Aslında soru konuyla ilgili)) Böyle insanlar var mı?) Bir şekilde kendime ve etrafıma baktım - öyle insanlar yokmuş gibi görünüyor.... :wink: Yani asla.
Hooligan Carrie: ↑22 Apr 2024, 13:51
Aslında soru konuyla ilgili)) Böyle insanlar var mı?)
Bir şekilde kendime ve etrafıma baktım - öyle insanlar yokmuş gibi görünüyor.... Boşver.
konu çıkmaz)))
These users thanked the author evet peki for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=361177 time=1713783102 user_id=18654] Aslında soru konuyla ilgili)) Böyle insanlar var mı?) Bir şekilde kendime ve etrafıma baktım - öyle insanlar yokmuş gibi görünüyor.... :wink: Boşver. [/quote] konu çıkmaz)))
Burada konum arasında ayrım yapmanız gerekir: işin kendisi, öğle yemeği sırasındaki konum, işletmenin tüm bölgesi ve çalışma saatleri (burada bu bir bölge meselesi olabilir)
İlk durumda, ben kesinlikle yoktu :evet:
Burada konum arasında ayrım yapmanız gerekir: işin kendisi, öğle yemeği sırasındaki konum, işletmenin tüm bölgesi ve çalışma saatleri (burada bu bir bölge meselesi olabilir) İlk durumda, ben kesinlikle yoktu :evet:
[quote=Strecoza post_id=361197 time=1713784168 user_id=15698] [ref=#bf0000]Bolbol[/ref], ))) Ahah. Evde uzaktan çalışanlar, işyerinde her gün seks yapıyorlar)))) tabii yanlarında biri olmadığı sürece. [/quote] Yani bence TS-sha çalışma alanı göz önünde bulundurulmuştur.
Bir şekilde kendime ve etrafıma baktım - öyle insanlar yokmuş gibi görünüyor.... Yani asla.
Bir zamanlar ofisteydi.
Başka biriyle buluştuk çalışma saatleri dışında iş arkadaşını işletme dışı için.
These users thanked the author Anatolik for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=361177 time=1713783102 user_id=18654] Aslında soru konuyla ilgili)) Böyle insanlar var mı?) Bir şekilde kendime ve etrafıma baktım - öyle insanlar yokmuş gibi görünüyor.... :wink: Yani asla. [/quote]
Bir zamanlar ofisteydi. Başka biriyle buluştuk çalışma saatleri dışında iş arkadaşını işletme dışı için.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=361177 time=1713783102 user_id=18654] Aslında soru konuyla ilgili)) Böyle insanlar var mı?) [/quote]Böyle şeyler var mı??? Muhteşem!
Bolbol: ↑22 Apr 2024, 14:04
Burada konumu birbirinden ayırmanız gerekir: işin kendisi, öğle yemeği sırasındaki konum, işletmenin tüm bölgesi ve çalışma saatleri (burada bölgeye bağlı olabilir)
Mesele konum meselesi değil. İlginç bir çalışan varsa, dikkat edeceğiniz son şey lokasyondur.
[quote=Bolbol post_id=361191 time=1713783868 user_id=7207] Burada konumu birbirinden ayırmanız gerekir: işin kendisi, öğle yemeği sırasındaki konum, işletmenin tüm bölgesi ve çalışma saatleri (burada bölgeye bağlı olabilir) [/quote] Mesele konum meselesi değil. İlginç bir çalışan varsa, dikkat edeceğiniz son şey lokasyondur.
[quote=Mart post_id=361246 time=1713787845 user_id=11571] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 361177 time=1713783102 user_id=18654] Aslında soru konuyla ilgili)) Böyle insanlar var mı?) [/quote]Böyle şeyler var mı? ?? Büyüleyici!!! [/quote]
))) Ekipte yalnızca kadınlar veya yalnızca erkekler varsa, o zaman pekâlâ olabilir ))) bu eşcinsel cinsiyette bile olsa.
Eustace, ))) Beni zaten aradın iki kere canım bu yüzden iyi bir ruh halindeyim.
Bana bir iş başvurusunda bulunursanız, seks yapacağız işte yoksa seninle bir iş bulurum
These users thanked the author Venüs for the post:
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], ))) Beni zaten aradın iki kere canım :cat2: bu yüzden iyi bir ruh halindeyim. Bana bir iş başvurusunda bulunursanız, [url=viewtopic.php?t=12800]seks yapacağız işte[/url] yoksa seninle bir iş bulurum :cat2:
[quote=Strecoza post_id=361253 time=1713788468 user_id=15698] Benimle bir iş bul ve işte seks yapalım [/quote] Forumda biraz zaman geçireceğim ve hasta olarak kaydolacağım. orada seksle karar vereceğiz! :deli:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=361177 time=1713783102 user_id=18654] Böylece hiç olmadı [/quote] Ne işte ne de başka bir yerde hiç böyle bir şey yaşamadım.
