Gençken sizden yaşça büyük bir kadınla seks yaptınız mı?
-
Автор темыBrestin443
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Gençken sizden yaşça büyük bir kadınla seks yaptınız mı?
Gençken olgun bir kadınla seks yapıp yapmadığını söyle bana
- These users thanked the author Brestin443 for the post:
- Andrey-37
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Gençken olgun bir kadınla seks yaptınız mı?
"Olgun" - ne kadar?
İlk seks - Ben 17 yaşındaydım, o ise 25. Bana göre o zaten oldukça olgundu; çocuk beş yaşındaydı.
İlk seks - Ben 17 yaşındaydım, o ise 25. Bana göre o zaten oldukça olgundu; çocuk beş yaşındaydı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 9 months
17-18 yaşındaydım. 30’lu yaşlarının başında komşularımız vardı, bir tatilde anne ve babalarıyla içki içerken odama gelir, yanıma oturur, elini dizime koyar ve şu konuda sohbet başlatırdı: kız arkadaşın var mı? , ondan hoşlanıyor musun, vb. İlk başlarda sadece sohbet ediyordum, daha sonra beline sarıldığımda elimi poposuna koymaya başladım. Tişörtümün üzerinden göğüslerimi okşadı. Daha da cesaretlendim ve göğüslerini okşamaya başladım. İnce, göğüs ölçüsü muhtemelen 1,5. Gerçekten hoşuma gitti, açıkça ereksiyon halindeki penisime baktı ama dokunmadı. Genellikle dizinin hemen üzerinde siyah bir etek, hafif bir bluz ve hafif transparan bir sutyen giyerdi. Ve bir keresinde bir sebepten dolayı bir bornozun içinde. Sutyen çatlaktan açıkça görülebiliyordu ama bornozun içinden hâlâ dokunulabiliyordu: göğüsler, popo, göbek, alçak ve alçak, ama kıyafetlerin arasından çatlağa bile ulaşamıyordu. Bir defasında dayanamayıp, “Ne yapayım, kendi başıma mı kalkayım?” dedi. Masamda göğüsleri masanın üzerinde köpek gibi durdu, eteğini kaldırdı ve "hadi" dedi. Görüntü muhteşemdi: yetişkin, ince bir kadın odamda köpek stilinde duruyordu, eteği yukarı çekilmişti, külotu taytının arasından açıkça görülebiliyordu. VAY!!!. Ve "hadi, hadi lütfen" dedi. Yalnız olsaydık onu becerebilirdim ama... annemle babam ve kocası dairedeler. Ve onun aksine ben ayıkım ve durumu anlıyorum. Birkaç kez onu ayık bir şekilde becerme fikri aklıma geldi, kocasının ve çocuğunun evde olmadığı anı seçtim, zoraki bir mesele için içeri girdim, beni davet edeceğini ve vereceğini umdum. Onu davet etmedi, vermedi ve bir dahaki sefere sarhoş olduğunda tekrar geldi, onu tekrar sıktı ama asla sikmedi.
Konuyla ilgili uzun bir cevap: I o tür bir seks yapmadım ama onu istiyordum!!!
Konuyla ilgili uzun bir cevap: I o tür bir seks yapmadım ama onu istiyordum!!!
