Kimler sanal seks yapıyor? Bize yazışmanın ekran görüntüsünü söyleyin veya gösterin!
-
Автор темыgerz13
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kimler sanal seks yapıyor? Bize yazışmanın ekran görüntüsünü söyleyin veya gösterin!
Bize sanal seks hakkında ne hissettiğinizi anlatır mısınız? Onlar. fotoğraf ve videolarla duygularınızı ve tepkilerinizi anlatan samimi yazışmalar! Deneyiminizi paylaşın ve fotoğraf ve video içeren ekran görüntüleriniz varsa!)) İlginç bir deneyim olacak!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
- Registered for: 1 year 8 months
Re: Kim sanal seks yapıyor? Bize yazışmanın ekran görüntüsünü söyleyin veya gösterin!
gerz13, Duyuyor musun? Forumu kirletmekten sıkılmadınız mı? Şu anda tüm forum size yazışmalarını göndermeye başlayacak! Hayal kuruyorum! Kendin başlat! Yoksa Tanrı sizi beyninizle mi kızdırdı?
- These users thanked the author Mekanik for the post (total 3):
- Beluga, Zorba Carrie, Fargal94
-
Автор темыgerz13
- heyecanlanıyorum
Re: Kim sanal seks yapıyor? Bize yazışmanın ekran görüntüsünü söyleyin veya gösterin!
Öncelikle çöp atmayın, iletişim için bir konu önerin! Bunu sadece kendim için yazmadım, birçok kişi deneyimlerini paylaşmak ve kendilerini göstermekle ilgilenecek! Bende de var o yüzden konuyu gündeme getirdim! Neden bana hakaret ediyorsun? İstemiyorsanız katılmayınız! Forum ücretsizdir!!! Ben beyinden yoksun değilim, endişelenmeyin!)
- These users thanked the author gerz13 for the post:
- BarsukPalmiye
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years
diğer insanların sanal yazışmalarına mastürbasyon yapmak lastik bir kadın tarafından aldatılmak gibidir

- These users thanked the author Beluga for the post (total 5):
- Zorba Carrie, ilovebiboys, Üstü kendinize saklayın, Fargal94, Eustace
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 1 year 11 months
Aslında ilginç bir konu... Bir elinizle mastürbasyon yapıp diğer elinizle harf yazmak uygun mu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Öncelikle sanalla ilgili bir konu vardı zaten. İkincisi, ne bilmek istiyorsun? Neye?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Beluga, Alexsss
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Alenka, Burada iyi tartışıldı: Sanal ilişkiler ne kadar sürüyor?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Beluga, gerz13, Alice
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
Tamamen (tarafından test edildi) deneyim) :salut :

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Orientation: biseksüel
gerz13, duyuyor musun? Forumu kirletmekten sıkılmadınız mı? Şu anda tüm forum size yazışmalarını göndermeye başlayacak! Hayal kuruyorum! Kendin başlat! Yoksa Tanrı sizi beyninizle mi kızdırdı?
Mechanic’in yazarına bu mesaj için teşekkür edildi (toplamda 2):
Belukha, Hooligan Carrie
------ -------- ------------
neden bu kadar kızgınsın? İstediği gibi sallanıyor
Mechanic’in yazarına bu mesaj için teşekkür edildi (toplamda 2):
Belukha, Hooligan Carrie
------ -------- ------------
neden bu kadar kızgınsın? İstediği gibi sallanıyor
- These users thanked the author Gurme for the post (total 2):
- gerz13, BarsukPalmiye
-
Автор темыgerz13
- heyecanlanıyorum
kimse sizi fotoğraf ve video göndermeye, "gönder" ile "gönderebilirsin" arasında bir fark yaratmaya teşvik etmiyor!!! Benzerini bulamadığım için konuyu gündeme getirdim ama birçok kişi için gerçekten ilginç. Benim için asıl ilginç olan deneyim alışverişidir. Bu genel olarak Formers için nasıl, hangi formatta ve ne kadar ilginç! İstemiyorsanız tartışmaya katılmayın! Olumsuzluğunuzu neden hemen döküyorsunuz? O halde forum, deneyimleri ve diğerlerini paylaşmak için değilse ne işe yarar?Hooligan Carrie: ↑05 Sep 2023, 23:40 Öncelikle sanalla ilgili bir konu vardı zaten. İkincisi, ne bilmek istiyorsun? Peki ne?
