33 yaşındayım, enerji sektöründe mühendis olarak çalışıyorum, son işime 3 yıl önce girdim. Doğrudan 45 yaşında bir kadın olan baş mühendise rapor veriyorum.
İlk yıl deli gibi çalıştım ve Tatyana Alexandrovna’yı tamamen memnun etmeye çalıştım; o her zaman işimden memnun kaldı ve beni övdü ve bir şekilde yavaş yavaş hem beni övmeye hem de flört etmeye başladı. Bu, şirketimizin kurumsal etkinliğine kadar yaklaşık altı ay sürdü.
25 yıllık bir şirketin yöneticisi yüklü miktarda para ödedi ve 50 çalışanın tamamı için bir tur üssünün tamamını kiraladı.
Ziyafet muhteşemdi ve çok fazla alkol vardı. Tatyana’nın yanına oturdum ve üzerine sürekli şarap döktüm ve o bundan pek memnun değildi. Onunla birlikte tüm yarışmalara katıldık. Ve yarışmalar sırasında bana nasıl nazikçe ya da tutkuyla dokunmaya başladığını fark etmeye başladım.
Genel olarak ziyafetin sonunda, son kadeh şarabı bitirdikten sonra elini masanın altından sağa doğru kaydırdı. penisimin üzerinden ve yavaşça kulağımı tuttu. Bir patron olarak bütün evin tek kişi için olduğunu, sıradan bir asistan olarak 2-3 kişilik olmadığını fısıldadı. Buranın zaten sıkıcı olduğunu söylüyorlar ve o da onunla gitmemi söyledi.
Her şeyin bu noktaya geleceğini kesinlikle düşünmüyordum ama dürüst olmak gerekirse onu uzun zamandır istiyordum ama gitmekten korkuyordum. bir şekilde ilk adımı at.
Eşikten girer girmez onu tutkuyla öptüm ve sonra her şeyi parçalar halinde hatırlıyorum çünkü ben de sarhoştum.
Çok net hatırlıyorum zaten soyunmuş halde onu yatağa yatırdı ve onu tutkuyla yalamaya başladı, böylece çoktan zevkten çığlık atıyordu. Sonra onu en sevdiğim pozisyonda sikiyorum, masaya yatırıyorum ve bacaklarını açıyorum.
Sabah ilk ben uyandım ve biraz şok oldum, bunun bir rüya olduğunu düşünmüştüm ama öyle değil değil çıktı.
Tatyana hışırtılarımdan uyandı, uzun zamandır bu kadar tutkulu bir gece geçirmediğini ve partnerinin ondan daha genç olduğunu söyledi.
Genel olarak, tüm bunları tartıştıktan sonra aklı başına geldi ve bundan sonra beni bir terfinin beklediğini, ancak mümkün olduğu kadar çabuk kazanmaya çalışmam gerektiğini söyledi, ancak bana bunun bir terfi olduğunu söyledi. Oral seksten memnun olması büyük bir artı, bu kadar iyi yalamayalı uzun zaman olmuştu. Bu sözlerden sonra onu hiçbir şey söylemeden yatağa attım ve yalamaya başladım... ve yine her şey tutkulu sekse dönüştü.
Genel olarak bir buçuk yıldır düzenli olarak patronumu sikiyorum ve yalıyorum. Şimdi. Ofisinde onu yalamamdan gerçekten hoşlanıyor. Sadece duygularını kontrol etmekte ve çığlık atmamakta zorlanıyor. Ama görünüşe göre bizi henüz yakmamışlar.
Bu arada beni basit bir mühendisten 2 ay içinde lider bir mühendise terfi ettirdi.
Patronla seks
-
Автор темыSashkalovessya
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views