Annemi seks yapması için kandırmak mı istiyor?
-
Автор темыArtyomŞok
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 1 year 3 months

Annem okulumuzda öğretmen olarak çalışıyor. Üçüncü sınıftan beri tanıdığım bir okul arkadaşım var. Yaklaşık bir yıl önce ailesi boşandı. Anladığım kadarıyla annesinin yanında kalmıştı ama geçen sene eylül ya da ekim ayında benden babasını annemle tanıştırmamı istedi. Genel olarak bizi ziyarete geldiler, oturdular ve konuştular. İşte bu. Burada. Daha sonra arkadaşımın babası tek başına yanımıza gelmeye başladı. Üstelik bir arkadaşımız onu çok nadir gördüğünü söylüyor ama biz onu neredeyse her hafta görüyoruz. Hafta sonu büyükannemdeysem, eve geldiğimde çöpte neredeyse her zaman bir şişe şarap veya şampanyayla birlikte bir pizza ambalajı olur. Anladığım kadarıyla annemi seks için kandırmak istiyor. Onu daha önce pek tanımıyorduysa, boşandıktan sonra neden ona asılmaya karar verdi? Onu nasıl durdurabilirim? Peki neden arkadaşım onunla tanışmasına yardım etti?
Last edited by ArtyomŞok on 25 Apr 2024, 11:08, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыArtyomŞok
-
- Total posts: 14
- Registered for: 1 year 6 months
Re: Annemi seks için kandırmak mı istiyor?
Eğer bu annenizin bir fotoğrafıysa, buna şaşmamak gerek. Sanırım arkadaşınızın babası zaten birden fazla kez oradaydı. Aksi halde neden böyle bir kadına bu kadar sık gitsin? Figürüne bakılırsa annen bir erkeğe gerçek zevk verebilir
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Neden onlara müdahale edebileceğine karar verdin? Annen yetişkin bir kadın ve kime verip kime vermeyeceğini kendisi anlayacak. Ve eğer arkadaşın olsaydım onu babamla sikerdim.
ArtemShok: ↑25 Apr 2024, 10:58 Annem okulumuzda öğretmen olarak çalışıyor. Üçüncü sınıftan beri tanıdığım bir okul arkadaşım var. Yaklaşık bir yıl önce ailesi boşandı. Anladığım kadarıyla annesinin yanında kalmıştı ama geçen sene eylül ya da ekim ayında benden babasını annemle tanıştırmamı istedi. Genel olarak bizi ziyarete geldiler, oturdular ve konuştular. İşte bu. Burada. Daha sonra arkadaşımın babası tek başına yanımıza gelmeye başladı. Üstelik bir arkadaşımız onu çok nadir gördüğünü söylüyor ama biz onu neredeyse her hafta görüyoruz. Hafta sonu büyükannemdeysem, eve geldiğimde çöpte neredeyse her zaman bir şişe şarap veya şampanyayla birlikte bir pizza ambalajı olur. Anladığım kadarıyla annemi seks için kandırmak istiyor. Onu daha önce pek tanımıyorduysa, boşandıktan sonra neden ona asılmaya karar verdi? Onu nasıl durdurabilirim? Peki neden arkadaşım onunla tanışmasına yardım etmeye başladı?
Neden onlara müdahale edebileceğine karar verdin? Annen yetişkin bir kadın ve kime verip kime vermeyeceğini kendisi anlayacak. Ve eğer arkadaşın olsaydım onu babamla sikerdim.
-
Автор темыArtyomŞok
Ne??? Tamamen yanılıyor musun??? Arkadaşım benim yaşımda, kahretsin, 15 yaşında. Annemin babasıyla yatıp yatmadığını bilmiyorum. Bu bilinmiyor. Ama ondan boşanmak istediğine eminim.