-
- Oral stimülasyon
Hiç kimsenin tepki vermediği konularınız olduğunda çöpe atılırsınız! Konularda bir şeyi tartışmanız gerekiyor ama her türlü saçmalık için yalvarıyorsunuz! Keşke beyniniz olsaydı normal konular yazardınız. Ve sonra bu konularınız takılıyor, burada dolaşıyor... Başka herhangi bir forumda olsaydı, uzun zaman önce bu tür saçmalıklardan dolayı ÖMÜR BOYU yasaklanmış olurdunuz!gerz13: ↑05 Sep 2023, 23:35 Öncelikle ortalığı karıştırmayın, iletişim için bir konu önerin! Bunu sadece kendim için yazmadım, birçok kişi deneyimlerini paylaşmak ve kendilerini göstermekle ilgilenecek! Bende de var o yüzden konuyu gündeme getirdim! Neden bana hakaret ediyorsun? İstemiyorsanız katılmayınız! Forum ücretsizdir!!! Aklım yerinde değil, endişelenmeyin!)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
Re: Kim sanal seks yapıyor? Bize yazışmanın ekran görüntüsünü söyleyin veya bize bildirin!
Belukha’dan mesaj » 5 dakika önce
Başkalarının sanal yazışmalarına mastürbasyon yapmak, lastik bir kadın tarafından aldatılmaya benziyor
Belukha bu mesaj için yazara teşekkür etti:
Hooligan Carrie
Bırak beni derinlik...
- ------
nKöy tuvaletinde mastürbasyon yapmaya başladım... kıçım kapıya dönük... yüzüm arka duvara dönük. Sonra beni böyle becerdiler. O zaman bana mastürbasyon yapamayacağımı ve bekçi Baba Manya’yı becermenin daha iyi olacağını söyleselerdi... ama bana söylemediler. Hala... herkese mastürbasyon yapıyorum... ve aynen böyle...
Belukha’dan mesaj » 5 dakika önce
Başkalarının sanal yazışmalarına mastürbasyon yapmak, lastik bir kadın tarafından aldatılmaya benziyor

Belukha bu mesaj için yazara teşekkür etti:
Hooligan Carrie
Bırak beni derinlik...
- ------
nKöy tuvaletinde mastürbasyon yapmaya başladım... kıçım kapıya dönük... yüzüm arka duvara dönük. Sonra beni böyle becerdiler. O zaman bana mastürbasyon yapamayacağımı ve bekçi Baba Manya’yı becermenin daha iyi olacağını söyleselerdi... ama bana söylemediler. Hala... herkese mastürbasyon yapıyorum... ve aynen böyle...
-
Автор темыgerz13
- heyecanlanıyorum
peki, tartışın ya da buradan defolup gidin olumsuzluk!))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
Forumu Tanrı’ya gücenmiş beyinlerin her zaman tatminsiz iğrençliğiyle dolduran, osuruklarınızla seks hakkındaki hoş iletişim atmosferini bozan sizsiniz.
Neden herkesi vahiylerinizle ve ahlak derslerinizle rahatsız ediyorsunuz? Başkalarının sorunları seni ne ilgilendiriyor? Mekaniğinizde diğer insanları anlayacak kadar yağlama yok, bu yüzden bilinciniz ve kendi soğukkanlılığınız aşırı ısınıyor. Eğer kişinin konunun özü hakkında söyleyecek bir şeyi yoksa suskun kalır. Ve cevaplayacak hiçbir şeyin olmadığı herhangi bir soruda herkese karşı ishal oluyorsun.
Forumu Tanrı’ya gücenmiş beyinlerin her zaman tatminsiz iğrençliğiyle dolduran, osuruklarınızla seks hakkındaki hoş iletişim atmosferini bozan sizsiniz.
