Bu çok klişe bir konudur ve çok eşlilik için aşağıdakilerin bulunduğu toplumumuzda sıklıkla dile getirilmektedir: Ceza Kanunu’nun 170. Maddesi Rusya Federasyonu, çok eşlilik için para cezasından iki yıla kadar hapis cezasına kadar değişen cezalar düzenlemektedir. Her ne kadar bazı konularda gizlice mevcut olsa da Kafkas Rusya Federasyonu.
Birisi çok eşliliğin ülkedeki demografik sorunları düzeltebileceğini savunuyor. Kadınlar bunun kendi haklarına ve özgürlüklerine bir tecavüz olduğunu savunuyor ve çok kocalılığın (bir tür erkeklik) getirilmesini talep ediyorlar. bir kadının farklı erkeklerle birden fazla evlilik birliği içinde olduğu çokeşlilik). Çoğu erkek bunu umursamaz)
Bu konuda ne diyorsunuz, forum üyeleri Çok eşlilikten yana mısınız yoksa karşı mısınız?! n
Bu çok klişe bir konudur ve çok eşlilik için aşağıdakilerin bulunduğu toplumumuzda sıklıkla dile getirilmektedir: [u]Ceza Kanunu’nun 170. Maddesi Rusya Federasyonu, çok eşlilik için para cezasından iki yıla kadar hapis cezasına kadar değişen cezalar düzenlemektedir.[/u] Her ne kadar bazı konularda gizlice mevcut olsa da Kafkas Rusya Federasyonu.
Birisi çok eşliliğin ülkedeki demografik sorunları düzeltebileceğini savunuyor. Kadınlar bunun kendi haklarına ve özgürlüklerine bir tecavüz olduğunu savunuyor ve [b]çok kocalılığın[/b] (bir tür erkeklik) getirilmesini talep ediyorlar. bir kadının farklı erkeklerle birden fazla evlilik birliği içinde olduğu çokeşlilik). Çoğu erkek bunu umursamaz)
[i]Bu konuda ne diyorsunuz, forum üyeleri[/i] [b]Çok eşlilikten yana mısınız yoksa karşı mısınız?![/b] n
Сool40, Ne tür bir çok eşliliği kastediyorsun? Bir koca ne zaman birkaç karısını ve çocuğunu tam olarak destekler, yoksa bu sıradan bir evlilik midir, tüm eşler çalışır, sadece çok sayıda eş çalışır mı?
İlk seçenekse neden olmasın. İkincisi ise, eşlerin buna neden ihtiyacı var? Çok kocalılıktan daha iyi.
These users thanked the author Lütuf for the post (total 2):
[ref=#0000ff]Сool40[/ref], Ne tür bir çok eşliliği kastediyorsun? Bir koca ne zaman birkaç karısını ve çocuğunu tam olarak destekler, yoksa bu sıradan bir evlilik midir, tüm eşler çalışır, sadece çok sayıda eş çalışır mı? İlk seçenekse neden olmasın. İkincisi ise, eşlerin buna neden ihtiyacı var? Çok kocalılıktan daha iyi.
Poliamorous ilişkiler konusunda deneyimi olan var mı? Kimler hangi konfigürasyondaydı, kaç tane ve ne tür partnerler vardı, ne tür tuzaklarla, ne gibi belirsiz anlarla karşılaştınız ve bu ilişki şu...
Last post
Bu size kalmış.
Kaç yaşındasınız?
Hayattan keyif alan ve birlikte olmaya hazır olduğunuz insanları bulmaya hazır mısınız? hayattan keyif alıyor musunuz?
Ergenlik çağında bile olmadığım için benim için manevi bir travma haline geldi, belli bir yaşa kadar hoşuma gitti, sonra ise tam bir kabusa dönüştü, özellikle de sonuçları! Özellikle de bir erkeğin...
Last post
Ensest ilişki yaşayanlar özellikle hamamda 50 tane terli adam üzerinize sıçıyor ve hamamın kapısını kapatıyorlar. İhtiyacınız olan şey
Son zamanlarda penisime daha sık bakmaya başladım ve genel olarak onun sayesinde sevdiğim kızı hamile bırakabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlamaya başladım. Bu beni daha özgüvenli kılıyor,...
Last post
))) Ahah. Oral seks sırasında tüm üyelerle konuşmuyorum, sadece depresyonda olanlarla konuşuyorum. Peki neden neşeli ve neşeli olanlarla konuşalım?)))) Hızla ağızlarına atlıyorlar ve konuşmaya zaman...
Prostat masajı hakkında bir yazının yazarıyım. Cevaplarınız için herkese çok teşekkür ediyorum.
Bazıları doktora yaptırdıklarını yazdı. Ancak tıbbi ve erotik masajların farklı olduğunu okudum. Erotik...