Tatlı çocuk

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 131
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Tatlı çocuk

Unread post by Himi »

Genel olarak eşim ve ben zemin katta ofisi olan küçük bir işletme açtık. Eşim henüz işi bırakmadı ve çalışıyor, ben ofiste oturuyorum (daha doğrusu, ticari bir daireye dönüştürülmüş eski bir daire, burada salonun yanı sıra birçok farklı oda da var).
nOturuyorum, internette takılıyorum ve bir şekilde yerel bir biseksüel gruba bakmaya karar verdim. Geçen sene bırakıp 17 yaşında olduğunu ve bir erkekle seks yapmak istediğini yazmasına rağmen genç bir adamın reklamını beğendim. Hesabı aktif, bu da onun hala konunun içinde olduğu anlamına geliyor. Yazdım, cevapladı, konuştuk, sohbet ettik, mümkünse beni ofisime davet etti. Bunu düşüneceğini söyledi.
Yaklaşık bir saat geçti ve genç bir adam içeri girdi, biraz kafası karışmıştı, gözleri kısılmıştı, bana bakmak istiyordu ve kendisi de utanıyordu. Genel olarak onun olduğu ortaya çıktı.
Oturup konuştuk, hala anal deneyimim yok, birkaç kez oral seks yapmayı denedim ama kıçım acıyor ve işe yaramıyor. Bu sırada 18 yaşına girmişti (her ihtimale karşı pasaportunu kontrol etti, bir makaleyle karşılaşması umrunda değildi).
Erkek tıpkı kız gibi zayıf ve narin çıktı, cildi bile onun kadar yumuşak ve beyazdı. Kapıyı kilitledim, kanepemin olduğu yan odaya götürdüm, pantolonunu çıkardım, penisi ince olmasına rağmen oldukça büyüktü. Rahatlaması ve heyecanlanması için ona oral seks yaptım, Tanrım, kız gibi bile inliyor)). Yanımda kayganlaştırıcı yoktu, bu yüzden parmaklarını kayganlaştırıcımla yağladım ki bu da yeterliydi. Göt gerçekten bakire, ona oral seks yaparken işaret parmağımla sessizce içeri girdim, biraz masaj yaptım, ikincisini soktum, peki ikinci ve üçüncü nerede. İşte bu, olabildiğince rahat ve heyecanlı, işe koyulabilirsiniz. Üye sanki evdeymiş gibi girdi)). Onu yaklaşık 15 dakika boyunca her pozisyonda becerdim. Sonunda onu yüz üstü yatırdım, üstüne yattım, biraz siktim ve içine girdim.
Genel olarak rüyası gerçekleşti, bekareti alındı, veda olarak ona oral seks yaptı ve sonra ayrıldılar.
These users thanked the author Himi for the post (total 7):
Çiko, Devam etmek, mef4ik, Esinti, Henson, abartı, üniversite
Çiko
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Tatlı oğlum

Unread post by Çiko »

Himi: 25 Apr 2024, 14:24 Kapıyı kilitledim, kanepemin olduğu yan odaya götürdüm, pantolonunu çıkardım, penisi inceliğine rağmen oldukça büyüktü. Rahatlaması ve heyecanlanması için ona oral seks yaptım, Tanrım, kız gibi bile inliyor)). Yanımda kayganlaştırıcı yoktu, bu yüzden parmaklarını kayganlaştırıcımla yağladım ki bu da yeterliydi. Göt gerçekten bakire, ona oral seks yaparken işaret parmağımla sessizce içeri girdim, biraz masaj yaptım, ikincisini soktum, peki ikinci ve üçüncü nerede. İşte bu, olabildiğince rahat ve heyecanlı, işe koyulabilirsiniz. Üye sanki evdeymiş gibi girdi)). Onu yaklaşık 15 dakika boyunca her pozisyonda becerdim. En sonunda onu yüzüstü yatırdım, üstüne yatırdım, biraz siktim ve içine girdim.
Klasik, ne diyeyim :) Kesinlikle geri dönecek :wink:
These users thanked the author Çiko for the post:
Esinti
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 131
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Himi »

Geri döneceğim)) Zaten buluşmaktan çekinmediğimi yazmıştım.
These users thanked the author Himi for the post (total 2):
Çiko, Esinti
Esinti
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 250
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Esinti »

Eğer ikiniz de beğendiyseniz! O halde iletişim kurmaya devam edin...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”