-
- Oral stimülasyon
Dinle, sana hakaret etmedim sanırım? "Köpek" ve "tamirciler" için övgülerinizi toplantıda kıyma haline getirdim ve bu ağ kabadayı değil. Şimdi asıl meseleye geliyorum: Bu konuda gerçekten hata yaptım, itiraf ediyorum. Şikayetlerim var ve sadece ben değil (bakın kim onaylıyor), herkes değil, siz de! Ne kadar çöp yaptın? A? Yenilerini yaratmadan önce düşünün!Truwor: ↑06 Sep 2023, 00:22 Neden herkesi vahiylerinle, ahlak derslerinle rahatsız ediyorsun? Başkalarının sorunları seni ne ilgilendiriyor? Mekaniğinizde diğer insanları anlayacak kadar yağlama yok, bu yüzden bilinciniz ve kendi soğukkanlılığınız aşırı ısınıyor. Eğer kişinin konunun özü hakkında söyleyecek bir şeyi yoksa suskun kalır. Ve cevaplayacak hiçbir şeyin olmadığı her soruda herkese karşı ishal oluyorsun.
Tanrı’nın gücenmiş beyinlerinin ebedi tatminsiz pisliğiyle forumu kirleten, osuruklarınla hoş ortamı bozan sensin. seks konusunda iletişim atmosferi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Orientation: aseksüel
Chetlanin çivili ömür boyu hapis cezası alacak! ("Kin-dza-dza" filminden)
- These users thanked the author Alex020362 for the post (total 2):
- gerz13, Mekanik
-
Автор темыgerz13
- heyecanlanıyorum
bir hatayı kabul etmek sana itibar kazandırır! Saygı ve saygı! AMA, lütfen konuyu konu dışı selden kurtarın!!! Kapalı soru! Konu üzerinde çalışıyoruz!)))
-
- Oral stimülasyon
Hata! Sel olayını hatırladım! Bu iyi! Bu forumda beni sinirlendiren de bu! Herhangi bir konuda şarkılarla başlayıp kavgayla biterler. Yöneticiler bunu izlemezse bununla nasıl başa çıkılır? İlk birkaç gün dehşete düştüm: Çit paspası manşetlerdeydi!!! Bunu başka nerede göreceksin? Genel olarak normal forumlarda (cinsel olanlardan bahsetmiyorum) bu tür sorunlar özel olarak veya yöneticiler tarafından çözülmektedir. Bir şekilde iletişim kültürünü tanıtmamız gerekiyor... Geçen gün bir konuda, aşık bir çift arasında (kişisel mesajdan şüphelenmiyorlar bile), diğer üç kişi arasındaki hesaplaşmanın arka planında paralel bir yazışma yaşandı. ve konuya yeni giriş yapmış biri tüm bu saçmalıkları nasıl okuyabilir? Gelin hep birlikte büyüyelim!
- These users thanked the author Mekanik for the post (total 3):
- gerz13, Alex020362, Alexsss
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Orientation: aseksüel
İçmelisiniz dudaklarınla tatlım ..

- These users thanked the author Alex020362 for the post (total 2):
- Mekanik, gerz13
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
Harika bir ifade )) not defterine kaydedildi))
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Alexsss
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
İşte bu, cankurtaran hilesinin nasıl olduğuydu uzun zaman önce icat edildi. Artık konuşmayı ekrandaki metne çevirmenin bir yolu var. Sesle yani mesajla iletişim kurmak istemiyorsanız, bir kulaklık alın, yüksek sesle konuşun ve ardından kaydedilen cümleleri metin olarak gönderin.
Sadece bu yöntem aşağıdaki durumlarda uygundur: evde yalnızız. Ve kural olarak evli insanlar erdemli oldukları için burada yanmak mümkündür.
Hiç kullanışlı değil . Ben hatırlıyorum. olduğu gibi, ancak muhatap kendisi öfkelendiğinde, artık kesinlikle umursamazsınız ve rahatsızlığı düşünmezsiniz.