[quote="SeRg !$!" post_id= 361189 time=1713783692 user_id=14975] one-word soru ) evet öyleydi [/quote] Vay, ne tür insanlar bunlar yine bizimle))) Yaşasın :)
[quote=Wdoh22 post_id=361276 time=1713791265 user_id=19766] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 361177 time=1713783102 user_id=18654] Böylece hiç [/quote] hiç sahip olmadım, ne işte ne de başka bir yerde. [/quote] Yanda mı? Bu ilişkilerle paralel mi? Peki onlardan önce?
[quote=Mart post_id=361246 time=1713787845 user_id=11571] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 361177 time=1713783102 user_id=18654] Aslında soru konuyla ilgili)) Böyle insanlar var mı?) [/quote]Böyle şeyler var mı? ?? Çarpıcı!!! [/quote] Bana öyle geliyor ki - hayır. Ancak tam da bu konuda böyle insanların olduğu ortaya çıktı!
[quote=Juss post_id=361183 time=1713783340 user_id=21093] Peki, mesela neden hiç işe gitmedim, her şey yolunda gibi görünüyor))) [/quote] Ama nasıl? ! Ne kadar zamandır çalışıyorsun?
Bir şekilde kendime ve etrafıma baktım - öyle görünüyor ki öyle insanlar yok ... Boşver.
konu çıkmaz))) n
Ve ben ölümsüz gibi davranmıyorum, öyle mi? Daha iyi cevap: evet? Ya da değil?)
[quote="pekala" post_id=361186 time=1713783476 user_id=20300] [quote=" Hooligan Carrie" post_id=361177 time=1713783102 user_id=18654] Aslında soru konuyla ilgili)) Böyle insanlar var mı?) Bir şekilde kendime ve etrafıma baktım - öyle görünüyor ki öyle insanlar yok ... :wink: Boşver. [/quote] konu çıkmaz))) n[/quote] Ve ben ölümsüz gibi davranmıyorum, öyle mi? Daha iyi cevap: evet? Ya da değil?)
Bunu bir kereden fazla yaşadım.
Evet ve neredeyse tüm işlerimde bu durumu yaşadım.
Bana öyle geliyor ki, en azından bu durumu yaşamayan kimse yok. çevremde kesinlikle yok.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
Bunu bir kereden fazla yaşadım. Evet ve neredeyse tüm işlerimde bu durumu yaşadım. Bana öyle geliyor ki, en azından bu durumu yaşamayan kimse yok. çevremde kesinlikle yok.
Bolbol: ↑22 Apr 2024, 14:04
Burada konumu birbirinden ayırmanız gerekir: işin kendisi, öğle yemeği sırasındaki konum, işletmenin tüm bölgesi ve çalışma saatleri (burada bu bir bölge meselesi olabilir)
İlkinde bu durumda kesinlikle
Oooh.....Yapıcı yaklaşımı hemen görebilirsin! :) Masaüstünüzde olması şart değil. Konuyu genişletelim..... kurumsal etkinliğe kadar İşletmenin bölgesi de dikkate alınır)
2 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Nick1979: ↑22 Apr 2024, 18:59
Orada birden fazla kez bulundum.
Evet ve gittim neredeyse tüm işlerde bulundum. nBana öyle geliyor ki gitmeyen insan yok, en azından benim çevremde kesinlikle yok.
Evet))
İstatistiklerimin canlı bir onayısınız. Yedi işten 4’ünde seks yaptım. Kocam için - HER BİR eseri için....