Bu bilinmiyor. Umarım değildir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
Bolbol, evet, onu fotoğraf çekimine sürüklüyorlar , bazen baş başa tartışıyoruz Gerçekten farklıyız, bazen de tam tersi piliç babasının canını sıkıyor... Kısacası tuhaf bir çocuk!!! :)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
-
7 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Annenin ne kadar harika göründüğünü anlamıyorsun. Ve yetişkin erkekler bunun yürüyen bir zevk denizi olduğunu görürler. Öyle gözler, öyle memeler. Ben de böyle bir kadını büyük bir zevkle sikerdim
7 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Telefon numarası sende yok mu? Belki benimle tanışabilirsin)))İşte TS-ra’nın annesinin başka bir fotoğrafı
-
Автор темыArtyomŞok
Rüya görmek zararlı değil.
Bu mümkün olmayacak. Onunla tanışmana gerek yokBir telefonun yok mu? Belki birbirinizle tanışabilirsiniz)))
-
O halde onu tanıtın. Telefon numaranızı kişisel bir mesaja yazmanız daha iyi olur. Onun evli olmadığını kendin söyledin. Ayrıca uzun zamandır bir kadınla birlikte olmadım. Beni tanıştırın. Annen çok güzel!
-
- Sürtünmeler
Peki ya 15 yaşındaysa? Annene tokat atmak istemediğini mi sanıyorsun?ArtemShok: ↑25 Apr 2024, 11:24Ne??? Tamamen yanılıyor musun??? Arkadaşım benim yaşımda, kahretsin, 15 yaşında. Annemin babasıyla yatıp yatmadığını bilmiyorum. Bu bilinmiyor. Ama ondan boşanmak istediğine eminim.Ve ben senin arkadaşın olsaydım onu kesinlikle babamla becererdim.
Bu bilinmiyor. Umarım öyle değildir.
-
Автор темыArtyomŞok
Elbette hayır. Ve onu babasıyla tanıştırması boşunaydıWomanslave: ↑25 Apr 2024, 13:57 Peki ya 15 yaşındaysa? Annene tokat atmak istemediğini mi sanıyorsun?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 8 months
Tabii ki onu seks için kandırmak istiyordu. Sonra hile yaptı ve şimdi her hafta sonu daha fazlasını almak için geliyor. İzin günleriniz ne zaman? Cumartesiden pazara mı? Sanırım bu sıralarda annen çok fırtınalı geceler geçiriyor.
-
Cahil olmayın. Annemin telefon numarasını yaz. Sadece onunla sohbet etmek istiyorum.
Sen sadece bir amcıksın. Kendinizi yetişkin bir adamın yerinde hayal edin. Eşinden boşandı, artık yalnızdır. Ve oğlunun, aynı zamanda en iyi arkadaşının annesi[/url]oğlu. Bu birbirimizi tanımak için harika bir fırsat. Ve annenin göğüslerini görünce sertleşti ve tüm hayatını onu tanımakla geçireceğini anladı. Ve annenizin de elbette sağlık ve zevk için sekse ihtiyacı var. Bu yüzden onunla buluşmayı kabul etti. Ve tecrübeli bir adam olduğu için annenle aynı yatağa girmek onun için sorun değil. Ve şimdi sadece birbirimizi tanıyarak işin kremasını alıyoruz.
Cahil olmayın. Annemin telefon numarasını yaz. Sadece onunla sohbet etmek istiyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Adamın gençlik kıskançlığı hikayesini dinleyeceğim.
Bu adamın bir üvey erkek kardeşi olmasına şaşırmazdım. Hayat böyledir, onu nerede bulacağını, nerede kaybedeceğini bilemezsin.
Bu adamın bir üvey erkek kardeşi olmasına şaşırmazdım. Hayat böyledir, onu nerede bulacağını, nerede kaybedeceğini bilemezsin.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Bu daha çok ebeveynler arasındaki zorlu boşanmanın ve bunun koşullarının bir sonucudur.
Bu onun arzusu bağlamında kıskançlık değil annesini becermek için.
