Bir arkadaşım vardı, ara sıra görüşüyorduk, duldu, ben evliydim. Bir keresinde, açık bir sohbette, kendisini lezbiyen aşkıyla tanıştıran bir arkadaşı olduğunu, her türden oyuncağı olduğunu itiraf etti!) Ama benimki erkeklerle daha çok hoşuma gitti. Cevap olarak ben de ona bir arkadaşımla oral seks deneyimi yaşadığımı söyledim. Gerçekten hoşuna gitti ve görmek istedi! Üstelik partnerimizin beni anal seksle baştan çıkarması için eşcinsel aşkı görmek istiyordu!) Bunu ciddiye almadım ama onun başka planları vardı. İnternet aracılığıyla hizmetlerini sunan 2(!) ortak buldu! Beni bağlamak, önümde onlarla sikişmek istedi, ben de onların arkasından ona oral seks yaptım ve aynı zamanda beni arkadan ve önden "kötüye kullandım!"

Bunun şaka olmadığını, korkunç bir kavga ettiğimizi fark ettim. Benim bir korkak olduğumu, her şeyden korktuğumu ve penisim olmasına rağmen erkek olmadığımı söyledi! Bundan sonra onunla ciddi bir ilişkim olduğunu ve gelecekteki eşim olduğunu düşünmeme rağmen onunla tüm ilişkilerimi kestim...