Son zamanlarda grup olarak (çiftler halinde) nasıl bir araya geldiğimizi, herkesin gözlerini bağlayıp oynamaya başladığımızı hayal ediyorum.
Kurallar basit: erkekler üyelerini rastgele bir sırayla değiştirir ve kızlar, eşleşmelerini tahmin edene kadar herkese elleri olmadan oral seks yapar. Bütün bunlar kameraya kaydediliyor. Daha sonra, herkesin yaptığı gibi, kadınlar MCH’lerinin seri numarasını tahmin etmeye çalışır, erkekler ise sevdiklerinin nerede olduğunu tahmin eder. Bundan sonra herkes oturup videoyu izler ve kimin kazanıp kimin kaybettiğini belirler.
Konu daha da geliştirilebilir, örneğin oral seks veya seks.
Kaybeden çift için de bir ceza bulabilirsiniz; örneğin, kız herkese oral seks yapar ve adam herkese oral seks yapar. Böylece tutkuların yoğunluğu daha da artacaktır.
Önemli olan dokunma hislerinin ve ellerin olmamasıdır, böylece birinin figürüne göre nerede olduğunu anlayamazsınız.
Oyunu beğendin mi? Eğer oynamak ister misiniz?
Oyunu nasıl buldun?
-
Автор темыa____aa
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years 1 month
Re: Oyunu nasıl buldunuz?
veya örneğin, kaybeden çift kocasının önünde bütün erkekler tarafından sikilir)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
yalnızca oyununuzda erkeklerin veya kadınların gözlerini bağlamanız gerekir, aksi halde birbirlerini nasıl bulacaklar?
u harika bir fikir))))
))) Bir sürü erkek olsa bile eski kocamı tanırdım))) Ben muhtemelen tanıyacaktır...a____aa: ↑02 Jun 2024, 13:23 Son zamanlarda grup olarak (çiftler halinde) nasıl bir araya geldiğimizi, herkesin gözlerini bağlayıp oynamaya başladığımızı hayal ediyorum.
Kurallar basit: erkekler üyelerini rastgele bir sırayla değiştirir ve kızlar, eşleşmelerini tahmin edene kadar herkese elleri olmadan oral seks yapar. Bütün bunlar kameraya kaydediliyor. Daha sonra, herkesin yaptığı gibi, kadınlar MCH’lerinin seri numarasını tahmin etmeye çalışır, erkekler ise sevdiklerinin nerede olduğunu tahmin eder. Bundan sonra herkes oturup videoyu izler ve kimin kazanıp kimin kaybettiğini belirler.
Konu daha da geliştirilebilir, örneğin oral seks veya seks.
Kaybeden çift için de bir ceza bulabilirsiniz; örneğin, kız herkese oral seks yapar ve adam herkese oral seks yapar. Böylece tutkuların yoğunluğu daha da artacaktır.
Önemli olan dokunma hislerinin ve ellerin olmamasıdır, böylece birinin figürüne göre nerede olduğunu anlayamazsınız.
Oyunu beğendin mi? Oynamak ister misin?
yalnızca oyununuzda erkeklerin veya kadınların gözlerini bağlamanız gerekir, aksi halde birbirlerini nasıl bulacaklar?
u harika bir fikir))))
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 1 year 2 months
Kadınlarda bunun nasıl işe yaradığını bilmiyorum ama oral seks açısından, sıradan bir partneri tat ve kokudan kolaylıkla tanırım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 1 month
burada toplanmış çok maço erkekler var ama aslında yarısı, kadının yanında başkasının penisini görünce korkudan sıçar ve sadece oral seks yapmakla kalmaz, aynı zamanda suskun kalır, kadınların tek eşli olması daha kolaydır.
bir duvarın arkasındaki Çek genelevinin daha iyi formatı, parçalanırken kim olduğunu göremiyor.
bir duvarın arkasındaki Çek genelevinin daha iyi formatı, parçalanırken kim olduğunu göremiyor.
-
Автор темыa____aa
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 3 months
Ya da daha da basit olabilir - doğru tahmin edip etmediklerini söyleyecek ve puanları yazacak 1-2 kişilik bir jüri oluşturun.
Bu oyundaki en önemli şey, kimsenin tam olarak kiminle iletişim halinde olduğunuzu bilmemesidir.
Her oyuncunun bir numarası vardır, örneğin bir çıkartma. Katılımcı partnerinin kendisi olduğunu düşündüğünde harekete geçer, kendisi olduğunu söyler ve kenara çekilir. Daha sonra herkes tahminlerinin doğru olup olmadığını görmek için videoyu izliyor.
Ya da daha da basit olabilir - doğru tahmin edip etmediklerini söyleyecek ve puanları yazacak 1-2 kişilik bir jüri oluşturun.
Bu oyundaki en önemli şey, kimsenin tam olarak kiminle iletişim halinde olduğunuzu bilmemesidir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
))) I bu oyunu oynardım))) sadece çok fazla oyuncuya ihtiyacın var, bu daha ilginça____aa: ↑02 Jun 2024, 21:35Her oyuncunun bir numarası vardır çıkartma gibi. Katılımcı partnerinin kendisi olduğunu düşündüğünde harekete geçer, kendisi olduğunu söyler ve kenara çekilir. Daha sonra herkes tahminlerinin doğru olup olmadığını görmek için videoyu izliyor.yalnızca oyununuzda erkeklerin veya kadınların gözlerini bağlamanız gerekiyor, aksi halde birbirlerini nasıl bulacaklar?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 9 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies