valka: ↑12 Apr 2024, 07:46
Erken boşalma ile ilgili bir sorun oluştu. Çocuğun gelecekte bu temelde kompleksler geliştirmesini önlemek için hangi yöntemler var?
Kimin sorunları var ve kim bu sorunları olabilecek çocuk?
[quote=valka post_id=357906 time=1712897211 user_id=24573] Erken boşalma ile ilgili bir sorun oluştu. Çocuğun gelecekte bu temelde kompleksler geliştirmesini önlemek için hangi yöntemler var? [/quote]Kimin sorunları var ve kim bu sorunları olabilecek çocuk?
[quote=Mart post_id=357917 time=1712899867 user_id=11571] [quote=valka post_id=357906 time=1712897211 user_id= 24573] Erken boşalmayla ilgili bir sorun oluştu. Gelecekte bir erkek çocuğun bu temelde kompleksler geliştirmesini önlemek için hangi yöntemler vardır? [/quote]Kimin sorunları var ve kimdir bu sorun yaşayabilecek çocuk? n [/quote]Evet, erkek çocuk yok. [url=https://rus.sexforum.top/memberlist.php?mode= viewprofile&u=19980]Oksanka[/url] eğleniyor.
Hanımlara soru: Partnerinizin başına böyle bir utanç gelse tepkiniz, duygularınız ve en önemlisi davranışlarınız ne olur? Uzun zamandır bu seksi bekliyordunuz, hatta belki bu duyguları ve birdenbire...
Last post
Hızlı bir atış olduğu fikrini destekliyorum: genç spermotoksikoz ve uzun süreli yoksunluk ile. Deneyimli erkekler randevudan önce deklanşörü sallamayı tercih ederken, deneyimli kadınlar daireye...
Erkeklerde olgunlaşmamış spermlerin güçlü gençleştirici etkisi (Marozia yöntemiyle yaşlanmanın önlenmesi) konusunu açtığımda beklediğim gibi oldu. Konudaki tartışma bu şekilde gençleştirmeden ziyade,...
Last post
12 yaşımdayken, ondan önce sikle oynuyordum, heyecan vericiydi ama sonra sperm ortaya çıktı. Gece direkleri kirlenmeye başladı
Bununla karşılaşan var mı? Yaklaşık iki yıldır boşalma zayıfladı. Sperm daha önce dışarı fırladıysa, şimdi dışarı akıyor ve spermin kendisi daha sıvı hale geliyor. Buna göre orgazm izlenimleri çok...
Last post
Anal stimülasyon her türlü kokuya sahip olsa da pek doğal olmasa da bu durumda haklı.
Peki Benim durumumda da bu doğal değil. Ben biseksüelim. Sikleri çok sevdiğim için anal uyarımla da...
Eşim sık sık sikimi çekiyor ve ben huş ağacı pozisyonuna geçiyorum, o da ağzımı yüzümün her yerine dolduruyor.
Bundan çok heyecan duyuyorum.
Peki ya sen?
Last post
Karım sık sık sikimi çekiyor ve ben huş ağacı pozisyonuna geçiyorum ve ağzımı yüzümün her yerine dolduruyor.
nForumu okudum ve giderek daha fazla yeni şey öğreniyorum😏 ilginç fikir