- These users thanked the author Andrey-37 for the post (total 7):
- Yarasalar5, Mart, Evgeniy-Spb, Tapkin, Fargal94, Juravl, Grifan
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 3 months
Ben yaklaşık 25 yaşındaydım ve o zaten 50’nin üzerindeydi. Aynı kurumda birlikte çalıştık. Kurumsal etkinliklerden birinde meslektaşlarımız çoktan dağılmıştı ve biz yalnız kalmıştık. Yaşına rağmen inanılmaz bir vücudu, geniş kalçaları ve yaklaşık iki beden diri göğüsleri vardı. Ofisinde küçük bir kanepe vardı, açıldığında çok iyi bir trakodrom oluşturuyordu ve doğal olarak bundan faydalanıyorduk. Beni yere yatırıp penisimle oynamaya başladı, diliyle okşadı, sonra açgözlülükle emmeye başladı, ustaca yaptığını söylemeliyim. Daha sonra 69. pozisyona geçtik ve öyle bir güzellik ortaya çıktı ki anlatılması zor. Utanmadan ayrılmış dudaklar ve temiz anal delik. Böyle bir mutluluk beklemediğim için heyecandan ıslanan ve çok güzel kokan vajinasına dilimi mümkün olduğunca derin sokmaya çalıştım. Sadece gırtlaktan inledi ve penisimi daha da derin yuttu, kendini yüzüme yaklaştırdı ve leğen kemiğini hareket ettirerek burnumun anüsüyle dudakları arasına kaymasını sağladı. Oral seksten sonra penisimi eliyle sıkıca tuttu ve kaba bir şekilde vajinasına soktu ve bir tür vahşi kedi gibi ellerini göğsümün üzerine koyarak üzerinde kıvranmaya başladı. Beni neredeyse ata biner gibi gezdirdikten sonra yanıma uzandı ve meme uçlarına masaj yapmaya ve okşamaya başladı, diliyle pozisyon değiştirme zamanının geldiğini bana bildirdi. O an ne kadar güzeldi. Elini çekerek, heyecanlı ve sert klitorisini yalamaya başladım, o beni ayaklarıyla geri çekerken, bu kesinlikle unutulmazdı. Ne kadar zaman geçtiğini, kaç kez pozisyon değiştirdiğimizi hatırlamıyorum ama onu üstte, altta, önde ve arkada tüm pozisyonlarda denedim. İki kere geldim, birincisi göğüs ve karnına, spermimi her yerine sürdü, bu da beni daha da heyecanlandırdı ve hiç ara vermeden, hafızamda sadece birkaç kez vardı, ikincisinde onu sikmeye başladım. daire, ikinci kez doğrudan yüzüne geldiğimde, sperm dudaklarına ve yanağına bulaştı. Yüzünün her yerine sürmeye başladım, ardından penisimde kalan spermi dikkatlice yaladı. Belki biraz hayal gücümle süslenmiş bir hikaye bu ama ben kendi anılarıma güvendim.
P. S. Metindeki olası hatalardan dolayı derhal özür dilerim, bir filologdan uzağım.)))
P. S. Metindeki olası hatalardan dolayı derhal özür dilerim, bir filologdan uzağım.)))
- These users thanked the author Yarasalar5 for the post (total 4):
- ırklar, Evgeniy-Spb, Fargal94, Stas99rus
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 1 year 4 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
Elbette öyleydi. Ve bir kereden fazla. Yaşlı kadınlar beni her zaman tahrik etmiştir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 3 years
Çocukken sadece teyzem beni tahrik ederdi ama orada her şey tahrik ediciydi
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
İlk cinsel ilişkim 14 yaşındaydı, o 21 yaşındaydı, ben de 16 yaşındaydım. 28 yaşında bir arkadaş. Army’de 35 yaşında çok güzel bir çocuğu sikti.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 6 months
İlk defa annemin arkadaşıyla seviştim, ben askerden önce 18 yaşındaydım, o ise 39 yaşındaydı, annemle aynı hastanede çalışıyorlardı.
Annemin doğum günündeydim ve bir fotoğraf çektirmiştim. Zhiguli’yi hafta sonları babamdan alıp arabayla gidiyordum, ilk önce ben aldım, bu yüzden annem benden arkadaşını 35 km uzaklıktaki komşu bir bölgedeki evine bırakmamı istedi.
Yolda bana şu konularda sorular sorarak rahatsız etti: Bir kızım vardı, gerçekten öpüşebilir miyim, seks yapıp yapamayacağımı sordu, sonra sordu Gece bir gölette durduk, sadece güzel beyaz iç çamaşırlarıyla yüzdük, sonra her şeyi çıkardık ve beni birlikte yüzmeye davet etti, ben yapmadım Reddettikten sonra evine gittik ve sabaha kadar büyüleyici bir seks yaparak onunla kaldık.
nCep telefonu yokken onu evden aradım ve aileme komşu bir arkadaşımı ziyaret ettiğime dair yalan söyledim. köy.
Sonra her ay askerde yanıma geldi, yaklaşık 10 yıldır birlikteydik, hiç bu kadar heyecanlı ve hassas bir seks yaşamamıştım hayır, çok güzeldi, muhteşemdi, güzel bir vücudu ve güzel göğüsleri vardı. Her şey askeri bir adamın onu bağlayıp Murmansk’a götürmesiyle sona erdi.
