Çöpçatan beni ayarlıyor
-
- Potansiyel seks nesnesi
Çöpçatan beni ayarlıyor
Herkese merhaba
. Bu sorunum var. Çocuklarımız yakın zamanda evlendi. Çöpçatanlarımızla harika bir ilişkimiz var, sık sık fırsat olsun veya olmasın, buluşmalarla buluşuyoruz. Çöpçatanın bana bakışlarını yakalamaya başladım, anlıyor musun, kadın bunu hissediyor. Kısa bir süre önce bir çöpçatan eşi olmadan bizi kulübemizde ziyaret ediyordu. Erkekler, yani oğul, koca ve çöpçatan her zamanki gibi çok uzun süre oturdular ve çok içtiler. Ben de içmediğim için oğlumla birlikte çöpçatanı eve götürmek zorunda kaldık. Yolda çöpçatan elini dizime koydu. Durumu daha da kötüleştirmemek için nasıl tepki vereceğimi ve oğlumun dikkatini çekmeyeceğimi bilmiyordum. Eve vardığımızda oğlum kayınpederinin evine kadar eşlik etmek için arabadan indi ve o anda her zamanki gibi bana sarıldı ve sert bir şekilde dudaklarıma doğru emip hızla bıraktı. Umarım oğlum bunu görmemiştir. Durum pek akıllıca değil. Ve şimdi ne yapacağımı, nasıl daha fazla davranacağımı bilmiyorum? Belki sadece sarhoş bir hezeyandı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Çöpçatan beni bağladı
Çok hoşsun, çok hoşsun! Çöpçatan’ın sana aşık olduğu gün gibi açık! Ve "harika bir ilişkiden" daha samimi bir ilişki istiyor! İlgileniyor
seninle tekrar eğlenmeyi dene!
Karar vermek size kalmış! Onunla bir ilişkiye mi başlamak istiyorsun? Sadece onunla dalga geçmek mi istiyorsun? Bunu bir şakaya dönüştürmek ister misin? Sadece dostane ilişkilerden mi vazgeçmek istiyorsunuz?..
Bu size kalmış! :)
seninle tekrar eğlenmeyi dene!
Karar vermek size kalmış! Onunla bir ilişkiye mi başlamak istiyorsun? Sadece onunla dalga geçmek mi istiyorsun? Bunu bir şakaya dönüştürmek ister misin? Sadece dostane ilişkilerden mi vazgeçmek istiyorsunuz?..
Bu size kalmış! :)
-
Kesinlikle ilginç, hoş ve akıllı bir adam. Ancak bu tür ilişkilerin formatı beni korkutuyor. Ahlak vb.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evet, tarafsız bir yerde buluşalım ve her şey her zamanki gibi gidecek. Utanacak ne var? Çocuklarınızın işine karışmıyorsunuz. Sonunda, bir başkası için ilginç olan bir şey var, sadece bir erkek, bir kadın, seks.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
İşte ahlakın ve kamuoyunun sıradan insanların yaşamları üzerindeki etkisine bir örnek! Bu tür ilişkiler kimseye zarar vermese bile - vay!!! Neden? Hala iyi değil...
-
Bakalım bundan sonra ne olacak... Durum ne olacak, nasıl ortaya çıkacak. Olan bitenden bir kesit... Teşekkürler

-
Sexar, Bakalım sonra ne olacak... Nasıl görünecek. Peki durumun tadı ne olacak
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Orientation: biseksüel
Mandrake, Beğendiyseniz ve keyif alıyorsanız, o zaman neden olmasın ve hayır! Hafif flörtle başla, sonra kartlar düşecek!
- These users thanked the author Luka for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
-
HAYIR. Şu ana kadar her şey sessiz
. Yakınlarda yaşamıyoruz. Birbirimizi nadiren görüyoruz. Günümüzde herkes ara sıra hastalanıyor. Ayrıca kızı ve ben, yani gelinim, küçük bir tartışma yaşadık; o henüz çok küçük ve hayat tecrübesi nedeniyle pek çok şeyi anlamıyor. Her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum. Ancak çöpçatan geçenlerde uğradı, çocuklarını göle götürdü ve dünkü kurumsal partiden sonra biraz sarhoştu. İçeri girdi, merhaba dedi ve kızıyla barışmak istedi. Umurumda değil. Sanki onunla tartışmamışım gibi, bana gelmeye değmeyeceğine kendisi karar verdi. İşte sessizlik geliyor. Geçen gün yıldönümüm, kimseyi davet etmek istemiyorum, bir yere kaçmak istiyorum. Aynen bunu yapacağım...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Orientation: aseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
:şamp:
Karar veriyorum: "Çöpçatana ver!" :zeki:Yemek için : ↑27 Oct 2020, 18:25 Herkese merhaba. Bu sorunum var. Çocuklarımız yakın zamanda evlendi. Çöpçatanlarımızla harika bir ilişkimiz var, sık sık fırsat olsun veya olmasın, buluşmalarla buluşuyoruz. Çöpçatanın bana bakışlarını yakalamaya başladım, anlıyor musun, kadın bunu hissediyor. Kısa bir süre önce bir çöpçatan eşi olmadan bizi kulübemizde ziyaret ediyordu. Erkekler, yani oğul, koca ve çöpçatan her zamanki gibi çok uzun süre oturdular ve çok içtiler. Ben de içmediğim için oğlumla birlikte çöpçatanı eve götürmek zorunda kaldık. Yolda çöpçatan elini dizime koydu. Durumu daha da kötüleştirmemek için nasıl tepki vereceğimi ve oğlumun dikkatini çekmeyeceğimi bilmiyordum. Eve vardığımızda oğlum kayınpederinin evine kadar eşlik etmek için arabadan indi ve o anda her zamanki gibi bana sarıldı ve sert bir şekilde dudaklarıma doğru emip hızla bıraktı. Umarım oğlum bunu görmemiştir. Durum pek akıllıca değil. Ve şimdi ne yapacağımı, nasıl daha fazla davranacağımı bilmiyorum? Belki sadece sarhoşluğun verdiği bir hezeyandı?
:şamp:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 449 Views
-
Last post by Dennis_car
-