Kızlar, ağzına almayı seven ve kıçına vermekten çekinmeyen erkekler hakkında ne düşünüyor?!

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Nazik
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kızlar, ağzına almayı seven ve kıçına vermekten çekinmeyen erkekler hakkında ne düşünüyor?!

Unread post by Nazik »

These users thanked the author Nazik for the post (total 2):
Anastasya 2005, Romchik_2000
Автор темы
Nazik
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kızlar, ağzına almayı seven ve kıçına vermeyi umursamayan erkekler hakkında ne düşünüyor?!

Unread post by Nazik »

Anastasia2005, konuyu beğendin
These users thanked the author Nazik for the post (total 2):
Anastasya 2005, Romchik_2000
Anastasya 2005
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 273
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel
 Re: Kızlar, ağzına almayı seven ve kıçına vermeyi umursamayan erkekler hakkında ne düşünüyor?!

Unread post by Anastasya 2005 »

Nazik, Kişisel olarak yazın)
These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 3):
Nazik, Romchik_2000, Alexander Adexander
Billy Akışı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Billy Akışı »

Bu kadar az kızın olması üzücü))
These users thanked the author Billy Akışı for the post:
çok sayıda denizci
Joker27
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 1 year 7 months
 Re: Kızlar ağzına almayı seven ve kıçına vermeyi umursamayan erkekler hakkında ne düşünüyor?!

Unread post by Joker27 »

muhtemelen rakip olarak))))))
Vlad50
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 11 months
 Re: Kızlar ağzına almayı seven ve kıçına vermeyi umursamayan erkekler hakkında ne düşünüyor?!

Unread post by Vlad50 »

Bir arkadaşım vardı, ara sıra görüşüyorduk, duldu, ben evliydim. Bir keresinde, açık bir sohbette, kendisini lezbiyen aşkıyla tanıştıran bir arkadaşı olduğunu, her türden oyuncağı olduğunu itiraf etti!) Ama benimki erkeklerle daha çok hoşuma gitti. Cevap olarak ben de ona bir arkadaşımla oral seks deneyimi yaşadığımı söyledim. Gerçekten hoşuna gitti ve görmek istedi! Üstelik partnerimizin beni anal seksle baştan çıkarması için eşcinsel aşkı görmek istiyordu!) Bunu ciddiye almadım ama onun başka planları vardı. İnternet aracılığıyla hizmetlerini sunan 2(!) ortak buldu! Beni bağlamak, önümde onlarla sikişmek istedi, ben de onların arkasından ona oral seks yaptım ve aynı zamanda beni arkadan ve önden "kötüye kullandım!" :bel_flag: Bunun şaka olmadığını, korkunç bir kavga ettiğimizi fark ettim. Benim bir korkak olduğumu, her şeyden korktuğumu ve penisim olmasına rağmen erkek olmadığımı söyledi! Bundan sonra onunla ciddi bir ilişkim olduğunu ve gelecekteki eşim olduğunu düşünmeme rağmen onunla tüm ilişkilerimi kestim...
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Alex yapardı »

Vlad50: 26 Aug 2024, 14:29 Benim korkak olduğumu, her şeyden korktuğumu ve penisim olsa bile erkek olmadığımı söyledi! Bundan sonra onunla ciddi bir ilişkim olduğunu ve gelecekteki eşim olduğunu düşünmeme rağmen onunla tüm ilişkimi kestim...
Üzüntü, Elbette. Bu konuyu tercihleri ​​​​olan yakın kadınlarla paylaşmadım. Ancak geçici olanlarla ilgili ilginç bir tepkiydi. Kimsenin yoğun ilgisi yoktu, tepki 50x50, olumsuzdan kayıtsızlığa kadar, ağzıma aldım, nasıl beğendim?
Vlad50
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 11 months

Unread post by Vlad50 »

Evet, bu üzücü, özellikle de onunla bu kadar çok ortak noktaya sahip olduğumuz, hayata dair görüşlerimiz, ilgi alanlarımız vb. olduğu için. Bunun nadiren olmasına şaşırdı, gerçekten daha yüksek bir mizaca sahipti, annesi Gürcüydü!) Ama bu düzeltilebilir! "Sadakatsizliğine" verdiğim tepkiyi beğendi. Başka biriyle seks yaptığını öğrendiğimde ona olan sevgim ve heyecanımdan neredeyse deliriyordum!) Beni aldatmak istiyordu ve ben buna aldırmıyordum ama arzularının acelesi vardı !) Şimdi, eğer karı koca olsaydık, o zaman büyük olasılıkla "vazgeçerdim"!)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”