Kız akrabasıyla aldattı
-
Автор темыViktor20
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 3 months
Kız akrabasıyla aldattı
Bir kızla yaşıyorum, her şey yolundaydı, mükemmel figürlü ve nazik bir güzellik. Kısa bir süre önce bakıcı olduğu ortaya çıkan akrabası oradan geçerken geceyi geçirmek için uğradı. Tanıştık, bütün gün ve akşam kızın etrafında dolaştım ve ona baktım. Yatağa gittiler ve onu koridora yatırdılar.
Geceleri koridordan gelen seslerle uyandım. Yakınlarda kız yoktu, neler olduğunu hemen anladım. Ayağa kalktım ama hemen tokatları duydum ve hareket edemedim, uzandım ve dinledim. Sabah kızla birlikte gitti, her şey yolunda, ama hafızamdan çıkaramıyorum, seslerden hoşlandığına bakılırsa kız belli ki umursamadı.
Geceleri koridordan gelen seslerle uyandım. Yakınlarda kız yoktu, neler olduğunu hemen anladım. Ayağa kalktım ama hemen tokatları duydum ve hareket edemedim, uzandım ve dinledim. Sabah kızla birlikte gitti, her şey yolunda, ama hafızamdan çıkaramıyorum, seslerden hoşlandığına bakılırsa kız belli ki umursamadı.
Last edited by Viktor20 on 04 Apr 2024, 17:40, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Viktor20 for the post (total 2):
- Onlar buna değerdi, Slv3rF0x
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Re: Kızı akrabasıyla aldattı
Bırakma, sen şanslı. Bir rahibeyle yaşamaktansa bu daha iyi.Viktor20: ↑04 Apr 2024, 17:28 Bir kızla yaşıyorum, her şey yolundaydı, mükemmel figürü ve nazikliği olan bir güzellik. Kısa bir süre önce bakıcı olduğu ortaya çıkan akrabası oradan geçerken geceyi geçirmek için uğradı. Tanıştık, bütün gün ve akşam kızın etrafında dolaştım ve ona baktım. Yatağa gittiler ve onu koridora yatırdılar.
Geceleri koridordan gelen seslerle uyandım. Yakınlarda kız yoktu, neler olduğunu hemen anladım. Ayağa kalktım ama hemen tokatları duydum ve hareket edemedim, uzandım ve dinledim. Sabah kızla birlikte gitti, her şey yolunda ama bunu hafızamdan silemiyorum
- These users thanked the author Slv3rF0x for the post (total 2):
- Eklembacaklılar, YoYo90
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Evet... Bakıcı bunu yapabilirdi... Sakinleşerek doğru olanı yaptı... Kız tüm enerjiyi kendine aldı ve seni kurtardı. Ama sen onunla devam edeceksin, dikkatli ol... Aniden uyanırsın ve bir akraban seni ele geçirir, evet)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Hmmmm, kendi deneyiminizi paylaştınız mı? Yoksa zamanında mı uyandın? :hırçın:
-
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
Kendinizi tanıtmanıza gerek yok - kim olduğunuzu ve ne olduğunuzu uzun zamandır biliyorum...
-
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
Hmmmm, Moska’nın söylemek istediği tek şey bu mu? Evet. Daha fazlasını yapamazsın...
-
- Sürtünmeler
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post