A serbest çalışanlar ne yapmalıdır? IP? Serbest meslek? )))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Bolbol post_id=361191 time=1713783868 user_id=7207] Burada konumu birbirinden ayırmanız gerekir: işin kendisi, öğle yemeği sırasındaki konum, işletmenin tüm bölgesi ve çalışma saatleri (burada bu bir bölge meselesi olabilir) İlkinde bu durumda kesinlikle :yes: [/quote] Oooh.....Yapıcı yaklaşımı hemen görebilirsin! :) Masaüstünüzde olması şart değil. Konuyu genişletelim..... kurumsal etkinliğe kadar :wink: İşletmenin bölgesi de dikkate alınır)
[size=85][color=green]2 dakika 39 saniye sonra gönderildi: [/color] [/size] [quote=Nick1979 post_id=361340 time=1713801542 user_id=13155] Orada birden fazla kez bulundum. Evet ve gittim neredeyse tüm işlerde bulundum. nBana öyle geliyor ki gitmeyen insan yok, en azından benim çevremde kesinlikle yok. [/quote] Evet)) İstatistiklerimin canlı bir onayısınız. Yedi işten 4’ünde seks yaptım. Kocam için - HER BİR eseri için.... A [url=viewtopic.php?t=11592]serbest çalışanlar[/url] ne yapmalıdır? IP? Serbest meslek? )))
[quote="Hooligan Carrie" post_id=361341 time=1713801564 user_id=18654] Konuyu genişletelim.....şirketin bölgesini de hesaba katın) [/quote] Kurumsal etkinlikleri de sayarsak bu her şeyi değiştirir. O zamanlar pek çok kez vardı, pek çok tatil vardı :) .
Hooligan Carrie: ↑22 Apr 2024, 19:02
Vay be))
İstatistiklerimin canlı bir onayısınız. Yedi işten 4’ünde seks yaptım. Kocam için - HER BİR eseri için....
A serbest çalışanlar ne yapmalıdır? IP? Serbest meslek? )))
Neredeyse tüm işlerime gittim. Kısa bir süre çalıştığı yerler hariç. Veya sadece kolyma vardı.
Eh, bireysel girişimciler söz konusu olduğunda, serbest meslek sahipleri genellikle zordur. Sonuçta, aslında her zaman işteler, dolayısıyla işyerinde de seks yaptıklarını söyleyebiliriz.
These users thanked the author Nick1979 for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=361341 time=1713801723 user_id=18654] Vay be)) İstatistiklerimin canlı bir onayısınız. Yedi işten 4’ünde seks yaptım. Kocam için - HER BİR eseri için.... A [url=viewtopic.php?t=11592]serbest çalışanlar[/url] ne yapmalıdır? IP? Serbest meslek? ))) [/quote] Neredeyse tüm işlerime gittim. Kısa bir süre çalıştığı yerler hariç. Veya sadece kolyma vardı. Eh, bireysel girişimciler söz konusu olduğunda, serbest meslek sahipleri genellikle zordur. Sonuçta, aslında her zaman işteler, dolayısıyla işyerinde de seks yaptıklarını söyleyebiliriz.
Nick1979: ↑22 Apr 2024, 19:05
Sonuçta, aslında her zaman işteler, dolayısıyla işyerinde de seks yaptıklarını söyleyebiliriz
Hı-hı...Sadece seçim çok daha küçük )))
Bir şirket partisiyle ilgili komik bir şey hatırladım. Bir keresinde muhasebe departmanımıza bir kız geldi ve bu sadece Yeni Yıldı, kurumsal bir partiydi... Ertesi Pazartesi günü kız ofise öfkeyle geldi: “NEDEN kimse beni bu kadar kurumsal bir partiye sahip olduğunuz konusunda uyarmadı? partiler burada.... .Düzgün ve akıllıca giyindim..."
Ben: "Kıyafetlerin nesi var? Onları parçalara ayıralım mı?" ))
O: "Hayır , iki kez kırmızı şarapla ıslatıldı!" )))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
[quote=Nick1979 post_id=361343 time=1713801921 user_id=13155] Sonuçta, aslında her zaman işteler, dolayısıyla işyerinde de seks yaptıklarını söyleyebiliriz [/quote] Hı-hı...Sadece seçim çok daha küçük )))
Bir şirket partisiyle ilgili komik bir şey hatırladım. Bir keresinde muhasebe departmanımıza bir kız geldi ve bu sadece Yeni Yıldı, kurumsal bir partiydi... Ertesi Pazartesi günü kız ofise öfkeyle geldi: “NEDEN kimse beni bu kadar kurumsal bir partiye sahip olduğunuz konusunda uyarmadı? partiler burada.... .Düzgün ve akıllıca giyindim..." Ben: "Kıyafetlerin nesi var? Onları parçalara ayıralım mı?" )) O: "Hayır , iki kez kırmızı şarapla ıslatıldı!" )))
Hooligan Carrie: ↑22 Apr 2024, 19:11
Hı-hı...Sadece seçim çok daha küçük)))
Evet, evet.
Ve kurumsal partiler her zaman eğlencelidir; kimse bir yere gitmeden geçmez.