İşte bu, cankurtaran hilesinin nasıl olduğuydu uzun zaman önce icat edildi. Artık konuşmayı ekrandaki metne çevirmenin bir yolu var. Sesle yani mesajla iletişim kurmak istemiyorsanız, bir kulaklık alın, yüksek sesle konuşun ve ardından kaydedilen cümleleri metin olarak gönderin.
Sadece bu yöntem aşağıdaki durumlarda uygundur: evde yalnızız. Ve kural olarak evli insanlar erdemli oldukları için burada yanmak mümkündür.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
Orada yeterince tugay gördün, kimin için bir şeyler kıracaksın? ? )) Konuyu beğenmediyseniz, geçin, sapıklar için bir forumda oturan ve birini tehdit eden bir palyaço var)) haydut anne gülüyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Evet ve bir sonraki konu birisinin annesini nasıl siktiğini tartışırken burada birine bir şey söylemek aptalca. Başka bir konuda ise karı koca, karıları için bir sikik arıyorlar. Ve bu arka plana karşı siz ve iddialarınız biraz vahşi görünüyorsunuz. Anlayamadın mı!?
Genellikle burada bulunan herkesi pislik olarak görüyorsan o zaman tekrar soracağım; o zaman burada ne yapıyorsun ve neden?
Şu tarihten sonra gönderildi: 12 dakika 5 saniye:
Fakat bu forumda zaman zaman sizin gibi, hiçbir sebep yokken kendilerini baskın erkek olarak gören ziyaretçiler var. Birisine bir şeyler göstermeye başlarlar ve mümkün olan her şekilde moderatörün görevlerini üstlenirler.
Yasaklanması gerekenlerin bunlar olduğunu söylemeye gerek yok. Ama şunu unutmayalım; sizi bu forumda yasaklamıyorlar. İşte bu yüzden iyi.
Ve geriye kalan tek yol böyle bir ziyaretçiyle iletişim kurmamaktır. Bu iki şekilde yapılabilir - ya onun hiçbir gönderisine yanıt vermeyin ya da onun başlattığı hiçbir tartışmaya uymayın. Veya öyle görünüyor ki, onun takma adını profilinizdeki yasaklar listesine ekleyebilirsiniz. Ve öyle görünüyor ki mesajları görünmeyecek.
Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, bu tür kabalıklar ve hatta tehditler kişisel olarak benim için de son derece tatsız.
Neden tüm bu saçmalıklarını buraya sürüklemek istiyorsun?
Bok içinde, bokun ortasında yaşadığını, hayatının ve etrafındaki her şeyin de boktan olduğunu düşünüyorsun. Peki neden bu saçmalığı başkalarına atmaya ihtiyaç duyuyorlar? Bunu hak edecek ne yaptılar?
Sana dokunmamış gibiler.
Aslında, burası sapıkların forumu. Bunlardan biri sensin. Eğer onlardan biri değilseniz o zaman burada ne işiniz var?Mekanik: ↑05 Sep 2023, 23:55 Bunlar kimsenin tepki vermediği konularınız ve siz ortalığı karıştırıyorsunuz! Konularda bir şeyi tartışmanız gerekiyor ama her türlü saçmalık için yalvarıyorsunuz! Keşke beyniniz olsaydı normal konular yazardınız. Ve sonra bu konularınız takılıyor, burada dolaşıyor... Başka herhangi bir forumda olsaydı, bu tür saçmalıklardan dolayı uzun zaman önce ÖMÜR BOYU yasaklanırdınız!
Evet ve bir sonraki konu birisinin annesini nasıl siktiğini tartışırken burada birine bir şey söylemek aptalca. Başka bir konuda ise karı koca, karıları için bir sikik arıyorlar. Ve bu arka plana karşı siz ve iddialarınız biraz vahşi görünüyorsunuz. Anlayamadın mı!?
Genellikle burada bulunan herkesi pislik olarak görüyorsan o zaman tekrar soracağım; o zaman burada ne yapıyorsun ve neden?
