Bu sürtükleri bulmayı nasıl başarıyorsunuz?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
anton.alishin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bu sürtükleri bulmayı nasıl başarıyorsunuz?

Unread post by anton.alishin »

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Küçük bir kasabaya geldim. Kaba düşüncelerimi burada hayata geçirmek istedim: haydi tanışalım Bir kızla birlikte olun ve onu kendinize dokunmanıza izin vermeye ikna edin. Ama kaltak, toplantı sırasında her şey çıkmaza girdi. Datsvinchik TG ve VK’da denedi, birçok çağ yaşadı, doğrudan yazdı ya da tam tersine, başından beri kendini gizlemeye ya da aptal durumuna düşürmeye çalıştı, ama dürüst olmak gerekirse, çok az kişi cevap verdi. Ne oluyor? Bütün limitlerimi harcadım ama bana %0,5 geri yazdılar ve daha ileri gitmedi. Neyi yanlış yapıyorum?

Aydınlat beni, neredeyse 26 yaşındayım, Belki de çoktan yaşlıyımdır?.. :lütfen:
These users thanked the author anton.alishin for the post:
CoolFox
Kamçarus
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 2 years
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bu sürtükleri nasıl buluyorsunuz?

Unread post by Kamçarus »

Güzel soru! Burada kadınların her türlü zevk için ortaya çıktığını okudunuz, ancak gerçekte bu o kadar basit değil. Bunun SZ’de en az üç kez başıma geldiğini söyleyebilsem de, üstelik hanımların kendisi inisiyatif aldı ve her şey yoluna girecekti... Benim bir tuhaflığım var, çoktan soyunup ayağa kalkmış olsa bile.. Banyodaki tavan çökecek veya başka bir felaket olacak. Buna gülebilirsin ama hiç de komik değil. Zaten burada olduğunda, tüm fantezileriniz hem karşılıklı sempati hem de arzuyla gerçekleştirilebilir ve sonra "bağımsız" gibi bir tür saçmalık ortaya çıkar. Bir çeşit oyun.
These users thanked the author Kamçarus for the post:
CoolFox
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”