Annemin doğum günündeydim ve bir fotoğraf çektirmiştim. Zhiguli’yi hafta sonları babamdan alıp arabayla gidiyordum, ilk önce ben aldım, bu yüzden annem benden arkadaşını 35 km uzaklıktaki komşu bir bölgedeki evine bırakmamı istedi.
Yolda bana şu konularda sorular sorarak rahatsız etti: Bir kızım vardı, gerçekten öpüşebilir miyim, seks yapıp yapamayacağımı sordu, sonra sordu Gece bir gölette durduk, sadece güzel beyaz iç çamaşırlarıyla yüzdük, sonra her şeyi çıkardık ve beni birlikte yüzmeye davet etti, ben yapmadım Reddettikten sonra evine gittik ve sabaha kadar büyüleyici bir seks yaparak onunla kaldık.
nCep telefonu yokken onu evden aradım ve aileme komşu bir arkadaşımı ziyaret ettiğime dair yalan söyledim. köy.
Sonra her ay askerde yanıma geldi, yaklaşık 10 yıldır birlikteydik, hiç bu kadar heyecanlı ve hassas bir seks yaşamamıştım hayır, çok güzeldi, muhteşemdi, güzel bir vücudu ve güzel göğüsleri vardı. Her şey askeri bir adamın onu bağlayıp Murmansk’a götürmesiyle sona erdi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 1 year 3 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Bir çocukluk arkadaşım annesiyle dalga geçiyor ve bana her şeyi anlatıyordu. :ayyy:
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 5 months
Ben 20 yaşındaydım (tabii ki artık tam bir ergen değildim), o 40 yaşındaydı, aynı katta yaşıyorduk, kocası onu başka birine terk etti ve onu 2 kızıyla bıraktı. Görünüşe göre benimle kocamdan intikam alıyordu, belki sadece sikişmek istedim ya da belki ikisi de))) Gençtim, umurumda değildi, hiçbir şey düşünmedim)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 10 months
16 yaşımdayken babamın sekreteriyle seks yaptım. 25 yaşındaydı. Yaklaşık üç ay boyunca neredeyse her gün seviştik - bana her şeyi öğretti, her şeyi gösterdi vb.
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
- Registered for: 1 year 2 months
Ben 16 yaşındaydım, o 36 yaşındaydı, iyi bir vücudu vardı, pek iyi emmezdi ama gayet iyi sikişirdi.
Kocamı kovdum, bazen onu becerdim.
İlk kez sarhoştum.
Kocamı kovdum, bazen onu becerdim.
İlk kez sarhoştum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 1 year 9 months
Benim de harika bir komşum vardı, o zamanlar 25 yaşlarındaydı, ben de 17 yaşındaydım, hiç seks yapmadık, sadece ağzımın suyu aktı ve o çok büyümüş görünüyordu bana göre tüyler ürpertici seksi ve tecrübeli. Ancak 30 yaşıma geldiğimde ne kadar saf bir aptal olduğumu ve kızların gerçekten (hepsi değil) deneyimli hale geldiğini, daha önce değil, tam olarak otuzlu yaşlarından sonra fark ettim. Yaklaşık 15-16 yaşlarındaki arkadaşlarımdan biri (çok güzel göründüğünü söylemeliyim) ve birkaç yıl boyunca, o zamanlar yaklaşık 35 yaşında olan annesinin çok yakın bir arkadaşı ve meslektaşını becerdi. Doğal olarak annesinin bu konuda hiçbir bilgisi yoktu ve yıllar sonra biz yetişkin olduğumuzda bana bunu anlattı. Bu teyze iki kez evliydi ve erkeklere karşı çok istekliydi ve bu nedenle de azımsanacak bir deneyimi yoktu. Ve arkadaşıma göre onu gerçekten seks dünyasıyla tanıştırmış.