Şu tarihten sonra gönderildi: 12 dakika 5 saniye:
Bu arada, bu forumda herhangi bir yasak yok. Ayrıca bu forumda makul sınırlar dahilinde müstehcen bir dil kullanarak bir şeyler yazabilirsiniz. Bu aptalca uyarıları da yapmıyorlar. Bu forumu bu yüzden seviyorum.Mechanic: ↑06 Sep 2023, 00:34 Dinle, sana hakaret etmedim öyle görünüyor? "Köpek" ve "tamirciler" için övgülerinizi toplantıda kıyma haline getirdim ve bu ağ kabadayı değil. Şimdi asıl meseleye geliyorum: Bu konuda gerçekten hata yaptım, itiraf ediyorum. Şikayetlerim var ve sadece ben değil (bakın kim onaylıyor), herkes değil, siz de! Ne kadar çöp yaptın? A? Yenilerini oluşturmadan önce düşünün!
Fakat bu forumda zaman zaman sizin gibi, hiçbir sebep yokken kendilerini baskın erkek olarak gören ziyaretçiler var. Birisine bir şeyler göstermeye başlarlar ve mümkün olan her şekilde moderatörün görevlerini üstlenirler.
Yasaklanması gerekenlerin bunlar olduğunu söylemeye gerek yok. Ama şunu unutmayalım; sizi bu forumda yasaklamıyorlar. İşte bu yüzden iyi.
Ve geriye kalan tek yol böyle bir ziyaretçiyle iletişim kurmamaktır. Bu iki şekilde yapılabilir - ya onun hiçbir gönderisine yanıt vermeyin ya da onun başlattığı hiçbir tartışmaya uymayın. Veya öyle görünüyor ki, onun takma adını profilinizdeki yasaklar listesine ekleyebilirsiniz. Ve öyle görünüyor ki mesajları görünmeyecek.
Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, bu tür kabalıklar ve hatta tehditler kişisel olarak benim için de son derece tatsız.
Neden tüm bu saçmalıklarını buraya sürüklemek istiyorsun?
Bok içinde, bokun ortasında yaşadığını, hayatının ve etrafındaki her şeyin de boktan olduğunu düşünüyorsun. Peki neden bu saçmalığı başkalarına atmaya ihtiyaç duyuyorlar? Bunu hak edecek ne yaptılar?
Sana dokunmamış gibiler.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 3):
- Vanzo, Mekanik, gerz13
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
Asıl mesele eğlenmek; Yoldaş Binbaşı da gülmek istiyor.
Hayır, burası daha çok çevrimiçi aptallardan oluşan bir forum. Şehir çılgınları var ve çevrimiçi olanlar da var.
Asıl mesele eğlenmek; Yoldaş Binbaşı da gülmek istiyor.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Alexsss, Mekanik
-
- Oral stimülasyon
AlexTDV: ↑06 Sep 2023, 06:48 Orada yeterince tugay gördün, kimin için bir şeyler kıracaksın? )) konuyu beğenmedim - geçin, forumda sapıklar için oturan ve birini tehdit eden bir palyaço var)) haydut annemin kahkahası sıfırla çarpıldı! Ve forumu okusan iyi olur, forumda en azından biraz düzen için çağrıda bulunuyorum. Alıntı yapmayın, sizin gibi insanların yanıt vermesine gerek yok.
