Kızını göster

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
dema11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Kızını göster

Unread post by dema11 »

Acaba bu deneyimi yaşayan var mı diye merak ediyorum: Arkadaşlarınızı veya tanıdıklarınızı ziyarete geliyorsunuz ve babalar kızlarıyla gösteriş yapmaya başlıyor. Farklı kıyafetlerle çekilmiş fotoğraflarını gösteriyorlar ya da kızlarının jimnastik yaparken ya da denizde oynarken çekilmiş fotoğraflarını gösteriyorlar. Bu onlar için normal ama bazı keskin çekimler var ve gördükleriniz sizi heyecanlandırmaya başlıyor.
Hikayeleri paylaşın.
These users thanked the author dema11 for the post:
Rasaroam
Çarşamba
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kızınızla övünmek

Unread post by Çarşamba »

Arkadaşım kızıyla övünmüyor ama bir kereden fazla emredici bir ses tonuyla onu üstünü çıkarmaya zorladı; kızı 9 yaşında, buna göre orada hiçbir şey yok (her şey düz) ama kızım utangaçtı ve orada ne olduğunu sordu? Burada evet dedi! Yanına oturdum ve her şeyi gördüm, kızım yerdeydi ama yine de üstünü çıkardı ve kendini salladı.
Kayfolov
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Re: Kızınızla övünmek

Unread post by Kayfolov »

Wednessay: 18 Jun 2024, 15:01 Arkadaşım kızıyla övünmüyor ama birden fazla kez emredici bir ses tonuyla onu çıkarıp üstünü çıkarmaya zorladı, kızı 9 yaşında. Buna göre orada hiçbir şey yok (her şey var). düz), ama kızım utangaçtı ve orada ne olduğunu sordu? Burada evet dedi! Yanına oturdum ve her şeyi gördüm, kızım yerdeydi ama yine de üstünü çıkardı ve kendini salladı.
Üstünü çıkarmak onun için saçmalık. Dokuz yaşında bir çocuk, ama eğer ona külotunu çıkarmasını emretmişse, o zaman bu üzerinde düşünülmesi gereken bir şey.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”