Bu tür yorumlar beni her zaman etkiler - 25 yaşındaki bir kız 16 yaşındaki bir kıza ne öğretebilir? - yaşındaki oğlan mı? Evet, komik - hiçbir şey! Sadece baştan çıkarın ve bacaklarınızı açın, çünkü 25 yaşında gerçekten hiçbir cinsel deneyimi yok. Kelimenin tam anlamıyla))
Benim de harika bir komşum vardı, o zamanlar 25 yaşlarındaydı, ben de 17 yaşındaydım, hiç seks yapmadık, sadece ağzımın suyu aktı ve o çok büyümüş görünüyordu bana göre tüyler ürpertici seksi ve tecrübeli. Ancak 30 yaşıma geldiğimde ne kadar saf bir aptal olduğumu ve kızların gerçekten (hepsi değil) deneyimli hale geldiğini, daha önce değil, tam olarak otuzlu yaşlarından sonra fark ettim. Yaklaşık 15-16 yaşlarındaki arkadaşlarımdan biri (çok güzel göründüğünü söylemeliyim) ve birkaç yıl boyunca, o zamanlar yaklaşık 35 yaşında olan annesinin çok yakın bir arkadaşı ve meslektaşını becerdi. Doğal olarak annesinin bu konuda hiçbir bilgisi yoktu ve yıllar sonra biz yetişkin olduğumuzda bana bunu anlattı. Bu teyze iki kez evliydi ve erkeklere karşı çok istekliydi ve bu nedenle de azımsanacak bir deneyimi yoktu. Ve arkadaşıma göre onu gerçekten seks dünyasıyla tanıştırmış.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 190
- Registered for: 1 year 5 months
Fırsat vardı ama kocası ona engel oldu :özür dilerim:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Evet, çoğunlukla kadınlar daha yaşlıydı, ben 20 yaş daha büyüktüm...
- These users thanked the author kahverengi for the post:
- Stas99rus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 10 months
Benim o zamanki yaşıma göre, o bana kıyasla çok daha deneyimliydi. Ben. Ve bir yıl sonra zaten konunun bilgisiyle becerdiğim akranlarımdan çok daha deneyimli ve nereye işaret edeceğini bilmeyen kör bir adam gibi değil.Dean44: ↑28 May 2024, 21:26Bu tür yorumlardan her zaman etkileniyorum - 25 yaşında bir çocuk ne yapabilir ki Bir kız 16 yaşında bir çocuğa ders verir mi? Evet, komik - hiçbir şey! Sadece baştan çıkarın ve bacaklarınızı açın, çünkü 25 yaşında gerçekten hiçbir cinsel deneyimi yok. Kelimenin tam anlamıyla))bana her şeyi öğretti, her şeyi gösterdi vb.
Benim de harika bir komşum vardı, o zamanlar 25 yaşlarındaydı, ben de 17 yaşındaydım, hiç seks yapmadık, sadece ağzımın suyu aktı ve o çok büyümüş görünüyordu bana göre tüyler ürpertici seksi ve tecrübeli. Ancak 30 yaşıma geldiğimde ne kadar saf bir aptal olduğumu ve kızların gerçekten (hepsi değil) deneyimli hale geldiğini, daha önce değil, tam olarak otuzlu yaşlarından sonra fark ettim. Yaklaşık 15-16 yaşlarındaki arkadaşlarımdan biri (çok güzel göründüğünü söylemeliyim) ve birkaç yıl boyunca, o zamanlar yaklaşık 35 yaşında olan annesinin çok yakın bir arkadaşı ve meslektaşını becerdi. Doğal olarak annesinin bu konuda hiçbir bilgisi yoktu ve yıllar sonra biz yetişkin olduğumuzda bana bunu anlattı. Bu teyze iki kez evliydi ve erkeklere karşı çok istekliydi ve bu nedenle de azımsanacak bir deneyimi yoktu. Ve arkadaşıma göre, onu gerçekten seks dünyasıyla tanıştırdı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
Öyle değildi, her ne kadar annemin meslektaşları BD’ye gelseler de ben birçok kadını sikerdim,
geniş kalçalı, milfler, eğer bire bir ve ben onu sarhoş edersem, kendileri sikmeye giderlerdi, ama bu rüyalarımda.
Uygulamada hatırlıyorum, bir yerlerde 17 yaşındaydım ve orada da sadece milfler vardı, ne mutlu ki onlar gidince mastürbasyon yapabildim.
İşyerinde de 19 yaşındayım, vardı olgun kadınlar ve 40 yaşın altında, onu sikmek istedim, 5 yaşına kadar, o onu öptü ve sorun olmadığını düşündü, ama o onu uzaklaştırdı, bir ay içinde onu ikna etti, işte bütün gün öpüştük, sonra öpücükler oldu’ Ona yetmedi ve seks oldu, önce çaydanlık vardı, sonra günde üç dört kez işte başardık.
geniş kalçalı, milfler, eğer bire bir ve ben onu sarhoş edersem, kendileri sikmeye giderlerdi, ama bu rüyalarımda.