Bu daha çok ebeveynler arasındaki zorlu boşanmanın ve bunun koşullarının bir sonucudur.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Çok fazla hayal gücü yok. Tüm saçmalıkları farklı takma adlar altında ama aynı tarzda ortaya koyuyor. İlginç bile değil.
-
Böyle bir anne için günah olur çocuk sahibi olmamak. Kendim yapardım ama TS annemin numarasını yazmıyor)
-
- Sürtünmeler
Kendisi için bir erkek veya kız kardeş istemiyor. Egoist. Ve annesi başkalarının onu becermesine izin vermiyor: ne arkadaşı ne de babası.
-
Arkadaşının babası büyük olasılıkla onu birden fazla sikti. Böyle muhteşem bir kadınla başka ne yapılabilir? Sinemaya gitmek mi?Womanslave: ↑27 Apr 2024, 12:27 Kendisi için bir erkek veya kız kardeş istemiyor. Egoist. Ve başkalarının annesini becermesine izin vermiyor: ne arkadaşı ne de babası
-
Автор темыArtyomŞok
Annem hakkında böyle şeyler yazmayı bırakın. Bu bir iftiradırWomanslave: ↑27 Apr 2024, 12:27 Kendisi için bir erkek veya kız kardeş istemiyor. Egoist. Ve başkalarının annesini becermesine izin vermiyor: ne arkadaşı ne de babası.
Bunu kesin olarak bilmiyorsunuz. O yüzden kötü şeyler söyleme
VOV98AH: ↑26 Apr 2024, 02:43 Böyle bir annenin bebek sahibi olmaması günah olur. Kendim yapardım ama TS annemin numarasını yazmıyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: biseksüel
Oğlum, bu forumu terk et ve bu yolu unut. Burada sana yazacak olanlar sadece yaşlı, azgın sapıklardır. Aslında zaten yazıyorlar. Kapatın şu pisliği ve daha fazla bulaşmayın. Annenizin sorun yaşamasını istemiyorsanız buraya hiçbir fotoğraf veya kişi göndermeyin.
-
Автор темыArtyomŞok
Hangi sorunlar? Adının ne olduğunu ve hangi şehirden olduğumuzu yazmıyorumAmberaMaze: ↑28 Apr 2024, 11:28 Oğlum, bu forumu terk et ve bu yolu unut. Burada sana yazacak olanlar sadece yaşlı, azgın sapıklardır. Aslında zaten yazıyorlar. Kapatın şu pisliği ve daha fazla bulaşmayın. Annenizin sorun yaşamasını istemiyorsanız buraya fotoğraf paylaşmayın
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 4 months
Farklı sorunlar. Bilenler istenirse şehri ve adını tanıyacaktır. Tekrar ediyorum, bu bok çukurunu kapatın ve buraya giden yolu unutun
-
- Sürtünmeler
Sadece pembe gözlüklerle yaşıyorsun. Annen uzun zamandır sikişiyor. Sadece bunu bilmiyorsun. Ve kim olduğunu bile bilmiyorsun. Yoksa sikilebilir yaştaki bir kadının uzun süre erkeksiz yaşayacağını mı düşündünüz?
-
Автор темыArtyomŞok
Bunu nereden çıkardınız??? Uzun süredir erkeksiz yaşıyor. Ve onunla her şey yolundaydı. Artık arkadaşımın babası ona yaklaşmaya başladı, bu daha önce hiç olmamıştı. Asla. "Lanet yaş" ne anlama geliyor?Womanslave: ↑28 Apr 2024, 17:37 Sadece pembe gözlüklerle yaşıyorsunuz. Annen uzun zamandır sikişiyor. Sadece bunu bilmiyorsun. Ve kim olduğunu bile bilmiyorsun. Yoksa sikilebilir yaştaki bir kadının uzun süre erkeksiz yaşayacağını mı düşündünüz?
-
Sana söylediler, sen bilmiyorsun. Büyük göğüslü bir kadın erkeklerin dikkatini çeker. Annenle hiç denize gittin mi? Erkeklerin ona nasıl baktığını fark etmedin mi?