saç gömlek, Merhaba! Bunun nasıl bir forum olduğunu çok iyi anladım ve yapmak istediğim de buydu; kibar toplumdaki insanların bahsetmediği konular hakkında bir yerlerde konuşmam gerekiyordu. Mesela sokaktaki başarılı bir erkeğe oral seks yapıp yapmadığını sorun. Bir tef alma şansı var ama evde muhtemelen onu kendi yapacak! Ve bunu burada konuşmaktan utanmıyorum ve bunun normal olduğunu düşünüyorum: benimki bundan hoşlanıyor ve onu öyle bir duruma getiriyorum ki, bir an önce içeri girmesi için yalvarıyor... Ama şu konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum: Sapıklar: Burada dolaşanlar sadece sapıklar değil, neyse ki normal olanlar da var. Bu arada, olay şu: gerçek hayattaki tüm sapıklar kendi deliklerinde sessizce oturuyorlar ve gösteriş yapmıyorlar, normalmiş gibi davranıyorlar, çünkü... Halkın aşağılamasından korkuyorlar, örneğin kim iş yerinde yanacak? Onlar sadece evde ve burada eğleniyorlar ama çoğunlukla normal insanlar bu forumla ilgilenmiyor çünkü... zaten her şeyi seviyorlar ve çoğu burada iletişim kurmaktan utanıyor. Dolayısıyla seyircide böyle bir dengesizlik var. Ve filtrelemenin ne anlamı var: Sadece birkaç gündür buradayım, yavaş yavaş çözüyorum... Ve kelimenin tam anlamıyla her türlü LGBT, BDSM vb. konulara girmek istemiyorum. Burada yeterince normal olan var, bu yüzden bunlar normal olanların üzerine tırmanıyor ve hadi burada gökkuşağı paçavralarını sallayalım! Onları görmezden gelmeye çalışıyorum ama hayır, banyo yaprağı gibi yapışıyorlar... Ve hiçbir LGBT konusuna bile bakmadım.
Peki jüri üyeleri, bir şekilde hesaplaşmadan idare edelim mi? Ve bu insanların kadınların ifşaatlarına nasıl tepki verdiklerini izlemek iğrenç... Yatakta silikon olmadan herhangi bir şey yapma konusundaki acizliklerinden dolayı öfkeliler ve buraya bok püskürtüyorlar... Şu anda çıldıracaklar. .. anı yakalıyoruz...
- -------------------------------
Bu arada, dün ben ayrılırken buradaki tüm farklılıkları çözdük, böylece yenileri uyum sağladı. İşte cevabım.
Tamam, bu kadar laf kalabalığı yeter! Baltayı gömelim ve eğlenelim!!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 4 months
Böyle bir gizlilik kavramı var, özellikle haysiyet, namus vb. duygusu.
gizli yazışmalarımı bağışlayın, kesinlikle benden
mesajı alamayacaksınız
gizli yazışmalarımı bağışlayın, kesinlikle benden

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
süreçten çok dikkat dağıtıyor)
-
- En güçlü orgazm!
Mekanik: ↑06 Sep 2023, 10:41hangi partilerde, hangi hizmette burada oturmayı hayal ediyor, galaksiyi kurtarmadı mı ıslak fantezilerinde orada mı? ))Orada yeterince tugay gördün, kimin için bir şeyler kıracaksın? )) konuyu beğenmedim - geçin, forumda sapıklar için oturan ve birini tehdit eden bir palyaço var)) haydut annemin kahkahası sıfırla çarpıldı! Ve forumu okusan iyi olur, forumda en azından biraz düzen için çağrıda bulunuyorum. Alıntı yapmayın, sizin gibi insanların yanıt vermesine gerek yok.
saç gömlek, Merhaba! Bunun nasıl bir forum olduğunu çok iyi anladım ve yapmak istediğim de buydu; kibar toplumdaki insanların bahsetmediği konular hakkında bir yerlerde konuşmam gerekiyordu. Mesela sokaktaki başarılı bir erkeğe oral seks yapıp yapmadığını sorun. Bir tef alma şansı var ama evde muhtemelen onu kendi yapacak! Ve bunu burada konuşmaktan utanmıyorum ve bunun normal olduğunu düşünüyorum: benimki bundan hoşlanıyor ve onu öyle bir duruma getiriyorum ki, bir an önce içeri girmesi için yalvarıyor... Ama şu konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum: Sapıklar: Burada dolaşanlar sadece sapıklar değil, neyse ki normal olanlar da var. Bu arada, olay şu: gerçek hayattaki tüm sapıklar kendi deliklerinde sessizce oturuyorlar ve gösteriş yapmıyorlar, normalmiş gibi davranıyorlar, çünkü... Halkın aşağılamasından korkuyorlar, örneğin kim iş yerinde yanacak? Onlar sadece evde ve burada eğleniyorlar ama çoğunlukla normal insanlar bu forumla ilgilenmiyor çünkü... zaten her şeyi seviyorlar ve çoğu burada iletişim kurmaktan utanıyor. Dolayısıyla seyircide böyle bir dengesizlik var. Ve filtrelemenin ne anlamı var: Sadece birkaç gündür buradayım, yavaş yavaş çözüyorum... Ve kelimenin tam anlamıyla her türlü LGBT, BDSM vb. konulara girmek istemiyorum. Burada yeterince normal olan var, bu yüzden bunlar normal olanların üzerine tırmanıyor ve hadi burada gökkuşağı paçavralarını sallayalım! Onları görmezden gelmeye çalışıyorum ama hayır, banyo yaprağı gibi yapışıyorlar... Ve hiçbir LGBT konusuna bile bakmadım.
