Ağzına ve kafasına külot
-
Автор темыAcheron87
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ağzına ve kafasına külot
Benzer bir konu bulamadım, belki de kızların kafalarına veya ağızlarına külot takılmasını seven tek kişi benimdir? Çevrimiçi olarak toplanan koleksiyonun bir kısmını yayınlıyorum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 2 years 7 months
Re: Ağza ve kafaya külot
Külotu çıkarıp aromasını soluyup şaka gibi kızın ağzına soktuğu konular vardı.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
sexsvaha ru
Seni mağazadan satın alacağım ve bir kutu içinde eve getireceğim. Soyunacağım, kutuyu kanepenin üzerine koyup açacağım. Rahatça yatacaksınız. Seni dışarı çıkaracağım (çıplak) ve yere yatıracağım. Gözlerin kapalı olacak, hazırolda duracaksın. Seni inceleyeceğim:"Ne güzel lastikler!" - Düşüneceğim. Onunla istediğimi yapabilirim - O zaten hayatta değil. Sana dokunacağım.. Göğüslerine dokunacağım... çok yumuşak ve hassaslar.. Kıçına bakacağım.. Çöreklerimi biraz açacağım! SINIF ! Dick’im bir çubuk gibi sertleşecek. Toplar testislere yaklaşıyor... Ben önden gelip yanaklarını sallayacağım ve sen hareketsiz duracaksın - SEN büyük, anonim bir vajinasın - TANRI’NIN HİZMETİNDE BİR Aletsin! Dilimle ağzına girmeye çalışacağım ama dudakların sıkıca sıkıştırılacak. Ve neden dilimi oraya sokayım ki? Burası penis için bir DELİK! Evet!? EVET! Sadece PUSSIE’ni oraya koy ve tükürebilirsin! Evet her şey mümkün, hayatta değilsin. Bir dakika... Omuzlarına bastıracağım ve seni köpek gibi bükeceğim... Göğüslerin sarkacak ve ağırlığının üzerinde hareket edecek... Uzun kıllı penisimi içine sokmaya çalışacağım ama dudakların hâlâ öyle olacak sıkıca sıkıştırılmıştır. Bu bir çeşit fabrika değişikliği! Sonra arkadan gelip penisimi senin hassas kıçına tokatlayacağım.. ÇEKİM uzun süre dayanır! TEK VURUŞLA SİZE YAĞLAYICI OLMADAN GİRECEĞİM .. arkadan... arka kapıdan.. piston tüm uzunluğu boyunca size dalacak .. ve "göt deliğinizdeki" saçlar (orada biraz var) kıllı mızrağımla birlikte sana girecek! Çığlık atacağım! Göğüslerin havada sallanacak, seni omuzlarından tutup 10-20-50-100 kez deleceğim... içeri girip tekrar çıkacağım... taşaklarım kasıklarına şaplak atacak ve utanç verici tokatlar duyulacak tüm odalarda... .Sonra delikleri değiştirmeye başlayacağım! Önce kıçınıza, sonra amınıza girin... ve yine omuzlarınızdan tutun, tek pozisyonda durun, ses çıkarmayın...! Yanardağ patlamaya yaklaştığında içinden atlayacağım... Seni dizlerinin üstüne koyacağım ve sıcak bir et parçası gösterişli bir şekilde ağzına dalacak... bir saniye daha ve uzun, baharatlı bir dere uçacak benden çıkıp vücudunun gizli köşelerine ve bucaklarına ak. Zevkle çığlık atacağım! .... Penisimi çıkarıp dudaklarının üzerinde gezdireceğim ki yere bir damla bile sperm düşmesin...