Kızlarımızdan bazıları sarhoş olup eğlenmek için kurumsal partileri gerçekten sabırsızlıkla bekliyordu.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=361347 time=1713802296 user_id=18654] Hı-hı...Sadece seçim çok daha küçük))) [/quote] Evet, evet. Ve kurumsal partiler her zaman eğlencelidir; kimse bir yere gitmeden geçmez. Kızlarımızdan bazıları sarhoş olup eğlenmek için kurumsal partileri gerçekten sabırsızlıkla bekliyordu.
Elbette var ama bu olgu toplumda pek hoş karşılanmıyor. Çünkü burada ne kadar çok insan bu tür anları ne kadar renkli anlatırsa anlatsın, genel olarak bu, hayatta ve mesleki faaliyetler sırasında o kadar yaygın değildir. Bu nedenle tam tersi seçeneği sormak daha doğrudur.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Elbette var ama bu olgu toplumda pek hoş karşılanmıyor. Çünkü burada ne kadar çok insan bu tür anları ne kadar renkli anlatırsa anlatsın, genel olarak bu, hayatta ve mesleki faaliyetler sırasında o kadar yaygın değildir. Bu nedenle tam tersi seçeneği sormak daha doğrudur.
Evet, evet.
Ve kurumsal partiler her zaman eğlencelidir; kimse bir yerlerde yalnız başına kalmadan geçmez.
Bazı kızlarımız sarhoş olup eğlenmek için kurumsal partileri sabırsızlıkla bekliyordu n
Evet.....Sonra da bir dizi maaş artışı olacak.... Ve tüm ofisin konuşacak bir şeyi olacak .....
1 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Tania: ↑22 Apr 2024, 19:18
Elbette var, ancak bu olgu toplumda pek hoş karşılanmıyor. Çünkü burada ne kadar çok insan bu tür anları ne kadar renkli anlatırsa anlatsın, genel olarak bu, hayatta ve mesleki faaliyetler sırasında o kadar yaygın değildir. O yüzden tam tersi seçeneği sormak daha doğru olur.
Peki biraz da tersinden bahsedelim)))
Gerçi benimki kişisel istatistikler farklı bir hikaye anlatıyor.
Toplumda en çok hoş karşılananlar değil mi? Neden?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Nick1979 post_id=361349 time=1713802459 user_id=13155] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 361347 time=1713802296 user_id=18654] Hıh...Sadece seçim çok daha küçük))) [/quote] Evet, evet. Ve kurumsal partiler her zaman eğlencelidir; kimse bir yerlerde yalnız başına kalmadan geçmez. Bazı kızlarımız sarhoş olup eğlenmek için kurumsal partileri sabırsızlıkla bekliyordu n[/ quote] Evet.....Sonra da bir dizi maaş artışı olacak.... :wink: Ve tüm ofisin konuşacak bir şeyi olacak .....
[size=85][color=green]1 dakika 37 saniye sonra gönderildi:[/color][ /size] [quote= Tania post_id=361351 time=1713802712 user_id=10913] Elbette var, ancak bu olgu toplumda pek hoş karşılanmıyor. Çünkü burada ne kadar çok insan bu tür anları ne kadar renkli anlatırsa anlatsın, genel olarak bu, hayatta ve mesleki faaliyetler sırasında o kadar yaygın değildir. O yüzden tam tersi seçeneği sormak daha doğru olur. [/quote]
Peki biraz da tersinden bahsedelim))) Gerçi benimki kişisel istatistikler farklı bir hikaye anlatıyor.
Toplumda en çok hoş karşılananlar değil mi? Neden?
Hooligan Carrie: ↑22 Apr 2024, 19:11
Hıh...Sadece seçim çok daha küçük)))
Evet, o halde.
Ve kurumsal partiler her zaman eğlencelidir, bir yerlerde birisinin yalnız olmadığı tek bir parti bile geçmez.
Bazı kızlarımız bu partiyi gerçekten sabırsızlıkla bekliyordu. Sarhoş olmak ve eğlenmek için kurumsal partiler
Evet.....Ve ardından bir dizi maaş artışı olacak.... Ve tüm ofisin konuşacak bir şeyi olacak.....