Peki jüri üyeleri, bir şekilde hesaplaşmadan idare edelim mi? Aksi takdirde, bu insanların kadınların ifşaatlarına nasıl tepki verdiklerini izlemek iğrenç... Yatakta silikon olmadan bir şey yapma konusundaki acizliklerine öfkeliler ve buraya bok sıkıyorlar... Öfkelenmek üzereler.. . Anı yakalayın...
--------------------------------
By’den Bu arada, dün ben ayrılırken buradaki tüm farklılıkları giderdik, böylece yenileri eklendi. İşte cevabım.
Tamam, bu kadar laf kalabalığı yeter! Hadi baltayı gömelim ve biraz eğlenelim!!!
-
- Oral stimülasyon
Keşke işleri batırmadan önce en azından yazmayı öğrenebilseydim: fantezi - hataları kontrol edin. Ve bu bir yazım hatası değil, klavyedeki harfler birbirinden uzak.
Kkhokhlyatina’yı biraz planladım ve şimdi her türden yozlaşmış ve hain için gökyüzünü damalı bir desenle boyuyorum.
Artık cevap vermeyeceğim. Birisi olacaktı.
İnatçı insanların bokunu kaybedeceğini söylemiştim sana, işte bunun açık bir örneği. Kapa çeneni zaten.
Keşke işleri batırmadan önce en azından yazmayı öğrenebilseydim: fantezi - hataları kontrol edin. Ve bu bir yazım hatası değil, klavyedeki harfler birbirinden uzak.
Kkhokhlyatina’yı biraz planladım ve şimdi her türden yozlaşmış ve hain için gökyüzünü damalı bir desenle boyuyorum.
Artık cevap vermeyeceğim. Birisi olacaktı.
-
- En güçlü orgazm!
on hangi klavye)) başka bir dövüşen İnternet palyaçosu ıslak fantezilerini paylaşıyor, cevap vermemek daha iyi, kendinizi daha fazla utandırma))Mekanik: ↑06 Sep 2023, 11:34İnatçı insanların bokunu kaybedeceğini söylemiştim sana, işte bunun açık bir örneği. Kapa çeneni zaten.
Artık cevap vermeyeceğim. Keşke birisi yapabilseydi.
-
- Oral stimülasyon
-
- En güçlü orgazm!
ahhhhhh IQ’nuz 79’dur)) başsağlığı dilerim
-
- En güçlü orgazm!
Yalnızca bir Birkaç gün oldu ve şimdiden jandarmayı mı oynuyorsun? Çok erken değil mi? Ve başkalarını cehalet nedeniyle suçlamadan önce, bize kendiniz açıklayın. "nachei" nedir ve aynı zamanda bir adam karısına nasıl oral seks yapabilir?

Sözleriniz, alıntı

-
- Orgazm!
