes barıştı ve şarkı söylemeye devam etti, gece yarısına kadar benimki de dahil olmak üzere ateşin yanında oturan yaklaşık 8 erkek ve 2 kadın kaldı ve sonra avcılar onlara ihtiyaç olduğuna karar verdi kadınları avcı olarak kaydettirmek için bir tören, aksi takdirde sıkıntılar ve başarısızlıklar bekliyoruz ve eşim dahil herkes zaten oldukça sarhoştu, bu törende her avcıyı içip silahı israf etmek gerekiyordu, erkekler şaka yapmaya ve söylemeye başladı ne yapmalı her şeyin bir cadı gibi çıplak olması gerekiyor.
Benim açımdan, içki miktarını da hesaba katarsak bu zor olmadı, fırtınalı arkadaşlıklardan ve molalardan hoşlanıyordu, ayağa kalkıp kıyafetlerini çıkarıyor sonra avcılar bu konuyu ele alıp soyunmaya başladılar, sonra içki kızartıp dans etmeye başladılar, herkes kızlarla dans etme fırsatını kaçırmamaya çalıştı ve hortumlarını ellerine soktu. kızlar çılgına dönmüşlerdi ve bu tür zevklere karşı değillerdi, katılımcıların tüm üyelerini ellerinde tutarak bedenlerini değerlendirmeyi ve kazananları ve kaybedenleri belirlemeyi başardılar.
ateş söndü, içkiler bitti, herkes yatmaya başladı, eşim ve ben gizlice çadıra uzandık ve yakınlarda çadırın içinde Ninka’nın sikildiğini duyuyoruz, tüm orman boyunca kükremeler ve inlemeler duyuyoruz, biz de zaman kaybetmemeye karar verdik ve karanlık eğlenmek için yola çıktı, çadırın girişine kıçını uzattı, eğildi, oral seks yapmaya başladı, sonra çadır açıldı ve burada olduğunu fısıldadı, dökün çocuklar, Burada, alacakaranlıkta, ağır eller onu arkadan kıçından yakalayıp hareket halindeyken bir cıvatayı çaktığında karımın ağzında bir aletle gözlerinin nasıl genişlediğini görüyorum, o ciyakladı, korktu ve aletimin üzerine tırmandı ve korktu, başımı tuttu ve dudaklarını dudaklarıma bastırdı, diye fısıldadım, korkma, çığlık atma, direnme, yoksa sarhoş tekrar ateş etmeye başlarlar
arkasında, sarhoş cesedi iri bir adam tökezleyerek odaya giriyor ve şişmiş kıçı olan kocaman bir penis sapıyla diğer yarımı kalçalarımdan tutuyor, bir giriş arıyor, kendini kıçına gömüyor, benimki şimdi onun kıçını parçalayacağını fısıldıyor, olmadan tereddütle, sikini yakalıyor ve benimkinin yanındaki amına yönlendiriyor, bastırıyor ve o da düşüyor ve benimkine sürtüyor, sürpriz olarak misafir onu dövmeye başlıyor, kalçalarını bir tekne gibi sallıyor, sıkılı dişlerim acıdığını fısıldıyor ama bir dakika sonra gevşeyip iki üyenin üzerine boşalmaya başlıyor, amının titrediğini ve kasıldığını hissediyorum, konuğun penisi düşüyor, ıskalıyor ve yanlış yere itiyor, benimki inliyor ve çığlık atarak boşalıyor, diğerleri de yakında çadır bunu duyuyor ve sanırım sıra yakında onlara geliyor, misafir tekrar onun amına yakalanıyor ve spermini akıtıyor, aletimi ve onun tüm amını ağzına kadar sular altında bırakıyor, inliyor, ayağa fırlıyor ve içkisini bitirmek için kaçıyor, diğerleri içeri girin ve tarih tekerrür ediyor, ayrım gözetmeksizin am ve kıçı sikiyorlar ve erkekler dışarıda koşuşturuyor, herkes boşalmak ve boş toplarla içmek istiyor, benim her şeyin düzeleceği umuduyla sırtı bana dönük yatıyor sonunda diğerleri içeri giriyor, bacaklarını ayırıyor ve boşalana kadar dövüyor, yabancılar oraya uçmasın diye sikimi kıçına sokuyorum, ama adamlar törene katılmıyor ve ıskalamıyor ve sıklıkla ona iki silah doğrultuyor kıç ve onlar boşalıyorlar, benimki acıdan inliyor ve çığlık atıyor, başka bir penisi yakalıyor ve vajinasına doğrultuyor, on kişiden her biri onu amına veya kıçına boşaltmayı başarıyor, içmeye ve eğlenmeye devam ediyorlar, memnun ve çılgınca yatıyoruz . sabahları bunun cinsel bir fantazi, gerçek değil de bir rüya olduğunu iddia ediyoruz, benimki ateşin etrafında gürültüyle dolaşıyor ve bacaklarından nektar akıyor, tatmin olmuş ama kızgın, kendini yıkayıp şampanya içiyor ve eğlenmeye başlıyor dahası, sanki hiçbir şey olmamış gibi, bu tür tutkular ve zevkler yüzünden dönemim her zamankinden daha erken başlıyor, akşamları bir şişe tekila ile ateşin yanında şortla dans ediyor ve şarkı söylüyor, geceleri kalabalık içinde yüzmek için nehre gidiyoruz, Kendimi tazeledikten sonra, güzelimin kıçının yakınlarda kıyıda ateşin ateşinde üç beyefendi eşliğinde parıldadığını duyuyorum, yaklaştığımda onun ağzında bir aletle, kocaman bir adamın üzerinde sırt üstü yattığını görüyorum. kahrolası amının içinden bir sik çıkmış, aynı anda iki sik istediğini mırıldanıyor, ikincisi onun üstüne oturuyor ve balyozunu sürüyor, vajinasından menstruasyon sızıyor, herkes kanla kaplanmış, memnun ve tatmin olmuş, inliyor , spermle boğuluyor, yutkunuyor ve inliyor, çiftler değişiyor ama herkesi tatmin ediyor ve direniyor, herkes içkilerini bitirmek ve sabaha kadar dans etmek için kampa doğru yürüyor. ertesi gün eve gidiyoruz, işe gitme zamanı, güçsüz ama memnun..
eve giderken amına dokunuyor ve artık bu kadar çok erkeği çekmeyeceğini, uyarılması gerektiğini söylüyor , arkadaşını işten alırdı ve bir dahaki sefere kendisi gitmeyince yanağımı ısırır ve omuzlarımda uykuya dalar, memnuniyetle bacaklarını iki yana açar....