Katılıyorum. Ve bu oldu. Ve şantaj geldi. Sonuçta eşleriyle çalışanlar da vardı. Ve yine de yalnız kalmayı başardılar)
Ve hiçbir şey olmasa bile her zaman konuşacak bir şeyler vardır
[quote="Hooligan Carrie" post_id=361352 time=1713802766 user_id=18654] [quote=Nick1979 post_id= 361349 time=1713802459 user_id=13155] [ quote="Hooligan Carrie" post_id=361347 time=1713802296 user_id=18654] Hıh...Sadece seçim çok daha küçük))) [/quote] Evet, o halde. Ve kurumsal partiler her zaman eğlencelidir, bir yerlerde birisinin yalnız olmadığı tek bir parti bile geçmez. Bazı kızlarımız bu partiyi gerçekten sabırsızlıkla bekliyordu. Sarhoş olmak ve eğlenmek için kurumsal partiler [/quote] Evet.....Ve ardından bir dizi maaş artışı olacak.... :wink: Ve tüm ofisin konuşacak bir şeyi olacak..... [/quote] Katılıyorum. Ve bu oldu. Ve şantaj geldi. Sonuçta eşleriyle çalışanlar da vardı. Ve yine de yalnız kalmayı başardılar) Ve hiçbir şey olmasa bile her zaman konuşacak bir şeyler vardır :roll:
[quote=Nick1979 post_id=361354 time=1713802960 user_id=13155] Ve sıra şantaja geldi. Sonuçta eşleriyle çalışanlar da vardı. Ve yine de yalnız kalmayı başardım) [/quote] Seninle her şey ne kadar ilginç! :(
Nu, tam tersini deneyelim)))
Ancak kişisel istatistiklerim başka bir şeyden söz ediyor.
Toplumda hoş karşılanmakla kalmıyor musunuz? Почему?
нахой общей большой страни. Başka bir ideoloji daha vardı. Ve bazı ülkelerde kanunlar tarafından gerçekten çok şiddetli bir şekilde zulme uğruyor, örneklerin yaygın olduğunu düşünüyorum.
These users thanked the author Tanya for the post:
[size=85][color=green] 1 dakika 37 saniyede gönderildi:[/color][/size] [quote=Taniya post_id=361351 time=1713802712 user_id=10913]
[/quote]
Nu, tam tersini deneyelim))) Ancak kişisel istatistiklerim başka bir şeyden söz ediyor.
Toplumda hoş karşılanmakla kalmıyor musunuz? Почему? [/quote] нахой общей большой страни. Başka bir ideoloji daha vardı. Ve bazı ülkelerde kanunlar tarafından gerçekten çok şiddetli bir şekilde zulme uğruyor, örneklerin yaygın olduğunu düşünüyorum.
Nick1979: ↑22 Apr 2024, 19:22
Ve konu şantaj oldu. Sonuçta eşleriyle çalışanlar da vardı. Ve yine de yalnız kalmayı başardım)
Seninle her şey ne kadar ilginç!
Bence pek çok insanın elinde çok daha ilginç şeyler var. Burada tam size uygun hikayelerle karşılaşıyorsunuz. masaüstü.
Buna kesinlikle sahip değildim.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=361355 time=1713803394 user_id=18654] [quote=Nick1979 post_id= 361354 time=1713802960 user_id=13155] Ve konu şantaj oldu. Sonuçta eşleriyle çalışanlar da vardı. Ve yine de yalnız kalmayı başardım) [/quote] Seninle her şey ne kadar ilginç! :( [/quote] Bence pek çok insanın elinde çok daha ilginç şeyler var. Burada tam size uygun hikayelerle karşılaşıyorsunuz. masaüstü. Buna kesinlikle sahip değildim.
[quote=Eustace post_id=361359 time=1713803643 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=361357 time=1713803529 user_id= 13155] bu tam da masaüstündeydi. [/quote] gerçekten, bir kez bende vardı) [/quote] Tebrikler :)
Bu tür insanlarla gerçekten iletişim kurmak ve hayattan hikayeler öğrenmek, bununla nasıl yaşadıklarını öğrenmek istiyorum, sanırım forumda bunu öğrenmekle ilgilenecek tek kişi ben değilim, bu yüzden...
Üçüncü sınıfta bir tür tatil vardı, ailem ve arkadaşları yürüyüşe çıktılar ve beni ve benim yaşımdaki başka bir kızı uyumak için evde bıraktılar. Bizi aynı yatağa koyup gittiler. Uzun bir süre orada...
Last post
Genel olarak sevgilinizle ilgili her şey düzenli ve küçüktür. O kedi, gösterişsiz, narin, klitoris küçük bir düğme gibi. Bazen orgazmlar çok güçlüdür. İçerideki kasılmayı hissedebilir ve iyice...