- Total posts: 685
- Registered for: 2 years 3 months
Neden bu kadar gürültücüsün? Yakınlardayım, aynı forumdayım
Sanal seks hakkında ne hissettiğimi imzamda belirtiyorum
Sadece her şey halka açık olarak yapılıyor. Seksi bir sanal gösteri yapılıyor. Seks mizahı bölümünde yer almaktadır. Konu - Genelev Lada
Konuyla ilgili fotoğraflar internetten alınmıştır
işte bağlantı
Yanıt: Genelev Lada (Post Lada R #248169)
Yanıt: Genelev Lada
Mesaj Lada R » 29 Ağustos 2023, 07:43
girin, son gönderilere bakın, size uygunsa bize katılın. Oraya gönderin ve katıldığınızı yazın
----------------- ----- -------gerz13:05 Sep 2023, 23:35 ------ ----- -------------
Öncelikle ortalığı karıştırmayın, iletişim için bir konu önerin! Bunu sadece kendim için yazmadım, birçok kişi deneyimlerini paylaşmak ve kendilerini göstermekle ilgilenecek! Bende de var o yüzden konuyu gündeme getirdim! Neden bana hakaret ediyorsun? İstemiyorsanız katılmayınız! Forum ücretsizdir!!! Ben beyinden yoksun değilim, merak etmeyin!)
Neden bu kadar gürültücüsün? Yakınlardayım, aynı forumdayım
Sanal seks hakkında ne hissettiğimi imzamda belirtiyorum
Sadece her şey halka açık olarak yapılıyor. Seksi bir sanal gösteri yapılıyor. Seks mizahı bölümünde yer almaktadır. Konu - Genelev Lada
Konuyla ilgili fotoğraflar internetten alınmıştır
işte bağlantı
Yanıt: Genelev Lada (Post Lada R #248169)
Yanıt: Genelev Lada
Mesaj Lada R » 29 Ağustos 2023, 07:43
girin, son gönderilere bakın, size uygunsa bize katılın. Oraya gönderin ve katıldığınızı yazın
-
- Oral stimülasyon
Şimdi herkese neden böyle saçmalıklarda hata bulduğunuzu açıklayacağım. Bir konuyu biraz batırdın, şimdi ödeşmeye karar verdin. Böyle devam mı edeceğiz, yoksa her şey yolunda mı olacak?
Burada bir hata yaptım, özür dilerim , cunnilingus’u kastetmiştim. Görüyorsunuz, böyle bir foruma ilk defa katılıyorum ve terminolojiyi pek iyi anlamıyorum, bu biraz profilimin dışında.
Şimdi herkese neden böyle saçmalıklarda hata bulduğunuzu açıklayacağım. Bir konuyu biraz batırdın, şimdi ödeşmeye karar verdin. Böyle devam mı edeceğiz, yoksa her şey yolunda mı olacak?
-
- En güçlü orgazm!
Tamirci, senin hataların pek umurumda değil , ama jandarmanın burada surat asmasının bir anlamı yok. Burada böyle bir hakkın hâlâ kazanılması gerekiyor

-
- Oral stimülasyon
Ne jandarma, hadi. Normal yazmaktan memnuniyet duyarım ama herkesi yapmaya teşvik ettiğim kabalığa ve aptallığa tahammül edemem! Forumun biraz vahşi olduğuna katılıyor musunuz?
-
- En güçlü orgazm!
Katılıyorum. Ama olay şu ki. Buradaki bir şeyden hoşlanmıyorsanız, ılımlılığın (bazen şiddetli) olduğu ve küfüre, mavi dile veya başka herhangi bir şeye izin vermeyen benzer başka forumlar da vardır. Ama başkasının manastırına kendi kurallarıyla gitmiyorlar. Bu konuda da tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
-
- Oral stimülasyon
O yüzden tartışmıyorum! Yavaş yavaş yerel "kurallara" alışmaya başlıyorum. İlk başta çok tuhaf.Kral Zogu: ↑06 Sep 2023, 13:16 Kabul ediyorum. Ama olay şu ki. Buradaki bir şeyden hoşlanmıyorsanız, ılımlılığın (bazen şiddetli) olduğu ve küfüre, mavi dile veya başka herhangi bir şeye izin vermeyen benzer başka forumlar da vardır. Ama başkasının manastırına kendi kurallarıyla gitmiyorlar. Bu konuda da tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 2318 Views
-
Last post by red_fox
-
- 30 Replies