Küçük ile deneyim
-
Автор темыAmatör2288
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Küçük ile deneyim
Bize 14 yaşına kadar küçük çocuklarla olan deneyiminizi anlatın, okuması çok ilginç. Belki yeğenleriyle ya da kızlarıyla
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Küçüklerle ilgili deneyimler
Bu çok güzel bir konu, ilk başta kuzenimle birlikteydik, o 6 yaşındaydı, ben de 14 yaşındaydım. Sonra kızım doğdu. Doğduğundan beri ona oral seks ve daha fazlasını verdim. Sonra ikinci kızı. Eh, şimdi her şey harika! Elbette çoğu ahlaksız eylemlerimi anlamayacak. Ama ben kendim yaptığım her şeyden keyif alıyorum.
-
Автор темыAmatör2288
- Flört etmek
- Total posts: 47
Önemli olan katılan herkesin iyi vakit geçirmesidir
- These users thanked the author Amatör2288 for the post (total 2):
- Nikolay., Marik :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Bir zamanlar VK’da bir kızla tanıştım, uzun süre konuştuk. O 17 yaşında ve ben 26 yaşındayım. Yazışmalarında bana oral seks yapmak istediğini itiraf etti. Buluştuk, oral seks yaptık, sikimi çıkardım ve o da ona bakmaya başladı ve çekingen bir şekilde denedi. Daha önce tecrübesi olduğunu belirtmişti. Bunun onun ilk seferi olduğu hemen anlaşıldı. Dayanamayacağını ve gerçekten seks istediğini sordum ve itiraf ettim ama bakireydi. Penisim üzerinde antrenman yapması konusunda anlaşmıştık. İki ay boyunca beni emdi, benim için önemli değildi ama hoşuna gitti. Sahilin bekaretinin, 18. yaş gününe kadar olduğu sanılıyor. Bir kez daha ziyaretime geldi ve oral seks yaparak bana eziyet etti. Beni bunu yapmaya ikna etti ve oral seks yaptı, peki, tamam, yaptım, çok sevindi, tamamen ıslaktı. Hazır olduğunu ve tam seks istediğini itiraf etti. Ama erken kız olmanın korkutucu olduğunu, 17 yaşın erken olmadığını söyledim. Onu yavaşça ona doğru ittim, her şey yolunda gitti. Ama ilk başta seks sırasında bol miktarda beyaz sıvı salgılamaya başlaması ve ilk kez makineli tüfek gibi gelmesi kafamı karıştırdı. Ara sıra birbirimizi görüyorduk; bir saatliğine gelmek istedi. Temiz bir sikiş yaşa. Altı ay sonra aslında 17 yaşında değil 14 yaşında olduğunu itiraf etti. Vay canına, şok oldum. Ama artık çok geç; altı aydır onunla yatıyorum.
- These users thanked the author İsyancı for the post (total 4):
- Tolkala, Sibiryak89, Maxim......, Marik :)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 3 years 8 months
Harika bir kedi. Hikaye yazarın mastürbasyon yapmasına uygunnikolay.buduyuschee: ↑27 Dec 2021, 17:51 Bu çok güzel bir konu, ilk başta kuzenimle birlikteydik, o 6, ben 14 yaşındaydım. Sonra kızım doğdu. Doğduğundan beri ona oral seks ve daha fazlasını verdim. Sonra ikinci kızı. Eh, şimdi her şey harika! Elbette çoğu ahlaksız eylemlerimi anlamayacak. Ama ben de yaptığım her şeyden keyif alıyorum.
- These users thanked the author Anonim for the post (total 4):
- helikopter9, Mart, Lexa55, Dmitriy 56
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
Asi, arkadaşım, 14 yaşındayken 11 yaşındaki komşumun dilini ve parmaklarını okşadı ilk kez fışkırtmayla şiddetli bir orgazm ile geldi.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 8 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
90’lı yılların ortalarında bahçemizde 11-12 yaşlarında alışılmadık bir kız belirdi. Sevimli bir yüz, ancak sıradan köşeli bir gencin figürü. Evimizdeki tüm oğlanları tek bir istekle rahatsız etti: ona sikini göstermeleri! Oğlanlar parmaklarını şakaklarına büküp onu gönderdiler. Zaten 14 yaşındaydım ve çılgınca sikişmek istiyordum. Akşam onunla anaokuluna gittik, orada çardakta zevkle sikimi okşadı, çok heyecanlandı ve aynı zamanda klitorisine mastürbasyon yaptı. Taş gibi sert bir ereksiyon yaşadım ve mastürbasyon yaparak avucuna sperm döktüm. Ama bir gün dayanamadım ve sanki çoktan doğum yapmış bir kadınmış gibi üzerine tırmandım ve onu özgürce ittim! Artık kız olmadığı ve yakın zamanda askere giden erkek kardeşinin onun iyiliğinden hoşlandığı ortaya çıktı! İçine girdi, sonra uzun süre ona dokunmadı - hamile kalmasından korkuyordu. Ama geçti.
