Erkeklerin bana bakmasını seviyorum

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
MRK4RK
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 1 year 3 months
 Erkeklerin bana bakmasını seviyorum

Unread post by MRK4RK »

kızlar, merhaba! Aynısı kimde var? Ergenliğimden beri erkeklerin bana aç gözlerle bakmalarını severim. Bilerek bacaklarını açığa çıkardı ve kısa şort giydi. Bunun sadece özgüveni arttırdığını düşünüyorum. Bu güne kadar, herhangi bir yerde veya şirkette, görünüşüm, makyajım ve kıyafetlerim ile en seksi olmaya ve erkeklerin bakışlarını çekmeye çalışıyorum. Samimi fotoğraflar içeren bir Telegram kanalı oluşturmayı düşünmeye başladığım noktaya geldi. Ve öyle ki, bir şirkette veya başka bir yerde "bakışlara göre en çok talep gören" kişi ben değilsem, eziyet çekiyorum ve yerimi en çok arzu edilen kişi olarak göstermenin yollarını arıyorum. Buradaki paradoks şu ki, okuldaki akranlarım bana bakmıyordu ama yaşlı erkekler her yerde bana bakıyordu. Özellikle sokakta, kafelerde vb. Adamın benimle ilgilendiğini hissetmek hoşuma gidiyordu ama bunu ona vermeyecektim. Bırakın hayal etsin, diyorlar. Genel olarak bir tür tekmeleme. Kocam ve ben yakın zamanda bunun hakkında konuştuk. Çok kırılmıştım. Sadece onu seviyorum ve onu inanılmaz derecede seviyorum. Diğer erkekler hiç ilgilenmiyor. Ama erkeklerin (bazen de kadınların) arzulu bakışlarını üzerine çekme, onlardan iltifat alma ve biraz flört etme (benden hoşlandıklarını anlamıyormuşum gibi masum davranma) ve sonra da onlara hiçbir şey vermeden hayatlarından kaybolma alışkanlığı. devam etme şansı kaldı. Bu muhtemelen kibrimi memnun ediyor, ama aynı zamanda da tiksindiriyorum... Sanırım sorun bu ve bu normal mi? Aynısı kimde var? Kızlar, yardım edin... :özür dilerim:
Fakat çok az ilerleme kaydettim: üniversiteden erkekler ve diğer erkekler sizi sosyal ağlarda flört etmeye ve randevulara davet etmeye çalışırsa görmezden gelirim onlar) :bilinmiyor:
These users thanked the author MRK4RK for the post (total 3):
Omut46, alexandr.lvov, Fargal94
Fred0905
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Erkeklerin bana bakmasını seviyorum

Unread post by Fred0905 »

Telegram kanalları fikri güzel, davet bekliyorum
These users thanked the author Fred0905 for the post:
alexandr.lvov
Elenarus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Orientation: biseksüel

Unread post by Elenarus »

Ben de hoşuma gidiyor ve bazen kasıtlı olarak biraz açığa çıkarıyorum, hatta bacaklarımı ayırıyorum.
These users thanked the author Elenarus for the post (total 3):
alexandr.lvov, Fred0905, tutinof4
alexandr.lvov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43

Unread post by alexandr.lvov »

MRK4RK, Son olarak, en azından kızlardan bazıları 🤔 bir telgraf kanalı oluşturmayı düşünüyordu ’ 128172; 🔗 💃
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tatlı biber »

Çıplaklar plajlarında çalışıyor
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Samara »

Ve ruh halimde, bunu gizlemeden küstahça, meydan okurcasına bakmayı seviyorum ve birçok kız bundan hoşlanıyor, karşılık veriyorlar, bazıları utanıyor ve gözlerini başka yöne çeviriyor, diğerleri de karşılığında benzer ilgi gösteriyor. Yıllardır sadece birkaç vakada bundan dolayı bir takım olumsuzluklar yaşandı, tabi görünüşümün korkutmaması ya da tiksindirmemesinden de kaynaklanıyor olabilir)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”