Seni mağazadan satın alacağım ve bir kutu içinde eve getireceğim. Soyunacağım, kutuyu kanepenin üzerine koyup açacağım. Rahatça yatacaksınız. Seni dışarı çıkaracağım (çıplak) ve yere yatıracağım. Gözlerin kapalı olacak, hazırolda duracaksın. Seni inceleyeceğim:"Ne güzel lastikler!" - Düşüneceğim. Onunla istediğimi yapabilirim - O zaten hayatta değil. Sana dokunacağım.. Göğüslerine dokunacağım... çok yumuşak ve hassaslar.. Kıçına bakacağım.. Çöreklerimi biraz açacağım! SINIF ! Dick’im bir çubuk gibi sertleşecek. Toplar testislere yaklaşıyor... Ben önden gelip yanaklarını sallayacağım ve sen hareketsiz duracaksın - SEN büyük, anonim bir vajinasın - TANRI’NIN HİZMETİNDE BİR Aletsin! Dilimle ağzına girmeye çalışacağım ama dudakların sıkıca sıkıştırılacak. Ve neden dilimi oraya sokayım ki? Burası penis için bir DELİK! Evet!? EVET! Sadece PUSSIE’ni oraya koy ve tükürebilirsin! Evet her şey mümkün, hayatta değilsin. Bir dakika... Omuzlarına bastıracağım ve seni köpek gibi bükeceğim... Göğüslerin sarkacak ve ağırlığının üzerinde hareket edecek... Uzun kıllı penisimi içine sokmaya çalışacağım ama dudakların hâlâ öyle olacak sıkıca sıkıştırılmıştır. Bu bir çeşit fabrika değişikliği! Sonra arkadan gelip penisimi senin hassas kıçına tokatlayacağım.. ÇEKİM uzun süre dayanır! TEK VURUŞLA SİZE YAĞLAYICI OLMADAN GİRECEĞİM .. arkadan... arka kapıdan.. piston tüm uzunluğu boyunca size dalacak .. ve "göt deliğinizdeki" saçlar (orada biraz var) kıllı mızrağımla birlikte sana girecek! Çığlık atacağım! Göğüslerin havada sallanacak, seni omuzlarından tutup 10-20-50-100 kez deleceğim... içeri girip tekrar çıkacağım... taşaklarım kasıklarına şaplak atacak ve utanç verici tokatlar duyulacak tüm odalarda... .Sonra delikleri değiştirmeye başlayacağım! Önce kıçınıza, sonra amınıza girin... ve yine omuzlarınızdan tutun, tek pozisyonda durun, ses çıkarmayın...! Yanardağ patlamaya yaklaştığında içinden atlayacağım... Seni dizlerinin üstüne koyacağım ve sıcak bir et parçası gösterişli bir şekilde ağzına dalacak... bir saniye daha ve uzun, baharatlı bir dere uçacak benden çıkıp vücudunun gizli köşelerine ve bucaklarına ak. Zevkle çığlık atacağım! .... Penisimi çıkarıp dudaklarının üzerinde gezdireceğim ki yere bir damla bile sperm düşmesin...

- These users thanked the author payandalar for the post:
- Acheron87
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 3 years
Külotumu çıkarıp ağzıma tıktığım birkaç yarış vardı, bütün kızlar aynı fikirde değildi, ama hoşuma gitti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Orientation: biseksüel
Kafasına koymadılar ama doğrudan yüzüne koydular ve etrafta dolaştırdılar. Duygu pek net değil. Adamlar külotlarını ağızlarına ittiler, külotu bir kereden fazla yalamak zorunda kaldılar. , sana daha fazla ayrıntı anlatacağım
- These users thanked the author Strekozotlar for the post (total 2):
- Acheron87, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 1 year 3 months
Bu da hoşuma gitti. Ayrıca külotunuzu ip haline getirerek oltaya benzer bir şey yapabilirsiniz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
Nyusha’nın bir saatlik konserinden sonra şarkıcının poposundan alınan külotunu koklayıp ağzımda yıkadığımı hayal ediyorum. Ve ayrıca Vicky Boni ve Tina Kandelaki’nin fitness derslerinden sonraki külotları.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
Beni çimdikle!!!! Lanet olsun, bunun hayalini kuruyorum!

- These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
- SanTechnik, Psvnl’ni, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
Sıkmaya gerek yok, sadece terin aromasını ve efsanevi ve arzu edilen gümüşün salgılarını daha derinden içinize çekin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 1 year 5 months
Arkadaşlarım külotlarını ağızlarına iterdi...
Artık giymiyor...
Partilerde ve kafelerde de oldu, Arkadaşlar’ın isteği üzerine çıkardı külotunu masaya koydu ve sonra ağzına itti...
Artık giymiyor...
Partilerde ve kafelerde de oldu, Arkadaşlar’ın isteği üzerine çıkardı külotunu masaya koydu ve sonra ağzına itti...
-
- ön sevişme
- Total posts: 138
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Bir defasında iki Azeri tarafından çalıların arasında sikildim, hatta biri iki kez geldi ve hepsi kıçımdan. Sonra tangamı alıp tüp haline getirip sperm dışarı sızmasın diye kıçıma soktular. Şort giyip gittim, evde sadece tangamı çıkardım.
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 1 year 6 months
külodumu koymadılar herhangi bir yerde ama başlarına ne geldi ve nerede paylaştılar bilmiyorum
- These users thanked the author Alesya for the post (total 2):
- Psvnl’ni, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 768
- Registered for: 1 year 4 months
Ne kadar heyecan verici, genellikle bir tutku ve sikiş anında külotumu yırtıyorlar ben bir orospu gibiyim, bunu seviyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 1 year 6 months
ve bu konu kızlar için mi yoksa "erkekler" için mi???Passiv_anal’nyi: ↑22 Apr 2024, 05:30 Ne kadar heyecan verici, genellikle tutkuyla külotumu yırtıyorlar ve beni bir orospu gibi sikiyorlar, seviyorum
- These users thanked the author Alesya for the post (total 2):
- Psvnl’ni, Sibiryak89
-
- Orgazm!
Anladığım kadarıyla unisex)Alesya: ↑22 Apr 2024, 05:33ve bu konu kızlar için mi yoksa "erkekler" için mi???Passiv_anal’nyi: ↑22 Apr 2024, 05:30 Ne kadar heyecan verici, genellikle tutkuyla külotumu yırtıyorlar ve beni bir orospu gibi sikiyorlar, seviyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Anladığım kadarıyla ana karakter korkak, kime ve nerede gizlendi, cinsiyet önemli değilAlesya: ↑22 Apr 2024, 05:33ve bu konu kızlar için mi yoksa "erkekler" için mi???Passiv_anal’nyi: ↑22 Apr 2024, 05:30 Ne kadar heyecan verici, genellikle tutkuyla külotumu yırtıyorlar ve beni bir orospu gibi sikiyorlar, seviyorum
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Psvnl’ni
-
- Orgazm!
öyle
: ROFL:Sibiryak89: ↑22 Apr 2024, 08:59Anladığım kadarıyla ana karakter korkak, kim ve nerede saklandıkları, cinsiyet önemli değilbu konu kızlar için mi yoksa "erkekler" için mi???Passiv_anal’nyi: ↑22 Apr 2024, 05:30 Ne kadar heyecan verici, genellikle tutkuyla külotumu yırtıyorlar ve beni bir orospu gibi sikiyorlar, buna bayıldım![]()

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 158 Views
-
Last post by Fısıldayan
-
- 42 Replies
- 4950 Views
-
Last post by SwetaSw
-
- 5 Replies
- 4195 Views
-
Last post by Andrey.Novikov
-
- 4 Replies
- 2276 Views
-
Last post by Anadolu
-
-
New post Yanıt: Kocasıyla birlikte evli bir kadından ICBM. Evli kadın ağzına almayı seviyor
by seks karısı bayan » » in Peri, bağımsız - 1 Replies
- 855 Views
-
Last post by 1111
-