Uygulamada hatırlıyorum, bir yerlerde 17 yaşındaydım ve orada da sadece milfler vardı, ne mutlu ki onlar gidince mastürbasyon yapabildim.
İşyerinde de 19 yaşındayım, vardı olgun kadınlar ve 40 yaşın altında, onu sikmek istedim, 5 yaşına kadar, o onu öptü ve sorun olmadığını düşündü, ama o onu uzaklaştırdı, bir ay içinde onu ikna etti, işte bütün gün öpüştük, sonra öpücükler oldu’ Ona yetmedi ve seks oldu, önce çaydanlık vardı, sonra günde üç dört kez işte başardık.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Ben 18 yaşındaydım ve o da 54 mm’lik bir doktordu. Temiz güzel hoş bir kadın
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
16 yaşımda hastanedeydim. Hafta sonu koğuştaki herkes eve gitti; sadece bir kişi vardı. Sabah saat birde 35 yaşlarında bir hemşire odaya geldi, yatağa oturdu ve kızlardan hoşlanıp hoşlanmadığını, arkadaşın olup olmadığını sormaya başladı. Aynı zamanda eliyle karnını bir nevi inceledi, sonra daha aşağı indirerek zaten dik olan penisi okşamaya başladı ve sertliğini hissettiğinde külotunu çıkardı ve anında üzerine oturdu. Eliyle ağzını kapatıp sessizce inleyerek hareket etmeye başladı. Muhtemelen 3-4 dakika sürdü. Kalktı, külotunu giydi ve gitti. Boşalmaya bile zamanım olmadı))) Ne olduğunu tam olarak anlamadan orada yattım.)) Yarım saat sonra geri döndü. Bu sefer o da bornozunu çıkardı (bornozun altında hiçbir şey yoktu) ve benimle birlikte battaniyenin altına girdi. Beni soydu ve tekrar üstüme atlamaya başladı. Daha sonra köpek gibi ayağa kalkıp penisimi eliyle tuttu ve kendine doğru yönlendirdi. Bir dakika sonra onun içine boşaldım. Görünüşe göre bunu hissetti ve sordu, işin bitti mi? Arkasını döndü, onu yanağından öptü, sessizce "aferin" dedi, bir bornoz giydi ve gitti. Bu benim ilk seksimdi...))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 3 years
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
35 yaşındayım (16 değil, Karl... Çocuk değil... ), 28 yaşında.
Benim için burası doğal bir seks akademisiydi. Bir şey bilmediğimden değil... Teorik olarak hayal ettim. Ve pek çok şeyin nasıl yapılacağını biliyordu...
Ama egzersiz yapmak, "mükemmele ulaşmak" bunların hepsi pratikte...
Ayrıca bazı şeyler de yeniydi..
Haydi...
35 yaşındayım (16 değil, Karl... Çocuk değil... ), 28 yaşında.
Benim için burası doğal bir seks akademisiydi. Bir şey bilmediğimden değil... Teorik olarak hayal ettim. Ve pek çok şeyin nasıl yapılacağını biliyordu...
Ama egzersiz yapmak, "mükemmele ulaşmak" bunların hepsi pratikte...

Ayrıca bazı şeyler de yeniydi..
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
- Registered for: 1 year 4 months
Beni götürmediler. Seçim kriterlerini karşılamadı. Geceyi geçirmek üzere yerel gençleri evine götüren boşanmış bir hanımefendimiz vardı. Sadece yetişkinleri almaya çalıştım ama bazen küçükler de vardı. Kendisi muhtemelen 50 yaşındaydı. Bir aşamada, gece için bir kişi artık ona yetmedi ve çiftleri, ardından tüm şirketleri davet etmeye başladı. Bir kısmı mutfakta yiyip içerken, diğer kısmı yatak odasında onu tatmin ediyordu. Bu mağaraya hiç girmedim. Daha sonra yerel halk bunu öğrendi ve bir skandal başlattı ve her şey boşa çıktı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 325 Views
-
Last post by hayal kurma
-
- 24 Replies