- These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 6):
- Sibiryak89, Korsan, Mosiya, Marik :), sapık, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 10 months
Daha önce de yazmıştım konumumda... Bir kızla birlikte yaşıyordum, o zamanlar kızı 10 yaşındaydı ve küçük sırlarımız da burada başlıyordu. Annem sabah gidince yanıma gelip yatmaya başladı. Küçük huzurumu battaniyenin altına sürdüm.
Sonra okşamalar ve oral seks oldu. Ona bir çocuk videosu gösterdim) Bazen evde kalmak için okula gitmemek için izin istemeye başladım. Ona belirli sorumlulukların olması öğretildi. Diyelim ki yalnız kaldığımızda işemeye ya da kaka yapmaya gitti, şartlardan biri ya onunla tuvalete gitmem ya da sonucuna bakmam için testi kendisinin bitirmesiydi. Ben bakana kadar yıkayamazdı. Kıçını sildi ve bana mutlaka kağıt parçasını gösterdi. Kendinizi yıkarsanız, bunu kapı açıkken yapın. Eğer evde olsaydın, etrafta çıplak dolaşırdın. Her şeyi itaatkar bir şekilde yaptı ve bundan hoşlandı. 13 yaşına gelene kadar bu bizim sırrımız olarak kaldı..)
Sonra okşamalar ve oral seks oldu. Ona bir çocuk videosu gösterdim) Bazen evde kalmak için okula gitmemek için izin istemeye başladım. Ona belirli sorumlulukların olması öğretildi. Diyelim ki yalnız kaldığımızda işemeye ya da kaka yapmaya gitti, şartlardan biri ya onunla tuvalete gitmem ya da sonucuna bakmam için testi kendisinin bitirmesiydi. Ben bakana kadar yıkayamazdı. Kıçını sildi ve bana mutlaka kağıt parçasını gösterdi. Kendinizi yıkarsanız, bunu kapı açıkken yapın. Eğer evde olsaydın, etrafta çıplak dolaşırdın. Her şeyi itaatkar bir şekilde yaptı ve bundan hoşlandı. 13 yaşına gelene kadar bu bizim sırrımız olarak kaldı..)
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 10 months
Kız arkadaşımla ayrıldık. Kızı yanında kaldı. Küçük olanla ayrı ayrı tanışmadım. Bir sebep nasıl bulunur?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 3 years 9 months
Genç bir kızla ilişki kurmamak muhtemelen daha iyi olsa da ilişkiyi sürdürmekte fayda var; çocuklar hızla büyüyor!
Ve doğum gününüzü telefonla veya sosyal ağlar aracılığıyla tebrik edebilir misiniz? Bir dondurmacıya davete ve son sıra için sinema biletine ne dersiniz?Maksimus86: ↑16 Jan 2022, 11:13 Kız arkadaşımla ayrıldık. Kızı yanında kaldı. Küçük olanla ayrı ayrı tanışmadım. Bir nedeni nasıl bulabilirsiniz..
Genç bir kızla ilişki kurmamak muhtemelen daha iyi olsa da ilişkiyi sürdürmekte fayda var; çocuklar hızla büyüyor!

- These users thanked the author Andrey ben for the post:
- Marik :)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 5 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 3 months
nikolay.buduyuschee, bebeğim kalktı
- These users thanked the author Guguk kuşu for the post (total 2):
- Nikolay., OwDrin
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 1 year 2 months
bazı karakterlerin kafasında ne olursa olsun)))nikolay.buduyuschee: ↑27 Dec 2021, 17:51 Bu çok güzel bir konu, ilk başta kuzenimle birlikteydik, o 6, ben 14 yaşındaydım. Sonra kızım doğdu. Doğduğundan beri ona oral seks ve daha fazlasını verdim. Sonra ikinci kızı. Eh, şimdi her şey harika! Elbette çoğu ahlaksız eylemlerimi anlamayacak. Ama ben de yaptığım her şeyden keyif alıyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 1587 Views
-
Last post by Zülkarneyn
-
- 7 Replies