Birkaç yıl önce genç bir kızla çıktım, ben 31 yaşındaydım ve o da 20 yaşındaydı. Beni annesiyle tanıştırdığında, onu çılgınca arzuladım (yaşlı bir kadına karşı zayıflığım). 40 yaşındaki annesi büyüleyici görünüyordu, muhteşem sıkı göğüslere, muhteşem bir kıça ve çok güzel bir yüze sahipti.
Onu VKontakte’de buldum ve tatilinden fotoğrafları vardı. mayo giyiyordu ve gerçekten tüm formları görülebiliyor. Bu fotoğraflar beni o kadar heyecanlandırdı ki dayanamadım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Bir kez bitirdikten sonra devam ettim. Sveta’nın geldiğini duymadım, bilgisayarda bir resim vardı, bilgisayarda annesinin fotoğrafları vardı ve ben orada oturmuş mastürbasyon yapıyordum. Vahşi bir öfke nöbeti geçirdi ve bir hafta sonra konuşmadı ve beni görmezden geldi. O zaman ilişki bir şekilde devam etti, ama uzun sürmedi
Mastürbasyon yaparken nasıl yakalandın?
-
Автор темыSashkalovessya
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
Re: Mastürbasyon yaparken nasıl yakalandın?
Sveta’nın kayınvalidesine mastürbasyon yaptığından beri yatakta pek iyi olmadığı ?Sashkalovesex69: ↑14 Jul 2024, 01:55 Birkaç yıl önce genç bir kızla çıktım, ben 31 yaşındaydım ve o da 20 yaşındaydı. Beni annesiyle tanıştırdığında, onu çılgınca arzuladım (yaşlı bir kadına karşı zayıflığım). 40 yaşındaki annesi büyüleyici görünüyordu, muhteşem sıkı göğüslere, muhteşem bir kıça ve çok güzel bir yüze sahipti.
Onu VKontakte’de buldum ve tatilinden fotoğrafları vardı. mayo giyiyordu ve gerçekten tüm formları görülebiliyor. Bu fotoğraflar beni o kadar heyecanlandırdı ki dayanamadım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Bir kez bitirdikten sonra devam ettim. Sveta’nın geldiğini duymadım, bilgisayarda bir resim vardı, bilgisayarda annesinin fotoğrafları vardı ve ben orada oturmuş mastürbasyon yapıyordum. Vahşi bir öfke nöbeti geçirdi ve bir hafta sonra konuşmadı ve beni görmezden geldi. Sonra ilişki bir şekilde devam etti ama uzun sürmedi
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 1 year 10 months
Çok basit. Geceleri bilgisayarın karşısında çıplak oturmak çok keyifli ama annem oğlunu kontrol etmeyi çok seviyor ve çıplak oğlum da poposunu geliştirdi.
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 11 months
O zamandan beri Anna Pavlovna oldun. ? Annem bana öyle seslenmeye başladıAnna Pavlovna: ↑15 Jul 2024, 01:12 Annem oğlunu ziyaret etmeyi seviyor ve çıplak oğlu da poposunu geliştirdi.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 1 year 10 months
Hayır) İşyerinde bir kadını ciddiyetinden dolayı sevdiğimde Anna Pavlovna oldum, makale onun gibi olmak istiyorum ve bu yüzden Nick gibiyim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 11 months
Anna Pavlovna’nın iyi bir kadın olduğundan eminim ama sen onun adını lekeliyorsun.Anna Pavlovna: ↑15 Jul 2024, 01:17 Evet, hayır) İş yerinde bir kadını ciddiyetinden dolayı sevdiğimde Anna Pavlovna oldum, onun gibi olmak isterdim ve bu yüzden tam bir Nick’im.
- These users thanked the author Müdür for the post:
- Anna Pavlovna
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post