-
Автор темыArtyomŞok
Gittik. Birkaç kez fark ettim. Bakıyorlardı. Ama nadiren geldiler. Bir veya iki kez. Jeep’e bindikten sonra iki adamla konuştu ama hiçbir şeyleri yoktu. %100
-
Ama gerçek şu ki: sen babasız yaşadığın bunca zaman boyunca onun erkekleri oldu. Ve bu adamlar onu becerdi çünkü hiçbir olgun erkek seks olmadan bir kadınla arkadaş olamaz. Seks, annenin erkeklerle arkadaşlığının bir koşuludur. Haklısın, pembe gözlüklerini çıkar.
Belki de onu becermişlerdir. Belki onlar değil. Belki de yan taraftaki şartlı bir Paşa amcası tarafından becerilmişti ve becerilmeye devam ediyor. Ya da belki iş arkadaşım[/url] ya da internette tanıştığı solcu bir adam ve onun adını hiç duymadınız bile.
Ama gerçek şu ki: sen babasız yaşadığın bunca zaman boyunca onun erkekleri oldu. Ve bu adamlar onu becerdi çünkü hiçbir olgun erkek seks olmadan bir kadınla arkadaş olamaz. Seks, annenin erkeklerle arkadaşlığının bir koşuludur. Haklısın, pembe gözlüklerini çıkar.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 2 months
herkes kaç yaşında?ArtemShok: ↑25 Apr 2024, 10:58 Annem okulumuzda öğretmen olarak çalışıyor. Üçüncü sınıftan beri tanıdığım bir okul arkadaşım var. Yaklaşık bir yıl önce ailesi boşandı. Anladığım kadarıyla annesinin yanında kalmıştı ama geçen sene eylül ya da ekim ayında benden babasını annemle tanıştırmamı istedi. Genel olarak bizi ziyarete geldiler, oturdular ve konuştular. İşte bu. Burada. Daha sonra arkadaşımın babası tek başına yanımıza gelmeye başladı. Üstelik bir arkadaşımız onu çok nadir gördüğünü söylüyor ama biz onu neredeyse her hafta görüyoruz. Hafta sonu büyükannemdeysem, eve geldiğimde çöpte neredeyse her zaman bir şişe şarap veya şampanyayla birlikte bir pizza ambalajı olur. Anladığım kadarıyla annemi seks için kandırmak istiyor. Onu daha önce pek tanımıyorduysa, boşandıktan sonra neden ona asılmaya karar verdi? Onu nasıl durdurabilirim? Peki neden arkadaşım onunla tanışmasına yardım etti?
-
Автор темыArtyomŞok
Ben 15 yaşındayım, annem 37. Arkadaşımın babasını kesin olarak tanımıyorum. Yaklaşık 45. Belki daha az. Ama ne önemi var?
-
Bu en kahrolası yaş. Annen bu işin içinde. Telefon numarasını yazın
-
- Sürtünmeler
Evet, sana erkekleri nasıl ve nerede becerdiğini anlatacak... Lanet yaş, ona sahip olduğun zamandır. aynı zamanda bir kadının üzerine kalkar. Bir kadın erkekler için cinsel açıdan çekici olduğunda ona sikilebilir (sikilebilen) denir.ArtemShok: ↑28 Apr 2024, 23:23Bunu nereden çıkardınız??? Uzun süredir erkeksiz yaşıyor. Ve onunla her şey yolundaydı. Artık arkadaşımın babası ona yaklaşmaya başladı, bu daha önce hiç olmamıştı. Asla. "Lanet yaş" ne anlama geliyor?Sadece pembe gözlüklerle yaşıyorsunuz. Annen uzun zamandır sikişiyor. Sadece bunu bilmiyorsun. Ve kim olduğunu bile bilmiyorsun. Yoksa sikilebilir yaştaki bir kadının uzun süre erkeksiz yaşayacağını mı düşündünüz?
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-