Fantezide ve gerçekte sperm

Автор темы
MRK4RK
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 1 year 4 months
 Fantezide ve gerçekte sperm

Unread post by MRK4RK »

Ben mastürbasyon yaparken beni tepeden tırnağa spermle kapladıklarını, amıma, kıçıma ve mümkün olan her yere boşaldıklarını hayal eden insanlardan biriyim. Bu çok heyecan verici ve fantezilerimde bu spermi yalayıp yutuyorum. Gerçekte... Tadının ne kadar farklı olduğunu ve tutarlılığını sanırım herkes biliyor. Ve çoğu durumda (sanırım kızlar da benimle aynı fikirde olacaktır) sperm yemenin pek heyecanı yoktur. Ne düşünüyorsun? Elbette kocamın spermini yutmak isterim ama benim için bu sıvı sadece öğürme refleksine neden oluyor (önceki partnerlerden emdiğimi hatırlamıyorum, bu yüzden normal olup olmadığını bilmiyorum). Belki onu daha lezzetli hale getirmenin bir yolu vardır? Deneyiminizi ve diğer şeyleri paylaşın :cat1:
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Hayalde ve Gerçekte Sperm

Unread post by Ogest »

Sağlıklı bir yaşam tarzı yardımcı olacaktır.
Nicolausblind
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 95
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Nicolausblind »

Eski sevgilim az önce sarhoş oldu ve ondan kefir içip süzme peynir yemesini istedi, bunun onu nasıl etkilediğini bilmiyorum ama bu durum hoşuna gitti.
SashaBishka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68
Orientation: biseksüel

Unread post by SashaBishka »

Bana gelince, bu hiç de zevk meselesi değil! Aşırı heyecanlı olduğunuzda bazen öyle bir şey sizi tahrik etmeye başlar ki, ayık bir zihinde bunu düşünemezsiniz bile) Yani sperm ile, heyecanlıyken hemen gelirsiniz (I karımın sevgilileriyle hem öpücükle hem de amcıkla denedim, her şey yolunda Ama mümkün değil (
These users thanked the author SashaBishka for the post:
Alex yapardı
çok sayıda denizci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 344
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by çok sayıda denizci »

Döl yutmayı severim. Her zaman zevkle yutuyorum. Ben de benimkini yutuyorum.
These users thanked the author çok sayıda denizci for the post:
Alex yapardı
Raşid
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Raşid »

Merhaba, kadınların deliklerinden başkalarının spermlerini yalamayı seviyorum, beni başkasının tatlı spermleriyle beslemeleri gerçekten hoşuma gidiyor ilk deneyim 16 yaşımdan beri şu an 65 yaşındayım ve bacağım olmayan bir tekerlekli sandalye kullanıcısıyım yaşıyorum Magnitogorsk’ta çocuklarım ve torunlarım olmadan özgürüm Seni kendi bölgemde birlikte yaşamaya davet ediyorum en son geçen yıl onu yaladım, evli bir çiftle tanıştım, o ve kocası odama geldiler, beni kocamın önünde emdi ve kocam onu ​​​​becerdi ve onu hayal kırıklığına uğrattıktan sonra onu amının içine indirdi, kendini yıkamaya gitti ve ben ondan spermini yaladım ve ayrıca okşamalarımdan ağzıma geldi, serumunu yalamaya çalışmadım, ama başkasınınkini gerçekten seviyorum ve başkasının spermindeki am yaladığımda aletim her zaman yükseliyor, kadınları severim, ince veya ortalama tenli kızları severim, yaşınız, uyruğunuz o kadar önemli değil, kıskanmıyorum ve harikayım zevki sevgili varlığımla paylaşmaya hazırım 6 yaşın altındaki çocuklar engel değil Cinsel açıdan endişeli, güvenilir, herhangi bir deliğe herkese vermeye hazır bir mürekkep hokkası olman umurumda değil Sponsoru değilim bir odaya taşınıyorum ve tüm borçlarını ödemiyorum hiç içki içmiyorum ve alkol kokusuna dayanamıyorum çok sigara içiyorum çok fazla borcum var özel bir blogda yaşıyorum ev sahibi isterim cinsel sapkınlıklarımız uyumluysa seni resmi olarak eş olarak almaya karşı değil eğer seviyorsan haftada 2-3 kez mastürbasyon yap sevmeye ve sevilmeye hazır ol elinden gelenin en iyisini yapar ve senin yapacağın neredeyse her türlü sefahati kabul ederiz. zamanaşımı olmadan reklam whatsapp 8 909 099 42 47 yaz, utanma, erkekler sana ne kadar çok spermlerini akıtırsa, benim için o kadar çok sevilirsin. erkeklerle sana fotoğrafımı göndermeyeceğim, gelip göreceksin, bir kadın ve çok sayıda erkek olduğunda grup seks deneyimim var.
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Danafil »

MRK4RK: 27 Mar 2024, 01:44 Ben mastürbasyon yaparken tepeden tırnağa spermlerle dolu olduğumu, amıma, kıçıma ve mümkün olan her yere boşaldığımı hayal eden insanlardan biriyim. Bu çok heyecan verici ve fantezilerimde bu spermi yalayıp yutuyorum. Gerçekte... Tadının ne kadar farklı olduğunu ve tutarlılığını sanırım herkes biliyor. Ve çoğu durumda (sanırım kızlar da benimle aynı fikirde olacaktır) sperm yemenin pek heyecanı yoktur. Ne düşünüyorsun? Elbette kocamın spermini yutmak isterim ama benim için bu sıvı sadece öğürme refleksine neden oluyor (önceki partnerlerden emdiğimi hatırlamıyorum, bu yüzden normal olup olmadığını bilmiyorum). Belki onu daha lezzetli hale getirmenin bir yolu vardır? Deneyiminizi ve diğer şeyleri paylaşın :cat1:
Farklı zevklere sahip, başkalarını deneyin, takılıp kalmayın kocan))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Cum aşk”